25/6/11

Το φαυλοκρατικό καθεστώς προστατεύει τους προνομιούχους του

Οι αφορολόγητοι παραμένουν αφορολόγητοι

Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας

Οι τοκογλύφοι μας «βομβαρδίζουν», όπως έκαναν στη Σερβία, όπως κάνουν και στη Λιβύη. Μόνο που στην Ελλάδα ρίχνουν «έξυπνες βόμβες», για να εξοντώσουν την ελληνική μεσαία τάξη. Η κατοχική κυβέρνηση υλοποιώντας τις «άνωθεν» και «έξωθεν» εντολές, εξαπέλυσε φοροεισπρακτικό τσουνάμι για τη φορολογική «αφαίμαξη» των μισθωτών, των συνταξιούχων, των επαγγελματιών και των ανέργων. Ότι κινείται φορολογείται, μαζί και τα ακίνητα των 80 τμ, που γίνονται τεκμήρια, και το αφορολόγητο πάει στα 8000 ευρώ, στα 570 ευρώ τον μήνα.
Οι προνομιούχοι «αφορολόγητοι» όμως παραμένουν αφορολόγητοι.
Το 2007, την περίοδο της «γαλάζιας επανίδρυσης», (ανασκολόπισης), του Κράτους,
ο Αλογοσκούφης, με την (προσωρινή) κατάργηση του φόρου κληρονομιών, (που επανήλθε το 2009),έκανε ένα «μικρό δωράκι», σε ορισμένους πολύ πλούσιους κληρονόμους, της ελληνικής ψωρο-ελίτ, χαρίζοντας τους φόρους 115 εκ. ευρώ.
Τότε ο «σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε, δια της κας Κατσέλη ότι « αυτή τη στιγμή χαρίζουμε 115 εκατομμύρια ευρώ σε όλους όσους έχουν μεγάλες κληρονομιές και εισπράττει η κυβέρνηση περίπου έσοδα 660 εκατομμύρια ευρώ απ´ όλους όσους έχουν στην κατοχή τους ακίνητο», ενώ πρόσθετε ότι, «πέστε ότι ήταν μια μεγάλη κληρονομιά, περίπου 5 εκατομμύρια, ο κάτοχος θα πλήρωνε τώρα ένα φόρο περίπου 1 εκατομμύριο, 963 χιλιάδες. Το 2008 θα πληρώνει μόνο 50.000». http://tm.pasok.gr/oikonomia/?p=416
Τώρα, στα «Επείγοντα μέτρα εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2011 - 2015», ξέχασαν και πάλι τους δικούς τους αφορολόγητους. Έκτατη εισφορά «κοινωνικής αλληλεγγύης» επιβάλλεται στους συνταξιούχους, αλλά όχι στους αφορολόγητους των 115 εκ ευρώ. Όπως δεν επιβάλλεται καμιά εισφορά «κοινωνικής αλληλεγγύης», στα αφορολόγητα ακίνητα των off shore.
Και φυσικά ούτε σκέψη για τη φορολόγηση και την εισφορά «κοινωνικής αλληλεγγύης», προς τους «ταλμουδιστάς» του ΚΙΣ, που παραμένουν αφορολόγητοι αφου απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο
ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι
Εβραϊκών συμφερόντων επιχειρήσεις που λειτουργούν στην
Ελλάδα και δεν πληρώνουν φόρο εισοδήματος εφόσον αποδίδουν την «δεκάτη» στο Αφορολόγητο ΚΙΣ. !!!
Με βασιλικό διάταγμα του 1946, που ανανεώθηκε το 1974, και επαναβεβαιώθηκε με το Προεδρικό Διάταγμα 182, (22-3-1978), «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) (ΚΙΣ) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!!
Κανένας Εβραίος που πληρώνει στο ΚΙΣ, δεν πληρώνει
φόρο στο ελληνικό δημόσιο, και το προνόμιο έχει επεκταθεί και στους «Χριστανούς» που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. και οι οποίοι απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο!!!
Το Κ.Ι.Σ. δέχεται δωρεές και κληρονομιές Εβραίων, υποκαθιστώντας το ελληνικό κράτος, και είναι απαλλαγμένο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά
τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο
για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή
ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα
προϊόντα για «θρησκευτική» χρήση.


Το απλό δημοκρατικό ερώτημα είναι Μετά από αυτά, δικαίως αναρωτιέται ο γράφων, αλλά και ο κάθε Έλληνας γιατί να πληρώνουν, οι απλοί Έλληνες πολίτες (τρίτης κατηγορίας) τη στιγμή που άλλοι Έλληνες πολίτες πρώτης κατηγορίας* (Εβραίοι στο θρήσκευμα) δεν συμπαρατάσσονται στην «στήριξη» της οικονομίας , και δεν συνδράμουν για την οικονομική της σωτηρία;
Γιατί, άραγε, θα πρέπει ο μισθωτός, ο συνταξιούχος , ο δημόσιος υπάλληλος, ο άνεργος , ο φτωχός να ανεχθούν την φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης
Papaevraiou, όταν κάποιοι άλλοι (Εβραίοι το θρήσκευμα) απολαμβάνουν ειδικής
μέριμνας, προστασίας και ουσιαστικής απαλλαγής από τη φορολογία με τη «δεκάτη»;
Για το λόγο αυτό στο υπόμνημα της Ελεύθερης Ελλάδας που υποβάλαμε 114 έλληνες πολίτες προς τον πρόεδρο της Βουλής και τα μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας στις 15-06-2011 αναφέραμε:
« Εμείς οι υπογράφοντες αυτό το υπόμνημα, θεωρούμε ότι σε συνθήκες της δημοσιονομικής κρίσης, και τη στιγμή που αυξάνονται οι φόροι που επιβαρύνουν τον έλληνα πολίτη, ότι είναι απαράδεκτο θα εξακολουθούν να υφίστανται τα φορολογικά προνόμια, που παραχωρήθηκαν μετά το παγκόσμιο πόλεμο, στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, και στους Έλληνες εβραϊκού θρησκεύματος, και τα οποία παραβιάζουν τη συνταγματική αρχή της ισότητας. Δεν είναι δυνατόν, να εξακολουθούν να έχουν επιλογή μεταξύ της δεκάτης προς το ΚΙΣ και της φορολογικής δήλωσης προς το ελληνικό δημόσιο οι Έλληνες εβραϊκού θρησκεύματος, ούτε να παραμένει εντελώς αφορολόγητη η περιουσία και τα έσοδα του ΚΙΣ».
.
* Δεύτερης κατηγορίας είναι οι αφορολόγητοι και τζαμπατζήδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που τους έφερε το MAFIA TOURS και τους προστατεύει η «Παγκόσμια Διακυβέρνηση».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο πατριωτικό σας διάβημα

