1/7/11

Οι χαφιέδες κατεβήκαν σε απεργία….

...και των εχθρών τα φουσάτα περάσαν σαν τον Λίβα που καίει τα σπαρτά (από την Αθήνα).


Τα «Τάγματα Εφόδου», της παγκόσμιας διακυβέρνησης, έδρασαν και πάλι στις δύο απεργιακές συγκεντρώσεις των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, διότι χρειάζονται τους «συνδικαλιστές» και τον «λαό» τους ,σαν προκάλυμμα. Έτσι έκαψαν την Αθήνα στο μολότοφ-πάρτι , τον Δεκέμβριο του 2008.Οι εμπρηστές έβγαιναν μέσα από τις «συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας», στις οποίας καλούσαν τους οπαδούς τους, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Η άμεση σχέση συνδικαλιστών- «ταγμάτων εφόδου»-Κράτους φάνηκε από του συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ, που ζήτησαν «προστασία» από τα ΜΑΤ.
Με την εμφάνιση των «Ταγμάτων Εφόδου», οι συνδικαλιστές, που έχουν ομάδες περιφρούρησης, δεν έκαναν καμία από τις αυτονόητες κινήσεις. Ούτε επιτέθηκαν στους ρουφιάνους, ούτε πήραν τον κόσμο τους να φύγουν Έμειναν προσφέροντας κάλυψη στους ρουφιάνους , μετατρέποντας μάλιστα όσους πολίτες τους ακολούθησαν, σε ντεκόρ, για την ανταπόκριση του CNN από την Αθήνα για τα «βίαια επεισόδια», που ανέμενε και προέβλεπε αλώστε και η αμερικανική πρεσβεία.


Τα «Τάγματα Εφόδου», έκαναν «γυαλιά καρφιά» το κέντρο της Αθήνας, που θύμιζε βομβαρδισμένη πόλη , και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις προκάλεσαν ζημιές 500.000 ευρώ σε 30 επιχειρήσεις, και καταστροφές ακόμα και στα αγάλματα, ενώ κλίμα ανησυχίας επικρατεί και στους ξενοδόχους της Αθήνας, που φοβούνται κύμα ακυρώσεων μετά τα εκτεταμένα επεισόδια και την πρωτοφανή για την Αθήνα εκκένωση του King George.
Οι «πολύ αριστεροί» ρουφιάνοι επιτέθηκαν στο μόνο παραγωγικό τομέα της οικονομίας που απέμεινε στην Ελλάδα. Τον τουρισμό. Το ίδιο έκαναν και οι παπαρηγο-κομμουνιστές της ΠΕΜΕΝ, της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών και Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής, και η ΟΜΥΛΕ. Τα προσκείμενα στην ΚΚΕ αε, ναυτεργατικά σωματεία, κατέλαβαν τους καταπέλτες των πλοίων απαγορεύοντας τον απόπλου τους για τις Κυκλάδες, παρότι τα πληρώματα των πλοίων δεν απεργούσαν. και εκατοντάδες τουρίστες παρέμειναν στα λιμάνια, και όλα τα διεθνή δίκτυα τους έκαναν ρεπορτάζ.


Κουκουλοφόροι και ΚΚΕ αε, με την επίθεση τους στον Τουρισμό, επιτέθηκαν ουσιαστικά στο σύνολο του ελληνικού λαού, αντιδρώντας στη «μνημονιακή πολιτική, η οποία οδηγεί στην ύφεση την ανεργία την ακύρωση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας». Ο δρόμος για την (ιουδαική) κόλαση είναι στρωμένος με αριστερές φραστικές διακηρύξεις. Μόλις ψηφίστηκε το «μεσοπρόθεσμο», έληξε και η απεργία του ΚΚΕ, και η απεργία της ΓΕΝΟΠ, που τώρα απαιτεί από τον ελληνικό λαό σαν τοκογλύφος, 600 εκ ευρώ, και η συμβολική απεργία των συνδικαλιστών των 100.000 ευρώ, του Παναγόπουλου και της ΑΔΕΔΥ.


Οι παπαγάλοι του καθεστώτος εδώ και μέρες μιλάνε για την «ανεξέλεγκτη βία της Αστυνομίας», κατά των «ειρηνικών διαδηλωτών».Χωρίς την επιμονή των«ειρηνικών διαδηλωτών», του «ομίλου» ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΜΕ, να χρησιμοποιούνται ως προκάλυμμα των Ταγμάτων Εφόδου , η «ανεξέλεγκτη βία της Αστυνομίας»,θα έπρεπε να στραφεί κατά των «κουκουλοφόρων».Επαναστάτες και ρουφιάνοι δεν μπορεί να συνυπάρχουν.
Όποιος κρατούσε τον κόσμο στο Σύνταγμα, είναι τόσο ρουφιάνος όσο και τα Τάγματα Εφόδου. Από τη στιγμή που ανέλαβαν δράση οι «πολύ αριστεροί» ρουφιάνοι, η διαδήλωση του «ομίλου» ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΜΕ, από «αντικυβερνητική» έγινε φιλοκυβερνητική με καθοδήγηση CNN.
Όσοι λοιπόν από ανοησία, έμειναν στον δρόμο για να «διαμαρτυρηθούν», «ειρηνικά», δίπλα στους κουκουλοφόρους, εξυπηρέτησαν την κυβέρνηση και τη διεθνή τραπεζική Χούντα , και έφαγαν τζάμπα δακρυγόνα.


Την επόμενη φορά να τους γίνει μάθημα. Μόλις δούμε τα «καλόπαιδα», ορμάμε πάνω τους.


Φωτιά και Τσεκούρι , στους «πολύ αριστερούς» χαφιέδες της ΑΝΤΙΦΑ και του INTY.

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν αποκλειω να ειχαν δωσει στα ΜΑΤ και τις δυναμεις καταστολης "φαρμακο" σαν αυτο που ελεγε ο Ψωμιαδης, ετσι ωστε να ειναι πιο βιαες και επιθετικες. Ολα τα περιμενω απο αυτους.

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία.  Καταλείφθηκαν η Λάρισ...