11/4/11

Οι πράσινοι και οι γαλάζιοι κλέφτες

Αυτή είναι η ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ Η εισαγγελία του Μονάχου άσκησε stiw 18 Μαρτίου 2011, ποινική δίωξη εναντίον δύο πρώην μάνατζερ της Ferrostaal για δωροδοκία δημόσιων λειτουργών άλλης χώρας, προκειμένου να προωθηθούν συμφωνίες πώλησης υποβρυχίων. Το μεγαλύτερο μέρος της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σχετίζεται με τις πωλήσεις υποβρυχίων στην Ελλάδα και την Πορτογαλία. Κατηγορούμενοι είναι ένα πρώην μέλος του κεντρικού διοικητικού συμβουλίου και ένας πρώην πληρεξούσιος της Ferrostaal. Για την περίπτωση της Ελλάδας, σύμφωνα με την εισαγγελία του Μονάχου, οι κατηγορούμενοι χρησιμοποίησαν ενδιάμεσους «συμβούλους» για τις απαραίτητες επαφές με φορείς αποφάσεων στην Ελλάδα, και μέσω των «συμβούλων», διατέθηκαν 50 εκ. το διάστημα «ΣημιτοΠασοκ» μεταξύ 2000 και 2003, και άλλα 11 εκ. διατέθηκαν το 2007, προς του «γαλάζιους». Κλέφτεεεεες!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στην ιστοσελιδα του Αδωνι, στη επιτροπη για το μεταναστευτικο προσκαλεσε η Βουλη εκπροσωπους της Ομοσπονδιας!!! των Αλβανων και των Αφγανων για να εκθεσουν τα αιτηματα τους.
Καμαρωστε τον Οικονομου του ΠΑΣΟΚ να λεει στην Αλβανιδα εκπροσωπο οτι ο ιδιος ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ επειδη ειναι απο την Βορειο Ηπειρο, ειναι το βιντεο 3/9 στο 13:00 λεπτο!!! Δηλαδη οι Ποντιοι ειναι Τουρκοι. Αυτα τα λεει και ειναι ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ! Κατα τα αλλα προστατευει τα εθνικα συμφεροντα και το εθνος.

Προσεξτε την κουτοπονηρια της Αλβανιδας και την κοροιδια της απεναντι στους Ελληνες βουλευτες.
Θα παει λεει στις Βρυξελλες. Με τα λεφτα τινος; Του Ελληνος κοροιδου!