28/1/11

Ακτιβισμός, πολιτική και παλλαϊκό πατριωτικό Μέτωπο

Ο ακτιβισμός είναι ένα όπλο της πολιτικής επικοινωνίας που παράγει, καθοδηγούμενος, απτά πολιτικά αποτελέσματα, για λογαριασμό της πολιτικής.
Ο ακτιβισμός, άνευ πολιτικής καθοδήγησης, δεν παράγει απτά πολιτικά αποτελέσματα, αλλά τυχαία, που εξυπηρετούν όσους κάνουν τη κρίση ευκαιρία.
Το μνημόνιο δεν θα κριθεί , στα δικαστήρια, ούτε στους κοινωνικούς αγώνες, αλλά στις προσεχείς εκλογές , όπου τα 5-6 ομόκεντρα πολιτικά κόμματα των «αγορών»,θα νομιμοποιήσουν τις πράξεις εσχάτης προδοσίας, της «πράσινης» κατοχικής διακυβέρνησης.

Ένα «Αντι-Μνημονιακό Μέτωπο», όσο «ευρύ» και να είναι, θα είναι ένα τυχαίο άθυρμα, που στρέφεται κατά του αποτελέσματος ,και όχι κατά της αιτίας.

Η αιμοδιψής, παγκόσμια Χούντα των «Αγορών», θα συνεχίζει να τρέφεται από τις σάρκες και το αίμα μας, όπως έκανε και πριν από μνημόνιο.
Ένα «Αντι-Μνημονιακό Μέτωπο», είναι αδιέξοδη και ηττοπαθής τακτική. Ο αγώνας, για να έχει προοπτική , να γίνει κατανοητός, ώστε να αποκτήσει μαζικότητα, χρειάζεται ξεκάθαρους πολιτικούς στόχους και ξεκάθαρες γραμμές αντιπαράθεσης.

Ο αγώνας πρώτα και κύρια πρέπει να στρέφεται κατά της Παγκόσμιας Χούντας των Αγορών και κατά του συστήματος των Κεντρικών Τραπεζών. Ξεκάθαρος στόχος πρέπει να είναι ,να περάσει στον έλεγχο της λαϊκής κυριαρχίας, η παραγωγή χρήματος . Ξεκάθαρος στόχος πρέπει να είναι , η αναγέννηση του Εθνικού Κράτους. Ο αγώνας, ταυτόχρονα, πρέπει να είναι αντι-ολιγαρχικός και αντι-μονοπωλιακός.

Οι αγορές επισπεύδουν τις εκλογές για να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος.
Το μετεκλογικό»τούνελ,θα μαε πάει ως το 2042 οπότε θα μπορεί να λήξει η κατοχή.

Επομένως ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι ένα «Αντι- Μνημονιακό Μέτωπο», αλλά ένα παλλαϊκό πατριωτικό Μέτωπο, που θα κατέβει στις εκλογές ως συνδυασμός προσωπικοτήτων, και που θα ζητήσει πρώτα από όλα, από τον λαό την εντολή για να παραπεμφθούν σε ειδικό δικαστήριο, για να δικαστούν με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, οι σφετεριστές της λαϊκής εντολής που διαπραγματεύτηκαν, υπέγραψαν και ψήφισαν το μνημόνιο.

Σπύρος Χατζάρας

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...