10/2/11

Η ανθρωπιστική μαφια και τα ναύλα

Εξάρθρωση κυκλώματος που απήγαγε αλλοδαπούς

Στην εξάρθρωση κυκλώματος που απήγαγε Πακιστανούς για να αποσπά λύτρα από τους συγγενείς τους προχώηρησε η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών και το Β' Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω.

Οι αστυνομικοί, την Τρίτη και την Τετάρτη, συνέλαβαν στις Αχαρνές και στην Ερέτρια έναν Έλληνα 30 ετών και τρεις Πακιστανούς, ηλικίας 18, 21 και 27 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για «εγκληματική οργάνωση», καθώς και για «αρπαγή και εκβίαση κατά συναυτουργία». Από τις αρχές αναζητούνται και άλλοι συνεργοί τους.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί τρεις περιπτώσεις απαγωγών και συγκεκριμένα η αρπαγή δύο Πακιστανών στις 31 Δεκεμβρίου στη Χαλκίδα, άλλων τριών συμπατριωτών τους στις 20 Δεκεμβρίου στον Ασπρόπυργο και ακόμα δύο υπηκόων της ίδιας χώρας που έγιναν χθες στην Ερέτρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε! Τα λαμόγια οι πολιτικοί θέλουν να συντηρείται το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες για να ξεφύγουν οι ίδιοι στρέφοντας την προσοχή του λαού αλλού. Όσο περισσότεροι λαθρο έρχονται τόσο καλύτερα για τα λαμόγια τους κλέφτες πολιτικούς και βολευτές μας. Χρειάζεται λοιπόν εξολόθρευση ΠΡΩΤΑ των κλεπροκρατών και φαυλοκρατών Ελλήνων πολιτικών και στη συνέχεια των λάθρο. Να μην νομίζουν τα λαμόγια οτι θα την γλυτώσουν εξαιτίας του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος της Ελληνικής κοινωνίας.