13/4/11

Τώρα βρήκαν τη διαφθορά

Σε λίγο θα μας μιλήσουν και για τους τοκογλύφους

«Τραβάνε τα μαλλιά τους», μας λένε, οι «Καραγκιόζηδες με τα κομπιουτεράκια», που το παίζουν ελεγκτές , και είναι «βαθιά απογοητευμένοι», όχι επειδή η συνταγή τους σκότωσε τον «ασθενή», και «η κατάσταση αντί να βελτιώνεται επιδεινώνεται», ώστε στα τέλη του εξαµήνου η «µαύρη τρύπα» του προυπολογισμού, θα φτάσει τα 4,8 - 5,8 δισ. ευρώ, αλλά επειδή δεν εφαρμόζεται σωστά λόγω διαφθοράς της «νοσοκόμας».

Καραγκιόζηδες ,λωποδύτες, Καραμούζες και Φυσαρμόνικες, από κοινού λένε, ότι «μοναδική λύση, είναι η παραπέρα συρρίκνωση των δαπανών µέσω «συνταγών-σοκ». Για παράδειγµα, τα δημόσια νοσοκομεία, να λειτουργήσουν µε το 50% των χρημάτων που τους αναλογούν, διαφορετικά να κλείσουν, και να κλείσουν τα δύο τρίτα των υπηρεσιών των ΟΤΑ. Αυτά όµως έχουν πολιτικό κόστος, και στις Βρυξέλλες ψάχνουν κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης για να το «αναλάβει».

Τα νοσοκομεία θα μπορούσαν να λειτουργήσουν με τα μισά χρήματα και να προσφέρουν και καλύτερες υπηρεσίες αρκεί να κόψουμε τους τζαμπαζήδες ΛΑΘΡΟ, και τα λαμόγια προμηθευτές. Και αυτό δεν έχει πολιτικό κόστος. Καραγκιόζηδες ,λωποδύτες, Καραμούζες και Φυσαρμόνικες, θέλουν ωστόσο να κόψουν την «δωρεάν» υγεία του Έλληνα, για να συνεχίζουν να προσφέρουν ανθρωπιστικά περίθαλψη στους Πακιστανούς τους. Όσο για τους ΟΤΑ, το τέρας του κομματικού κράτους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, οι Βρυξέλλες το δημιούργησαν.

Οι «Καραγκιόζηδες με τα κομπιουτεράκια», δεν κατανοούν την Φαυλοκρατία και την Κλεπτοκρατία, δεν καταλαβαίνουν γιατί, «το κράτος δεν επιστρέφει τον ΦΠΑ στους πολίτες όταν πρέπει», γιατί , «οι εφορίες σπεύδουν να εισπράξουν από κάποιου νωρίτερα και από άλλους δεν εισπράττουν ποτέ», ανάλογα µε τις γνωριµίες που διαθέτει ο καθένας στο κόμμα και τον πράσινο ή γαλάζιο μηχανισμό. Δεν καταλαβαίνουν τις υπερτιµολογήσεις , και γιατί ένας δρόµος µε λακκούβες στοιχίζει τέσσερις φορές περισσότερο για να διορθωθεί στην Ελλάδα από όσο στις Βρυξέλλες, και δεν καταλαβαίνουν ότι ο διεφθαρμένος ιδιωτικός τομέας διέφθειρε το «δημόσιο».
Οι «Καραγκιόζηδες με τα κομπιουτεράκια», πιάσανε τον Ταύρο της διαφθοράς από τα Κέρατα. Βρήκαν ∆ιευθυντή τελωνείου να έχει καταθέσει στον λογαριασµό του, στη διάρκεια ενός και µόνου έτους, 2 εκατ. ευρώ.Στον λογαριασμό των συνεργατών της Ferrostaal όμως δεν βρήκαν τίποτα. Οι «Καραγκιόζηδες με τα κομπιουτεράκια», λένε ακόμα ότι φταίει η αδιαφορία των δηµοσίων υπαλλήλων και τα «ευρύχωρα γραφεία», των «κατωτάτων υπάλληλων», και η λειτουργία στρατοπέδων στην Άρτα και το Μεσολόγγι.

Σε λίγο, οι «Καραγκιόζηδες με τα κομπιουτεράκια», θα μας πουν ότι για όλα φταίνε οι τοκογλύφοι , του «Ιδιωτικού τομέα», όμως.

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: