2/6/11

Ρουφιάνοι όλου του κόσμου ενωθείτε

32 πνευματικοί συνεργάτες του καθεστώτος υποστηρίζουν τον Τζέφρι τον Δασκαλόπουλο και την ιουδαϊκή τραπεζιτική χούντα


Ο Αλεβί (ζατος) και ο Μουζέλης του LSE, και της "Ανοιχτής Κοινωνίας", ακρογωνιαίοι λίθοι του φαύλου ολιγαρχικού συστήματος της εξάρτησης ,μαζί με άλλους 30 καλούν τον παπαΕβραίου να «τολμήσει» να ολοκληρώσει στο προδοτικό του συμβόλαιο και να μην φοβηθεί τις φωνές «του λαϊκισμού που κυριαρχούν στο δημόσιο λόγο».


Τη διακήρυξη υπογράφουν οι: Θανάσης Βαλτινός, Κική Δημουλά, Απόστολος Δοξιάδης, Τάκης Θεοδωρόπουλος, Αθηνά Κακούρη, Μένης Κουμανταρέας, Γιάννης Κουνέλης, Πέτρος Μάρκαρης, Τάσος Μπουλμέτης, Βασίλης Παπαβασιλείου, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Σκαμπαρδώνης, Αλέκος Φασιανός, Νίκος Αλιβιζάτος, Νάσος Βαγενάς, Γιάννης Βούλγαρης, Γιώργης Γιατρομανωλάκης, Άγγελος Δεληβοριάς, Γιώργος Δερτιλής, Αρίστος Δοξιάδης, Ορέστης Καλογήρου, Στάθης Καλύβας, Βάσω Κιντή, Ανδρέας Κούρκουλας, Νίκος Μουζέλης, Χαράλαμπος Μ. Μουτσόπουλος, Γιώργος Παγουλάτος, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Παύλος Σούρλας, Γιάννης Στουρνάρας, Σταύρος Τσακυράκης, Χαρίδημος Τσούκας...


Στο κείμενό τους αναφέρουν: «Θέλουμε να εκφράσουμε με τον πιο σαφή τρόπο την αγωνία μας για τη δραματική κατάσταση του τόπου. Η ισότιμη ένταξή μας στην Ευρώπη, αναγκαία για την επιβίωση της Ελλάδας ως σύγχρονης προηγμένης χώρας, αλλά και οι σημαντικές πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές κατακτήσεις που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της, απειλούνται σήμερα σοβαρά. Ως υπεύθυνοι πολίτες νοιώθουμε την ανάγκη να μιλήσουμε, καθώς οι φωνές του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας κυριαρχούν στο δημόσιο λόγο, κρύβοντας από τους περισσότερους Έλληνες τη σοβαρότητα της κατάστασης και προτείνοντας λύσεις καταστροφικές, ανεδαφικές ή εξωπραγματικές σε στιγμή κρίσης».


Οι 32 του Αλεβί λένε ότι «Ο τόπος χρειάζεται (προδοτική) ηγεσία ευθύνης και εθνικής ανασυγκρότησης που, σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, θα κάνει τα απαραίτητα για τη σωτηρία (του φαύλου καθεστώτος)».


Οι ρουφιάνοι ζητούν , «ένα νέο πνεύμα ομοψυχίας», από όλες τις (κλεπτοκρατικές) πολιτικές δυνάμεις του τόπου, σε όποια θέση και αν βρίσκονται: Καλούν, «τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση και τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και τον αρχηγό και τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τους αρχηγούς και τους βουλευτές των άλλων κομμάτων, να αλλάξουν νοοτροπία, να παραμερίσουν τις ιδιοτέλειες, τις προσχηματικές αντιμαχίες, εσωκομματικές και εξωκομματικές, τους υπολογισμούς, τους συμψηφισμούς, καθώς και τις αγκυλωμένες στο παρελθόν ιδεολογικές και πολιτικές περιχαρακώσεις και να αναλάβουν επιτέλους στο ακέραιο τις ευθύνες τους.


Σε αυτούς τους «τολμηρούς πνευματικούς ανθρώπους» του καθεστώτος απαντάμε:


ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρα Αβαπτιστε-καταπτυστε? Οσοι διαμαρτυρονται απευθυνονται σε εθνικες κυβερνησεις οι οποιες ειναι αδυναμες και αιχμαλωτες στην παγκοσμια συναμη, και χρειαζομαστε Παγκοσμια "Δημοκρατικη" Διακυβερνηση και ριζοσπαστικες μετρρυθμισεις σε εθνικο και τοπικο επιπεδο? Το "δημοκρατικη" βεβαια χρησιμοποιεται με τον ιδιο τροπο που χρησιμοποειται απο την Εβραιο-Αγγλο-Αμερικανικη Αυτοκρατορια η οποια εχει κηρυξει το πολεμο εναντια σε ολη την ανθρωποτητα στο ονομα της "Δημοκρατιας".

Αυτο που ο προδοτικος σου γκλομπαλστικος κωλος δεν ξερει, Αβαπιστε, ειναι οτι οταν ερθει η ωρα του ξεκαθαρισματος και της "Νυχτας των Μεγαλων Μαχαιριων", και εξακολουθεις να υπαρχεις για περισσοτερο απο οσο ο αναλωσιμος ρολος σου επιτρεπει, θα σε ξεφορτωθουν με τροπο πολυ πιο επωδυνο και ταπεινωτικο τροπο απ'οτι το φιλαρακι σου τον Στρος-Καν. Αυτος τουλαχιστον πηδηξε και καμια καλη γκομενα πριν τον φαει η μαρμαγκα. Ενω εσενα σε ειχαν μονο για να σου βαζουν "δαχτυλο" και να λες και ευχαριστω σαν δουλοπρεπης Φιλιπινεζα που εισαι.Αυτο για το οποιο δεν σε ενημερωσαν ο Σορος και οι λοιποι πρακτορες του Ροθτσιλντ οταν σου εδιναν της οδηγιες ειναι οτι το να καταληξει το κεφαλι σου στην κορυφη ενος κονταριου στην Πλατεια Συνταγματος ειναι μερος του σχεδιου της Παγκοσμιας Διακυβερνησης και των "ριζοσπαστικων μεταρρυθμισεων" που τοσο ενεργα υπστηριζεις και για τα οποια με το τοση ζεση μιλας δεξια και αριστερα σε καθε ευκαιρια. Θα ειναι "ριζοσπαστικες", γι'αυτο να εισαι σιγουρος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.thedailybell.com/1851/Anthony-Wile-Mid-East-Conflict-Not-Exactly-About-Oil.html

"So, under the guise of spreading their new religion, democracy, Western elites have brought various developing countries under the control of non-elected world government agencies. If it were just about the oil supply, why wouldn't the US open up their vast oil resources in the mid-west? The answer is because it isn't really about oil at all. It is about maintaining the global oil trade in the fraudulent US dollar so that the 20th century game of wealth redistribution and mind manipulation can continue. After all, it was working so well, wasn't it?

More and more are waking up to the realities of what exactly the dollar is and how it has been used to suck the lifeblood from Western citizens and destroy any hopes of progress for developing nations too. And so it is that today we have another major societal shift unfolding before our eyes. The elite are spinning out of control. Their global agenda is easily visible, their dominant social themes are easily dissectible, and their financing mechanism equally simplistic and understandable – as corrupt as it is."

YΓ. Γι'αυτο γινονται ολα κυριε Χατζαρα. Για την αντικατασταση, οπως λεει το αρθρο, των εκλεγμενων κυβερνησεων απο τα οργανα και τις ΜΚΟ της Παγκοσμιας Διακυβερνησης. Και οι πολεμοι φυσικα δεν γινονται για το πετρελαιο. Αλλα για να ελεχθει η τιμη, διακινηση και η εξορυξη καθως και το συστημα που βασιζει την τιμη του πετρελαιο στο δολλαριο ετσι ωστε να συνεχιστει το φαυλο συστημα της διεθνους ελιτ και των κερδοσκοπων.

Ανώνυμος είπε...

