31/10/10

Τριπλές κάλπες λοιπόν (Κ. Μπετινάκης)

ΟΧΙ στους κομματικούς υποψήφιους

http://www.styx.gr

Η προσφυγή ή όχι, πάλι κάλπες λοιπόν, θα εξαρτηθεί από το εκλογικό αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου της 15ης Νοεμβρίου.

Το εκβιαστικό δίλημμα που μας έθεσε ο ΓΑΠ ο μικρός στην διακαναλική φαρσοκωμωδία δεν είναι ότι «αν δεν ψηφίσετε τους δικούς μου πάμε σε εκλογές», αλλά το δίλημμα είναι δικό του: Κι αν πάμε σε εκλογές; Αν έχει χάσει τις δημοτικές, ποιος του εγγυάται πως θα κερδίσει τι άλλες; Που αν τις προκηρύξει, (κατά την Μαυριανή μέσα στο Δεκέμβριο) θά ‘χει προλάβει μεν να μοιράσει το μπαξίσι των 100-200 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους, αλλά όλοι οι άλλοι που περίμεναν να ξελασπώσουν με το «δώρο» θα μείνουν άδωροι. Και θα τον ψηφίσουν;

Βέβαια, εκείνος που εξακολουθεί να ανησυχεί και δεν ζητάει εθνικές εκλογές, είναι κι ο αρχηγός της ΝΔ. Μια και περιμένει να δει τι θα γίνει στις κουφές εκλογές του Νοεμβρίου. Επειδή και στο κόμμα του επικρατεί ένα μπάχαλο.

Το πραγματικό πρόβλημα που μας κρύβει ο Πινόκιο, είναι ότι το έλλειμμα του 2009 θα κυμανθεί σε επίπεδα άνω του 15% του ΑΕΠ. Αύξηση που δεν είχαν προβλέψει οι ερασιτέχνες της κυβέρνησης, με δεδομένο ότι πριν την αναθεώρηση το έλλειμμα βρισκόταν στο 13,8%.

Μετά την ολοκλήρωση των δημοτικών εκλογών, η Eurostat, που τά χει κάνει πλακάκια με τον Παπακωνσταντίνου, θα μας πει που βλέπει το πραγματικό έλλειμμα. Και τότε υποχρεωτικά θα μας επιβάλουν και νέα μέτρα. Αλλά για να γίνει αυτό, επειδή ο Πινόκιο έχει δεσμευτεί «όχι άλλα μέτρα» στη συνέντευξη -που έβγαλε πάλι το περίστροφο επάνω στο γραφείο του- θα χρειαστεί η κυβέρνηση για να προχωρήσει ανανέωση της λαϊκής εντολής. Αλλά μήπως τελικά η κάνη του περιστρόφου είναι στραμμένη προς τον ίδιο;

Μας πιπιλίζουν ότι στη «δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα». Αλλά μόνο όταν έχεις να κάνεις με παίκτες αξιοπρεπείς που λένε την αλήθεια στο λαό, και όχι σε θεσιθήρες που διεκδικούν την ψήφο προς ίδιον όφελος και όχι για το λαϊκό συμφέρον.

Επειδή ειδικές επιτροπές στήθηκαν και ξαναστήθηκαν, αλλά ο κοσμάκης δεν είδε να ιδρώσει κάποιο αφτί, ούτε να δημευτεί περιουσία κάποιου από τους εθνοπατέρες που με το «πόθεν έσχες» δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα… Αλλά μήπως τα ψάξανε αυτά; Επειδή φαίνεται πως ουδείς αναμάρτητος εκεί μέσα, ώστε «πρώτος τον λίθον βαλέτω». Έρχονται βλέπετε εκλογές, και με …λίστα!

Το μόνο που δημεύτηκε ήταν οι κρατήσεις που πλήρωναν αγόγγυστα τόσα χρόνια οι συνταξιούχοι για να ζήσουν αξιοπρεπώς (;) στα γεράματά τους.

Αλλά μη νομίσετε πως μόνο την εθνική οικονομία δεν ελέγχει ο πρωθυπουργός, που την έχει παραχωρήσει -εν λευκώ- στους ξένους.

Μήπως την εθνική άμυνα;

Δεν αποκαλούνται πλέον «ύποπτα εχθρικά τα τουρκικά μαχητικά» και έτσι (με παρέμβαση του ΝΑΤΟ) μπορούν να αλωνίζουν ανενόχλητοι οι Τούρκοι το εναέριο χώρο του Αιγαίου, μια και σταματήσαμε τις αναχαιτίσεις. Παραχωρήσαμε άλλο ένα κυριαρχικό κομμάτι της χώρας, και να δεις που θα μας πούνε «για λόγους οικονομίας». Ίνα πληρωθεί το ρηθέν (και από τον Ανδρέα Παπανδρέου-άσχετο αν το ξέχασε αμέσως, μετεκλογικά) «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο».

Η τουρκική εφημερίδα «Zaman», στις 22 Οκτωβρίου, έγραψε πως «από τις 14 Οκτωβρίου τα ελληνικά μαχητικά δεν αναχαιτίζουν τα τουρκικά». Γιαβάς –γιαβάς οι παραχωρήσεις και στο Αιγαίο!!!

Κι εκεί που οι παπαγάλοι πήγαιναν να μας περάσουν ότι η «ψυχρότητα στις σχέσεις Ισραήλ-Τουρκίας θα έχει ευνοϊκά αποτελέσματα για μας». Φρούδες ελπίδες .

Πάντως το ερώτημα που παραμένει και πρέπει να λύσει ο κάθε σκεπτόμενος ψηφοφόρος είναι, τι να ψηφίσει. Η απάντηση δεν είναι εύκολη, επειδή μπροστά μας έχουμε ένα Γόρδιος Δεσμός. Και δεν υπάρχει πια ο Μεγαλέξανδρος μας τον πήρανε κι αυτόν οι Mekedonski-Βαρδάροι.

Έχουμε και λέμε:

# ΠαΣοΚ: Ρεβόλβερ ή κρεμάλα; Και ποιο από τα κομμάτια του; To Πατριωτικό, το αντιμνημονιακό το νεοΠαΣοΚ, κλπ κλπ.

# Τους υποστηριζόμενους από τη ΝΔ. (χωρίζονται κι αυτοί σε επίσημους ή ανεπίσημους. Κι εκείνους που δεν γνωρίζουμε μήπως αύριο μηδίσουν προς Ντόρα μεριά).

# Πάμε τότε, να ψηφίσουμε εκείνους που υποστηρίζει το ΚΚΕ, λοιπόν. Τους αντιπροσώπους του εργοστασίου που έχει κλείσει.

# Υπάρχει ακόμα και η άλλη αριστερά. Ή μάλλον οι άλλες αριστερές: Εκείνη που κρύβει μέσα της την κουκούλα και τους κρυπτο-Αμερικάνους. Η άλλη που πρότεινε κάποιον για αρχηγό κι όταν τα έσπασε μαζί του τον πλαγιοκόπησε. Ή η άλλη που ήθελε να είναι το ΠαΣοΚ «πιο αριστερό» και δεν θα είχαν πρόβλημα να πήγαιναν μαζί του –αν και κάποιοι άλλοι πρόλαβαν και ενσωματώθηκαν σ΄αυτό νωρίτερα…

# Να μην ξεχάσουμε και τον Καρακαταφέρνη. Που όλο μας λέει πως η δεξιά είναι μία και ότι η διαμερισματοποίηση έχει επιφέρει τριγμούς στα θεμέλια της πολυκατοικίας. Γι’ αυτό και κατά καιρούς αλληθωρίζει και αλλού.

# Α, ναι είναι κι οι Πράσινοι, που τους προωθεί οικολογικά το κανάλι εκείνο που μοίραζε γλόμπους. Και μας προτρέπουν ότι Οικολογία δεν μπορεί να συνυπάρξει με εθνική συνείδηση. Και συμπορεύονται με τους Βαρδάρους.

Δεν κατάλαβα τι προέτρεψε τους ψηφοφόρους αυτή τη φορά, ο μέγας τηλεοπτικός καθοδηγητής, μια και ο καιρός δεν ευνοεί για να πάνε στις παραλίες.

Εκείνο που ξεχνάνε όλοι είναι πως αυτές οι εκλογές είναι για την τοπική αυτοδιοίκηση. Για τα σκουπίδια, δηλαδή και την κατασπατάληση των δημοτικών κονδυλίων σε ποδηλατόδρομους, για δημότες που δεν ξέρουν ποδήλατο.

Ας ψάξουμε λοιπόν να βρούμε τους κατάλληλους ανθρώπους που δεν μας πιάνουν από το λαιμό και ζητούν την ψήφο μας επειδή κομματικά εκεί ανήκουν κι αυτοί. Επιτέλους δεν με νοιάζει αν ο δήμαρχος είναι γαλάζιος, μπλε, κόκκινος, πράσινος, οικο-πράσινος, καφέ, μαύρος, ή ροζ, φτάνει να έχει δείξει ότι μπορεί να λύσει τα καθημερινά προβλήματα. Χωρίς να χρειαστεί να αυξήσει τα δημοτικά τέλη μια και έχουν αδειάσει οι τσέπες μας από όλες τις αυξήσεις των ειδών που πληρώνουμε, με μειώσεις μόνο στους μισθούς και τις συντάξεις μας.

Μπορούμε ακόμα να ψηφίσουμε αρνητικά. Με μια μούντζα. Που ο καθένας με την ψήφο του θα την κατευθύνει εκεί που νομίζει ότι θα την φάνε τύφλα στα μούτρα τους, εκείνοι που θα το καταλάβουν καλύτερα.

Επειδή η δημοκρατία δεν έχει διλήμματα, όσο κι αν οι υποψήφιοι μας τα θέτουν. Αλλά πριν πάμε στις κάλπες, ας ρίξουμε μια ματιά στον καθρέφτη. Μήπως τους εαυτούς μας δεν ψηφίζουμε τελικά;

Το "ΜΝΗΜΟΝΙΟ" και οι εκλογές

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Όσοι ψήφισαν το εθνοκτόνο και Ελλαδοκτόνο "Μνημόνιο", μαζί με τα κόμματά τους, πρέπει να θαφτούν, με την ψήφο μας, στα ερείπια της εθνικής λήθης. Μαύρο στους "μαύρους". Όλα τ' άλλα ισοδυναμούν με δοσιλογισμό.

29/10/10

Οι Γερμανοί ξανάρχονται με… ελεγχόμενη χρεοκοπία!

http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/2010-10-28-22-19-58-2010102829598

Στη φετινή επέτειο του ιστορικού «Όχι» του 1940, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, όπως και οι άλλοι ηγέτες της Ευρώπης, υποχρεώθηκαν να πουν το μεγάλο «Ναι» στους Γερμανούς! Η Άνγκελα Μέρκελ, με σύμμαχο τον Νικολά Σαρκοζί, πέτυχε χθες ένα στόχο που τον περασμένο Μάιο φαινόταν πολύ μακρινός: να επιβάλλει στην Ευρώπη τους σκληρούς γερμανικούς όρους για τις μελλοντικές διασώσεις υπερχρεωμένων κρατών, που κωδικοποιούνται στην φράση «ελεγχόμενη χρεοκοπία».

Ουσιαστικά, η χθεσινή Σύνοδος Κορυφής των Βρυξελλών εξελίχθηκε σε θρίαμβο της γερμανικής διπλωματίας: οι ηγέτες των «27» συμφώνησαν –και αυτό αναμένεται να αποτυπωθεί στο σημερινό ανακοινωθέν τους-, ότι μετά το 2013 όσες χώρες ζητήσουν στήριξη των εταίρων τους για να ξεπεράσουν μια κρίση χρέους «ελληνικού τύπου» θα πρέπει να υποστούν την επώδυνη διαδικασία μιας επιβεβλημένης από την Ευρωπαϊκή Ένωση αναδιάρθρωσης χρέους, που θα περιλαμβάνει «κούρεμα» των πιστωτών και εκχώρηση της οικονομικής πολιτικής στις Βρυξέλλες –δηλαδή στο Βερολίνο.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες ουσιαστικά δεν είχαν πολλές επιλογές: Γερμανία και Γαλλία θα εισφέρουν το ήμισυ περίπου των κεφαλαίων στις μελλοντικές διασώσεις προβληματικών χωρών. Έτσι, Βερολίνο και Παρίσι ήταν σε θέση να κάνουν στους Ευρωπαίους εταίρους μια πρόταση που… δεν μπορούσαν να αρνηθούν, όπως θα έλεγε ο Νονός, Βίτο Κορλεόνε: «αν καθορίζουμε τους όρους της διάσωσης των προβληματικών χωρών, μετά το 2013 δεν θα υπάρχει μηχανισμός στήριξης και όσοι έχουν πρόβλημα θα φεύγουν από την Ευρωζώνη χρεοκοπημένοι»!

Ο γερμανικός ηγεμονισμός, πάντως, που για πρώτη φορά εκδηλώνεται με τέτοια ένταση στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έγινε σοβαρή προσπάθεια από το Βερολίνο να συγκαλυφθεί. Η Άνγκελα Μέρκελ φρόντισε εξαρχής να πάρει με το μέρος της τον Νικολά Σαρκοζί, ώστε η γερμανική πρόταση να πάρει «γαλλογερμανική σφραγίδα», ενώ σκηνοθέτησε περίτεχνα μια γερμανική διπλωματική «ήττα», ώστε να δοθεί η εντύπωση, ότι υπήρξε μια διαπραγμάτευση, από την οποία όλοι κάτι κέρδισαν και κάτι παραχώρησαν.

Όπως κατ’ επανάληψη έχει κάνει στο παρελθόν, η Γερμανία υπέβαλε μια ακραία πρόταση, γνωρίζοντας ότι δεν έχει γίνει πιθανότητες να γίνει δεκτή, αλλά την έθεσε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, προκειμένου να την αξιοποιήσει ως διαπραγματευτικό χαρτί και να την ανταλλάξει με μια συμφωνία για αυτό που πραγματικά ενδιέφερε το Βερολίνο.

Η πρόταση των Γερμανών, για μια δρακόντεια αναθεώρηση της Συνθήκης της Λισαβόνας, που θα απαιτούσε έγκριση με δημοψηφίσματα σε αρκετές χώρες, προέβλεπε τη στέρηση δικαιωμάτων ψήφου στο Eurogroup από τις χώρες που θα ζητούσαν στήριξη του ευρωπαϊκού μηχανισμού για να αποφύγουν τη χρεοκοπία. Η πρόταση αυτή εξαρχής απορρίφθηκε από την Κομισιόν και την πλειοψηφία των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η καγκελάριος Μέρκελ την άφησε στην ατζέντα της διαπραγμάτευσης μόνο για την ανταλλάξει με μια συμφωνία για την ελεγχόμενη χρεοκοπία.

Μετά τη χθεσινοβραδινή συμφωνία των ηγετών, σήμερα αναμένεται να εκδοθεί το ανακοινωθέν, με το οποίο θα δίνεται εντολή στο μόνιμο προεδρεύοντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τον κ. Βαν Ρομπούι, να παρουσιάσει μέσα στους επόμενους μήνες την τελική πρόταση για μια περιορισμένης έκτασης αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής Συνθήκης, με την οποία θα μονιμοποιηθεί ο ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης των χωρών που απειλούνται με χρεοκοπία (αν κρίνει κανείς από τα spread, οι αγορές περιμένουν ότι πρώτοι «πελάτες» του μηχανισμού, θα είναι η Ιρλανδία, η Πορτογαλία και ενδεχομένως η Ισπανία, ενώ η Ελλάδα θα ζητήσει στήριξη και μετά το 2013, αν αποδειχθεί ότι δεν… βγαίνουν τα κουκιά του μνημονίου).

Σημειώνεται, ότι αυτή η περιορισμένης έκτασης αναθεώρηση της Συνθήκης προβλέπεται να γίνει χωρίς τη διαδικασία της Διακυβερνητικής Διάσκεψης, αλλά με γρήγορη διαπραγμάτευση και έγκριση μόνο από τα εθνικά κοινοβούλια. Γι’ αυτό και στο Βερολίνο εκτιμούν, ότι η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα, αν όχι πριν το τέλος Μαρτίου 2011, πάντως μέσα στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Τη γερμανική πρόταση για το περιεχόμενο της αναθεώρησης, που αναμένεται να εγκριθεί στα βασικά της σημεία, θα παρουσιάσει σε δυο εβδομάδες ο υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλ. Αυτή θα προβλέπει, σύμφωνα με όσα έχουν ήδη διαρρεύσει, ότι:

- Μετά το 2013, οπότε λήγει η ισχύς του σημερινού μηχανισμού στήριξης για την Ελλάδα και τις αδύναμες περιφερειακές οικονομίες, μια χώρα που βρίσκεται σε κίνδυνο αποκλεισμού από τις αγορές θα μπορεί να ζητεί δανεισμό από τα άλλα κράτη μέλη της Ευρωζώνης, για να καλύψει τις δανειακές ανάγκες της.

- Τα δάνεια θα χορηγούνται σε διμερή βάση (οι Γερμανοί επιμένουν στο μεγάλο «Όχι» στην έκδοση ευρωομολόγων) και με κόστος δανεισμού, το οποίο θα υπολογίζεται με βάση το μέσο επιτόκιο δανεισμού των χωρών της Ευρωζώνης.

- Η χώρα που θα προσφεύγει στο μηχανισμό στήριξης θα αναλαμβάνει την υποχρέωση εφαρμογής συμφωνημένου προγράμματος οικονομικής πολιτικής για την περίοδο που θα στηρίζεται από τα άλλα κράτη μέλη, γι’ αυτό και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν θα έχει τυπικά δικαίωμα ψήφου, αφού η εφαρμογή του προγράμματος θα αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη χρηματοδότηση.

- Η συμφωνία χρηματοδότησης θα συνοδεύεται και από την αναδιάρθρωση του χρέους («ελεγχόμενη χρεοκοπία»), με «κούρεμα» των απαιτήσεων των πιστωτών από τον ιδιωτικό τομέα, σε ποσοστό που προσδιορίζεται με βάση σχετική πρόταση της ΕΚΤ και της Κομισιόν. Οι Γερμανοί θέλουν οπωσδήποτε να επικυρωθεί αυτή η διαδικασία με μια αναθεώρηση της Συνθήκης, καθώς υπάρχει φόβος ότι σε αντίθετη περίπτωση οι πιστωτές από τον ιδιωτικό τομέα θα αμφισβητήσουν τη νομιμότητα του «κουρέματος».

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε εξαρχής, ότι η Ελλάδα συμφωνεί με τη γερμανική πρόταση για αναθεώρηση της Συνθήκης, ώστε να δημιουργηθεί μόνιμος σταθεροποιητικός μηχανισμός, αλλά ότι δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή η πρόταση για αποβολή από το μηχανισμό λήψης αποφάσεων. Το ερώτημα είναι αν η Ελλάδα θα χρειασθεί να προσφύγει μετά το 2013 στον ευρωπαϊκό μηχανισμό, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η Ελλάδα, ακόμη και αν εφαρμόσει ευλαβικά το μνημόνιο, επιτυγχάνοντας όλους τους στόχους, θα έχει μεγάλες δυσκολίες να χρηματοδοτηθεί από τις αγορές, καθώς θεωρείται απαγορευτικά υψηλό το δημόσιο χρέος της χώρας, ακόμη και αν εφαρμοσθεί με συνέπεια το μνημόνιο.

Κρίσιμη για τα επόμενα βήματα θα είναι η επίσκεψη του Ντομινίκ Στρος Καν στην Αθήνα, τον Δεκέμβριο, αφού πλέον θα έχει διαμορφωθεί, μετά τις εκλογές, μια σαφέστερη εικόνα του πολιτικού τοπίου, ενώ θα έχει δημοσιοποιηθεί και το πόρισμα της Eurostat για το έλλειμμα του 2009. Το ΔΝΤ είναι σε αυτή την φάση πολιτικός σύμμαχος της Ελλάδας, στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αποφύγει το σφιχτό γερμανικό «μανδύα» της ελεγχόμενης χρεοκοπίας, αλλά μετά το χθεσινοβραδινό διπλωματικό θρίαμβο της Γερμανίας στις Βρυξέλλες περιορίζονται ασφυκτικά τα περιθώρια να βρεθεί μια λύση για «ανώδυνη» επιμήκυνση του δανεισμού της χώρας, όπως αυτή που πρότεινε τον Σεπτέμβριο ο επικεφαλής του Ταμείου…

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ... Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

Οι απειλές των «ισχυρών» της Ευρώπης κορυφώνονται, και η απειλή της παγκόσμιας διακυβέρνησης αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο με ταχύτατους ρυθμούς.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
υποψ, Δημοτικού Συμβούλου με την "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ"


Όπως έγκαιρα είχαμε τονίσει από τις στήλες του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ», η χώρα μας – με την ελληνική κυβέρνηση στο ρόλο του ύπουλου αβανταδόρου – χρησιμοποιήθηκε ως θέατρο πειραματικής εφαρμογής νέων πολιτικών οι οποίες αποσκοπούν στο να ανασυνθέσουν το χάρτη των πρακτικών της πολιτικής διαχείρισης παγκοσμίως.

Ήδη χθες, και με πρόσχημα την «ελληνική κρίση» - που τεχνηέντως βαφτίζουν «ελληνική» προκειμένου να αποκρύψουν τον πραγματικό της χαρακτήρα που είναι ΚΑΙ καπιταλιστικός ΚΑΙ απόλυτα διεφθαρμένος – οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, δηλαδή οι αχυράνθρωποι της Ευρώπης, ενέκριναν σχέδιο πολιτικής και οικονομικής υποταγής που το βάφτισαν «σχέδιο δράσης», το οποίο «κρίθηκε επιβεβλημένο ύστερα από την Ελληνική κρίση».

Το εγκριθέν σχέδιο είναι αυτό που ετοιμαζόταν υπό την εποπτεία του προέδρου της ΕΕ από την περασμένη άνοιξη προκειμένου να αυστηροποιήσει το ευρωπαϊκό Σύμφωνο Σταθερότητος, αλλά δεν αφορά τις πρόσφατα εγερθείσες απαιτήσεις Γερμανίας και Γαλλίας...


Προβλέπει ενισχυμένη επιτήρηση των εθνικών οικονομικών επιλογών, καθώς και νέες κυρώσεις εναντίον των χωρών που είναι με το δημοσιονομικό τους έλλειμμα, επεμβαίνοντας πιο γρήγορα από ό,τι στο παρελθόν.
Για πρώτη φορά, οι κυρώσεις θα μπορούν να αποφασίζονται για προληπτικούς λόγους.
Ετσι εάν μία χώρα παρουσιάσει πολύ αυξητικές τάσεις στην υπέρβαση φερ' ειπείν του ευρωπαϊκού ορίου δημοσιονομικού ελλείμματος (3% του ΑΕΠ) θα κινδυνεύει εφεξής με κυρώσεις.
Κυρώσεις προβλέπονται επίσης, για πρώτη φορά, σε χώρες που όχι απλά εμφανίζουν χρέος άνω του το 60% του ΑΕΠ αλλά δεν δείχνουν και τάσεις ταχείας αποκλιμάκωσής του.
Η έκθεση που εγκρίθηκε αναφέρει επίσης πως οι χώρες της ΕΕ κρίνουν «απαραίτητη» τη δημιουργία ενός «μηχανισμού επίλυσης κρίσεων, κάτι που ουσιαστικά διαιωνίζει το Ταμείο Στήριξης των χωρών του ευρώ που δημιουργήθηκε την άνοιξη για την ελληνική περίπτωση.
Ωστόσο, απομένουν δύσκολες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους ευρωπαίους ηγέτες, καθώς η Γερμανία, με την υποστήριξη της Γαλλίας, θέτει ως προϋπόθεση για τη δημιουργία του Ταμείου μία αλλαγή της Συνθήκης της Λισαβόνας, για την οποία οι ηγέτες δεν έχουν ακόμη συμφωνήσει.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΩΤΟ:

Η ιστορία θα χρεώσει στα τσιράκια της παγκόσμιας διακυβέρνησης στην Ελλάδα και προσωπικά στον χειραγωγούμενο πρωθυπουργό, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην απόπειρα εφαρμογής των γενικευμένων πολιτικών που αποσκοπούν στη χαλιναγώγηση των λαών και στην κατάλυση κάθε έννοιας εθνικής αξιοπρέπειας.
Ο αδίστακτος και απόλυτα χειραγωγούμενος από τα μεγάλα συμφέροντα πρωθυπουργός, έκανε ακόμα ένα βήμα φαινομενικά αθώο πλην όμως ύπουλο και πισώπλατο σε βάρος της ίδιας του της χώρας.
Με τον τρόπο με τον οποίο εγκαινίασε μια ακόμα παρατεταμένη και ασαφή προεκλογική περίοδο, πέτυχε γι ακόμα μια φορά να ρίξει τη χώρα του στο πολιτικό και οικονομικό καναβάτσο.

Έτσι, τα spreads εκτινάχθηκαν και πάλι στα ύψη, πράγμα που σημαίνει πως συνεχίζεται ακάθεκτη η διαδικασία εξανεμισμού των οικονομικών αποκρυσταλλωμάτων της γενικευμένης λαϊκής δυστυχίας προς όφελος των τοκογλύφων δανειστών.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΑ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

Ενώ ταυτόχρονα δημιούργησε βολικά προσχήματα στα αφεντικά και εντολείς του, για μια ακόμα ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας.
Έτσι, μέσα από την έκφραση της αντίθεσής τους στο ενδεχόμενο προκήρυξης γενικών εκλογών, φρόντισαν να θυμίσουν και πάλι ποιος είναι το «αφεντικό» και ποιος κυβερνά επί της ουσίας αυτόν τον τόπο.


ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΑ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ:

Αυτός είναι ο πρωθυπουργός - μαριονέτα.
Και αυτή είναι η κατάντια όλων ημών που τον ανεχόμαστε και δε τον στείλαμε ακόμη αδιάβαστο από κει που ήρθε.
Και το πολιτικό σύστημα;;;Τι κάνει το πολιτικό σύστημα;;;
Ανέχεται με τον τρόπο του τον πρωθυπουργό της ντροπής και της εθνικής υποτέλειας.
Υποτίθεται ότι αντιπολιτεύεται, αλλά επί της ουσίας όχι μόνο ανέχεται, αλλά νομιμοποιεί μέσω της ακίνδυνης αντιπολίτευσής του, και κυρίως στηρίζει, τις γενικευμένες πολιτικές αλλαγές που σχεδιάζονται και υλοποιούνται από τους ισχυρούς της γης.

Έρμαιο σ αυτή την γραμμή πλεύσης και το ελληνικό συνδικαλιστικό κίνημα.
Όλη η Ευρώπη ξεσηκώνεται κι αυτό συνεχίζει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Ακίνδυνο… πειθαρχημένο… ποδηγετημένο στο άρμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΡΙΤΟ:
Όχι εκλογές λοιπόν. Αυτές κοστίζουν …και δε τις θέλει και η τρόϊκα.
Ξεσηκωμός…
Καθολικός ξεσηκωμός…
Ανατροπή των φαύλων και των προσκυνημένων…
Άμεση και παραδειγματική τιμωρία των πρωτεργατών αυτού του ολέθριου σχεδιασμού.

Η άλλη λύση είναι ο συμβιβασμός με το πιο ύπουλο παιχνίδι που έχει παιχτεί ποτέ σε βάρος του τόπου.
Αλλά αυτός ο συμβιβασμός θα οδηγήσει στην καταστροφή με μαθηματική ακρίβεια.


Αυτοί είναι αδίστακτοι… Εσύ Έλληνα πολίτη γιατί πρέπει να διστάσεις;;;

28/10/10

To ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ της ΑΡΧΟΝΤΩΣ

ΜΠΟΡΝΤΕΛΟΝ Η «ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΑΣ»... Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

υποψ. Δημοτικού Συμβούλου με την "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ"

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/10/blog-post_2384.html



Το καθεστώς JEFFREY...

Μιμούμενο τις πιο μαύρες εποχές της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας, δε δίστασε να επιχειρήσει τον αποκλεισμό της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» από τις εκλογές του Νοεμβρίου, γιατί η "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ" δε συμβιβάστηκε και αρνήθηκε την υποταγή στο εκτεταμένο και κατευθυνόμενο πρόγραμμα αφελληνισμού της χώρας.

Την ίδια στιγμή…

Δενδρίτες...
Σκηνίτες…
Και κάθε λογής κοπρίτες, που δηλώνουν κάτοικοι ανύπαρκτων διαμερισμάτων, ανύπαρκτων οικοπέδων, και προφανέστατα κάποιοι από αυτούς ανύπαρκτοι ακόμα και σαν φυσικά πρόσωπα, ετοιμάζονται να ψηφίσουν σ αυτές τις εκλογές.

Δηλαδή…

Άνθρωποι φαντάσματα, απρόσκλητοι εισβολής, προϊόντα παράνομης Ελληνοποίησης των εργολάβων της μαφίας, θα κληθούν να αποφασίσουν για το αύριο του Ελληνικού λαού.



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/10/blog-post_2384.html

ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ???

Απώλεια εθνικής κυριαρχίας τότε και σήμερα - Έγκλημα και τιμωρία.



Τους τελευταίους δώδεκα μήνες στην χώρα συνέβησαν απίθανα πράγματα τα οποία κανείς πραγματικός Έλληνας, Έλληνας στην ψυχή και όχι στο διαβατήριο μόνο, θα μπορούσε να πιστέψει.

Με κορυφαία τραγική στιγμή ολων αυτών των δραματικών γεγονότων την φράση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ότι η Ελλάδα απώλεσε την εθνική κυριαρχία της και συνεπώς ότι τελούμε υπό ξένη κατοχή. Πιθανόν και ο ίδιος να μην καταλάβαινε τι σημαίνει αυτό που ξεστόμισε στη προσπάθειά του να δικαιολογήσει το επαίσχυντο "Μνημόνιο".



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/10/blog-post_5673.html

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ


ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ- ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40



ΚΑΤΩ Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» -ΧΟΥΝΤΑ ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

H Πράσινη Χούντα, θα δικαστεί στις 5 Νοεμβρίου 2010 στις 10 το πρωί, στο Διοικητικό Πρωτοδικείο στην οδό Λουϊζης Ριανκούρ 85, όπου θα συζητηθεί η Ένσταση της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Θα είμαστε όλοι εκεί.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα νικήσει τους πράσινους Φασίστες. Το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ θα βρίσκεται την ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στα εκλογικά τμήματα.
Το δημοψήφισμα θα γίνει.

● ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ
● ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
● ΕΞΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ
● ΕΞΩ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ
● ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ
● ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡO-ΕΠΟΙΚΟΙ
● ΕΞΩ ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ Η ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.

