20/1/11

Η Λαμόγια ΕΠΕ έφερε αλλαγές στον νόμο της παραγραφής

Το καθεστώς της Φαυλοκρατίας και της Κλεπτοκρατίας δεν επιδιορθώνεται. Ανατρέπεται!

Κάθε μέρα, (λένε οι πράσινοι), αντιλαμβάνεται ο (μαλάκας) πολίτης το έγκλημα που συντελέστηκε τον Μάιο του 2009 με το άρον άρον κλείσιμο της Βουλής, (από τους γαλάζιους λωποδύτες). Άλλοι, (λένε οι πράσινοι), έκλειναν τη Βουλή από τον Μάιο για να εξασφαλίσουν παραγραφή, εμείς εξαντλούμε κάθε, μα κάθε, περιθώριο διερεύνησης. Δεν λένε όμως ότι η παραγραφή ήταν αποτέλεσμα πράσινης νομοθεσίας.
Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο.
-Η Λαμόγια ΕΠΕ φωνάζει. «Αλλάζουμε», (τον δικό τους) νόμο περί ευθύνης υπουργών, και θα αλλάξουμε και το Σύνταγμα με την πρώτη ευκαιρία.
Θα κάνουν την κρίση ευκαιρία.

Το καθεστώς της Φαυλοκρατίας και της Κλεπτοκρατίας δεν επιδιορθώνεται. Ανατρέπεται!

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα όμως είναι ΠΩΣ ανατρέπεται, ελπίζοντας να σε ψηφίσουν οι αυστραλοπίθηκοι; "Δημοκρατικά"; Εννοώ με την φτιαγμένη στα μέτρα τους "ελληνική δημοκρατία". Ούτε στα όνειρά μας.
Χ.Π.

Πλούταρχος είπε...

Αγαπητέ Σπύρο,

ελπίζω να είσαι καλά! Προχτές το βράδυ έβλεπα την εξαδέλφη Χάννα, τη γνωστή σύζυγο του αοιδού της Κύπρου, να μιλά για το μεταναστευτικό...
Αυτό που παρατήρησα ξαφνικά ήταν ότι η συγκεκριμένη έχει τρομακτική ομοιότητα με τη γνωστή Μητέρα Τσαντόφσκι και περίεργες ιδέες άρχισαν να μπαίνουν στο μυαλό μου, που ενισχύονται ιδιαίτερα από το γεγονός ότι η Οικογένεια προτιμά τον εξάδελφο στη μάχη της διαδοχής... Για ψάξε το λιγάκι και ενημέρωσέ μας...!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...