Φερανε τον Ιουδαιο Bercow (της Βουλης των Κοινοτητων) να κανει την εμετικη Ιουδαικη του προπαγανδα στο κοινοβουλευτικο σωμα των ηλιθιων και των φαυλων, για το πως η εισβολη των λαθροεποικων μας κανει καλο και οτι ο "εμπλουτισμος" μας απο τριτοκοσμικους υπανθρωπους ειναι κατι καλο ευπροσδεκτο. Και οντας ολοι τους ασχετοι, αμορφωτοι και απληροφορητοι ως προς την πραγματικη διασταση του προβληματος τον κοιταγανε σα χανοι και κουναγαν το κεφαλι. Καλο ειναι σιγουρα, αλλα μονο για τους Εβραιους και κακο για ολους τους αλλου στους οποιους που προπαγανδιζουν να αποδεχθουν τη γενοκτονια τους μεσω της πολυπολιτισμικοτητας.

Δειτε εδω, πως οι Εβραιοι εφαρμοζουν το διαιρει και βασιλευε στα Ευρωπαικα κρατη:

http://www.youtube.com/watch?v=afUckn_TzTo

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς εννοούν κάντε το καθήκον σας και ξεπουλάτε το όλα. Μόνο το Νίκο Δήμου δε βλέπω και ανησυχώ... 'Αρρωστος είναι ή τον πήρε η Μπενρουμπή ταξίδι στο Ισραήλ;

Ανώνυμος είπε...

άσχετο με το θέμα σας βρε παιδιά έχει διαβάσει κανείς ένα βιβλίο προφητών ή βιολόγων έκδοσης 1977 και με τίτλο ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ; ποιό συγκεκριμένα θα θέλαμε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την επιδημία που δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται και έχει σαφή χαρακτηριστικά βιολογικού πολέμου, καθώς για όσους ξέρουν με ένα κοινότατο βακτήριο μπορούν να μεταδώσουν όσο θάνατο χωράει στο κεφάλι μερικών αρρώστων προσωπικοτήτων. δώστε μας περισσότερες πληροφορίες και συνεχίστε τον αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

άσχετο με το θέμα σας βρε παιδιά έχει διαβάσει κανείς ένα βιβλίο προφητών ή βιολόγων έκδοσης 1977 και με τίτλο ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ; ποιό συγκεκριμένα θα θέλαμε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την επιδημία που δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται και έχει σαφή χαρακτηριστικά βιολογικού πολέμου, καθώς για όσους ξέρουν με ένα κοινότατο βακτήριο μπορούν να μεταδώσουν όσο θάνατο χωράει στο κεφάλι μερικών αρρώστων προσωπικοτήτων. δώστε μας περισσότερες πληροφορίες και συνεχίστε τον αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΣ,ΑΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ,ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΡΟΥΛΑ ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ,ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ,ΒΙΚΗ ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ...ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΡΩΜΑΙΚΕΣ ΦΑΛΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΑ .
Θα παραταχθούμε όπως οι ρωμαϊκές φάλαγγες και θα μπούμε μέσα στη βουλή ειρηνικά δεν θα μας τολμήσει εμποδίσει κανείς ,
και όταν μπούμε μέσα στη βουλή θα κάνουμε καθιστική ειρηνική διαμαρτυρία , μέχρι και την ΝΙΚΗ .

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=EVbL8eWwER0&feature=player_embedded

Δειτε και φριξτε!!! Διεθνες ξεμπροστιασμα για το ρολο του προδοτη ΓΑΠ. Παλουκωμα για τον προδοτη ΓΑΠ και τη συμμορια του στο Συνταγμα.

Ανώνυμος είπε...

@Πεμ Ιουν 02, 02:30:00 μμ

Οι πνευματικοί άνθρωποι που αναφέρεις γαμιούνται στη δουλειά. Κυριολεκτικά.

Ανώνυμος είπε...

Τρομερό το video για τον ΓΑΠ!... Κύριε Χατζάρα θα ήταν σκόπιμο να επιλέγατε κάποια αποσπάσματα για την εκπομπή.

Σ.Κ.

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...