Ανώνυμος είπε...

H κριση ισχυει μονο για τους Ελληνες. Για τους προστατευομενους της Παγκοσμιας Ιουδαικης Χουντας πρεπει να πληρωνουμε 5000 ευρω το μηνα σε κοινωνικους λειτουργους και "ψυχολογους" για να παρεχουν ψυχολογικη στηριξη στους λαθροπεποικους! Διαβαστε το ρεπορταζ στα Επικαιρα.

http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=22907&category_id=0

Ανώνυμος είπε...

Οι Εβραιοι απεχθανονται δυνατες κεντρικες κυβερνησεις, και τρεμουν κρατη χωρις εθνοτικες-κοινωνικες περιθωριακες ταξεις, γιατι αν δεν υπαρχουν δεν μπορουν να βγουν να υπεραπιστουν τα "ανθρωπινα δικαιωματα" τους με σκοπο να υπομομευσουν τους εθνοπολιτιστικους δεσμους του γηγενους πληθυσμου μιας χωρας.

Στην Ελλαδα δεν υπηρχε λοιπον τετοια κοινωνικη ταξη λογω του σχετικα υψηλου βιοτικου της επιπεδου, και ετσι ξεκινησαν μια στημενη κριση μεσω των σφουγγαροκωλαριων τους τυπου ΓΑΠ ωστε ωστε να εξαθλιωθει μεγαλο μερος του πληθυσμου απο τη μια, και απο την αλλη φροντισαν να την πλημμυρισουν με λαθροεισβολεις για να δημιουργηθουν πολλες εθνοφυλετικες περιθωριακες ομαδες. Ειναι πολυ πιο ευκολο να επιβαλλουν τις "αγορες" τους, το ψευτικο χρημα και τις ponzi τραπεζες τους σε ενα λαο που δεν ειναι ενωμενος, που του εχεις εμφυσησει το αισθημα της ενοχης και οτι φταιει για ολα (γι'αυτο και η ενορχηστρωμενη προπαγανδα περι τεμπεληδων, φοροφυγαδων και "μαζι τα φαγαμε" απο τους γνωστους ρουφιανους), που τον εχεις πεισει οτι η κουλτουρα του και η ιστορια του ειναι ανυπαρκτες η αναξιες λογου (οι γνωστοι ανθελληνες "διαννοουμενοι", ΜΚΟ, Δραγωνορεπουσηδες και ολο το συναφι τους) και οταν εχουν δημιουργησει συνθηκες φυλετικου και ταξικου μισους (οπως διαμορφωνεται τωρα στην Ελλαδα).

Citizen Arcane

Ανώνυμος είπε...

Tερμα και η δηθεν "συμμαχια" με το Ισραηλ που μας ειχαν πρηξει οι πρακτορες και κατι πατριωτακια και εθνικιστες της κακιας ωρας. Τουρκια και Ισραηλ στενοι συμμαχοι ξανα. Στημενη ολη η ιστορια για δηθεν ενταση στις σχεσεις τους, που οι μονοι που το πιστεψαν ηταν καποιοι αφελεις και ηλιθιοι Ελληνες που απο την απελπισια τους ψαχνουν για φανταστικους συμμαχους σε δυσκολες ωρες. Συμμαχους σε αυτους που σου εχουν κηρυξει πολεμο εξοντωσης.

http://www.debka.com/article/21061/

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, σας είδα στην εκπομπή με τον καθηγητή κ. Μιχαλόπουλο. Πραγματικά ιστορική εκπομπή. Είσαστε σε φοβερή φόρμα και δώσατε ρεσιτάλ. Αυτές είναι συλλεκτικές εκπομπές για αρχείο!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον 02:27:00 μμ.

Θα θελαμε το κυριο Μιχαλοπολο συχνοτερα καλεσμενο. Αχτυπητο διδυμο.

Ανώνυμος είπε...

καλως ωρισατε εν Λιμνοξυλω Νεας Υερσεης πολις της μεγιστης εν ΗΠΑ ραββινικης σχολης οπου οπωσ και στην Ελλαδα οι Εβραιαοι δεν πληρωνουν φορους

Καλλιτέχνες, Παπαγάλοι, Πανελίστες, πρώην αθλητές, και γόνοι .ΟΛΟΙ στα ψηφοδέλτια

  «Επώνυμοι» και «διάσημοι» επιλέγονται από τα κόμματα και διεκδικούν την χρυσοφόρο είσοδό τους στην Ευρωβουλή την ώρα που η Ε.Ε έχει να αντ...