8/1/11

To «Πιστεύω» του Περιούσιου

Πιστεύω εις ένα Τραπεζίτη, Χρήματος Παντοκράτορα , Ποιητήν Φτώχιας επι της γής , ορατών τε πάντων και κυρίως αοράτων . Και εις ένα Κύριον Επενδυτή , τον Υιό του Θεού, τον επικερδή , τον εκ των Αγορών γεννηθέντα προ πάντων των αιώνων , κέρδος εκ του μηδενός , Τόκον αληθινόν εκ Κεφαλαίου ψευδού, ποιηθέντα ού γεννηθέντα, ομοούσιον τω Χρήματι, δι ού τα πάντα αρπάζετο. Τον δι ημάς τους ολίγους και δια την ημετέραν ευημερίαν κατελθόντα εκ των Αγορών και σαρκωθέντα εκ Κοινοβουλίου Αγίου και Αγοράς Αγίας και απανθρωπήσαντα. Επενδυθέντα τε υπέρ ημών των ολίγων επί Δαδίβ Ροκφέλερ τε Ρότσιλντ και επτωχευθέντα και ταφέντα . Και πτωχεύσαντα την τρίτη ημέρα, κατά τας Γραφάς . Και ανελθόντα εις τους ουρανούς , και καθεζόμενον εκ δεξιών του Τραπεζίτου. Και πάλιν ερχόμενον μετά απάτης κρίναι πλουσίους και φτωχούς, ού των Κερδών σου ούκ έσται τέλος. Και είς το Τόκο το Άγιον, το Κύριον, το Ανθρωποκτόνο, το εκ του Τραπεζίτου εκπορευόμενον , το συν Πολιτικώ και Δημοσιογράφω συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν δια των προφητών των Αγορών . Είς Μίαν, Αγίαν , Καθολικήν , και Παγκόσμια Διακυβέρνησην. Ομολογώ εν βάπτισμα εις άφεσιν χρεών. Προσδοκώ αφανισμό Εθνών και Λαών . Και Κέρδος του μέλλοντος αιώνος Αμήν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Χατζάρα, μέ αυτά που γράφετε, θα σάς θεωρήσουν ηθικό αυτουργό στην δολοφονία της Εβραίας βουλευτού Αριζόνας Gabrielle Giffords.
Μπείτε Wikipedia

http://en.wikipedia.org/wiki/Gabrielle_Giffords

να ενημερωθήτε: Δεν είναι μόνο Εβραία φυλετικώς, αλλά και στο θρήσκευμα Ιουδαία. Ως βουλευτίνα της Αριζόνας, είχε εναντιωθή στο τείχος και έπαιρνε θέσεις υπέρ των Λαθρομεταναστών. Ο φονιάς είναι Αμερικανός πατριώτης

Ανώνυμος είπε...

Λυπαμαι που θα διορθωσω τον παραπανω κυριο.Ο επιδοξος δολοφονος ειναι εβραιος απο εβραια μητερα μελος της ιδιας συναγωγης με την βουλευτη.Για οποιον ενδιαφερεταιhttp://reasonradionetwork.com/20110110/jamie-kelso-jan-10-2011-jared-loughner-is-jewish.Επισης χρηστης μαριχουανας σε πολυ μεγαλο βαθμο.

Ανώνυμος είπε...

Αντί για περιούσιες φιγούρες και σκιές, δείτε το ρόλο της στο Health Reform του Obama. Το χρήμα και η ισχύς κινείς τον κόσμο και όχι περιούσιες και ανούσιες ανοησίες.

ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , ΙΟΥΔΑΙΟΙ , ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ,ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ.

Η ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΝΩΣΤΗ,

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ TOOLS, ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ.


ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΙΑΟΛΕ.,..ΞΥΠΝΑΤΕ... ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ.


ΞΥ-ΠΝΑ-ΤΕ....ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ.

και δεν ξέρετε πόσο τους συμφέρει η στοχοποίηση που γίνεται εκατέρωθεν....

οχι την μπάλα Σπύρο....την καραμπόλα...μην πλησιάζεις τόσο το τραπέζι...λίγο πιο ψηλά...

102 χρόνια από την Μικρασιατική προδοσία και την Εθνική Καταστροφή. Ο Γουναρης δήλωνε ότι δεν θα εγκαταλείψει την Μικρά Ασία , ενώ οι Γουναρικοί Βουλευτές τον εγκατέλειπαν, και η δύναμη του στην Βουλή ειχε μειωθεί σε 155.

  Η κυβέρνση Γούναρη είχε ακόμα  17 ημέρες ζωής. Οι Έλληνες στην Σμύρνη και την Μικρά Ασία είχαν ακόμα 140 ημέρες ζωής Τα "εκτός των τε...