19/2/11

Ένα βήμα πριν την προσάρτησή μας σε άλλη χώρα (Κ. Μπετινάκης)

Προσπαθώντας να εξαφανίσουν και την εθνική μας συνείδηση

πηγή http://www.styx.gr

Η μεγάλη αντίδραση των Σκοπιανών στην ονομασία Σλαβομακεδονία, Σλαβομακεδόνες, σλαβομακεδονική γλώσσα, είναι η πρόφαση ότι «δεν το δέχονται οι αλβανοί που ζουν στη χώρα τους…

Κατά τον πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου (όταν όλοι οι άλλοι το έγραφαν Κόσοβο) στην αλήστου μνήμης Γιουγκοσλαβία, είχα επανειλημμένα κατηγορηθεί από τους «πολιτικά ορθούς» όπως αυτοαποκαλούνται, επειδή έγραφα αλβανόφωνους και όχι αλβανούς τους ουτσεκάδες…

Τότε ήταν υπουργός Εξωτερικών ο ΓΑΠ ο ελάσσων… Σήμερα τον έχουμε πρωθυπουργό με υπΕξ τον Δρούτσα, (χε-χε!)

Ανακάλεσαν ξαφνικά στην Αθήνα τον πρόξενό μας στην Κορυτσά Θεόδωρο Οικονόμου Καμαρινό, επειδή «εγκλημάτησε»: Σε ομιλία του χρησιμοποίησε τους όρους «Έλληνες» και «Βόρεια Ήπειρος»! Λέξεις που είναι φαίνεται απαγορευμένες για το Υπουργείο Εξωτερικών κι ας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο αυτές απ’ όλους τους Έλληνες και είναι στη συνείδηση όλων των μη εμφορούμενων από τις νέες αντεθνικές ιδέες που μας έχει φέρει η αντεθνικά σκεπτόμενη υπόδουλη κυβέρνηση.

Σε συνέντευξή του στο NOIAZOMAI.net , ο πρόξενος Οικονόμου δήλωσε:

«Έκανα το καθήκον μου. Τίποτε παραπάνω. Και ούτε ανακαλώ, ούτε θα ανακαλέσω ποτέ τα όσα είπα για Έλληνες και Βόρειο Ήπειρο! Γι΄ αυτό και ανακλήθηκα στην Αθήνα! Είχα συνείδηση της αποστολής μου. Ήμουν στην Βόρειο Ήπειρο! Εάν ήμουν στην Καμπέρα ή κάπου αλλού, θα λειτουργούσα υπό άλλες συνθήκες. Αλλά ήμουν στη Βόρειο Ήπειρο… Αυτό οφείλουμε να κάνουμε όλοι. Γιατί δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε τα Εθνικά Θέματα και τα εθνικά μας δίκαια. Να δίνουμε τον αγώνα παντού και πάντα! Να είμαστε συσπειρωμένοι και ενωμένοι όλοι οι Έλληνες, μπρος στους κινδύνους και τις προκλήσεις»!!!

Και ο πρόξενος Οικονόμου κατέληξε: «Τι περισσότερο είπα εγώ για τους Έλληνες στην Κορυτσά, από αυτά που λέει κάθε τόσο ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή; Και ενώ εκείνον τον αφήνουν ανεμπόδιστα να μιλάει, εμένα με ανακαλούν! Γιατί;»

Θυμίζουμε ότι σε ιστορική ομιλία-παρακαταθήκη του Γεωργίου Παπανδρέου, (παππού του σημερινού «Πρωθυπουργού), στη Βουλή των Ελλήνων στις 12/6/1960 (31/5) είχε πει για τη Βόρειο Ήπειρο: «Εκείνον το οποίον απαγορεύεται εις τον αιώνα, είναι δι΄ οιονδήποτε λόγον η απάρνησις του ιερού αιτήματος… Καθ΄ όσον αφορά την Βόρειο Ήπειρο…η διεκδίκησις είναι ιερά και απαράγραπτος»!

