3/3/11

Η επικοινωνιακή στρατηγική του Δαβίδ (ΑΞΕΛΡΟΝΤ) και η πράσινη ευκαιρία

Ο βασικός τους στόχος είναι η καλλιέργεια της «ανησυχίας και της αγωνίας των πολιτών. Γι΄ αυτό ο Καχριμάκης ζήτησε από τα κομματικά και κυβερνητικά στελέχη να κατανοήσουν ότι «θα πρέπει η αγωνία και η ανησυχία των πολιτών να είναι τα στοιχεία εκείνα που θα διατηρήσουν τις δυνάμεις ενωμένες, ώστε το ΠΑΣΟΚ να ηγηθεί μιας συμμαχίας, (λαμόγιων και αυστραλοπιθήκων), που πιστεύουν ότι η χώρα μπορεί να τα καταφέρει, και που θα χάψουν το πράσινο σύνθημα για «εθνική επανεκκίνηση». που θα οδηγήσει την Ελλάδα στο μέλλον. χωρίς τις παθογένειες που την έφεραν στη σημερινή κατάσταση.

Επειδή από τη Σαμοθράκη ο papaEvraiou, έστειλε το «μήνυμα ελπίδας» του Αξελροντ, ο Καχριμάκης έθεσε τον στόχο την αντιμετώπιση της απαισιοδοξίας στην κοινωνία, ενώ ο τρίτος στόχος των Φαύλων και διεφθαρμένων είναι η απαξίωση της πολιτικής στο σύνολό της και η ανασκευή της αντίληψης , ότι οι ενέργειες των πολιτικών δεν ταυτίζονται με τις επιδιώξεις και τα συμφέροντα των πολιτών. αλλά με κάποια αόρατα συμφέροντα. Αυτές οι αντιλήψεις, τόνισε ο κ. Καρχιμάκης, είναι «επικίνδυνες και διαβρωτικές».

Ο κ. Καρχιμάκης αναφέρθηκε και σε πέντε βασικές προτεραιότητες του Κινήματος που οδηγούν στην Ελλάδα που θέλει το ΠΑΣΟΚ και είναι:

-Το κράτος στρατηγείο στην υπηρεσία του (μουσουλμάνου) πολίτη, ανάπτυξη στηριγμένη σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, (ανύπαρκτο) σύγχρονο κοινωνικό κράτος, κοινωνία των πολιτών με ευνομία, συμμετοχή και δικαιοσύνη,(με δολοφονίες αστυνομικών, και τους ληστές ελεύθερους και μια νέα Ελλάδα με ισχυρή φωνή που θα ακούγεται παντού.


Σπ.Χ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Σπύρο
Απο Κρήτη κάνουμε μια προσπάθεια 5-6 νέοι ανθρώποι να συγκροτήσουμε μια τοπική παράταξη με όνομα "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΗΤΗ" αντίστοιχη της προσπάθειας σου.
Ελπίζουμε κάποια στιγμή να γίνει κάτι μεγαλύτερο και ευρύτερο και να ενσωματωθούμε όλοι μας στην νέα μεγάλη πατριωτική παράταξη "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ". Οι προγρμματικές θέσεις θα είναι ακρινώς ίδιες με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ καθώς και το έμβλημα.
Καλή συνέχεια και θα επικοινωνήσουμε και τηλεφωνικός και μέσω e-mail

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΗΤΗ