23/2/11

Γενική απεργία και γενική εξέγερση


Αδέρφια μου Έλληνες

Εκφράζω απλά μια ευχή. Ας αποτελέσει η σημερινή μεγάλη απεργία την έναρξη του αγώνα ανατροπής του ανθελληνικού και προδοτικού καθεστώτος που μας οδήγησε κατόπιν εντολής στα νύχια της τρόικας. Στα νύχια τοκογλύφων που θέλουν να αρπάξουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας. Το ψωμί των παιδιών μας.

Τα εντολοδόχα ανδρείκελα που μας κυβερνούν για 1,5 χρόνο καταστρέφοντας κάθε αξία και ιδανικό των Ελλήνων, ας έφθασε η ώρα να μας αφήσουν να ορίσουμε τις τύχες της πατρίδας μας. Καθημερινά μας ληστεύουν απροκάλυπτα και μας καλούν ταυτόχρονα σε ένα κρεσέντο υποκρισίας και κυνισμού, να συμμετάσχουμε στην "σωτηρία της Ελλάδας".....
Κατακρεουργημένοι οι μισθοί στους δημοσίους υπαλλήλους, ανύπαρκτα τα εργασιακά δικαιώματα των ιδιωτικών υπαλλήλων, οι τιμές των προϊόντων σε άνοδο, εισητήρια και διόδια σε εξωφρενικές αυξήσεις, ο στρατός μας σε κατάρρευση, οι δημόσιες υπηρεσίες σε χάος, η δημόσια υγεία σε κρίση, η παιδεία μας αφελληνίζεται και αποχριστιανίζεται, τα σχολεία κλείνουν με οικονομικά κριτήρια χωρίς κανείς να ασχολείται με τα ελληνόπουλα τις επαρχίας, τα καταστήματα βάζουν λουκέτα κατά χιλιάδες, οι νέοι μας κι όχι μόνο, μένουν άνεργοι, πρεσβείες και προξενεία κλείνουν και η πατρίδα μας εξευτελίζεται στον διεθνή χώρο.
Συνεχείς επιθέσεις δέχεται η ένδοξη ελληνική μας ιστορία. Θέλουν όχι μόνο να είμαστε κακόμοιροι οικονομικώς αλλά να αισθανόμαστε τιποτένιοι γι αυτό και προσπαθούν να μειώσουν την ένδοξη παρουσία των Ελλήνων στην παγκόσμια ιστορία.
Προδίδουν την Θράκη μας και την ξεπουλάνε στους Τούρκους. Αφήνουν τους Βορειοηπειρώτες στα νύχια των Αλβανών μαφιόζων. Επιτρέπουν στους γυφτοσκοπιανούς να απειλούν και να χλευάζουν την Ελλάδα. Κυνηγούν τους απογόνους των πεσόντων μας. Φέρνουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες να μας αλλοιώσουν πληθυσμιακά!!!

Μας υβρίζουν. Κοπρίτες, τζαμπατζήδες, αλήτες, παράνομους. Ο Υπ. Οικονομικών μας απειλεί με φυλακίσεις αν δεν πληρώσουμε τον "τρελλό" ΦΠΑ!!!! Ο Υπ. Μεταφορών μας απειλεί με αυτόφωρα αν δεν πληρώσουμε τα υπέρογκα διόδια και εισιτήρια!!!