Τι ελληνικά τι τουρκικά…

Αλλά για να καταλάβουμε τι νοοτροπία έχει εκείνος που παραχώρησε πλέον οικειοθελώς και χωρίς αντίσταση την εθνική μας ανεξαρτησία πρωθυπουργός…

Ξεκινώντας λοιπόν, την άτυπη ακόμα, προεκλογική του εκστρατεία από την Θράκη, την πλέον ευαίσθητη περιοχή στη Χώρα, είπε ξεκάθαρα ότι επίσημη δεύτερη γλώσσα θα είναι η τουρκική». Αυτό εξήγγειλε κατά την επίσκεψή του στο ακριτικό Δημάριο της Ξάνθης: «οι προφορικές εξετάσεις των οδηγών θα γίνονται πλέον και στην Τουρκική Γλώσσα, ενώ και στα Κέντρα Εξυπηρέτησεις Πολιτών (ΚΕΠ) θα προσληφθούν υπάλληλοι που θα γνωρίζουν Τουρκικά»!!!

Αναγνωρίζεται έτσι, και η τουρκική σαν κρατική γλώσσα συναλλαγών, δηλαδή -ντε φάκτο- επίσημη κρατική γλώσσα, παράλληλη με την Ελληνική!

Αλλά, το χειρότερο είναι, πως ο Πρωθυπουργός πήγε σε Πομακοχώρι, όχι σε "τουρκοχώρι" και αντί να μιλήσει στους Πομάκους, τους ακραιφνείς, ορεισίβιους Έλληνες της Ροδόπης και στην Πομακική Διάλεκτο, εκείνος τους μίλησε για την ξένη προς εκείνους Τουρκική Γλώσσα!!! Τους παρέδωσε κι αυτός στο προξενείο. Υπάκουος στις οδηγίες που προφανώς έχει λάβει ...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

-ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ...ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ? ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ! -ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Λευκάδα: Μαχαιρώματα μεταξύ ΕΠΟΙΚΩΝ

Τραυματίστηκαν και κρατούνται απο την αστυνομία.

Παρολίγον μακελειό το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή "Κεραμυδάκι" στην Νικιάνα Λευκάδας.

Δυο αλλοδαποί με καταγωγή από το Κασμίρ (!!!) προσπάθησαν σε ξένη χώρα να λύσουν τις διαφορές τους με μαχαίρι, τραυματίζοντας ο ένας τον άλλον.

Στο σημείο έφτασε δύναμη της αστυνομίας (στερηθήσα απο τον τοπικό πληθυσμό) καθώς και ασθενοφόρο (το οποίον καθώς και το νοσοκομείο πληρώνει ο φορολογουμενός βλαξ της Λευκάδος,όχι ο ΟΗΕ ουτε η Ινδικη πρεσβεία Αθηνών).

Οι δυο εν πλήρει πολεμική ετοιμότητα άνδρες έποικοι ετραυματίσθησαν ελαφρά στα άκρα και κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας.

Ανώνυμος είπε...

Λευκάδα: Μαχαιρώματα μεταξύ ΕΠΟΙΚΩΝ

Τραυματίστηκαν και κρατούνται απο την αστυνομία.

Παρολίγον μακελειό το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή "Κεραμυδάκι" στην Νικιάνα Λευκάδας.

Δυο αλλοδαποί με καταγωγή από το Κασμίρ (!!!) προσπάθησαν σε ξένη χώρα να λύσουν τις διαφορές τους με μαχαίρι, τραυματίζοντας ο ένας τον άλλον.

Στο σημείο έφτασε δύναμη της αστυνομίας (στερηθεισα απο τον τοπικό πληθυσμό) καθώς και ασθενοφόρο (το οποίον καθώς και το νοσοκομείο πληρώνει ο φορολογουμενός βλαξ της Λευκάδος,όχι ο ΟΗΕ ουτε η Ινδικη πρεσβεία Αθηνών).

Οι δυο εν πλήρει πολεμική ετοιμότητα άνδρες έποικοι ετραυματίσθησαν ελαφρά στα άκρα και κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη πορεία λαθρομεταναστών μουσουλμάνων προς το Σύνταγμα αφού προσευχήθηκαν στην πλατεία Κοτζιά. Δεν ενημέρωσαν κανέναν δεν έχουν άδεια από την αστυνομία και τα χουντοκάναλα μιλιά.
Ο Αντέννα μου είπε με αναίδεια ότι δεν είχαν υποχρέωση να το πουν ενώ το ήξεραν με λεπτομέρειες.
210 6886100 τμήμα ειδήσεων.