Γράφει ο Γιώργος Ιεροδιάκονος

(υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την «Ελεύθερη Αθήνα»)

Μπορεί να ακούγεται αφοριστικό και γενικόλογο, όμως δεν είναι. Όταν μια κυβέρνηση φτάνει στο σημείο να παραδίδει τόσο απροκάλυπτα την Εθνική Ανεξαρτησία της Χώρας σε ξένα κέντρα αποφάσεων (ΔΝΤ & Σία), όταν δηλαδή εκχωρεί ότι πολυτιμότερο έχει ένα έθνος, δηλαδή το αναφαίρετο δικαίωμα να αποφασίζει για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών του πόρων, τότε είναι προφανές ότι κάτι στραβό συμβαίνει στον τρόπο που αναφύονται οι κυβερνήσεις σ’ αυτό τον τόπο. Κάτι στραβό συμβαίνει με τις κυβερνήσεις των περισσοτέρων κρατών του πλανήτη!
Δεν προτίθεμαι να προβώ σε καμία εκτενή ανάλυση του πλέγματος εξουσιών στην πατρίδα μας, δεδομένης της κατανοητότητας του μεγίστου αυτού θέματος από όλο και περισσότερους συμπατριώτες μας. Είναι πλέον προφανές: η «ελληνική» κυβέρνηση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ελληνική! Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια ανελέητη συμμορία πολιτικών απατεώνων που κατάφεραν τα τελευταία χρόνια να αλώσουν το ΠΑΣΟΚ (και όχι μόνο), ενεργώντας ως θλιβεροί αχυράνθρωποι των παρασίτων που λυμαίνονται τον πλούτο του πλανήτη.
Στόχος αυτού του άρθρου είναι να καταδείξει τι μας επιφυλάσσουν οι «σύμμαχοι», οι διεθνείς τραπεζίτες και τα εδώ εντεταλμένα τους όργανα. Δεν έχουμε παρά να αναλογιστούμε τι συνέβη πριν από 10 χρόνια σε μια άλλη χώρα του πλανήτη, όταν τα διεθνή καθάρματα ενορχήστρωσαν την πλιατσικολόγηση του παραγωγικού πλούτου της χώρας. Αναφέρομαι στην Αργεντινή, η οποία επίσης σύρθηκε τότε στα αρπακτικά νύχια του ΔΝΤ και των «περιούσιων» παρασίτων που μας πίνουν το αίμα. Το πώς ακριβώς μεθοδεύτηκε εκείνη η επιχείρηση και τι επακολούθησε, μας αποκαλύπτει τι σχεδιάζουν τα διεθνή τρωκτικά εις βάρος του λαού μας.
Πως ξεκίνησε τότε το κακό; Ένας υπερήφανος λαός αλώθηκε εκ των έσω με τους πολιτικούς απατεώνες που διείσδυσαν μέσα στα κόμματα. Αυτό ακριβώς συνέβη και στην πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Μετά έφτιαξαν συνοικίες γκέτο μέσα στις πόλεις. Εκεί πότιζαν τον κόσμο κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά, που παρουσιάστηκαν εν αφθονία άξαφνα όταν ο εφιάλτης είχε αρχίσει. Το ίδιο συμβαίνει κι εδώ με τις ορδές λαθρο-εποίκων που μας κουβαλούν από την Ασία και την Αφρική.
Παραδόξως, όλα τα ΜΜΕ άρχισαν να διατυμπανίζουν την ανάγκη μιας εξωτερικής "βοήθειας". Ήταν απίστευτο τι μετέδιδαν οι ανταποκριτές και τα δελτία ειδήσεων. Μια άλλη πραγματικότητα, εικονική, που καμία σχέση δεν είχε με την αλήθεια. Με ένα ανάστατο Μπουένος Άιρες από τις διαδηλώσεις και τις διαμαρτυρίες των πολιτών, με τους δρόμους και τις πλατείες κατάμεστες από εξαγριωμένους Αργεντινούς να ουρλιάζουν "θέλουμε τη χώρα μας πίσω"!, η εικονική πραγματικότητα των ΜΜΕ εστίαζε στις κόκκινες σημαίες των επίσης αλωμένων «αριστερών» κομμάτων για να εμφανίσουν τις διαδηλώσεις σαν υποκινούμενες.
Τι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα; Ακριβώς το ίδιο πράγμα! Ο κόσμους στους δρόμους και οι τηλεοράσεις να μας μιλάνε για αριστεριστές και αναρχικούς. Α και για «φασίστες» και «ρατσιστές» στον Άγιο Παντελεήμονα! Ούτε κουβέντα για την αφόρητη διαβίωση των κατοίκων που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στις γειτονιές τους από τον φόβο μην βρεθούν μαχαιρωμένοι από τους πεινασμένους λαθρομετανάστες που μας κουβάλησαν οι εργολάβοι-καναλάρχες.
Στην Αργεντινή έβλεπες ανθρώπους αποφασισμένους για όλα. Υπερήφανους ανώνυμους οικογενειάρχες, που έβγαιναν και συγκρούονταν με ότι έβρισκαν: ξύλα, πέτρες, ρόπαλα. Ακόμα και με καπάκια κατσαρολών που τα έκρουαν μεταξύ τους. Απέναντι ΣΕ μια αστυνομία πάνοπλη, με αντλίες, με πλαστικές σφαίρες, με δακρυγόνα. Ταυτόχρονα όμως και μια αστυνομία παντελώς αδύναμη μπροστά σε ανθρώπους που τους πήραν το σπίτι και το χαμόγελο από τα χείλη. Εμείς δεν φτάσαμε ακόμα σ’ αυτό το σημείο. Όχι επειδή είμαστε κακής πάστας άνθρωποι και προσκυνημένοι, όπως οι εξουσιαστές μας νομίζουν, αλλά διότι έχουμε πλήρη επίγνωση πως ο αγώνας μας θα ξεπουληθεί από τα κομματόσκυλα και τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που παριστάνουν τους εκπροσώπους μας.Και στην Αργεντινή και εδώ η δοτή (κατοχική) κυβέρνηση προέτεινε ενέργειες για μείωση του ελλείμματος ως αυτοσκοπό και βασική προϋπόθεση για την «βοήθεια» του ΔΝΤ. Όμως πίσω από την μείωση του ελλείμματος, υπόβοσκαν οι κρυφοί όροι που επιβάλλονται στην εκάστοτε Εθνική κυβέρνηση προκειμένου να ανοίξουν τις κάνουλες της χρηματοδότησης. Κι αυτοί οι όροι συνοψίζονται σε μια και μοναδική εντολή: «Εκχωρείστε μας την εθνική σας κυριαρχία»! Στην Αργεντινή ήταν σαφέστατοι: «καμία ενέργεια, καμία επένδυση, καμία δαπάνη και καμία απόφαση της Εθνικής κυβέρνησης, εάν δεν υπάρχει η έγκριση του ΔΝΤ». Μήπως το ίδιο δεν συμβαίνει κι εδώ; Κάποια θλιβερά υποκείμενα που παριστάνουν κάτι που δεν είναι: την ελληνική κυβέρνηση, το μόνο που τους απασχολεί είναι πως θα φέρουν εις πέρας την αποστολή που τους έχουν αναθέσει οι διεθνείς τραπεζίτες.
Ένα άλλο σημείο της υποτέλειας ήταν η εξυπηρέτηση του εξωτερικού χρέους και όχι των εσωτερικών υποχρεώσεων του κράτους. Προηγούνται δηλαδή οι διεθνείς δανειστές που έχουν δανείσει με επαχθείς όρους έναντι των ντόπιων πιστωτών, ήτοι των πολιτών που καλούνται όχι μόνο να απεμπολήσουν τις απαιτήσεις τους αλλά να σηκώσουν και το βάρος της αποπληρωμής των διεθνών τοκογλύφων. Το ίδιο κι εδώ! Η Ελλάδα υποχρεούται σε εξωτερικό δανεισμό, όχι για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, όπως ψευδώς διατείνονται οι κυβερνώντες, αλλά με σαφείς όρους και δεσμεύσεις ότι προέχει η αποπληρωμή παλαιοτέρων χρεών προς τους διεθνείς τοκογλύφους. Δηλαδή η Ελλάδα φορτώνεται ένα επί πλέον δυσβάσταχτο χρέος (και μάλιστα ενυπόθηκο) όχι για τις εσωτερικές της ανάγκες της χώρας (για μισθούς και συντάξεις, όπως ψευδώς υποστηρίζουν), αλλά για να εξυπηρετήσει παλαιότερα χρέη, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων αποτελούνται από …αέρα κοπανιστό!
Στην Αργεντινή οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Ο λαός άρχισε να βγαίνει μαζικά στους δρόμους. Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη ή χωριό ανέμιζαν οι Αργεντίνικες σημαίες, ενώ οι κομματικές εξαφανίζονταν. Στην Ελλάδα ακόμα δεν έχουν υποσταλεί οι κομματικές σημαίες. Και όπου κυματίζουν κάποιες γαλανόλευκες, τα παπαγαλάκια των εργολάβων-καναλαρχών «ανακαλύπτουν» κύκλους φασιστικούς.
Ας δούμε όμως τι πρόκειται να συμβεί έτσι και υποσταλούν όλες οι κομματικές σημαίες και ξεχυθεί σύσσωμος ο ελληνικός λαός στους δρόμους. Τι έγινε τότε στην Αργεντινή; Η αστυνομία ήταν αδύνατον να ελέγξει τις αντιδράσεις. Οπότε μπήκαν στο παιχνίδι οι παρακρατικοί «Κόνδορες» (Οι Κόνδορες ήταν το δίκτυο της CIA σε όλη την Λατινική Αμερική που είχε στηθεί κατά τον ψυχρό πόλεμο με το πρόσχημα του κομμουνιστικού κινδύνου). Παραγουανοί κυρίως παρακρατικοί συντάχθηκαν με τα Σώματα καταστολής και άρχισαν τα χειρουργικά χτυπήματα για να κάμψουν το φρόνημα των διαδηλωτών. Ακολούθησαν τυφλά χτυπήματα σε ανοιχτές συγκεντρώσεις, με δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Χτυπήματα που όχι μόνο δεν έκαμψαν το ηθικό του λαού, αλλά, τουναντίον, ενίσχυσαν το φρόνημα των εξεγερμένων και οι κινητοποιήσεις έλαβαν διαστάσεις Εθνεγερσίας. Ο λαός πλέον κατέβαινε στους δρόμους για Εθνικοαπελευθερωτικό πόλεμο.
Τι πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα; Ας μην έχουμε αυταπάτες. Ήδη η κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου έχει συναινέσει στη θέσπιση ειδικού Σώματος αλλοδαπών (την ευρω-χωροφυλακή, όπως την ονομάζουν), ώστε να δράσει αποτελεσματικά εκεί που οι Έλληνες αστυνομικοί αρνηθούν να πλήξουν τα αδέρφια τους. Κι αυτή την ώρα που μιλάμε, στον Άγια Παντελεήμονα, αλλά και αλλού, στις διενέξεις Ελλήνων πολιτών με τους λαθρο-εποίκους κακοποιούς που τρομοκρατούν τις φιλήσυχες γειτονιές μας, η αστυνομική επέμβαση γίνεται πάντοτε εις βάρος των Ελλήνων.
Στην Αργεντινή ο εξεγερμένος λαός νίκησε. Η προδοτική κυβέρνηση (με σοσιαλιστικό προσωπείο κι εκείνη), για να γλυτώσει το τομάρι της απέδρασε με ελικόπτερο από την ταράτσα της πρεσβείας των ΗΠΑ. Και η κατακτημένη Αργεντινή απελευθερώθηκε από δυσβάσταχτα δεσμά της. Θα γίνει κι εδώ το ίδιο;
Ναι! Αυτό πρέπει να συμβεί κι εδώ.
Πρώτιστος στόχος για να ελευθερωθεί η πατρίδα μας είναι να τους στείλουμε όλους από εκεί που ήρθαν: στο διάολο! Κι αυτός ο στόχος ξεκινά με την απελευθέρωση πρώτα της πρωτεύουσας του κράτους. Δεν χρειάζονται πολλά. Ένα πράγμα μόνο.
Να ορθώσουμε το ανάστημά μας, να οπλίσουμε τα όπλα μας (τα όπλα της δημοκρατίας) και να τους εκτελέσουμε με την ψήφο μας. Τόσο απλά! Μετά η αντίσταση θα μεταδοθεί σαν ιός απ’ άκρη σ’ άκρη σ’ ολόκληρη την Ελλάδα. Και γιατί όχι; Σ’ ολόκληρο τον κόσμο!

Στις 7 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ.
Στις 7 Νοεμβρίου βροντοφωνάζουμε:

● ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ
● ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
● ΕΞΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ
● ΕΞΩ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ
● ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ
● ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡO-ΕΠΟΙΚΟΙ
● ΕΞΩ ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Το στοίχημα της… fast track χρεοκοπίας! .

http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/---fast-track--2010102729594

Το στοίχημα μιας… fast track ελληνικής χρεοκοπίας μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011 «παίζουν» και πάλι από χθες τα πιο τολμηρά διεθνή hedge funds, οδηγώντας σε τεράστια ημερήσια άνοδο το κόστος ασφάλισης των ελληνικών ομολόγων, καθώς πληθαίνουν οι ενδείξεις, ότι το Βερολίνο, με την υποστήριξη και της Γαλλίας, αποφάσισε να επιβάλει στην Ευρωζώνη τη δημιουργία μηχανισμού ελεγχόμενης χρεοκοπίας.

Τα πενταετή συμβόλαια ασφάλισης ελληνικών ομολόγων από τον κίνδυνο χρεοκοπίας «σκαρφάλωσαν» πάλι χθες πάνω από τις 700 μονάδες βάσης, καταγράφοντας μια ημερήσια άνοδο 39 μονάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι η αγορά είναι εξαιρετική ρηχή και είναι δύσκολο να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, η μεγάλη ημερήσια άνοδος φαίνεται να αντανακλά αφενός την αυξημένη ζήτηση CDS για το ελληνικό χρέος, αλλά και τον επαναπροσδιορισμό των πιθανοτήτων χρεοκοπίας της χώρας από τους οίκους που παρέχουν συμβόλαια ασφάλισης.

Τα κοράκια της αγοράς αρχίζουν να ποντάρουν και πάλι στο στοίχημα μιας γρήγορης ελληνικής χρεοκοπίας, περιμένοντας να πληρωθούν τα τεράστια κέρδη τους ίσως και μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011, δηλαδή με τη συμπλήρωση ενός έτους από τη συμφωνία στήριξης της χώρας με το μνημόνιο. Στους κύκλους των hedge funds, άλλωστε, το στοίχημα της Ελλάδας φαίνεται ήδη χαμένο, όπως φαίνεται από τα σχόλια που κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.

Ενδεικτικό του κλίματος που διαμορφώνεται είναι το σχόλιο της Lighthouse Investment Management, που έκανε την εμφάνισή του χθες και στο γνωστό διεθνές site “zerohedge” (δείτε το εδώ: http://www.zerohedge.com/article/guest-post-trading-olives-and-feta-cheese-submarines-losing-proposition ), με τον εύγλωττο τίτλο: «Η ανταλλαγή ελιών και φέτας με υποβρύχια είναι μια χαμένη υπόθεση».

