30/6/11

ΙΣΡΑΗΛ: «θα αναγνωρίσουμε το Κόσσοβο μόνον, εφόσον το αναγνωρίσουν η Ελλάδα, η Ισπανία και η Κύπρος

Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Avigdor Liberman  που επισκέπτεται τα Τίρανα για να αποσπάσει την  Αλβανική  ψήφο  κατα της προετοιμαζόμενης  αίτησης της Παλαιστίνης για την ένταξή της στον Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Ισραηλινός υπουργός , απαντώντας σε ερώτηση Αλβανού δημοσιογράφου,  στην κοινή συνέντευξη με τον Αλβανό ομόλογό του Εντμοντ Χατζηνάστο , για αναφορικά την αναγνώριση του Κοσσόβου από το κράτος του Ισραήλ, απάντησε:

«Για το κράτος του Ισραήλ αυτό είναι ένα ευαίσθητο θέμα, αλλά εν συντομία θα ήθελα να πω, ότι εμείς θα αναγνωρίσουμε το Κόσσοβο μόνο αφότου αναγνωριστεί από την Ισπανία την Ελλάδα και την Κύπρο, είναι πολύ λεπτό το θέμα ιδικά στην έκρυθμη γειτονιά μας. Πιστεύω ωστόσο πως αυτά τα ζητήματα μπορούν να λυθούν ειρηνικά».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως γουστάρω όταν ξηγιέται έτσι ο Εβραίος σε Τουρκαλβανούς.

Ανώνυμος είπε...

Ο Εβραιος εξηγιεται ετσι μονο και μονο επειδη δεν θελει να υπαρξει κινδυνος συσχετισμου των "Κοσοβαρων" με τους Παλαιστινιους και μεσω αυτου αναγνωριση των Παλαιστιστινιακων διεκδικησεων εκ μερους του Ισραηλ. Ειναι το λιγοτερο που μπορει να κανει.

Αλλωστε το εβραικο λομπι της Αμερικης ξεκληρισε τη Σερβια και της πηρε το Κοσοβο και το Μαυροβουνιο . Το ιδιο εβραικο λομπι που κανει πολεμους και αποσταθεροποει τη μεση ανατολη για την προστασια του Ισραηλ, και που εβαλε το Σιωνιστικο προτεκτορατο του Σορος, τη Γεωργια, να ξεκινησει πολεμο με τη Ρωσια. Και στις δυο περιπτωσεις ηταν εμπλεκομενος ο πρακτορας των Εβραιων και εκ των μυστικοσυμβουλων του ΓΑΠ, Ροντος.

Ανώνυμος είπε...

«Ο φίλος μου ο Έλληνας πρωθυπουργός»
Ευχαριστίες Νετανιάχου προς Παπανδρέου.


http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231115827

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΑΝ ΜΕΝΑΤΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΡΑΙΛΗΝΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ( ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ) ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ .

ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ .

ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ .

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΣΧΕΤΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .
ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΞΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ , ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ ΠΕΡΙ ‘‘ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΟΡΟΣ ΠΡΕΖΑ ΚΟΜΠΑΝΥ ’’ ΚΑΙ ΛΕΣ , ΝΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ , ΝΑΙ , ΝΑΙ , ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .

ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ .

ΤΙ ΝΑ ΠΩ , ΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΟΖ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΟ « ΜΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ».
(ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ )

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ , ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ , ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΠΛΟΙΟ «ΤΑΧΡΙΡ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ
= ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ = ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .
( ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ = ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ GEORGE SOROS ) ( ΘΑ ΕΝΘΥΜΕΙΣΤΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ MAVI MARMARA ΠΙΣΤΕΥΩ )

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ , ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ
(χα, χα, χα ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ) , ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ , ΙΔΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ , ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ .

HEIL GAP (or mind the GAP )
Υ,Γ, ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΟΥ OPEN SOCIETY ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΑΖΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΑΒΟΕΒΡΑΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .

ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΕΝΕΡΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ-ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΩΝ Μ.Κ.Ο.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ GAZA FLOTILLA NR 2 ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ( ΕΒΡΑΙΟ-ΑΡΑΒΙΚΟ ) ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΓΑΠ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .

ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ .

ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ,Ο ΣΟΡΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ . ( ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ).

ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ .
HEIL GAP ( or mind the GAP )
Υ.Γ.
ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΕ ΔΑΝΕΖΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ GAZA FLOTILLA NR 2 ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΡΕΣ . ΕΑΝ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΩ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...