9/2/11

Ξυπνήστε ρεεεεε

Η προπαγάνδα και η εικονική πραγματικότητα

Το μήνυμα είναι ότι «η Ελλάδα είναι στο σωστό δρόμο», ενώ βρίσκεται σε απολύτως λάθος, και ότι και οι «Έλληνες πολίτες πρέπει να βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία», για να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, ενώ το μέλλον είναι μαύρο κατάμαυρο.


«Κάνουμε άλμα προς τα εμπρός. Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα», λέει η προπαγάνδα τους. «Το κοινωνικό και οικονομικό κόστος που πληρώνουμε τώρα για όλα αυτά που δεν κάναμε επί τόσα χρόνια, είναι το αντίτιμο του εισιτηρίου για το μέλλον».

Κάνουμε άλμα πίσω, και το βαφτίζουν άλμα εμπρός. «Το κοινωνικό και οικονομικό κόστος που πληρώνουμε τώρα για όλα αυτά που δεν κάναμε επί τόσα χρόνια», είναι απάντηση σε αυτούς που τους έδιναν τις διαταγές. Είχαν υποχρεώσεις που δεν τις εκπλήρωναν, οι φαύλοι μπλέ και πράσινοι αχυράνθρωποι, ¨όταν μιλάνε για μέλλον, μιλάνε για το δικό τους μέλλον.

«Γνωρίζω τις θυσίες και τις δυσκολίες των πολιτών, λέω πως οι καιροί είναι δύσκολοι και τα μέτρα δυσβάστακτα, όμως πρέπει να σκεφθείτε το μέλλον των παιδιών σας» μας είπε ο κ. Γιούνκερ.

Το μέλλον είναι κατάμαυρο. Ο Κοέν του ΔΝΤ, μίλησε για μια χαμένη γενιά, που δεν θα έχει επάγγελμα. Ούτε κλειστό ούτε ανοιχτό.


«Η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες της και οι προσπάθειες της στηρίζονται στους κόπους και τις θυσίες του ελληνικού λαού». Η Ελλάδα έχει ευθύνες προς τις αγορές και όχι προς τον ελληνικό λαό.

«Εδώ και ένα χρόνο, έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα με τεράστια προσπάθεια, με την κατανόηση και στήριξη του Ελληνικού λαού για να καλύψουμε τις τεράστιες δανειακές μας ανάγκες. Να ανατρέψουμε το μεγάλο έλλειμμα αξιοπιστίας, αυτό το οποίο μας κληροδότησε η προηγούμενη κυβέρνηση, της Νέας Δημοκρατίας. Μια χώρα αθωράκιστη στην κρίση που ερχόταν».

«Θωρακισμένη», ήταν η Ελλάδα, και επί Αλογοσκούφη και επί Σημίτη.Ο Χρυσός κανόνας της προπαγάνδας είναι. Πρώτα δημιουργούμε το πρόβλημα και μετα προσφέρουμε τη λύση.

Οι τεράστιες δανειακές ανάγκες δημιουργήθηκαν τεχνητά. Οπως και το χρέος.Οπως και η κρίση.

Η «ηρωική πράσινη διακυβέρνηση» κατορθώσει να «πείσει» τους Ευρωπαίους, ποπυ περίμεναν την αφορμή να μας στείλουν στο ΔΝΤ, από το 2006, ότι «έπρεπε να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός σταθερότητας, δεύτερον, ότι έπρεπε να καλύπτονται δανειακά οι χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ανάλογα με τα δικά μας», υπό τους όρους που περίμεναν οι αγορές. Για τέτοιο κατόρθωμα μιλάμε.

Και έπεισαν , ότι αυτή η δομή θα έπρεπε να προσλάβει μονιμότερα χαρακτηριστικά, για να αντιμετωπίσει οριστικά και αποφασιστικά την κρίση χρέους, που αντιμετώπισαν ή αντιμετωπίζουν αρκετές χώρες.Να μπούμε δηλαδή στο Νταχάου του Ανωτάτου Σοβιέτ του Τετάρτου Ράιχ.


Πάρτε ακόμα δυο μερίδες προπαγάνδας

«Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια, εμείς οι Έλληνες αναλάβαμε τη δική μας ευθύνη. να αλλάξουμε τη χώρα. Αλλά καταστήσαμε επίσης σαφές στους εταίρους μας, ότι θα αναδεικνυόταν σε μικρό χρονικό διάστημα, η ανάγκη μιας συνολικής ευρωπαϊκής απάντησης, αφού ήταν θέμα που αφορούσε συλλήβδην την ευρωπαϊκή ολότητα, συστηματικά προβλήματα που αναδείχθηκαν στην ευρωζώνη, δηλαδή και τη σταθερότητα του ευρώ.

«Λόγω χρέους και ελλειμμάτων πήραμε έκτακτα μέτρα με στόχο την σωτηρία της χώρας, τώρα ο στόχος είναι να αλλάξουμε την χώρα και οι αλλαγές που κάνουμε στα κλειστά επαγγέλματα, την υγεία, την παιδεία, το ασφαλιστικό, την τοπική αυτοδιοίκηση και την καταπολέμηση της αδιαφάνειας" είναι δική μας πολιτική, είπε ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας ότι "οι αλλαγές αυτές δεν σχετίζονται με τα έκτακτα μέτρα Από την μεριά του ο πρωθυπουργός είπε ότι "είχαμε εντολή από τον ελληνικό λαό να προχωρήσουμε σε βαθιές αλλαγές και αυτά προχωράμε».