Ο αρθρογράφος τονίζει, ότι η υποστήριξη της Ελλάδας είχε νόημα για την Γερμανία, όσο η χώρα δαπανούσε τεράστια ποσά σε εξοπλιστικά προγράμματα, στηρίζοντας τη βιομηχανία οπλικών συστημάτων της Γερμανίας, αλλά πλέον έχει γίνει σαφές ότι η «κούρσα» των εξοπλισμών τελείωσε, καθώς η χώρα αντιμετωπίζει βέβαιη χρεοκοπία –το χρέος θα φθάσει το 150% του ΑΕΠ, οι πληρωμές τόκων θα απορροφούν 7,5%-15% του ΑΕΠ κάθε χρόνο, εκ των οποίων τα τρία τέταρτα θα φεύγουν από τη χώρα, λόγω του τεράστιου εξωτερικού χρέους. Κάπως έτσι, σύμφωνα με τον αρθρογράφο, τελειώνει το… φέτα και ελιές για αγορές υποβρυχίων (όλως τυχαίως, η HDW αποφάσισε να εγκαταλείψει βιαστικά τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά…).

Τέτοια άρθρα θα μπορούσαν να αποτελούν τη συνήθη «διανοητική επένδυση» των κερδοσκοπικών στρατηγικών κατά της Ελλάδας. Δυστυχώς, όμως, η χθεσινή ομιλία-σοκ της Άνγκελα Μέρκελ στο γερμανικό Κοινοβούλιο «δένει» απόλυτα με το σενάριο της οριστικής εγκατάλειψης των προσπαθειών διάσωσης της χώρας από τη χρεοκοπία με κεφάλαια από το γερμανικό προϋπολογισμό, καθώς το Βερολίνο εγκαταλείπει πλέον τα μισόλογα και πιέζει ανοικτά για την άμεση αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής Συνθήκης. Και, βεβαίως, η τοποθέτηση της Γερμανίδας καγκελαρίου αποτελεί ηχηρό ράπισμα στον Ντομινίκ Στρος Καν, που απηχώντας τη βούληση της Ουάσιγκτον έσπευσε να προλειάνει το έδαφος για μια ευνοϊκή συμφωνία αναχρηματοδότησης της Ελλάδας.

Η Άνγκελα Μέρκελ ξεκαθάρισε, ότι το Βερολίνο δεν πρόκειται να συναινέσει σε καθιέρωση ενός μόνιμου μηχανισμού στήριξης των ασθενών οικονομιών της Ευρωζώνης (το ελληνικό «πακέτο», όπως και το αντίστοιχο ευρωπαϊκό, που συμφωνήθηκε παράλληλα λήγει το 2013), αν δεν αναθεωρηθεί η Συνθήκη, ώστε να ενσωματωθούν οι σκληροί όροι της Γερμανίας: δηλαδή, η αναδιάρθρωση του χρέους των χωρών που θα ενταχθούν στο μηχανισμό ελεγχόμενης χρεοκοπίας, με «κούρεμα» των πιστωτών και αποβολή της χρεοκοπημένης χώρας από το μηχανισμό λήψης αποφάσεων της Ευρωζώνης (ουσιαστικά, δηλαδή, το τιμόνι της οικονομικής πολιτικής στις χρεοκοπημένες χώρες φεύγει οριστικά από τα χέρια των κυβερνήσεών τους, για όσο θα διαρκεί η υποστήριξή τους με ευρωπαϊκά δάνεια).

Διαπιστώνοντας τα πολλαπλά οικονομικά και πολιτικά αδιέξοδα των προγραμμάτων λιτότητας που έχουν επιβληθεί στην περιφέρεια της Ευρωζώνης, με πρώτη βεβαίως την Ελλάδα, που είναι πιθανό να οδηγηθεί ακόμη και σε πρόωρες εκλογές, λόγω της γενικευμένης δυσαρέσκειας για τα μέτρα του μνημονίου, η γερμανική ηγεσία φαίνεται πλέον ότι εκβιάζει ανοικτά τους εταίρους της Ευρωζώνης: ή θα δεχθείτε τους γερμανικούς όρους για την ελεγχόμενη χρεοκοπία, ή θα αφεθούν στην τύχη τους οι προβληματικές χώρες μετά το 2013, αντιμετωπίζοντας τον ορατό κίνδυνο χρεοκοπίας και εξόδου από το ευρώ.

Επιταχύνοντας τις εξελίξεις, η κ. Μέρκελ ξεκαθάρισε χθες, ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα κληθεί να δώσει άμεσα εντολή στον Ρομπάι να παρουσιάσει ένα σχέδιο αναθεώρησης της Συνθήκης, για να προωθηθεί το συντομότερο προς έγκριση από τις χώρες-μέλη. Στη στρατηγική αυτή, το Βερολίνο έχει την υποστήριξη και της Γαλλίας, που αρνείται πλέον να παίξει ρόλο… κηδεμόνα των ασθενών οικονομιών, ενώ το Λονδίνο παρακολουθεί από απόσταση τις εξελίξεις («οι τροποποιήσεις δεν μας αφορούν, γιατί δεν πρόκειται να γίνουμε μέλη της Ευρωζώνης», τόνισε χθες ο Ντέιβιντ Κάμερον).

Αν ο γερμανικός… οδοστρωτήρας συνεχίσει να κινείται με τους ρυθμούς αυτούς και οι δυσκολίες στην εφαρμογή του μνημονίου αποδειχθούν ανυπέρβλητες (οι τάσεις… ηρωικής εξόδου του Πρωθυπουργού από την εξουσία προς αυτή την κατεύθυνση συγκλίνουν), η Ελλάδα ίσως βρεθεί ακόμη και μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011 στη δεινή θέση, να γίνει η πρώτη χώρα όπου θα εφαρμοσθεί ο γερμανικός μηχανισμός της ελεγχόμενης χρεοκοπίας.

Οι πιθανότητες να επαληθευθεί αυτό το σενάριο δεν είναι πλέον αμελητέες, γι’ αυτό και οι κερδοσκόποι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 720.000 ευρώ για να ασφαλίσουν 10 εκατ. ευρώ ελληνικού χρέους: αν το στοίχημα της… fast track χρεοκοπίας επαληθευθεί, μέσα σε λίγους μήνες οι κερδοσκόποι θα έχουν 14πλασιάσει το «ποντάρισμά» τους. Καθόλου άσχημα…

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Έλληνα πολίτη , Έλληνα πατέρα ,Ελληνίδα μητέρα , για να μη
πεινασουν τα παιδια σου ,για να μη μεινουν χωρις πατριδα
δραστηροποιησου εξω απο την αθλιοτητητα των κομματων
που χρονια τωρα εγκλωβισμενος, εισαι πιονι για τις δολοπλοκιες τους.
Απαλλαξου απο το ραγιαδισμο και τις ατερμονες συζητησεις.
Φανου εξυπνος, μη παρασυρεσε σε προβοκατσες.
Κινησου μεσα στα πλαισια του νομου, μη παιξεις το παιχνιδι τους.
Βασει του νομου που διοκει και τημωρει τον πολιτη οταν
εστω για ενα μικρο ποσο τον κατηγορει για οικονομικο εγκλημα, αυτος ο ιδιος νομος ειναι το οπλο σου για τους
Κλεφτες των φορων σου.
Οργανωσου με αλλους πολιτες ,υποχρεωσε τη δικαιοσυνη
να λειτουργήσει . Επιβάλετε από τους νομους, απο την
Αξιοπρεπεια σου.
Ανάμεσα μας υπάρχουν πολίτες ικανοί ,τιμιοι.
Βγες απο το ληθαργο περνα στην εξυπνη δραση.
Μη φοβασαι εισαι ικανος να προστατεψεις τα παιδια σου.
Πιστεψε σε σενα κανε το ονειρο πραγματικοτητα

Ενας πολιτης

Λεωνιδας Μανιωτιδης

ΥΓ.Η πρακτική εφαρμογή της διακήρυξης θα στηριχθεί με
την ιστοσεληδα του πολιτη. Μεσω αυτης θα επιτυχουμε
συντονισμο και ταχυτητα δρασις.

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΣΑΡΑΓΚΟΥΣΗ.....

Σε παραλήρημα λόγω πολλών...επενδύσεων που συνεχώς ακούμε αλλά δεν βλέπουμε βρίσκεται ο (ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ) «πρωθυπουργός» (Σα)Ραγκούσης....τουλάχιστον για τα εσωκομματικά ξεκατινιάσματα αφού πραγματικοί πρωθυπουργοί είναι οι της τρόικας.

Το θράσος του δεν έχει όρια όπως άλλωστε συνηθίζεται με τους πολιτικάντες.Και αντί να πάει να κρυφτεί που ως πρώτος τη τάξη υπουργός δεν έχει πράξει τίποτα απολύτως απο το να κοροϊδεύει τον κόσμο και να κρατά τα "μπόσικα" στα μέλη της κατοχικής κυβέρνησης.
Διάλεξε την μέρα που γιορτάζει ο ελληνικός λαός και θυμάται ημέρες ένδοξες για βλακώδεις παρομοιώσεις που μόνο "Ραγκούσηδες" μπορούσαν να κάνουν.
Αφού λοιπόν βάφτισε την κυβέρνηση "πολεμιστή που πάει στο μέτωπο" τόνισε πως
"Η Ελλάδα είναι σε συνθήκες πολέμου οικονομικής επιβίωσης. Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι πυρομαχικά και όπλα. Το μνημόνιο ο μηχανισμός στήριξης και τα 110 δις είναι τα όπλα".
Να λοιπόν που ακόμα και οι Εφιάλτες θεωρούν εαυτούς αγωνιστές.
Αγωνιστές βέβαια τζάμπα...Οπως λέμε τζάμπα μαγκας.
Αγωνιστές με ξένα χρήματα (του ελληνικού λαού) που αφου τα κατ έκλεψαν και τον άφησαν στον άσο τώρα χύνουν κροκοδείλια "αγωνιστικά" δάκρυα.
Μάλλον όμως επειδή εμείς δεν έχουμε την "αγωνιστικότητα" του υπουργού μας βγαίνει κατι περισσότερο σε μαυραγορίτες και κυβέρνηση δοσίλογων παρά πολεμιστές.
Και όχι μάλλον....Ετσι είναι αφου η συγκεκριμένη κατοχική κυβέρνηση πέρα απο τους πεμπτοφαλαγγίτες υπουργούς που έχει στις τάξεις της που κάνουν σημαία την υποχώρηση και τον ανθελληνισμό.
Ακολουθεί ίδια τακτική με τις δοσιλογικές κυβερνήσεις που υπέγραφαν συμφωνίες με τους κατακτητές στο όνομα δήθεν του κοινού καλού και της ειρήνευσης ενω η χώρα βρισκόταν υπο κατοχή.Αδιαφορούσαν δηλαδή για την κατάσταση της χώρας και συνδιαλλάσσονταν με τους εισβολείς.
Ιδια τακτική με τους μαυραγορίτες που για ενα μπουκάλι λάδι σου έπαιρναν το σπίτι ή το χωράφι σου.Ιδια τακτική που ακολουθείτε σήμερα απο τους κυβερνώντες το ΔΝΤ και τις τράπεζες ή τις "αγορές" που για ένα κομμάτι ψωμί που και αυτό στο κόβουν στην μέση με τις περικοπές ζητούν ολόκληρη την δημόσια περιουσία.
Και ποιο άραγε είναι η σπουδαιότερο ως δίλημμα η απαίτηση των Ιταλών για ελεύθερη διάβαση στο ελληνικό έδαφος;ή η παράδοση ολόκληρης της περιουσίας του ελληνικού λαού στους διεθνής τοκογλύφους...η παράδοση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας στα διεθνή καρτέλ και μάλιστα για άγνωστο χρονικό διάστημα;
Φυσικά ο πραγματικός Έλληνας θα απαντούσε ΟΧΙ και στις δυο περιπτώσεις χωρις καν να μπεί στην διαδικασία εκβιαστικών ψευτοδιλλημάτων.
Και στην πρώτη περίπτωση το ΟΧΙ ελέχθη απο τον πρωθυπουργό της χώρας χωρίς να σκεφτεί ούτε μισθούς,ούτε συντάξεις ούτε τίποτα.
Και ελέχθη εντός πενταλέπτου.Και γι αυτό είναι άξιος συγχαρητηρίων αφού γνώριζε αν και φίλα προσκείμενος στην "εθνικοσοσιαλιστική" θεωρία πως το ΝΑΙ ισοδυναμούσε με ΠΡΟΔΟΣΙΑ απέναντι στην ιστορία.
Απέναντι στους χιλιάδες ήρωες που έβαψαν αυτά τα χώματα με το αίμα τους για να είναι ΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Στην δεύτερη όμως περίπτωση κ.Ραγκούση ακούσαμε ενα βροντερό ΝΑΙ και όχι απο τον ελληνικό λαό αλλά απο την κλεψιμέικη κλίκα των πολιτικάντιδων,εργολάβων και τραπεζιτών.Ακούσαμε ένα ΝΑΙ απο μια κυβέρνηση που ήρθε στην εξουσία με λάθρο τρόπο και αφού πετσόκοψε τον ελληνικό λαό προς χάριν του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος.
Προσκάλεσε στην χώρα Η ΙΔΙΑ τους εισβολείς με τον πρωθυπουργό να παρακαλά γονυπετής γυρνώντας όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Δεν αγωνίστηκε...Δεν μάτωσε...Δεν έκανε απολύτως τίποτα παρά απλά συμφώνησε στην κατοχή της Ελλάδας.Για αυτό όχι μόνο η παρομοίωση σας είναι τουλάχιστον ατυχής αλλά και εκτός πραγματικότητας αφού δεν έχετε ως δοσίλογοι και μαυραγορίτες κανένα δικαίωμα να ζητάτε θυσίες απο τον ελληνικό λαό.
Ούτε φυσικά να παρομοιάζετε τους εαυτούς σας με τους ήρωες που πολέμησαν και πολλοί εξ αυτών έδωσαν την ζωή τους για να υπάρχει αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που εσείς επιδιώξατε και επιτύχατε τουλάχιστον προσωρινά να εφαρμοστεί στην χώρα.
http://protesilaos.blogspot.com

Έμμισθη σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου η κόρη του Ismael Cem!

Η κόρη του πρώην Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Ismael Cem φέρεται να έχει προσληφθεί ως σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου με αρμοδιότητα τις “πράσινες” επενδύσεις, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος. Η Ipek Nur Cem Taha θα αμοίβεται για τις υπηρεσίες της από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογούμενων παρά το γεγονός ότι κατάγεται από εύπορη οικογένεια Σαμπαταϊστών της γείτονος. Πλέον προκύπτει μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα καθώς το όνομα του θανόντα Ismael Cem εμπλέκεται στο δυνητικό υπουργικό συμβούλιο που θα αναλάμβανε τα ηνία της εξουσίας, με βάση το σχέδιο πραξικοπήματος Βalyoz της φασιστικής-τρομοκρατικής οργάνωσης ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ.


Η κόρη του Cem δεν είναι η πρώτη Τουρκάλα σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου. Ως υπουργός Εξωτερικών είχε προσλάβει την Τουρκάλα δημοσιογράφο Nur Batur (φωτό), ανταποκρίτρια της εφημερίδας Ηurriyet στην Αθήνα, συγγενή πρώτου βαθμού γυναίκας διπλωμάτη, η οποία υπηρετούσε ως πρόξενος της Ελλάδας στη χώρα μας και είχε δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων.
Η Βatur συνόδευε αποστολές Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό, «παρακολουθώντας» εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα, ενώ προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την «αλλοίωση» κειμένου συνέντευξης υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ, προκαλώντας την πρώτη σοβαρή κρίση στους κόλπους της. H Νur Βatur που πρωτοστατεί σήμερα στην ίδρυση ελληνοτουρκικού συνδέσμου δημοσιογράφων, ήταν εκείνη που υπέγραφε το καλοκαίρι του 2000 συκοφαντικό άρθρο της Hurriyet με τίτλο «Σκάνδαλο ομοφυλοφιλίας στην ελληνική πολιτική» με αθλιότητες σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Εδώ και δέκα μήνες, ο Υπουργός Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ΄΄κουκουλώνει΄΄ δύο υποθέσεις που αφορούν σχέδια της εθνικής ασφάλειας της χώρας. Στο γραφείο του στο Πεντάγωνο από τον Ιούλιο υπάρχει ένας ογκώδης φάκελος με συγκεκριμένες καταγγελίες και ντοκουμέντα, για διαρροές απόρρητων και υψηλής διαβάθμισης στρατιωτικών εγγράφων προς την Τουρκία και ιδιωτικές εταιρείες που συνεργάζονται με αμερικανοϊσραηλινές μυστικές υπηρεσίες.
Συγκεκριμένα ο υποπτέραρχος ε.α. και πρώην υποδιοικητής του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα, κ. Γ. Νταβρής έχει στείλει ογκώδη φάκελο (παραλήπτης ο ταξίαρχος της Πολεμικής Αεροπορίας κ. Σάκης Παπανικολάου) για τις εξής υποθέσεις:
1. Διαρροή άκρως απόρρητων στρατιωτικών σχεδίων της Ελλάδας στην Τουρκία κατά τη διάρκεια της αεροπορικής άσκησης τακτικής πολέμου με την ονομασία ΄΄Αλέξανδρος – Σίκινος΄΄.
Ο κ. Νταβρής στην αναφορά του σε όλη την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας αναφέρει τα εξής: «Το γεγονός είναι υπαρκτό και η διαρροή ήταν συνεχής από την έναρξη της άσκησης μέχρι και την τελευταία ημέρα αυτής όπου έγινε και η απεικόνιση της μαζικής αμυντικής επίθεσης της Π.Α. στους πραγματικούς στόχους της στην Τουρκία.
Το σύστημα αεροπορικού ελέγχου (ΣΑΕ) είναι σοφά δομημένο και διασυνδεδεμένο ώστε κάθε ίχνος που παράγεται , από οποιοδήποτε κέντρο (ΚΕΠ) πραγματικό ή πλασματικό να διαβιβάζεται άμεσα και στα άλλα προκειμένου να υπάρχει πλήρης εικόνα σε όλα ταυτόχρονα τα ΚΕΠ, για προφανείς λόγους εκμεταλλευσιμότητας και ανθεκτικότητας στις επιχειρήσεις. Άρα ότι παρήγαγαν τα ΚΕΠ του Χορτιάτη (1ο) και της Πάρνηθας (2ο) διαβιβάστηκε στο (3ο) Ζήρο και μέσω αυτού στο Τουρκικό CAOC -6 (ΕΣΚΙ ΣΕΧΙΡ) δια της ΄΄ανοικτής όδευσης΄΄ του CAOC – 7 (ΛΑΡΙΣΑ).
Η αιτία της διαρροής όπως αναφέρεται και στο σχετικό ενημερωτικό του ΑΤΑ/Β4/2-10-06 Παρ 5γ ήταν η αμέλεια του προσωπικού του τρίτου ΚΕΠ που δεν εφάρμοσε τα μέτρα ασφαλείας της άσκησης και τις οδηγίες της διοίκησης και όχι κάποιο τεχνικό πρόβλημα».
2. Απόρρητα έγγραφα και στρατιωτικά σχέδια που αφορούν τη σύνθεση και επάνδρωση αεροπορικών Μονάδων, ποσότητες στρατιωτικών εφοδίων σε αποθήκες της Πολεμικής Αεροπορίας, σχέδια ηλεκτρονικού πολέμου σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία, επάνδρωση μαχητικών αεροπλάνων με Έλληνες χειριστές κ.α. έχουν περάσει σε ιδιωτικές εταιρείες που συνεργάζονται με το Υπουργείου Άμυνας π αλλά και με αμερικανοισραηλινές εταιρείες.
Για τα ιδιαίτερα σοβαρά αυτά θέματα ο διευθυντής του γραφείου του κ. Βενιζέλου έχει ενημερωθεί από το Δεκέμβρη του 2009 με το φάκελο Νταβρή. Αλλά παρά την ενημέρωση που έχει κάνει ο Ταξίαρχος Αεροπορίας στον υπουργό Άμυνας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, ο τελευταίος έχει προτιμήσει το ΄΄ κουκούλωμα΄΄ αυτών των σοβαρών υποθέσεων και απλά ο φάκελος Ντάβρη βρίσκεται σε ένα συρτάρι του υπουργείου.

www.newsbomb.gr

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ


Η Εποποιία του 1940 ήτο μία σύγχρονη Γιγαντομαχία και Τιτανομαχία σαν αυτές που αναφέρει η Ελληνική Αρχαιολογία. Ας σημειωθεί δε ότι η Ελλάς είναι η μοναδική χώρα που αντιμετώπισε τους στρατούς τεσσάρων χωρών ταυτόχρονα, Αλβανίας, Ιταλίας, Γερμανίας, και Βουλγαρίας.
Έπος θα πει Ιστορία και Ιστορία έγραψε ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός, στα Ελληνικά βουνά, της Ελληνικής Βορείου Ηπείρου.

Μαχόμενοι οι Έλληνες εναντίον του κοινού εχθρού θα μοιρασθούν μαζί μας τα αγαθά της ειρήνης ( δηλώσεις του Winston Churchil Πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ) . Δυστυχώς όμως όλος αυτός ο ενθουσιασμός και οι δηλώσεις έμειναν μόνον ευχολόγια και αντί να μοιρασθούμε τα Αγαθά, μας μοίρασαν τον εμφύλιο πόλεμο.
Για αποκατάσταση της Δικαιοσύνης, Ηθικής τάξεως και Ιστορικής ευθύνης πρέπει η Γερμανία να εξοφλήσει το χρέος της εις το ακέραιο προς την χώρα μας, που φθάνει σε πολλά δις Ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται οι αποζημιώσεις προς τις οικογένειες των θυμάτων του πολέμου. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη, που δεν έχει αποζημιωθεί από τους Γερμανούς. Κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, κάηκαν 2,500 χωριά και εξοντώθηκε το 10 τοις εκατό του πληθυσμού της Ελλάδος, κοντά ένα εκατομμύριο Έλληνες. Εάν αυτό δεν είναι Ολοκαύτωμα τότε τι είναι;
Πανάρχαιο Ελληνικό Έθιμο ο Σεβασμός των Νεκρών. Η περισυλλογή των οστών των νεκρών του 1940 δεν είναι εμπορική συναλλαγή, αλλά ανθρωπιστικό ζήτημα. Οι άταφοι 5,000 νεκροί περιμένουν ακόμη να δικαιωθούν.
Στην παρατήρηση ότι οι Πέρσες είναι τόσοι πολλοί που τα βέλη τους κρύβουν τον ήλιο:
Ένας Σπαρτιάτης πολεμιστής απάντησε
"Καλύτερα, θα πολεμήσουμε υπό σκιάν!"
Αισχύλος είπε: «Γιατί μόνον εμείς, (οι Έλληνες) αντίθετα από τους βαρβάρους δεν μετράμε ποτέ το πλήθος του εχθρού»
Εμείς πάντα λέμε «και ούτος ο αριθμός ικανός εστί » και χυνόμαστε στην μάχη. Αρκεί να είμαστε ενωμένοι οι Έλληνες , γινόμαστε αήττητοι.

H ρήση του μεγάλου φιλόσοφου Φρειδερίκου Νίτσε για τους Έλληνες:
"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτα εις αυτήν" –

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
P.O. BOX 6434, CLEARWATER, FL 33758 USA
dodonaios@aol.com

Κατάμαυρο στους εργατοπατέρες-συνδικαλιστές, που θέλουν να γίνουν και τοπικοί άρχοντες

Γέμισαν τα ψηφοδέλτια, για τις προσεχείς εκλογές, από συνδικαλιστές, εν ενεργεία και μη, της ΠΑΣΚΕ της ΔΑΚΕ και του ΚΚΕ Μαυρίστε τους γιατί έχουν τεράστια ευθύνη για την κατάντια της χώρας.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ:


Η παρούσα κυβέρνηση, ως αντάλλαγμα για την στήριξή της στις προηγούμενες εκλογές, αλλά και ως αντιστάθμισμα στις περικοπές των μισθών και συντάξεών τους, έχει τοποθετήσει χιλιάδες συνδικαλιστές σε κυβερνητικά πόστα και διοικητικές θέσεις σε υπουργεία, οργανισμούς, κλπ,

Οι συνδικαλιστές του υπουργείου οικονομικών που τώρα έχουν εξαφανισθεί από το προσκήνιο, έχουν φέρει σε αδιέξοδο την κυβέρνηση (και την προηγούμενη) και μέσω των στοιχείων που γνωρίζουν-διαθέτουν για δημόσιους λειτουργούς, πολιτικούς, επιχειρηματίες, κλπ, εκβιάζουν σιωπηρά το σύστημα και οδήγησαν σε παραλυσία τον ελεγκτικό και εισπρακτικό μηχανισμό του δημοσίου και το κράτος στο ΔΝΤ.
Εδώ και τώρα να "ξεμπλοκάρουν" το σύστημα...., ώστε να γίνει έλεγχος του πόθεν έσχες των υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ, για να ξεκαθαρίσει η "ήρα από το σιτάρι", να μην στιγματίζονται έντιμοι εργαζόμενοι
ΚΑΙ
ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ο ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Συνδικαλιστές που ήταν τοποθετημένοι στα διοικητικά συμβούλια των ασφαλιστικών ταμείων, έχουν τεράστια ευθύνη για την λεηλασία τους, μέσω της άγνοιας ή της σιωπής τους. Ευθύνονται για την αναξιοκρατία στο δημόσιο, τις ΔΕΚΟ, τους οργανισμούς και γενικά τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, αλλά και στον ιδιωτικό, αφού εργαζόμενοι, με αξιόλογα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα και μόνιμο ή μη καθεστώς εργασίας, δεν εξελίσσονται υπηρεσιακά και μπαίνουν στο περιθώριο, αν δεν έχουν ενταχθεί σε κλαδική οργάνωση και δεν αναγνωρίσουν-προσκυνήσουν την ανωτερότητα του ανθρωπίνου είδους, των HOMO RAXATIOUS.

Η προϋπηρεσία τους θεωρείται πάντα ευδόκιμη, δηλαδή βρέξει χιονίσει ο απαλλαγμένος, ισόβια πολλές φορές, συνδικαλιστής παίρνει τις προαγωγές του και τα σχετικά παχυλά επιδόματα(ιδέ ΟΤΟΕ).
Να γίνει απογραφή των απαλλαγμένων από την υπηρεσία συνδικαλιστών, να βρεθεί ο συνολικός αριθμός τους και το αυξημένο κόστος μισθοδοσίας τους, μέσω των μισθολογικών προνομίων που έχουν.
Ασκούν πραγματική συνδιοίκηση με την "υποχρεωτική" πολλές φορές τοποθέτησή τους, σε διοικητικά συμβούλια και επιτροπές, παρότι οι σχολές συνδικαλιστών στις όποιες κάποιοι έχουν φοιτήσει, δεν τους παρέχουν ικανές και επαρκείς γνώσεις δια πάσαν "νόσον και...." , ώστε να έχουν αυτή την απαίτηση.

Όλως περιέργως έχουν "άριστες" σχέσεις με την δικαιοσύνη και είναι οι πιο τακτικοί πελάτες της, είτε ως ενάγοντες είτε ως εναγόμενοι.

Αφού η πολιτική εξουσία αρνείται ή δεν μπορεί να φέρει σε αυτό τον τομέα, το μαχαίρι της κάθαρσης ως το κόκαλο, ας το πράξει η κοινωνία στις προσεχείς εκλογές.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ-ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ-ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, Η ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ,ΚΛΠ, (ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ!!!! ) ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΟΜΗΡΊΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΓΙΕΊΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΘΌΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Η ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΌΣ.


-ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

-ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ.

-ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΕΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ

O πατριωτισμός δεν αποτελεί επετειακό φερετζέ στη φαρέτρα των δοσίλογων

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ... ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ... ή ΑΠΛΑ ΑΦΕΛΕΙΣ

«Ορκίζομαι να χύσω το αίμα μου και να δώσω και την ίδια μου τη ζωή για να διώξω απ' τα χώματα της Πατρίδας μου και τον τελευταίο ξένο καταχτητή. Για να εξαφανίσω κάθε ίχνος φασισμού. Για να εξασφαλίσω και να υπερασπίσω την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας μου. Για να εξασφαλίσω και να υπερασπίσω τη Δημοκρατία, την τιμή, την εργασία, την περιουσία και πρόοδο του λαού μας. Αν ποτέ φανώ επίορκος και από κακή πρόθεση παραβώ τον όρκο μου, ας πέσει πάνω μου αμείλικτο το τιμωρό χέρι της Πατρίδας και το μίσος και η καταφρόνια του λαού μου».
ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Υποψ. Δημοτικού Συμβούλου με την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ»
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/10/blog-post_9347.html


Στην Ελλάδα που δυστυχεί και καταδυναστεύεται υποταγμένη στο άρμα των επιλογών της παγκόσμιας διακυβέρνησης, με την ανοχή του πολιτικού συστήματος, και με μια εφιαλτική συγκυρία που ανέδειξε στην πολιτική εξουσία ορκισμένα τσιράκια αυτών των ολέθριων επιλογών, η «πατριωτική φιλολογία κατήντησε εν πολλοίς σημαία ευκαιρίας, πλυντήριο ανοχών, και φερετζές ανεπίτρεπτων πολιτικών ανομημάτων.

Σε όλους αυτούς που τολμούν να διασύρουν ασύστολα την ουσία και το περιεχόμενο των αληθινών πατριωτικών συναισθημάτων που φωλιάζουν στην αγνότερη και πλέον αθώα πλευρά της ψυχής και του μυαλού των πολιτών αυτής της χώρας, οφείλουμε να θυμίσουμε πως ο πατριωτισμός δεν αποτελεί επετειακό φερετζέ στη φαρέτρα των δοσίλογων, των καιροσκόπων και των σοσιαλθολωμένων μυαλών, με στόχο τη συγκάλυψη των ενοχών ή των ανοχών των κάθε λογής παραιτημένων και ανακόλουθων.

