4/7/11

Ψήφισαν ΝΑΙ με το «μαχαίρι» στον κρόταφο

Α. Αθανασιάδης: Αν δεν ψήφιζα θα βρισκόμουν στο χαντάκι

Ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε ότι δεχόταν απειλές για να ψηφίσει το «Μεσοπρόθεσμο». Δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα, ακόμη και από το εξωτερικό, πως αν δεν ψήφιζε το Μεσοπρόθεσμο θα βρισκόταν στο... χαντάκι.
Ο κ. Αθανασιάδης έκανε τις εν λόγω καταγγελίες στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι TOP, και είπε χαρακτηριστικά : «με έχει συνθλίψει το σύστημα και τα συμφέροντα».

Πηγή "Η" Online 4/7

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

“Απρόκλητη επιχείρηση φίμωσης του Τύπου”
Ανακοίνωση ΣΕΠΤ

Σήμερα τα ξημερώματα σχεδιάστηκε μία πρωτοφανής επιχείρηση κατάλυσης της νομιμότητας στη διανομή τύπου. Οι εφημεριδοπώλες, αρνούμενοι να αποδεχθούν το άνοιγμα του επαγγέλματός τους, παρεμποδίζουν με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις τη διανομή των εφημερίδων και των περιοδικών.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Περιοδικού Τύπου καταγγέλλει την απαράδεκτη φίμωση του τύπου και καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της προκειμένου να διασφαλίσει τη νομιμότητα και την απρόσκοπτη διανομή των περιοδικών και των εφημερίδων.

Οφείλουμε επίσης να επισημάνουμε ότι οι εκδοτικές επιχειρήσεις περιοδικών ουδέποτε είχαν υποχρέωση – ούτε πολύ περισσότερο σήμερα, μετά την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων, έχουν- να διανείμουν τα περιοδικά τους μέσω των εφημεριδοπωλών.

Ο ΣΕΠΤ προειδοποιεί ότι θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα των μελών του και των χιλιάδων εργαζομένων τους, και να εξασφαλίσει την ομαλή κυκλοφορία του τύπου και ειδικότερα των περιοδικών.

Για τον ΣΕΠΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ανώνυμος είπε...

Πως δεν κυκλοφόρησαν οι εφημερίδες
Σε αποκλεισμό των πρακτορείων διανομής Τύπου με 100 οχήματα προσπάθησαν το πρωί οι εφημεριδοπώλες να παρεμποδίσουν τη διανομή των εφημερίδων! Το γεγονός αυτό συνέβη, παρά την ενημέρωση στην οποία προέβησαν οι εκπρόσωποι των πρακτορείων στην ηγεσία της αστυνομίας.

Ο δρόμος για τη διανομή των φύλλων άνοιξε πρόσκαιρα, αφού κλήθηκαν τα ΜΑΤ, όμως οι εφημερίδες δεν έφτασαν στον προορισμό τους , αφού οι εφημεριδοπώλες ακολουθούσαν τα φορτηγά των πρακτορείων με τα οχήματά τους, σταματώντας την προσπάθεια διανομής

Ανώνυμος είπε...

άσχετα αν είχε ή δεν είχε μαχαίρι στον κρόταφο(εγώ για πιστόλι ξέρω, πώς θα περάσει το μαχαίρι το κόκκαλο) είπε την αλήθεια, δηλαδή ότι τού είπαν κάποιοι να ψηφίσει ναι. Αυτό είναι το ζουμί το οποίο μέχρι σήμερα το αρνούνται όλοι και το παίζουν ανεξάρτητοι και ότι αποφασίζουν ελεύθερα για την πατρίδα(Ισραήλ)

Ανώνυμος είπε...

Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
Καταγγέλλω λοιπόν :
το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...