Τα λέμε το βράδυ

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μία εκπομπή στον ΑΝΤ1 όπου παρουσιάζουν ένας κοντοπούτανος ονόματι Κοενάκης ένας ψηλός εγγαστρίμυθος αυτιστικός ονόματι Σερβιέτας, ένας πρώην τελειωμένος μεταλλάς και νυν τελειωμένος χοντρομπαλάς και ένας γυαλόμπας αυνάνας. Η εκπομπή λέγεται Ράδιο Αρβύλα. Όλοι αυτοί οι λεβιέδες που το παίζουν και μάγκες είναι υπέρμαχοι της ανοιχτής κοινωνίας (ξέρετε, πουστοφιλότουρκοι αντιορθόδοξοι κλπ) και έχουν αναλάβει την σημαία της προπαγάνδας. Επειδή τα τυπάκια είναι ναυάγια το έχουν πιστέψει κιόλας και το έχουν πάρει στα σοβαρά. Κανείς δεν βλέπει πως η εποχή της κυριαρχίας του ΣΥΡΙΖΑ και των μαριονέτων του έλαβε τέλος. Αυτά που βλέπουμε είναι πια τα απόνερα. Όλοι αυτοί οι κουραδοφελλοί επιπλέουν λόγω της σύστασής τους και του κύματος που έφερε την ελληνική κοινωνία στα όριά της. Η γεωπολιτική κατάσταση στην περιοχή μας άλλαξε και αυτή η αλλαγή απαιτεί εθνικό κράτος. Εθνικό κράτος αλλά υπαγόμενο στην σφαίρα επιρροής του Ισραήλ, δηλαδή θα δούμε στα σχολικά βιβλία αναφορές για ολοκαυτώματα κλπ. Η αλλαγή αυτή χρειάζεται κάποια χρόνια για να φανεί αλλά ήδη συντελείται. Εάν θέλουν αυτά τα μαλακομπουκώματα από την Θεσσαλονίκη να παρτουζωθούν με την παρέα του Βαλιανάτου μπράβο τους. Πείτε ότι είναι να πείτε μακεδονικοί χαλβάδες γιατί σε λίγο δεν θα σας ξέρει ούτε η μάνα σας.
Άνθιμε είσαι ψυχάρα, υπηρετείς διαχρονικές αξίες και το ξέρεις γι'αυτό δεν μασάς. Η Αλήθεια στο τέλος θα θριαμβεύσει, το ξέρουμε όλοι πολύ καλά αυτό.
Χ.Π.

Νικολάου Γρηγόρης είπε...

Στη δημοκρατία κάθε άποψη είναι σεβαστή και επιθυμητή.Αλλά για να υπάρχει άποψη πρέπει να υπάρχει και η σχετική γνώση. Ο νοών νοείτο!

Ανώνυμος είπε...

"Στη δημοκρατία κάθε άποψη είναι σεβαστή και επιθυμητή.Αλλά για να υπάρχει άποψη πρέπει να υπάρχει και η σχετική γνώση. Ο νοών νοείτο!"

Κοιτάξτε κύριοι, αυτές οι ατάκες πρέπει να σταματήσουν να εκστομίζονται, που το είδατε αυτό γραμμένο και το λέτε ;;;;;
Τί σημαίνει αυτό που λέτε; Τι αναπαραγωγή μύθων είναι αυτή; Στην δημοκρατία που λέτε και μάλιστα στην Αθηναϊκή (την γνήσια) αυτοί οι τύποι θα είχαν καταδικαστεί. Αυτή η προπαγάνδα των περιούσιων ότι στη δημοκρατία λέμε και κάνουμε ότι θέλουμε πρέπει να σταματήσει. Όταν κάποιος κατέχει δημόσιο βήμα προσέχει πολύ καλά τί λέει. Η αληθινή δημοκρατία προστατεύει τους θεσμούς κύριοι από τους οποίους απαρτίζεται και όποιος παραβιάζει τους θεσμούς τιμωρείται αυστηρότατα.
Από την πολλή "δημοκρατία" σας έχουμε φτάσει εδώ που είμαστε ως κράτος και ως έθνος, καλύτερα λοιπόν να ζητάτε αληθινή δημοκρατία παρά να αναπαράγετε προπαγάνδα.
Ασχοληθείτε λοιπόν με τον κήπο σας και μην μας ραίνετε με ψεύτικα άνθη.
Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Χατζάρα, ξεστόμισες τέτοια αρλούμπα για τον μακαρίτη πατέρα του Βλαχάκου;
http://www.youtube.com/watch?v=chy9se0wqCE
Κι εμείς, ρε μπαγάσα, σε πιστεύουμε όπως πιστεύουν στον Χριστό οι Ρώσοι χωριάτες...
Βγές και διόρθωσε το βράδυ, γιατί θα σου την πέσουν άσχημα

Νικολάου Γρηγόρης είπε...

Τι έγραψα πριν και τι καταλάβατε;

Αν ο κόσμος ασχολούνταν ,έστω και κατά το ελάχιστο, με τους κήπους και τα "ψεύτικα" άνθη σίγουρα θα ήταν καλύτερος δίχως "κολλήματα" και φανατισμούς.
Γνώμη μου ή μήπως δεν μπορώ να έχω;

Τέλος , πολύ εύκολα με κατατάξατε με τους "δημοκρατικούς" προπαγανδιστές. Έχετε λάθος.

Εντελώς φιλικά
ο κηποτέχνης σας.

Υ.Γ.
Κύριε Σπύρο συνεχίστε γερά.
΄Ενα ιδρυτικό μέλος.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...