Οφείλουμε να τους θυμίσουμε, πως ο πατριωτισμός δε συνιστά ένα επιλεκτικά χρησιμοποιούμενο ιδεολόγημα ικανό να ξεπλένει πολιτικές ανεπάρκειες και ανακολουθίες, αλλά μια συνεπή στάση αρχών που προσδιορίζει με σαφήνεια τα πρωτεύοντα και δεν επιτρέπει στη φαιδρότητα και τον καιροσκοπισμό των δευτερευόντων να τα επισκιάσει
...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/10/blog-post_9347.html

25/10/10

H ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΣΤΑΣΗ (από το άρθρο 248 παρ.1 εδ.β’ Ν. 3852/2010)

1) ΑΣΔΕΡΗΣ Γεώργιος του Στέργιου, κάτοικος Αθηνών, οδός Ακαδημίας 88, ως εκπρόσωπος του Συνδυασμού «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ»
2) ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ- ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ Παναγιώτα του Δημητρίου
3) ΚΑΤΑΛΑΧΑΡΑΚΗ Βασιλική του Ιωάννη, κατοίκων ομοίως


ΚΑΤΑ

Της υπαρ. 939/2010 Απόφασης Εκούσιας Δικαιοδοσίας, περί μη ανακήρυξης του Συνδυασμού «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» στη δημόσια συνεδρίαση της 23/10/2010 για τις δημοτικές εκλογές



Σύμφωνα με την ανωτέρω προσβαλλόμενη απόφαση μη ανακήρυξης του Συνδυασμού στον οποίο συμμετέχουμε ως υποψήφιου Δημοτικοί Σύμβουλοι, «…ο Συνδυασμός «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» δεν πρέπει να ανακηρυχθεί, αφού δεν περιλαμβάνονται σε αυτόν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε αριθμό ίσο τουλάχιστον με τον αριθμό των 49 εδρών της εκλογικής περιφέρειας του Δήμου Αθηναίων. Ειδικότερα… αν και περιλαμβάνονται υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για όλα (και τα 7 δημοτικά διαμερίσματα) του Δήμου Αθηναίων, ο αριθμός τους δεν ανέρχεται σε τουλάχιστον 49, όπως απαιτείται από τη διάταξη του άρθρου 18 παρ. 2 στοιχ. Β του Ν. 3852/2010… Συγκεκριμένα στη σχετική δήλωση του συνδυασμού αυτού περιλαμβάνονται μόνο 41 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι…»
Όπως είναι προφανές, η προσβαλλόμενη απόφαση, δεν έλαβε υπ’ όψιν τις διατάξεις του άρθρου 19 παράγραφος 2 , εδάφιο α και β, που αναφέρεται στη νομιμότητα του ψηφοδελτίου και περιγράφει τις ελάχιστες προυποθέσεις, το οποίο αναφέρει ότι «η δήλωση του συνδυασμού είναι νόμιμη α) εάν περιλαμβάνονται σε αυτήν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για το ½ του συνόλου των εκλογικών περιφερειών και ο αριθμός των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων είναι τουλάχιστον ίσος με τον αριθμό των εδρών της κάθε εκλογικής περιφέρειας». Δηλαδή στην περίπτωσή μας, οι εκλογικές περιφέρειες του Δήμου Αθηναίων (Δημοτικές Κοινότητες) είναι συνολικά 7, επομένως το ήμισυ αυτών είναι 4, αριθμός που υπερκαλύπτεται από τη δική μας δήλωση. Σύμφωνα με την παράγραφο (β) ο συνδυασμός καλύπτει τις προυποθέσεις «αν περιλαμβάνονται σε αυτή υποψήφιοι σύμβουλοι για το 1/3 του συνόλου των δημοτικών κοινοτήτων και ο αριθμός των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων κάθε δημοτικής κοινότητας είναι τουλάχιστον ίσος με τα 3/5 του αριθμού των μελών του συμβουλίου της.» Στην περίπτωσή μας οι υποψήφιοι σύμβουλοι στις δημοτικές κοινότητες, υπερκαλύπτει επίσης τις ελάχιστες προυποθέσεις του νόμου, όπως εύκολα διαπιστώνεται από τον καθ’ έκαστον αριθμό που έχει δηλωθεί για κάθε δημοτική κοινότητα. Εάν λοιπόν το άρθρο 18, ήταν πράγματι εκείνο που όριζε τη νόμιμη σύνθεση των ψηφοδελτίων, η απόφαση θα έπρεπε να αναφέρεται και στον ελάχιστο αριθμό των διαμερισματικών συμβούλων και να τον απορρίπτει και για τον λόγο αυτό, πράγμα που δεν κάνει.
Η προσβαλλόμενη απόφαση επικαλείται λανθασμένα το άρθρο 18 παρ. 2 εδ.β , το οποίο υπό τον τίτλο «Υποψηφιότητες» προβλέπει την σύνθεση ,εν γένει, του υπό ανακήρυξη ψηφοδελτίου (δήμαρχος- παρ.α, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους- παρ.β, υποψήφιους διαμερισματικούς συμβούλους- παρ. γ) και όχι την απαραίτητη ελάχιστη νόμιμη σύνθεση που το ψηφοδέλτιο οφείλει να περιλαμβάνει ώστε να είναι παραδεκτή η συμμετοχή του στις εκλογές, όπως προκύπτει ασφαλώς από το άρθρο 19 του ίδιου νόμου.
Ο εσφαλμένα απαιτούμενος από την προσβαλλόμενη απόφαση ως ελάχιστος αριθμός των 49 υποψηφίων που δήθεν απαιτείται, ούτε προκύπτει από το νόμο, ούτε περιλαμβάνεται με κάποιον τρόπο στις προβλέψεις της μοναδικής αρμόδιας για την νόμιμη σύσταση του ψηφοδελτίου διάταξης του άρθρου 19 (και όχι 18), αφού αν συνέβαινε αυτό, είναι προφανές ότι δεν θα έπρεπε να ανακηρυχθούν επίσης οι συνδυασμοί «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» και «Κοινωνία των Αθηνών», που αντιστοίχως, περιλαμβάνουν σε απόλυτους αριθμούς, 44 και 43 υποψήφιους αντίστοιχα.
Είναι λοιπόν προφανές ότι από λανθασμένη εφαρμογή αναρμόδιας διάταξης- η οποία μάλιστα έτυχε επίκλησης μόνο στον δικό μας συνδυασμό και όχι στους ανωτέρω δύο που ως παράδειγμα αναφέραμε- εξεδόθη εσφαλμένη απόφαση που πλήττει ευθέως το δικαίωμά μας στην συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Αθηναίων ως μη όφειλε, αφού ο συνδυασμός που εκπροσωπούμε, πληροί όλες τις ελάχιστες και απαραίτητες προυποθέσεις για την ανακήρυξή του.
Επιχείρημα που ενισχύει την εφαρμογή του άρθρου 19, είναι και το γεγονός ότι, εάν αρμόδια ήταν για την νόμιμη ανακήρυξη η διάταξη του άρθρου 18, θα έπρεπε πριν την παρ. 2, να μην θεωρείται νόμιμη η σύνθεση του ψηφοδελτίου λόγω της μη ύπαρξης υποψηφίου Δημάρχου στον Συνδυασμό μας , όπως αναφέρεται στο άρθρο 2 παρ.α, που όμως, σωστά, δεν στάθηκε εμπόδιο στην ανακήρυξη του συνδυασμού, αφού όπως προεξετέθη, δεν είναι το άρθρο 18, αλλά το 19 που αναφέρεται στις απαιτούμενες ελάχιστες προυποθέσεις ανακήρυξης.
Επειδή η προσβαλλόμενη απόφαση είναι εσφαλμένη και πρέπει να ανακληθεί, ανακηρύσσοντας νομίμως τον συνδυασμό μας ώστε να δύναται να συμμετάσχει στις εκλογές της 7/11/10.
Επειδή έχουμε έννομο συμφέρον ως υποψήφιοι να υποβάλουμε την παρούσα και ζητούμε την επείγουσα συζήτησή της λόγω των ασφυκτικών προθεσμιών που προβλέπει ο νόμος, ήτοι εντός 10 ημερολογιακών ημερών.
Επειδή η ένστασή μας, είναι νόμιμη, βάσιμη, εμπρόθεσμη και αληθής, φέρεται δε προς κρίση στο αρμόδιο όργανο, όπως αυτό ορίζεται από τα άρθρα 248-252 Ν. 3852/2010.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΖΗΤΟΥΜΕ

Την ανακήρυξη του Συνδυασμού «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» για τις εκλογές της 7/11/10, όπως ακριβώς έχει υποβληθεί με τη δήλωσή μας, καλύπτουσα πλήρως τις ελάχιστες προυποθέσεις του νόμου.



Αθήνα, 25/10/2010
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Η ΑΜΕΡΚΑΝΟΔΟΥΛΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΧΕΔΙΟ «ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

Η αμερικανόδουλη «πράσινη ΧΟΥΝΤΑ» αντιγράφει την «Μαύρη ΕΡΕ», και μας οδηγεί σε εκλογές «βίας και νοθείας», όπως το 1961.
Η εκλογές της 7ης Νοεμβρίου δεν είναι δημοψήφισμα για τις «μαύρες μεταρρυθμίσεις», που θέλουν να μας επιβάλουν το Ανώτατο Σοβιέτ του 4ου Ράιχ και η Τραπεζική Χούντα, αλλά ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΑΘΗΝΑ είναι το λίκνο της Δημοκρατίας και η Παγκόσμια διακυβέρνηση με τους φαύλους αχυρανθρώπους της, τρέμουν το μήνυμα του Αθηναϊκού λαού.
Για τον λόγο αυτό οι ΦΑΥΛΟΙ με μια άνομη, έκνομη και παράνομη απόφαση αποφάσισαν και διέταξαν τον αποκλεισμό της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ από τις εκλογές ενώ ανακήρυξαν (σωστά) την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που είχε 43 υποψήφιους.
Το σύνθημα μας τώρα είναι κάτω η ΑΜΕΡΚΑΝΟΔΟΥΛΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ του ΙΟΥΔΑΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ (ΠΡΑΣΙΝΟ) ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ

Τέτοιες μέρες, πριν 70 χρόνια ο ελληνικός λαός σύσσωμος, είπε ΟΧΙ στην κατάληψη της Πατρίδας μας. Οι φαντάροι μας στην Πίνδο, με το χαμόγελο στα χείλη, απέκρουσαν την επίθεση του πράκτορα των Ρότσιλντ, Μουσολίνι, και απελευθέρωσαν την Βόρεια Ήπειρο, με εφ όπλου Λόγχη.

Σήμερα ο ελληνικός Λαός αντιμετωπίζει μια ακόμα επίθεση από τους Φασίστες Νέας Υόρκης-Λονδίνου. Το Ανώτατο Σοβιέτ του Τέταρτου Ράιχ, σπρώχνει τους Τούρκους να μας πάρουν την Θράκη και το μισό Αιγαίο, τους μπάσταρδους του Γκρουέφσκι να επιστρέψουν στην Μακεδονία, με τη βοήθεια της βουλγάρας υφυπουργού, και τους Τσίπταρους να κάνουν τη μεγάλη Αλβανία μέχρι τον Αμβρακικό.

Ο ισλαμικός στρατός κατοχής, βρίσκεται ήδη εδώ και έκανε παρέλαση στην πλατεία Κοτζιά με την άδεια του λαθροδήμαρχου Κακλαμάνη.

Ταυτόχρονα τα τανκ της Χούντας της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, έχουν καταλύσει τη Δημοκρατία μας. Με εντολή του Ανώτατου Σοβιέτ του Τέταρτου Ράιχ, το Ιουδαϊκό ΠΑΣΟΚ και οι ντόπιοι αχυράνθρωποι , στελνουν στο κρεματόριο, τον ορθόδοξο αστυνομικό Δημήτρη Ανδρεάκο και την οικογένεια του. Σε λίγο θα ακολουθήσουν οι ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Στις 7 Νοεμβρίου, κάθε Αθηναίος πολίτης, πρέπει να γίνει φαντάρος, με το χαμόγελο στα χείλη, και με εφ όπλου ψήφο να αποκρούσει την επίθεση της παγκόσμιας διακυβέρνησης .Το μέτωπο τώρα, δεν είναι στην Πίνδο. Είναι μέσα στην πρωτεύουσα. Στην Ομόνοια, στον Αγιο Παντελεήμονα, στον Άγιο Ελευθέριο, στην Κυψέλη, τα Πατήσια .

‘Όπως το 1940 πρέπει να αποκρούσουμε την επίθεση του ΞΕΝΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.

Λέμε ξανά ΟΧΙ στην Ξένη Κατοχή. ΟΧΙ στο ΔΝΤ. ΟΧΙ στους Λαθροέποικους. ΟΧΙ στον εξισλαμισμό της ΑΘΗΝΑΣ και της Ελλάδας. ΟΧΙ τέμενος στον Βοτανικό

Στις 7 Νοεμβρίου ψηφίζουμε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ , και λέμε,

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ,
Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ
ΟΙ ΛΑΘΡOΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Έξω η Χούντα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ «ΝΟΜΙΚΟΥ τους ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».

Με μια πρωτοφανή νομικίστικη λαθροχειρία, επιχειρούν το αποκλεισμό της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» από τις εκλογές του Νοέμβρη.

ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Ν. 3852 Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ", ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 49 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ:
Η απόφαση στηρίζεται στο άρθρο 18 του Ν.3852 που αναφέρει ότι "κάθε συνδυασμός περιλαμβάνει δημοτικούς συμβούλους σε αριθμό ίσο τουλάχιστον με τον αριθμό των εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας".

Το άρθρο 19 του Ν.3852 όμως αναφέρει, ότι "η δήλωση του συνδυασμού είναι νόμιμη εάν περιλαμβάνονται σε αυτή υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για το 1/2 του συνόλου των εκλογικών περιφερειών και ο αριθμός των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι τουλάχιστον ίσος με τον αριθμό των εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας".

Αυτό σημαίνει ότι το ψηφοδέλτιο είναι νόμιμο εάν περιλαμβάνει 6 δημοτικούς συμβούλους στο 1ο διαμέρισμα,3 στο τρίτο, 6 στο τέταρτο, και 6 στο πέμπτο. Δηλαδή 21 και όχι 49 υποψηφίους.

Η απόφαση είναι πολιτική. Και επιστράτευσαν νομικά δεκανίκια για να την επιβάλουν.
Είναι μια απόφαση ντροπιαστική και κατάπτυστη.
Συνιστά ευθεία επίθεση στην καρδιά της Δημοκρατίας.
Είναι ωστόσο και αποκαλυπτική της φοβισμένης τους στάσης απέναντι σε μια πολιτική πρόταση καθολικής πολιτικής ανατροπής.
Δε σκιάχτηκαν από το όποιο πιθανολογούμενο εκλογικό αποτέλεσμα.

Αυτό που τρέμουν είναι τη δυναμική που θα οδηγήσει στην αναπόφευκτη και παραδειγματική ανατροπή τους.

Τρέμουν την πολιτική έκφραση αυτής της δυναμικής.
Τρέμουν την ικανότητά της να εμπνεύσει και να καταδείξει το δρόμο της φυγής προς τα εμπρός.


Σήμερα δεν απογύμνωσαν μόνο τη «δημοκρατία» τους από τον τελευταίο υποκριτικό της φερετζέ.
Απογύμνωσαν συνολικά το πολιτικό σύστημα που υποτάχθηκε και προσκυνά τις επιλογές τους.

Κανένας τους δεν αντέδρασε σ αυτό το κατάπτυστο πολιτικοδικαστικό πραξικόπημα.
Οι υποτιθέμενοι αγωνιστές της δημοκρατίας κατάπιαν τη γλώσσα τους αποδεχόμενοι με ανακούφιση αυτή την απόφαση ντροπής.
Επιχειρούν να γιορτάσουν την απόπειρα φίμωσης της μοναδικής φωνής που τόλμησε να τους αμφισβητήσει.


Το μόνο που απέδειξαν είναι το πόσο τραγικά ίδιοι είναι μεταξύ τους.

Με τη ντροπιαστική τους απόφαση, δεν επεχείρησαν απλά να φιμώσουν την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ».
Αυτό που επιχειρούν είναι να στραγγαλίσουν εκείνο που φοβούνται πραγματικά.

Αυτό που δεν θέλουν, είναι μια δύναμη ικανή και αποφασισμένη να εμπνεύσει τον ξεσηκωμό αυτού του λαού.
Γι αυτό και έσπευσαν σαν δαρμένα σκυλιά να τον ποδηγετήσουν.

Υπάρχει όμως κάτι που δεν υπολόγισαν.
Κι αυτό δεν μπορούν να το υποτάξουν λαθροχειρώντας με νομικίστικα τερτίπια.
Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» δεν είναι απλά ένας εκλογικός συνδυασμός που τολμά να διεκδικήσει με απαιτήσεις ένα μερίδιο από τη μοιρασμένη τους πίτα στο χάρτη της αυτοδιοίκησης.


