17/1/11

Ο μηχανισμός της Μεγάλης Αλβανίας μπήκε σε κίνηση

Η πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση των αλβανών συνεργατών της Ανοιχτής Κοινωνίας και της «Ανοχής» η ACTOSH, με προκήρυξη της που έστειλε στο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Αλβανίας απειλεί ότι... θα χτυπήσει στόχους, στην Θεσπρωτεία, την Καστοριά, την Κόνιτσα και την Φλώρινα ώστε να τις «επιστρέψει στην Αλβανία».

«Ένας νέος στρατός θα απελευθερώσει όλα τα αλβανικά εδάφη που είναι υπό σέρβικη, σλαβομακεδονική, ελληνική και μαυροβούνια κατοχή», είναι η αρχή από το κείμενο που έστειλε στο Πρακτορείο ο «Στρατός για την Απελευθέρωση των κατεχόμενων εδαφών της Αλβανίας» ή αλλιώς στα αλβανικά ACTOSH όπως έχουν ονομάσει την οργάνωση οι ιδρυτές και τα μέλη της.

Οι δύο πρώτες γραμμές της προκήρυξης , είναι γεμάτες "αυτοπεποίθηση" και υποσχέσεις, προς τους Αλβανούς . Όλη η ανακοίνωση , αποπνέει σιγουριά, δύναμη και υποδηλώνει την ύπαρξη ενός πολύ καλά οργανωμένου και ισχυρού στρατού, και ίσως είναι αυτό που έχει κάνει τους αποδέκτες του μηνύματος να τρομάζουν και να λαμβάνουν τα λόγια τους με σοβαρότητα.

Η νεοεμφανιζόμενη οργάνωση σε συνέχεια των δηλώσεων της ,αναλύει ποια είναι τα εδάφη τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στην Αλβανία και θα τα αποκτήσουν εκ νέου χωρίς φόβο. Υποστηρίζει ότι το Βόρειο και Ανατολικό Κοσσυφοπέδιο της ανήκουν δικαιωματικά, ενώ η Κοιλάδα του Βαρδάρη, η οποία είναι έδαφος του Μαυροβουνίου, ισχυρίζεται ότι πρέπει να είναι στην κατοχή των Αλβανών.
Επίσης έχουν βάλει στο μάτι και ελληνικά εδάφη και θέλουν να τα «επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν».
Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι η Τσαμουριά, η Καστοριά, η Κόνιτσα και η Φλώρινα δεν είναι ελληνικές και έτσι πρέπει να περάσουν στα χέρια τους.
Ο επικεφαλής του αρχηγείου της ACTOSH συνεχίζει λέγοντας ότι το Κοσσυφοπέδιο βρίσκεται υπό τη συνεχή απειλή σχηματισμού μιας νέας σερβικής δημοκρατίας μέσω των διαδικασιών αποκέντρωσης. «Το Κόσοβο δεν είναι ούτε ανεξάρτητο ούτε αυτόνομο» προσθέτει, ενώ παρακάτω ρίχνει την ευθύνη στην Eulex για τη διαίρεση του βόρειου τμήματος του Κοσόβου. Σύμφωνα με την ACTOSH, η ηγεσία της Πρίστινας δεν ενδιαφέρεται για όσα συμβαίνουν στο βόρειο τμήμα του Κοσόβου και ενθαρρύνει τη διαίρεση του - και όλα αυτά με την έγκριση της Eulex.
Πριν καταλήξει η προκήρυξη αναφέρει: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Σλαβο-Έλληνες και τη παλιά Ευρώπη ότι οι συναλλαγές στην πλάτη των Αλβανών έχουν πια τελειώσει».


Για να είμαστε πιό σαφείς, η τρομοκρατική οργάνωση του Σόρος, διεκδικεί τις περιοχές που διεκδικούν και οι «Εβραιομακεδόνες», τη στιγμή που μαθαίνουμε ότι κάτι ….κινείται

«Υπάρχουν κάποιες καλές ‘δονήσεις’ που δίνουν το μήνυμα της επίλυσης της ονομασίας της πΓΔΜ», δήλωσε ο Ντάνιελ Σέρβερ του Κέντρου Διατλαντικών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Johns Hopkins της Ουάσιγκτον.

Η Ελλάδα θα πάει στη συνάντηση με το διαμεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, στις 9 Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη, με πολιτική βούληση για την επίλυση του προβλήματος του ονόματος με την πΓΔΜ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρης Δελαβέκουρας σε συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους στην Αθήνα. Πρόσθεσε μάλιστα ότι το ίδιο περιμένει και από την άλλη πλευρά ώστε να συνεχιστεί η πορεία των Σκοπίων για ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
«Η επικείμενη συνεδρίαση θα είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει ένας απολογισμός σε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το θέμα της ονομασίας και ελπίζουμε να είναι εποικοδομητική». Πρόσθεσε ακόμη ότι στις συναντήσεις μεταξύ των πρωθυπουργών των δύο χωρών δημιουργήθηκε ένα θετικό κλίμα και θα επιδιωχθεί να συνεχιστεί η πρακτική των απευθείας διμερών επαφών σε υψηλό επίπεδο.Ορισμένες θετικές ενδείξεις στη διαμάχη με την Ελλάδα βλέπει ο Ντάνιελ Σέρβερ, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο τέως Ράδιο-Cia ,«Σλόμποναν Εβρόπα».


Δελτιο11

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η κόκκινη Ομάς πραγματικά κεντά. Έξοχη ενέργεια του ΑλμπανοΚλέφτη στο χώρο του κέντρου...Τι ενορχήστρωσις.... το κάνει συχνά αυτό και από ότι φαίνεται προσπαθεί να δημιουργήσει πανικό στην αμυντική διάταξη της Γαλάζιας Ομάδας ώστε να προκύψουν ρήγματα που θα εκμεταλλευθούν οι επιθετικοί της κόκκινης Ομάδος. Με πνεύμα Αλέκα Δουλεύετε Ντε Σας Κοροϊδεύω κινείται απειλητικά στα πλευρά στης Γαλάζιας Ομάδας. Κίνηση με αρκετό ρίσκο δεδομένου ότι δεν φημίζεται για την φυσική του κατάσταση.

Τελευταία του καλή εμφάνιση ήταν την περίοδο του 1998-1999 όπου είχε πιαστεί ντοπέ. ¨Οπως θα θυμάστε είχε πάρει το διεργετικό (UPC :United Protectors of Criminals), γεγονός που δεν απαγόρευσε όμως να συνεχίζει να αγωνίζεται.

Την ίδια στιγμή , στο στρατόπεδο της Γαλάζιας Ομάδας ο διακεκριμένος στράϊκερ Mparak BloodyButcher έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδος. Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις τους, αν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα η απλώς θα ξεκουραστεί στο εξοχικό του DeathArabs Cottage με τη περίφημη πισίνα του από κρανία.

"I always be center, democratic, Zionist, peace-shooter " δήλωσε..."I can't cut off...." και ξέσπασε σε κλάματα.