1/7/11

Επιχειρηματίας αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Πηγή: Express.gr 29/06/2011


Από το μπαλκόνι του σπιτιού του έπεσε το πρωί γνωστός επιχειρηματίας του χώρου της εστίασης στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Ο 45χρονος Λ.Μ που άφησε ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. συμμετείχε στην ιδιοκτησία των δύο από τα γνωστότερα εστιατόρια της πόλης, στην περιοχή της οδού Καλαποθάκη, ενώ είχε επιχειρηματική παρουσία και στο Κολωνάκι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο μαρδας γιατι δεν κανει πλεον το δελτιο του μπλου σκαι?

Ανώνυμος είπε...

Eθνική τραγωδία: 40% αύξηση στις αυτοκτονίες - 60% πάνω η μετανάστευση νεων Ελληνων στο εξωτερικο.

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=21441&Itemid=139

H Παγκοσμια Ιουδαικη Χουντα εχει κηρυξει πολεμο στο Ελληνικο Εθνος.

Βρισκομαστε σε εμπολεμη κατασταση, μην εχει κανεις αμφιβολια για αυτο. Απλα εναντιον μας χρησιμοποιουνται αντι για "εξυπνα οπλα" τα "οικονομικα οπλα καταστροφης" και τα θυματα μεταξυ τον αμαχων προερχονται οχι απο βοβαρδισμους αλλα απο την εξαθλιωση που συχνα οδηγει στην αυτοκτονια. Οπως σε Ιρακ, Λιβυη κλπ τα αποτελεσματα ειναι ιδια ακριβως και στην Ελλαδα. Αμαχος πληθυσμος νεκρος, πολλοι προσφυγες, οι υπολοιποι να ζουν σε εξαθλιωση, αρπαγη του εθνικου πλουτου και των πλουτοραπαρωγικων πορων, με απωτερο στοχο την υπαγωγη σε ενα συστημα που εξυπηρετει τα γεωπολιτικα και οικονομικα σχεδια της παγκοσμιας εβραικης ελιτ, προαγγελο της Παγκοσμιας Ιουδαικης διακυβερνησης.


Καθε Ελληνας νομιμοποιειται και ειναι υποχρεωμενος να χρησιμοποιησει καθε μεσο για αντισταση στον εισβολεα, που μεσω του κατοχικου εμφυτευματος εντολοδοχων που παριστανει την κυβερνησηση, ηρθε να βεβηλωσει και να ασελγησει στο πτωμα της Ελλαδας.

Ανώνυμος είπε...

Προς τους σφουγγαροκολαρους της αστυνομιας που αφηνουν τους λαθροεποικους να σφαζουν Ελληνες στους δρομους σαν τα σκυλια και καθονται και διαβαζουν φορουμς και μπλογκς μπας και καποιος πει κατ κακο για τον ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ Τζεφρι Παπανδρεου:

Θα μπορουσατε να το εκμεταλλευτειτε αυτο και διαβαζοντας τα συγκεκριμενα σχολια εναντιον του Παπανδρεου να ξυπνησετε. Αυτο θα συνεβαινε αν δεν ησασταν ζωα φυσικα.

Ανώνυμος είπε...

OHE: "Παραβιαζονται τα ανθρωπινα δικαιωματα των Ελληνων"

http://www.findgr.net/?p=6902

Τα ανθρωπινα δικαιωματα των Ελληνων δεν εχουν καμια σημασια για την Παγκοσμια Ιουδαικη Χουντα και την κυβερνηση προδοτων που εχει εγκαταστησει στη χωρα. Αφου δεν παραβιαζονται τα δικαιωματα των λαθροεποικων, των πουστηδων και διαφορων αλλων "μειονοτητων" προστατευομενων της Παγκοσμιας Διακυβερνησης δεν υπαρχει κανενα ζητημα παραβιασης.

Ανώνυμος είπε...

Η κωλοσφρουγγαριστρα των Ιουδαιων Τζεφρι Παπαεβραιου, προκειμενου να κανει το πατριωτικο του καθηκον (προς το Ισραηλ) αναλαμβανει να φερει σε περας τη βρωμικη δουλεια του Ισραηλ και στοχοποιει την Ελλαδα για μελλοντικες τρομοκρατικες επιθεσεις της Χαμας, η οποια ηδη εξεδωσε ανοικωση που καταδικαζει τη σταση των Ελληνικων αρχων.

Σιγα μην περιμεναμε κατι διαφορετικο απο το τοπικο παραρτημα της ZOG (Zionist Occupation Government) και εθνοπροδοτων τυπου Παπαεβραιου οσον αφορα την καταπτυστη απαγορευση του πλοιαριου προς τη Γαζα υπο την απειλη οπλων. Ειναι τοσο συχνες οι συναντησεις των μελων κυβερνησης του ΓΑΠ με Εβραιους που αναρωτιεσαι αν ειναι πλεον σημερα δυνατον καποιος να εχει συναντηση με κυβερνητικο στελεχος χωρις να εχει κανει περιτομη. Ειναι μια κυβερνηση ταγμενη και ορκισμενη στην υπερασπιση των συμφεροντων του Ισραηλ, και της τυφλης υπακοης στις διαταγες του Εβραικου λομπι της Αμερικης, το οποιο εχει βαλει σα σκοπο να “φτιαξει τον κοσμο” οπως θεωρει σωστο. Θυμιζω το σαρδαμ του ΓΑΠ: “οι θυσιες του εβραι…εεε του ελληνικου λαου δεν πρεπει να πανε χαμενες” – γλωσσα λανθανουσα την αληθεια λεγει. Και σιγουρα, κρινοντας απο την πολιτικη της κατοχικης κυβερνησης των προδοτων και των εντολοδοχων, η προασπιση των συμφεροντων του Ισραηλ και του Εβραικου λομπι συμβαδιζει με την καταστροφη της Ελλαδας και τη γεννοκτονια των Ελληνων. Μιλαμε για μια κυβερνηση απολυτα ελεγχομενη απο τον Σορος και τη B’nai B’rith (ψαξτε στο google οσοι δεν ξερετε τι σημαινει). Και ενω κορυφωνεται η κριση με το στολισκο της Γαζας και ολα τα βλεμματα ειναι στραμμενα εκει ο Νεντανιαχου ευχαριστει δημοσια τον προσωπικο του σκλαβο ΓΑΠ, και το ακομη χειροτερο ειναι οτι ο γελοιος Παπουλιας διαλεξε αυτη τη στιγμη (!) για επισημη επισκεψη στο Ισραηλ. Το μονο που δεν κανουν δηλαδη ειναι να οπλισουν τις ρουκετες της Χαμας και να τις στρεψουν προς την Ελλαδα (πιθανον να το κανουν στο μελλον). Την ιδια στιγμη η συμπεριφορα της Ιουδαικης κυβερνησης υπο τον Παπαεβραιου προς τους Ελληνες ειναι προς εντελως ανιτθετη κατευθυνση, προσπαθωντας να μετατρεψει το σταθμο του μετρο σε… θαλαμο αεριων του Αουσβιτς και να πνιξει τους εγκλωβισμενους σαν τα ποντικια, εκδηλωνοντας ετσι με τον πιο απροκαλυπτο τροπο το απυθμενο μισος που νιωθει για τους Ελληνες.

ΥΓ. Εκανε και δηλωση και ο υπουργος των εξωτερικων Λαμπρινιδης ( με το ταγκα) κατα της αποστολης του στολισκου. Φυσικα μονος τροπος για να μαθετε οτι η χωρα εχει υπουργο εξωτερικων ειναι οταν διακυβεβεται η ασφαλεια του Ισραηλ να βγει να το υπερασπιστει. Τοσες μερες στο υπουργειο, μονο λογω του Ισραηλ μαθαμε οτι εχουμε νεο υπουργο εξωτερικο. Τι περιμενατε, να τον μαθαινατε απο δηλωσεις του και ενεργειες του υπερ των συμφεροντων της Ελλαδας στη Θρακη η στο Αιγειο? Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.

ΥΓ2 Aς μην αδικουμε παντως τον Παπαεβραιου λεγοντας οτι μισει την Ελλαδα και καθετι ελληνικο. Οριστε, καποιες παραδοσεις τις σεβεται και τις τηρει. Εφερε πισω μια Ελληνικη παραδοση που θεωρουσαμε εξαφανισμενη τα τελευταια 2000 χρονια και βαλε. Αυτην της σκλαβιας με το να γινει η προσωπικη σκλαβα του Νεντανιαχου.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...