Και μέσα στον γενικό χαμό βρίσκουν ευκαιρία να περάσουν κάθε νεοταξική εντολή για Κάρτα του Πολίτη, φοροκάρτα, κάρτα του μαθητή κλπ... ώστε να μας φακελώσουν μια και καλή στο παγκόσμιο σιωνιστικό σύστημα.
Ολα αυτά με πρόσχημα μια οικονομική κρίση που δημιούργησαν οι ίδιοι, οι προδότες πολιτικοί με τους φίλους τους, πλούσιους και τραπεζίτες... που μόνο σκοπό έχουν να αρπάξουν και τον τελευταίο ιδρώτα του εργαζομένου και να εξαγοράσουν "αντί πινακίου φακής" κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της πατρίδας μας....
Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Γιατί μας μισούν; Από πού ήρθαν; Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;

Μήπως έφθασε πλέον η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα;
Η μήπως θα πρέπει να πέσει ακόμα χειρότερη πείνα....
Μήπως όταν ακούσουμε από τα χείλη των παιδιών μας "Πεινώ";
Πότε θα ξυπνήσουμε; Μήπως όταν πλέον θα περνάει το κάρο του δήμου να κουβαλάει τα θύματα της πείνας της νέας επώδυνης κατοχής
;

Χίλιες φορές αδέρφια να βλέπαμε στην Ακρόπολη και στον Λευκό Πύργο να κυματίζει μια άλλη σημαία παρά αυτό το κατάντημα. Γιατί θα γνωρίζαμε τον εχθρό και το τι πρέπει να κάνουμε για να ελευθερωθούμε. Τώρα όμως;
Κάποιοι από μας είναι τόσο τυφλοί. Τόσο δειλοί. Με νεκρωμένα εθνικά και κοινωνικά αισθήματα που ψηφίζουν ότι κι αν γίνει τα καθάρματα που καταστρέφουν την χώρα.
Είναι οι σύγχρονοι δοσιλόγοι της νέας κατοχής.
Μην αυταπατάσθε με τον "νέο πατριωτισμό" που ευαγγελίζεται ο αγνώστου εθνικότητος πολυπολιτισμικός πρωθυπουργός. Και οι Γερμανοί έλεγαν στην κατοχή πατριώτες όσους πρόδιδαν τους αντιστασιακούς... Ομως ο ελληνικός λαός γνώριζε....

Αδέρφια ήρθε η ώρα οι πατριώτες να ξεσηκωθούμε. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο.

Σήμερα μας δίνεται μια ευκαιρία για ένα βροντερό ΟΧΙ που θα συνταράξει το καθεστώς και θα σήμανει την είσοδο της Ευρώπης στην λαίλαπα που άρχισε στην γειτονιά μας στην άλλη όχθη της Μεσογείου με μπροστάρηδες για μια ακόμα φορά τους Ελληνες.

Καλή Λευτεριά

ΘΑΝΟΣ

http://koukfamily.blogspot.com/2011/02/blog-post_9817.html

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου πατριώτη το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Τί είναι αυτά που λες άνθρωπέ μου, που ζεις; Εσύ θα είσαι εκεί στην "επανάσταση" των πατριωτών να χτυπηθείς με την αστυνομία και να διώξεις τους προδότες ή θα κάθεσαι στον καναπέ; Κυκλοφορεί κανείς μέσα στην κοινωνία για να βγάλει συμπεράσματα ή αερολογείτε; Ονειρεύεστε Μεγαλέξανδρους; Περιμένετε από τους γείτονές σας να επαναστατήσουν; Συνέλθετε κύριοι, έχετε φάει τον αριστερισμό με το κουτάλι της σούπας από παιδιά και ούτε το έχετε καταλάβει. Να δω τί θα λέτε αύριο, θα αναβάλλετε την επανάσταση των Ελλήνων (των άλλων όμως) για την πολυπόθητη "δημοκρατία" για άλλη φορά; Προσωπικά είμαι σίγουρος γι'αυτό αλλά μου αρέσει να σας βλέπω να ρεζιλεύεστε. Μυαλό δεν βλέπω να βάζετε όμως παρά τα συνεχόμενα χαστούκια που τρώτε και αυτό είναι το ανησυχητικό.
Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Έλα Θάνο, καλημέρα φίλε μου πατριώτη, για πες μου που ήταν εχθές τελικά ο "λαός", τί έγινε στο λίκνο της δημοκρατίας, που ήταν η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, που ήταν ο Κυριακόπουλος, Ο Παναγιωτόπουλος, ο Χατζάρας, ο Αργυρόπουλος, ο Μπαραμπούτης, ο Ρωμανός, ο Σταμπολιάδης, η Δοντά, ο Παπαγαρυφάλλου, ο Ζώης, ο Σπύρος Δημητρίου, οι σωτήρες του καναπέ, μήπως είχαν πάει να ψωνίζουν μπριζόλες για την σημερινή ημέρα; Που ήταν οι μπλόγγερς, που ήταν όλοι αυτοί οι σύγχρονοι Φεραίοι που γράφουν θούριους καθήμενοι αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τους, μέσα στο άνετο σπίτι τους έχοντας σταθμευμένο απ'έξω το SUV τους ή την μερσέντα τους; Που ήταν οι πολεμιστές και υπερασπιστές της δημοκρατίας του προλετάριου; Περιμένω μία σοβαρή απάντηση και ανάλυση από κάποιον πατριώτη.
Χ.Π.
Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το είδα και κατάλαβα ποια είναι τελικά η απάντηση, πάμε όλοι να φτιάξουμε μία διαδικτυακή βυζαντινή αυτοκρατορία να ανακαταλάβουμε την Μικρά Ασία, εμπρός Μεγαλέξανδροι ήρθε η ώρα να δοξαστούμε, η συμμετοχή μας είναι σημαντική λέει ο αρθρογράφος, σίγουρα αυτός εχθές δεν ήταν στην συγκέντρωση να διώξει όπως οι "δημοκράτες" (χα) Αιγύπτιοι τους προδότες πολιτικούς, μαχόταν στα βάθη της Ασίας, σιγά μην ασχοληθεί με τις βατραχομυομαχίες στην Ελλάδα.
Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

EΠΕΙΓΟΝ!ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΧΩΡΑ!ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ,ΤΟΝ ΠΟΛΥ-ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ!ΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΕΣ 1941 ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙΣΑ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε η νέα «νομοθετική πρωτοβουλία» που ούτε αυτός ο ίδιος ο Όργουελ δε μπόρεσε να φανταστεί. Το φαντάστηκε όμως το υπουργείο δικαιοσύνης και συγκεκριμένα: «Τίθεται σε δημόσια διαβούλευση η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, «για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου...» και η διαβούλευση συνεχίζει..
«...Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία...»
Στη συνέχεια με αυτό το νομοθετικό εξάμβλωμα, γίνεται προσπάθεια να μας πείσουν για την αναγκαιότητα της νέας νομοθετικής «λοβοτομής», πρωτοβουλίας όπως επιχειρούν να την πλασάρουν:
«...η διερεύνηση και ποινική δίωξη των εγκλημάτων ρατσισμού και ξενοφοβίας γίνεται αυτεπάγγελτα και δεν εξαρτάται από αναφορές ή καταγγελίες των θυμάτων, τα οποία είναι συχνά ιδιαιτέρως ευάλωτα και διστάζουν να κινήσουν δικαστικές διαδικασίες...».
Επίσης στο τέλος του εισαγωγικού σημειώματος, αναφέρεται:
«...εκτός από τις προσβολές εναντίον ομάδων ή προσώπων αξιόποινες θεωρούνται και οι ρατσιστικές και ξενοφοβικές εκδηλώσεις που στρέφονται κατά πραγμάτων κινητών ή ακινήτων, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως ή κατ’ αποκλειστικότητα από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα (όπως π.χ. θρησκευτικά αντικείμενα, εθνικά σύμβολα, οίκοι λατρείας, χώροι διαμονής, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας, κλπ.)...».
Με το άρθρο 1. Προσπαθούν να περιγράψουν το σκοπό του ανεκδιήγητου εξαμβλώματος που όπως συχνά λέγεται, εκτός του ρατσισμού συμπληρώνουν και με το κερασάκι της «ξενοφοβίας». Και επειδή ο ρατσισμός ή και το κερασάκι της «ξενοφοβίας» δεν τους έφτανε, πρόσθεσαν και μία νέα έννοια που «ακούει» στο όνομα «εχθροπάθεια» που όσο και να αναζητήσαμε σε πολλά έγκυρα λεξικά, ωστόσο δεν βρεθήκαμε «τυχεροί να την συναντήσουμε».

http://eglimatikotita.blogspot.com
/2011/02/blog-post_3895.html

Ανώνυμος είπε...

Η δίωξη.... από το μέλλον (ναι δεν διαβάσατε λάθος).
Όμως το απρόσμενα ακραίο και εκπληκτικό στην όλη «νομοθετική» πρωτοβουλία φαίνεται να είναι το γεγονός πως αυτό κάθε αυτό το παρόν κείμενο (το παρόν άρθρο εννοούμε) σύμφωνα με το πνεύμα του μέχρι προ τίνος ανύπαρκτου νόμου θα διώκεται στο μέλλον αναδρομικά. Και αυτό διότι απλά το παρόν θα παραμείνει ως κείμενο στο διαδίκτυο (ακόμη και στη περίπτωση που αποσυρθεί) και επομένως θα υπάρχει η περίπτωση να διωχθεί ο συγγραφέας του. Και τι έγινε ; θα αναλογιστεί ο αναγνώστης. Εδώ πρόκειται να διωχθούν συγγραφείς και συγγραφείς, νεώτεροι αλλά και αρχαίοι. Ευριπίδης, Αριστοτέλης, Πλάτων, Αρριανός, Πλούταρχος, Κέλσος και τόσοι άλλοι πολλοί όσο και πλείστα βιβλία παλαιότερα ή και νεώτερα.
Και όποιος διανοηθεί να μοιράζει βιβλία ή ακόμη και να δημοσιεύει αποσπάσματα από κριτική σε «παλαιά διαθήκη» ή στο Ισλάμ, ή και στον χριστιανισμό ή αν το θέλουμε και στην κριτική ξένων βάρβαρων εθίμων, τότε να είμαστε βέβαιοι πως σύμφωνα με το γράμμα του «νόμου» θα είναι αυτεπάγγελτα παράνομος και διωκόμενος με ποινές φυλάκισης από 6 μήνες μέχρι 3 χρόνια.
Αντισταθείτε! δηλώνοντας στο όνομα της στέρησης των ατομικών αλλά και των ανθρώπινων καθώς και των πολιτικών δικαιωμάτων που επιχειρούν να μας στερήσουν, δηλώστε την αντίθεση σας, σε ότι σχεδιάζεται να υλοποιηθεί.. Διαδώστε το με επιμονή. Αυτό που έρχεται δεν είναι μία απλή λογοκρισία, πρόκειται για μαζική λοβοτομή.
Όσοι επιθυμείτε να έχετε συμμετοχή στη δημόσια διαβούλευση κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Σημείωση: Είμαστε κάθετα έναντια στο ρατσισμό ή σε όποιαδήποτε πράξη που επιχειρείται με τη βία. Ωστόσο δε μπορεί να ειναι επιτρεπτό στο όνομα της όποιας παραβατικής συμπεριφοράς των ελαχίστων να φιμώνεται η πλειοψήφία των πολιτών μια χώρας..
HellasOnTheWeb

Ανώνυμος είπε...

Η "Καθημερινή" του ..... Μαρτίου 1821.
κλικ για μεγέθυνση

http://koukfamily.blogspot.com/2011/02/blog-post_120.html

Ανώνυμος είπε...

Φουράκης: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΜΑΣΟΝΟΙ !!!


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ!!ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΟΥΦΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΥΣ!!!ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥΣ!!!ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!(ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΔ
ΕΣ,ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ,ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ)ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΕ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ..

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/02/blog-post_4861.html

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...