Είναι το πρόπλασμα της πολιτικής έκφρασης της ψυχής του αδούλωτου Έλληνα.


Αυτό δε θα το υποτάξουν.
Θα το θυμώσουν…
Θα το ξεσηκώσουν…
Θα τους ανατρέψει.


Η επόμενη μέρα θα τους βρει αντιμέτωπους με την οργή αυτού του λαού. Θα τους βρει αντιμέτωπους με την ώριμη πλέον ανάγκη συγκρότησης του πολιτικού φορέα που θα δρομολογήσει την ανατροπή τους.

Πολίτη της Αθήνας…
Πολίτη της Ελλάδας…
Αυτή η κυβέρνηση έκανε κουρελόχαρτο το Σύνταγμα της χώρας, και το μοναδικό του άρθρο πλέον που έχεις υποχρέωση να τιμήσεις είναι το ακροτελεύτιο. Αυτό που αφήνει στο δικό σου πατριωτισμό και την ευθύνη της τήρησης του Συντάγματος και την ευθύνη της σωτηρίας αυτής της χώρας.

Αυτή η κυβέρνηση εκχώρησε αδίστακτα και απροκάλυπτα την εθνική κυριαρχία. Σήμερα οι εξουσίες δεν πηγάζουν πλέον από σένα. Εκπορεύονται από ένα τσούρμο νταβατζήδες και τα πολιτικά τους αφεντικά που καταδυναστεύουν τον τόπο.

Αυτή η κυβέρνηση σήμερα δε δίστασε να ματώσει ακόμα και το τελευταίο ίχνος δημοκρατίας που μπορεί να απέμεινε σ αυτό τον τόπο. Εκτέλεσε ακόμα και την αυταπάτη σου στο σικέ εκλογικό παιχνίδι.

Αυτή η κυβέρνηση είναι πλέον επικίνδυνη για τον τόπο, και κάθε μέρα παραμονής της στην εξουσία ισοδυναμεί με καταστροφή. Δε σε σέβεται και δεν έχεις καμία υποχρέωση να τη σεβαστείς.

Σε καταδυναστεύει και έχεις κάθε δικαίωμα να απειθαρχήσεις στις πολιτικές της αποφάσεις.

Το προσκλητήριο του αγώνα τώρα ξεκινά.

Είναι στο χέρι σου να μετατρέψεις αυτή την απόφαση ντροπής, στη θηλιά που θα απαλλάξει τον τόπο μας από τον εφιάλτη.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/10/blog-post_24.html

23/10/10

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 49 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.

Η απόφαση στηρίζεται στο άρθρο 18 του Ν.3852 που αναφέρει ότι "κάθε συνδυασμός περιλαμβάνει δημοτικούς συμβούλους σε αριθμό ίσο τουλάχψιστον με τον αριθμό των εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας".

Το άρθρο 19 του Ν.3852 όμως αναφέρει, ότι "η δήλωση του συνδυασμού είναι νόμιμη εάν περιλαμβάνονται σε αυτή υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για το 1/2 του συνόλου των εκλογικών περιφερειών και ο αριθμός των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι τουλάχιστον ίσος με τον αριθμό των εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας".

Αυτό σημαίνει ότι το ψηφοδέλτιο είναι νόμιμο εάν περιλαμβάνει 6 δημοτικούς συμβούλους στο 1ο διαμέρισμα,3 στο τρίτο, 6 στο τέταρτο,και 6 στο πέμπτο. Δηλαδή 21 και όχι 49 υποψηφίους.

Το πραξικόπημα με άνωθεν εντολές είναι σαφέστατο.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

22/10/10

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΧΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ "ΑΠΟΧΗΣ"


ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

Όλοι προσπαθούν να σε φανατίσουν για την «κομματικότητα» της ψήφου σου.
Αναρωτήθηκες γιατί δεν επιχειρούν να σε φανατίσουν με την αγάπη για την πατρίδα σου που εξαθλιώνεται, αποσυντίθεται και καντονοποιείται καθημερινά;;;


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Υποψ. Δημοτικού Συμβούλου με την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ»

Το mail του Μπάρμπα – Νίκου που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικό:
«ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ!!! ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΙΣΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΔΥΝΑΤΑ!!!!! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ…»

Εμπνευσμένο μέσα στη λιτή του έκφραση και άκρως περιεκτικό μέσα στην απλότητά του, το mail του πολύ καλού φίλου ΜΠΑΡΜΠΑ-ΝΙΚΟΥ που διαχειρίζεται ένα άκρως μαχητικό ιστολόγιο, για το οποίο ανεπιφύλακτα θα έλεγα ότι κοσμεί το διαδίκτυο και την ανιδιοτελή προσπάθεια όλων όσων την επιχειρούν.


Σαφής λοιπόν και ξεκάθαρη η προτροπή.
Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, αυτός ο λαός καλείται να δώσει τη μάχη για την αξιοπρέπειά του.
Και αυτή τη μάχη οφείλει να τη δώσει αποτελεσματικά.
Καλείται να τη δώσει αρνούμενος να τον χρησιμοποιήσουν ως πρώτη ύλη στο αλεστήρι της απαξίωσης, οι εκλογομάγειροι του ελεεινού και τρισάθλιου δικομματισμού.

Έλληνα πολίτη… Πολίτη της Αθήνας...
Αν αποδεχθείς αυτό το ρόλο στο αλεστήρι του πολιτικού συστήματος, τότε την επόμενη μέρα δε θα είσαι ένας ελεύθερος πολίτης.
Θα είσαι γι ακόμα μια φορά ένα δεκαδικό ψηφίο μετά την υποδιαστολή, στα «συγκεντρωτικά» αποτελέσματα των εκλογολόγων.
Θα είσαι γι ακόμα μία φορά ο θλιβερός αυτόχειρας που θα έχει πυροβολήσει και πάλι την επόμενη δική του ημέρα, και μαζί της την ίδια του την προοπτική.

Θα είσαι γι ακόμα μια φορά ένας ταπεινωμένος πολίτης…
Αυτό θέλεις για τον εαυτό σου;;;
Με αυτή την ταπεινωτική παρακαταθήκη θα διαπαιδαγωγήσεις αύριο τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου;;;

Αυτή την πολιτική μάχη καλείσαι να τη δώσεις κερνώντας περιφρόνηση μα πάνω απ όλα καταδίκη, όλους εκείνους που κατά καιρούς τους ανέθεσες να διαχειριστούν τη ζωή σου, κι εκείνοι απλώς σου την κατέστρεψαν.
Καλείσαι να χειραφετηθείς αρνούμενος να γκελάρεις από την πράσινη στη μπλε αθλιότητα και τούμπαλιν.
Η διαδρομή της αθλιότητας δεν είναι μονόδρομος, και το οφείλεις στην αξιοπρέπειά σου να την αρνηθείς οριστικά αυτή τη διαδρομή.


Κυρίως όμως αυτή την πολιτική μάχη καλείσαι να τη δώσεις υψώνοντας ψηλά τη σημαία της πολιτικής σου αντίστασης.

Καλείσαι να την δώσεις όχι απέχοντας, αλλά συμμετέχοντας στη δρομολόγηση των πολιτικών ανατροπών που έχουν ήδη ωριμάσει.

Καλείσαι να τη δώσεις όχι ως θλιβερός κομπάρσος αλλά ως αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής.

Πολίτη της Αθήνας… Πολίτη της Ελλάδας…

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση, αυτό που θα κριθεί, δε θα είναι το περισσότερο ή λιγότερο πράσινο στις πλατείες της πόλης σου που γκετοποιήθηκαν και πλέον δε σου ανήκουν, αν και τις πλήρωσες με αίμα και ιδρώτα, γι αυτό και οφείλεις να αρνηθείς τους φαφλατάδες πρασινολόγους που θα δώσουν τη μάχη της ρεμούλας μέσα από ψευδεπίγραφες δήθεν αναπλάσεις, και κάθε λογής πράσινα κουραφέξαλα.

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση αυτό που θα κριθεί, δε θα είναι οι λεπτομέρειες του όποιου εξαγγελλόμενου τεχνικού έργου, που έτσι κι αλλιώς όλοι θα έκαναν, γι αυτό και οφείλεις να αρνηθείς τους χαρτογιακάδες του τεχνοκρατισμού που επιχειρούν να μοστράρουν ποντάροντας σε μια αμφιλεγόμενη και πολλά «υποσχόμενη» (για λογαριασμό των ημετέρων φυσικά) υποδομή.

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση αυτό που θα κριθεί, δε θα είναι η πορεία εκτέλεσης του εξαγγελλόμενου «κοινωνικού έργου» που υπόσχονται οι καιροσκόποι της πολιτικής, γιατί αυτό το «έργο» δεν είναι για σένα που παραμένεις κλεισμένος στο σπίτι σου και στην απαξιωμένη γειτονιά σου με τις ορδές της μαφίας και της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας να αλωνίζουν ασύδοτα και να αποσυνθέτουν τη ζωή σου.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αυτό που θα κριθεί, δε θα είναι το αυριανό κοινωνικοπολιτικό σύστημα της χώρας, γι αυτό και οφείλεις να αρνηθείς τα αποπροσανατολιστικά ιδεολογήματα που προβάλουν με τρόπο ανεπίκαιρο, επιχειρώντας να συγκαλύψουν το πραγματικό διακύβευμα που είναι η ανάγκη της ασυμβίβαστης πάλης για την ανατροπή των σχεδίων της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των ντόπιων της τοποτηρητών.

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση αυτό που θα κριθεί, δε θα είναι τα πολιτικά όνειρα των καριεριστών της κωλοτούμπας και της λαϊκής αποσυσπείρωσης, γι αυτό και οφείλεις να γυρίσεις την πλάτη στους πατριδοκάπηλους και τους καιροσκόπους της μειωμένης ευθύνης και του πολιτικού τσαρλατανισμού, που δηλητηριάζουν την αγνή και άδολη αγάπη σου για τούτον τον τόπο.

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση, αυτό που θα κριθεί είναι το ίδιο το μέλλον σου.
Το μέλλον του τόπου σου. Το αύριο των παιδιών σου.

Αυτό που θα κριθεί είναι το αν θα επιτρέψεις με την ανοχή σου και με την ψήφο σου, να ολοκληρωθεί το ολέθριο σχέδιο μέσα από το οποίο στοχοποίησαν τον τόπο μας και τη ζωή μας, ή αν αυτό το σχέδιο θα ανατραπεί άμεσα, και αν θα περιμένει τιμωρία παραδειγματική τους πρωταίτιους και τους εμπνευστές του.

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση αυτό που θα κριθεί σε τελευταία ανάλυση, θα είναι το περιεχόμενο των κυρίαρχων πολιτικών της επόμενης μέρας στον πρώτο δήμο της χώρας.
Θα κριθεί αν θα είναι πολιτικές συμβιβασμού και διαχείρισης, ή αν θα είναι οι απαραίτητες πολιτικές ανατροπής που θα εμπνεύσουν και θα συντονίσουν το δικό σου αγώνα.
Γι αυτό και γι αυτές τις πολιτικές κανείς δε μιλά.
Γιατί κανείς δεν τολμά να ξεβολεύεται από τον ταπεινωτικό συμβιβασμό του.

Ο αγώνας της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» είναι πράγματι άνισος μέσα σ αυτόν τον ορυμαγδό της κομματικής πελατοκρατίας, της συνειδησιακής χειραγώγησης, και των χειραγωγούμενων ΜΜΕ.
Είναι όμως όμορφος και κυρίως αληθινός – απόλυτα αυθεντικός – γιατί με την πολιτική του διακήρυξη τόλμησε να θέσει το δάκτυλο επί των τύπων των ήλων.

Γιατί τόλμησε να τροποποιήσει την πολιτική ατζέντα και να οριοθετήσει το περιεχόμενο των πολιτικών ανατροπής.

Τώρα ξέρεις…
Ή θα συμβιβαστείς διατηρώντας για τον εαυτό σου να επιλέξεις το χρώμα του συμβιβασμού που σου ταιριάζει καλύτερα, ξέροντυας πως αυτό θα σε οδηγήσει στην απόλυτη υποταγή…
Ή θα ανατρέψεις τις εφιαλτικές πολιτικές που σου επέβαλαν, δίνοντας τη μάχη της προσωπικής σου αξιοπρέπειας με το ψηφοδέλτιο της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» στο χέρι.

Είναι στο χέρι σου να μετατρέψεις αυτή την άνιση μάχη φίμωσης της φωνής μας και χειραγώγησης της δικής σου συνείδησης, σε οδοστρωτήρα αποφασιστικότητας ικανό να τους ακυρώσει τα σχέδια.

Αυτή η ευκαιρία είναι δική σου . Αν τους τη χαρίσεις δε θα στο συγχωρήσουν ποτέ. Αντίθετα θα σε συντρίψουν.

Αλλοδαποί λήστεψαν και χτύπησαν τον Νίκο Κούνδουρο...

Στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννήματα» νοσηλεύεται ο σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος, μετά από επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του στο Μετς, σήμερα τα ξημερώματα από τρία άτομα, μάλλον αλλοδαποί. Οι δράστες τον χτύπησαν με σίδερο και στην συνέχεια τον έδεσαν για να του κλέψουν, 10,000 ευρώ τα οποία υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο.
Με βάση τα στοιχεία που έχουμε λάβει από συγγενικό του πρόσωπο, ο ένας από τους δράστες φώναξε «ξεκοιλιάστε τον»
http://www.newstrap.gr

21/10/10

Η ευρωστία της γερμανικής οικονομίας και οι πολεμικές αποζημιώσεις


Μια και τα πάνε μια χαρά, ας δώσουν όσα μας χρωστάνε επιτέλους, οι Γερμανοί


του Κώστα Μπετινάκη
http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=3071


«Οι μέρες της παλιάς Ελλάδας είναι μετρημένες», είναι ο τίτλος άρθρου του Μίχαελ Μάρτενς στην Frankfurter Allgemeine Zeitung. H εφημερίδα σημειώνει πως «ακριβώς πριν από ένα χρόνο σήμανε η ώρα της αλήθειας στην Αθήνα. Η κυβέρνηση παραδέχθηκε πως το δημόσιο έλλειμμα ήταν διπλάσιο από ότι είχε ανακοινωθεί. Τώρα γίνονται μεταρρυθμίσεις, τις οποίες κανείς πριν δεν είχε τολμήσει να κάνει».

(σ.στυξ: Εκτός από τους Αμερικανούς στηρίζουν τον στραγγαλισμό μας και οι Γερμανοί με παχιά λόγια!).

Η γερμανική οικονομία πάει μια χαρά – ενημερώνουν όσους είχαν αγωνία – τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης. Δεν θυμήθηκαν όμως να πουν κουβέντα για την ελληνική συμμετοχή στο «γερμανικό θαύμα».

Η Δυτική Γερμανία ανοικοδομήθηκε, για ψυχροπολεμικούς λόγους και χάρη στην υποταγή όλων των μεταπολεμικών κυβερνήσεών στον εκάστοτε ξένο δυνάστη, χωρίς ουδέποτε να ζητηθούν επίσημα από το κράτος μας, οι περιβόητες γερμανικές πολεμικές επανορθώσεις. Ούτε καν, όταν επανενώθηκαν - ελέω Γκορμπατσόφ - οι δύο Γερμανίες.

