3/6/11

Οι ρουφιάνοι των αμερικάνων Έλληνας κάρφωναν την ελληνική κυβέρνηση στις ΗΠΑ, για την πολιτική της έναντι της Ρωσίας

Έλληνες διπλωμάτες, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, πολιτικοί και παράγοντες κομμάτων ρουφιάνευαν την Ελλάδα και την ελληνική κυβέρνηση στους διπλωμάτες των ΗΠΑ. Σαράντα ημέρες πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση του έλληνα πρώην πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή µε τον Πούτιν στις 17 ∆εκεµβρίου 2007, η αµερικανική πρεσβεία στην Αθήνα απέστειλλε στο Στέιτ Ντιπάρτµεντ εµπιστευτικό τηλεγράφηµαµε θέµα: «Ελλάδα και ....Ρωσία: οι αναπτυσσόµενοι δεσµοί – που γίνονται πιο ισχυροί;».


Ανάµεσα στα στοιχεία για τις ελληνορωσικές σχέσεις και τις πληροφορίες για τους αγωγούς που περιλαµβάνονται στο διπλωµατικό έγγραφο, παρατίθενται και οι απόψεις ειδικών στο θέµα.
Σύµφωνα µε τον ιουδαίο (αµερικανό) επιτετραµµένο Τόµας Κάντριµαν, ο συνταξιοδοτηµένος πρέσβης Αλκιβιάδης Καρόκης είπε ότι η κυβέρνηση Καραµανλή «έπαιζε µε τη φωτιά» κατά τις συµφωνίες της µε τον Πούτιν και αναρωτιόταν αν οι πρώην συνάδελφοί του στο ΥΠΕΞ κατανοούσαν τις επιπτώσεις. Ο ίδιος, όπως αναφέρεται στο τηλεγράφηµα 07Athens2171, ανησυχούσε για το γεγονός ότι η αυξηµένη εξάρτηση από τους ρωσικούς ενεργειακούς πόρους µπορεί να επιφέρει αυξηµένη πολιτική εξάρτηση και αµφισβήτησε τις ικανότητες τηςΕλλάδας –πολιτικά και διπλωµατικά– να διαχειριστεί αποτελεσµατικά τις σχέσεις της µε τη Ρωσία.
«ΟιΡώσοι είναι πολύ επιθετικοί», φέρεται να είπε ο πρέσβης, «και πραγµατικά δεν γνωρίζω τι προσπαθούν (στην ελληνική κυβέρνηση) να κάνουν». Στο συγκεκριµένο διπλωµατικό έγγραφο αναφέρεται επίσης ότι «Ρώσοι πράκτορες θα µπορούσαν ναδιεισδύσουν στην ελληνική οικονοµία», λόγω της αυξανόµενης δύναµης των siloviki (πρώην και νυν στελέχη ασφάλειας και µυστικών υπηρεσιών που κατέχουν επιφανείςθέσεις στη Ρωσία του Πούτιν). Ανάµεσα στους ειδικούς που είχαν προσκληθεί ήταν και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, σύµβουλος του βουλευτή τότε Αντώνη Σαµαρά, ο οποίος «συµφώνησε ότι η ελληνική διπλωµατία εµφανιζόταν απροετοίµαστη να αντιµετωπίσει τη διευρυνόµενη σχέση µε τη Ρωσία».
Στο σχόλιό του ο αµερικανός επιτετραµµένος έγραφε: «Είναι ξεκάθαρο ότι οι Ελληνες απολαµβάνουν το κόρτε των Ρώσων, ακόµα και αν το παίζουν συχνά δύσκολοι».
Λίγες ηµέρες µετά η αιφνιδιαστική παρουσία του αµερικανού υπουργού Ενέργειας Μπόντµαν στα εγκαίνια του αγωγού φυσικού αερίου TGI ερµηνεύθηκε ως πίεση των ΗΠΑ να αποµακρυνθεί η Ελλάδα από τη Ρωσία.


Πηγή: Φωνακλάς

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Jeffrey προδότη
Ιούδα Ισκαριώτη.


Jeffrey γαμήσου
εσύ και οι οπαδοί σου.

Μουμπάρακ και Μπεν Αλί
τώρα φεύγει και το μουνί (της Νέας Τάξης)

Ανώνυμος είπε...

Nα δημοσιευθουν τα ονοματα ολων των ρουφιανων των Αμερικανο- Εβραιων που καρφωναν την πολιτικη προσεγγιση της Ελλαδας με τη Ρωσια με σκοπο να εμποδισουν μια αμοιβαια συμφερουσα σχεση που θα απαγκιστρωνε τη χωρα απο την ξεδιαντροπη εξαρτηση της τους Εβραιο-Αμερικανους της Παγκοσμιου Διακυβερνησεως. Εσεις τωρα μπορειτε να χειριστειτε της σχεση Ελλαδας με τους Υπεραντλαντικους σοδομιστες σας καλυτερα ε? Φαινεται απο τα αποτελεσματα στην ενεργεια την οικονομια και την εξωτερικη πολιτικη. Οποιος εμπιστευεται τους Αμερικανο-Ιουδαιους υπογραφει τη θανατικη καταδικη της χωρας του. Ρωτηστε αλλες χωρες οπως πχ τη Γεωργια που επετρεψε στον το εαυτο της να γινει το προτεκτορατο του Σορος, η τις χωρες των πορτοκαλι επναναστασεων. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

YΓ. Καταλαβαινουμε μεσω της θεσης του αρχιρουφιανου της υποθεσης (Λαζαριδη) στο περιβαλλον του Σαμαρα, ποια συμφεροντα εξυπηρετει και ο κ Σαμαρας. Ενας "γαλαζιος" ΓΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=382739

Ειναι τυχαιο που ολοι οι ρουφιανοι που εχει στρατολογησει η Παγκοσμια Διακυβερνηση ειναι πρωην αριστεροι με "αντιδικτατορικη δραση"?

Φαινεται επισης απο τη συνεντευξη ποσο τρομοκρατημενοι ειναι στη ΝΔουλα μην τους πει κανενας δεξιους - αποτελεσμα δεκαετιων αριστερης και προοδευτικης προπαγανδας στην πολιτικη και κοινωνικη ζωη της χωρας - πραγμα που τους κανει διπλα πιο επικυνδυνους, γιατι ετσι μπορει να χρησιμοποειθει ευκολα συνθηματολογια-προβοκατσια εναντιον τους προκειμενου να τους κολλησει τη ρετσινια του δεξιου, και να τους οδηγησει σε πολιτικες επιλογες με μοναδικο γνωμονα την αποφυγη του στιγματισμου ως δεξιος.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ 2. O Λαζαριδης απο το παρελθον του (πρων αριστερος) και τις δηλωσεις του φαινεται να ειναι ενα ελληνικο, φτηνο κακεκτυπο των "περιουσιων" νεοσυντηριτικων (neocons) της κυβερνησης Bush. Δεκα χρονια μετα την 9/11 οταν και οι neocons ηταν στη μοδα, αποφασισαν στην Ψωροκωσταινα της ψωρο-ελιτ και των ψωρο-neocons, να τους επιστρατευσουν τωρα με καθυστερηση, επειδη ειμαστε μια οπισθοδρομικη και καθυστερημενη επαρχια. Με λιγα λογια, απο τη Σκυλλα στη Χαρυβδη. Τοσο αυτος οσο και ο Φαηλος ειναι ομοαιμοι του Γιωργακη πρακτορες της Mossad-CIA, απλα σου ριχνουν και λιγη συντηρητικη ρητορεια πχ και καλα εναντια στους λαθρομεταναστες (κατι που εκανε και το ΠΑΣΟΚ οταν το συμφερε) για να τσιμπησουν τα (δεξια) κοροιδα.

Ανώνυμος είπε...

γενιτσαρο-Παπατζή, μια κρεμάλα θες κι εσύ!