14/5/11

ΜΑΥΡΟ στους επικίνδυνους για τον κλάδο (ΚΕΔ)

Τους γυρίζει την πλάτη ο κλάδος

Μόλις 180 υπογραφές συγκέντρωσε η προχθεσινή γενική συνέλευση της ΕΣΗΕΑ. Και απ αυτούς που υπέγραψαν, μόνον 62 παρέμειναν στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου για να την παρακολουθήσουν.


«Δυστυχώς έτσι κατάντησε η θλιβερή πλειοψηφία των 8 στο ΔΣ,τον κλάδο και την Ένωση...» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων Δημήτρης Τσαλαπάτης


Στις εκλογές 25 και 26 Μαίου πρέπει να κλείσει οριστικά η παρένθεση της παρακμής με τους πρόθυμους στα σχέδια των εργοδοτών, των εντεταλμένων του ΔΝΤ και της διαπλοκής ώστε:


Στην ΕΣΗΕΑ να μπει φραγμός στις τυφλές απεργίες και στις εκπτώσεις σε μισθούς και δικαιώματα υπέρ των εργοδοτών, στις απολύσεις, στα χαμένα μεροκάματα χωρίς αντίκρυσμα, στη σφαγή των συνταξιούχων, στην ανεργία.


Στην ΠΟΕΣΥ τρία χρόνια χειμερίας νάρκης είναι πολλά. Δεν πάει άλλο με αυτούς στη διοίκηση.


Στον ΕΔΟΕΑΠ οι επισκευές και η σπατάλη για έργα βιτρίνας,δεν φέρνουν πίσω τις περικοπές και όσα στέρησαν από εμάς και τα παιδιά μας, ούτε εξασφαλίζουν τα εκατομμύρια που μας χρωστάνε Λάτσης και ΔΕΚΟ και δεν τα απαιτεί η διοίκηση.


Ένα χρώμα τους ταιριάζει: Tο μαύρο

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Αφού το είπαν οι 3 της διαπλοκής……


Το δόγμα της εργοδοσίας «ΜΜΕ χωρίς συντάκτες», με τελικό στόχο την κατευθυνόμενη πληροφόρηση, υπηρετούν οι τελευταίες πρακτικές της εργοδοσίας που καταργούν την απασχόληση την Κυριακή (Εθνος ΔΟΛ MEGA) και κλείνουν τα γραφεία Αθηνών στις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης.


Μετά την «Μακεδονία», που δεν έχει γραφείο ανταποκριτών στο κέντρο , αν και εφημερίδα εθνικής εμβέλειας, το ίδιο μοντέλο στην ενημέρωση ακολουθεί τώρα και η δεύτερη εφημερίδα της συμπρωτεύουσας «Αγγελιοφόρος»με άλλες δυο απολύσεις δημοσιογράφων από χθες, λίγο πριν βάλει λουκέτο στο γραφείο της Αθήνας.


Δεν είναι βέβαια τυχαία η απάθεια της θλιβερής πλειοψηφίας της ΕΣΗΕΑ, καθώς και η ένοχη σιωπή της ΠΟΕΣΥ απέναντι στους 3 της Θεσσαλονίκης ( Μπακατσέλο, Μπόμπολα, Ψυχάρη).


Με την άδεια των συνδικαλιστών η τρόικα των εκδοτών κατήργησε το φύλλο της Δευτέρας στον «Αγγελιοφόρο» (μοναδική απογευματινή εφημερίδα με 5 εκδόσεις την εβδομάδα), έκοψε τους μισθούς 12 %, και φτιάχνει τώρα, και μακεδονικό ντόμινο - σφαγή στις εργασιακές σχέσεις, σ όλη την ενημέρωση.


Η αναλγησία της εργοδοσίας και η αβάντα του συνδικαλισμού της υποταγής ,κρίνονται στις κάλπες 25και26 Μαίου


Για να τελειώνουμε με την παρένθεση της ντροπής στην ΕΣΗΕΑ και στην ΠΟΕΣΥ.


Επί του πιεστηρίου: Στις 3 το απόγευμα αποφασίσθηκε από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να γίνει στάση εργασίας την Πέμπτη 12 Μαίου για την γενική συνέλευση.


Σε δυο ώρες όμως η στάση εργασίας ανεστάλη. Ποιος τους τηλεφώνησε και τι τους είπε;


Τέτοια παρακμή!!!


Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

2 σχόλια:

ntalarios λαθροαιδoιοψειραν είπε...

-Μαμα μαμα !ο λαθρο εποικος εχει ψειρες,ηπατιτιδα και φυματιωση!

-μην ανησυχεις παιδι μου,οι μεγαλοδυναμες Αγορες και ο πολυχρονεμενος κυρ Σημιτης θα αυτορυθμισουν και αυτες ...

KATAKTITIKO REAL ESTATE+PREZA είπε...

KAI KLAAAMA TA MEGAFON TSOYLIA THS WORLD DIAKIVERNISIS

Τελικά ήταν ξεκαθάρισμα η χθεσινή δολοφονία λαθρομετανάστη...Σεσημασμένος ναρκοκακοποιός το θύμα



Για σεσημασμένο κακοποιό κάνουν λόγο σήμερα αξιωματικοί της ασφάλειας αναφερόμενοι στον 21χρονο εποικο από το Μπαγκλαντές
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομο που είχε “φάκελο” για ναρκωτικά. Παράλληλα...
από κάποιες πηγές τονίζεται ο τρόπος δράσης των δολοφόνων που έκαναν το “μαφιόζικο” χτύπημα και που από την πρώτη στιγμή, λένε, παρέπεμπε σε ξεκαθάρισμα.

Οι δυο δράστες πλησίασαν με μηχανή το θύμα στη Στρατηγού Καλλάρη στα κάτω Πατήσια, ο ένας κατέβηκε του κάρφωσε το μαχαίρι πάνω από πέντε φορές και στη συνέχεια ανέβηκε στη μηχανή και εξαφανίστηκε μαζί με το συνεργό του.