Και δεν μιλάμε για υποθέσεις μόνο σφαγών, πυρπολήσεων χωριών και δηώσεων, από τον βάρβαρο κατακτητή, αλλά για την κλοπή του θησαυρού της Τράπεζας της Ελλάδας. Την ώρα που μας λοιδορούν οι πλούσιοι Γερμανοί, ή εκφράζουν την ικανοποίησή τους, όταν ο πειθήνιος πρωθυπουργός περιέκοψε το βιός μας, για χάρη του πλουτισμού των γερμανικών Τραπεζών, δεν βρέθηκε ούτε ένας στο Κοινοβούλιο να θυμίσει την ΚΛΟΠΗ των Γερμανών Κατακτητών.

Ούτε καν πρόταση, να γίνει ένα είδος διαλόγου στο πλαίσιο της ΕΕ ώστε να βρεθεί με διαπραγματεύσεις ένας τρόπος χορήγησης των αποζημιώσεων.

Μόνο ψάχνουν αν έχει παραγραφεί το σκάνδαλο της Ζήμενς, ενώ κουβέντα δεν γίνεται για την πώληση του ΟΤΕ στα γερμανικά χέρια. Κι έχουν μείνει στα χέρια μας τελικά και τα υποβρύχια που γέρνουν…



Οι Πολωνοί

Κι όμως, έστω και για τα μάτια του κόσμου τους, ακόμα και το πολωνικό Κοινοβούλιο, είχε ψηφίσει το 2004 (όπως γράφαμε στις 14/09/2004 στο «στυξ»), αίτημα για την καταβολή πολεμικών αποζημιώσεων από τη Γερμανία:

( http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=899 )

Το αίτημα του πολωνικού Κοινοβουλίου για τη καταβολή πολεμικών επανορθώσεων προκάλεσε την έντονη κριτική της Γερμανίας. Το περασμένο Σαββατοκύριακο σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Γερμανίας απηύθυνε έκκληση να μπει τέλος στις αναδρομικές συζητήσεις για τις συνέπειες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Το σχετικό αίτημα είχε υιοθετηθεί ομόφωνα από την πολωνική Βουλή, επομένως και από τους τότε κυβερνητικούς βουλευτές. Οι μετριοπαθείς βουλευτές συμπεριφέρθηκαν εξαιρετικά συγκρατημένα δέχθηκαν όμως ισχυρές πιέσεις από τους εθνικιστές και τους λαϊκιστές.

Επίσημα η πολωνική κυβέρνηση δεν προτίθεται να ζητήσει αποζημιώσεις από τη Γερμανία. Αυτό είχε σπεύσει να αναφέρει ο Πολωνός πρέσβης στο Βερολίνο. Πώς εξηγείται όμως τότε το αίτημα της Σέιμ της πολωνικής Βουλής; Τα πολωνικά κόμματα θεωρούν ότι υπερασπίζονταν την τιμή της πατρίδας.

Στην χώρα μας, όμως που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα, όπως έλεγαν οι παλιοί, τέτοια πράγματα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Αλλά τι να πούμε που για να πάνε σε δίκη οι πρωτεργάτες της χούντας, είχε χρειαστεί η «ιδιωτική πρωτοβουλία».



Και οι Σέρβοι

Πριν λίγο καιρό είχαμε την καταγγελία, για απώλειες αμάχων από βομβαρδισμό γερμανικών μαχητικών, στο Αφγανιστάν. Είχε προκληθεί μεγάλος θόρυβος, ακόμα και στην Γερμανία. Όταν ντύνονται στα φαιά στρατιωτικά, οι Γερμανοί φαίνεται πως κρύβουν έναν ναζί μέσα τους. Το ίδιο είχε συμβεί και με τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς στη κάποτε Γιουγκοσλαβία.

Στις 18/10/2003, στο στυξ γράφαμε:

«Επικαλούνται το Δίστομο οι Σέρβοι»

http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=514

Το Δίστομο δίνει κουράγιο σε 35 Σέρβους να καταθέσουν αγωγή αποζημίωσης κατά της γερμανικής κυβέρνησης για εγκλήματα πολέμου του ΝΑΤΟ στον πόλεμο κατά της Γιουγκοσλαβίας. "Η ιστορία με τις αποζημιώσεις του μικρού ελληνικού χωριού του Διστόμου έδωσε κουράγιο σε αυτούς τους ανθρώπους να φθάσουν μέχρι το δικαστήριο", έλεγε ένας Γερμανός δημοσιογράφος έξω από μια αίθουσα του Πλημμελειοδικείου της Βόννης. Όταν, μέσα στην αίθουσα γραφόταν μια σελίδα ιστορίας της γερμανικής δικαιοσύνης. Τριάντα πέντε Γιουγκοσλάβοι πολίτες κατέθεσαν αγωγές αποζημίωσης ύψους 3,5 εκ ευρώ εναντίον της γερμανικής κυβέρνησης για τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ, στις 30 Μαΐου του 1999. Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε εκείνο το μεσημέρι μια μικρή γέφυρα στην κωμόπολη Βαρβαρίν στη Σερβία με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δέκα άτομα και να τραυματιστούν τριάντα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, που η γερμανική κυβέρνηση καλείται να λογοδοτήσει για εγκλήματα πολέμου και επίσης είναι η πρώτη φορά στο Διεθνές Δίκαιο, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, που εξετάζεται, εάν ιδιώτες μπορούν να αξιώσουν αποζημιώσεις από ένα κράτος.

Δεκάρα τσακιστή δεν πρόκειται να δώσουν οι Γερμαναράδες. Φτάνει που με επίσημη ανακοίνωσή της, η γερμανική κυβέρνηση έχει εκφράσει «τη βαθιά της λύπη για τη σφαγή του Διστόμου, που δυστυχώς δεν αποτελεί τη μοναδική αγριότητα που διέπραξαν οι Γερμανοί στρατιώτες στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.


Αυτά τα πράγματα όμως, δεν μπορεί να τα θυμόμαστε, μια και η τάση των ημερών, είναι να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ την ΙΣΤΟΡΙΑ μας. Τόσο την πρόσφατη όσο και την παλιότερη. Γιαυτό φροντίζουν εγκάθετοι αξιωματούχοι του υπουργείου (όχι Εθνικής πλέον) Παιδείας και ορισμένων παπαγάλων των Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης.


Η Γερμανία γνωρίζει ότι φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για αυτά που συνέβησαν και προσπαθεί σε συνεργασία με όλες τις χώρες, με τις οποίες πολέμησε πριν από 60 χρόνια, να προωθήσει την ειρήνη και τη συμφιλίωση.

Το σκάνδαλο SIEMENS, αποτελεί μια συνέχεια της ναζιστικής νοοτροπίας του τότε, που υπάρχει στην Γερμανία του σήμερα απέναντι στους Έλληνες, από τους Γερμανούς που εύκολα έβρισκαν Εφιάλτες πολιτικούς να ξεπερνούν «προβλήματα».


Για αποζημιώσεις όμως και για τα κλεμμένα, κάνουν το κουνέλι…

Αλλά, όπως έγραφε στις 26/02/10 ο Ρούσσος Βρανάς στους
Δρόμους του, στα ΝΕΑ:
"Τι νόημα έχει λοιπόν να επικαλούμαστε σήμερα τις ναζιστικές δηώσεις; Τι νόημα έχει να ξεθάβουμε τους 125.000 εκτελεσθέντες, τους 500.000 νεκρούς από την πείνα και τις κακουχίες της γερμανικής κατοχής, τους 70.000 δολοφονηθέντες Ελληνοεβραίους; Τι νόημα έχει να οδυρόμαστε για τις 3.700 πόλεις και χωριά που ισοπεδώθηκαν, το Δίστομο, την Κάνδανο; Τι νόημα έχει να εγκαλούμε για όλα αυτά μια κυβέρνηση και έναν ολόκληρο λαό με τον οποίο τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας τα καλοκαίρια και κάνουμε μπίζνες μαζί του όλη τη χρονιά; Τι νόημα έχει να θυμόμαστε σήμερα εκείνες ακριβώς τις ναζιστικές θηριωδίες τις οποίες είχαμε φροντίσει επιμελώς να ξεχάσουμε, όταν συνομολογούσαμε με τη Γερμανία το σύμφωνο ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Τα θύματα των ανταγωνισμών που οδήγησαν στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο τα μετρήσαμε. Αν κάποιοι σήμερα επιμένουν να τα ξαναμετρούν, είναι επειδή δεν θέλουν με κανέναν τρόπο να μετρήσουν τα θύματα ενός άλλου πολέμου: του πολέμου που διεξάγεται στο μέτωπο της καθημερινής επιβίωσης των ανθρώπων. Επειδή, αν τα μετρήσουν, ίσως να τα βγάλουν περισσότερα από τα θύματα του 1940.
Η γερμανική εφημερίδα «Junge Welt» έγραφε: «Στον πόλεμο αυτό, ο ρόλος της Γερμανίας είναι πράγματι καθοριστικός, τη χαρακτηρίζει ως κύρια υπεύθυνη για τη χρεοκοπία των ευρωπαϊκών λαών: «Η χρεοκοπία είναι Μade in Germany. Η απειλή χρεοκοπίας των χωρών του ευρωπαϊκού νότου είναι άμεση συνέπεια της επιθετικής πολιτικής που ακολούθησε η Γερμανία στο εξωτερικό εμπόριο, επειδή κυριαρχεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εδώ και δεκαετίες, αυτή η πολιτική στέρησε από αυτές τις χώρες που μετέχουν στο ευρώ τη δυνατότητα να αποκαταστήσουν την ανταγωνιστικότητά τους υποτιμώντας τα νομίσματά τους. Η τεράστια οικονομική ανισορροπία που προκλήθηκε έτσι, είναι έκδηλη στην περίπτωση της Ελλάδας, όπου το 2008 οι γερμανικές εισαγωγές ανήλθαν στα 8,3 δισ. ευρώ, ενώ οι ελληνικές εξαγωγές ήταν μόλις 1,9 δισ. ευρώ». Η στρατηγική που ακολούθησε πάντα η Γερμανία, καταλήγει η εφημερίδα, ήταν μια στρατηγική εξαθλίωσης των χωρών της ευρωπαϊκής εσωτερικής αγοράς.


Αν πρέπει να εγκαλέσουμε όμως κάποιους για όλα αυτά, αυτοί δεν είναι οι «ναζί». Είναι οι «αντιναζιστές» ηγέτες των μικρότερων χωρών της Ευρώπης που εξέθρεψαν φρούδες ελπίδες στους λαούς τους ότι θα μπορούσαν ποτέ να ξεπεινάσουν τρώγοντας στο ίδιο τραπέζι με τον γίγαντα".


H προπαγάνδα της πράσινης Χούντας λέει ακόμα ψέματα

Στο κρεματόριο στέλνει το Ιουδαϊκό ΠΑΣΟΚ την οικογένεια του ορθόδοξου αστυνομικού Δημήτρη Ανδρεάκου

20/10/10

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΧΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ "ΑΠΟΧΗΣ"

ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ… Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ.

Πολίτη της Αθήνας… Είναι η ώρα που πρέπει να τους τρίψεις στα μούτρα την πατριδοκάπηλη υποκρισία και τις κάθε λογής υποκριτικές δήθεν «πατριωτικές» κραυγές που εξαντλούνται και εκτονώνονται στο ανώδυνο για το πολιτικό σύστημα «μάντρωμα» της οργής και της αγανάκτησής σου.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
υποψ. Δημοτικού συμβούλου με την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ»

Εμείς το τολμήσαμε…
Πολιτικά οριοθετήσαμε το στίγμα της πολιτικής ανατροπής. Συγκεκριμενοποιήσαμε το πλαίσιο των πολιτικών στόχων που έχει τη δυναμική να εξοπλίσει τη αυριανή δημοτική αρχή στην Αθήνα.
Και αυτό γιατί από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε, πως το πρώτιστο για την αυριανή δημοτική αρχή της Αθήνας, δεν είναι η διαχείριση και η διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων, αλλά το τεράστιο φορτίο του πολιτικού ρόλου της το οποίο οφείλει να επωμιστεί.

Μεθοδολογικά διευκολύναμε τον πολίτη της Αθήνας να οργανώσει τη δράση του, την αντίθεσή του, τη δική του μάχη σε τελευταία ανάλυση.
Ο συνδυασμός της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» δεν αποτελεί απλά μια από τις επιλογές που έχει μπροστά του ο Αθηναίος πολίτης.

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» αποτελεί τη μοναδική επιλογή που στέκεται απέναντι σ ένα πολιτικό σύστημα υποταγμένο στο σύνολό του...


Με το κάλεσμά μας, δεν απευθυνόμαστε στον πολίτη της Αθήνας στοχεύοντας σε μια εκλογική καταγραφή.
Τον καλούμε να πάρει στα χέρια του την τύχη αυτής της πόλης και ν αποτελέσει ταυτόχρονα ένα φωτεινό παράδειγμα για το σύνολο του Ελληνικού λαού.
Τον καλούμε να ξεσηκωθεί και αυτός ο ξεσηκωμός του ν αποτελέσει ντόμινο για τον ξεσηκωμό ολόκληρης της Ελλάδας.
Αυτή είναι η αλήθεια την οποία οφείλει να συνειδητοποιήσει ο Αθηναίος πολίτης στην πορεία για την επερχόμενη πολιτική μάχη.

Πρόκειται για μια κορυφαία πολιτική μάχη που στοχεύει στην ανατροπή των σχεδίων της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Στη μετωπική σύγκρουση με το καθεστώς της, με τα ντόπια και ξένα τσιράκια της.

ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ:
Γιατί το πολιτικό σύστημα σιωπά για την ύπαρξη της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ»???
Γιατί τα υποταγμένα ΜΜΕ δε λένε κουβέντα για την παρουσία της και το περιεχόμενο των πολιτικών της στόχων???
Γιατί αποσιωπούν τη δράση και την ύπαρξή της όλοι εκείνοι που μέχρι σήμερα κόπτονταν για ένα γενικόλογο και απροσδιόριστο «πατριωτισμό»???
Ποια είναι η αναφορά που κάνουν σ αυτήν ακόμα κι εκείνες οι ιστοσελίδες και τα blogs που όλη αυτή την περίοδο διεκδικούσαν μερίδιο στην πίτα της γενικόλογης και απροσδιόριστης «πατριωτικής» φιλολογίας???

Με εξαίρεση κάποιες ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις, συνηγόρησαν όλοι σε μια συνομωσία σιωπής, και ούτε ως είδηση δεν πρόβαλαν την πολιτική παρουσία της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ».

Πρόκειται για μια στάση πολιτικής σιωπής και αυτή η στάση δεν είναι καθόλου τυχαία.
Είναι η στάση των άτολμων, των άβουλων, αλλά και όλων εκείνων που επιμένουν στη λογική του προσωρινά παρκαρισμένου ψηφοφόρου, με απώτερο στόχο τη χαλιναγώγηση της πολιτικής του συμπεριφοράς.

Πολίτη της Αθήνας,
Την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι σιωπούν, είναι χρέος σου να ξεσηκωθείς και να βροντοφωνάξεις. Χειραφετήσου πριν σε καθυποτάξουν οι σειρήνες του αποπροσανατολισμού.
Είναι η ώρα που θα πρέπει να κάνεις το ψηφοδέλτιο της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» όπλο στα χέρια σου με στόχο την πολιτική ανατροπή και όχι το συμβιβασμό με τα ύπουλα σχέδια τους.
Είναι η ώρα της δικής σου ευθύνης…

Μιας ευθύνης που είναι ιστορική…
- Απέναντι στην πόλη σου και τη λαμπρή ιστορία της…
- Απέναντι στον πολιτισμό και τις αξίες σου που τα έχουν κουρελιάσει…

Είναι η ώρα της ευθύνης σου απέναντι σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό.
Είναι η ώρα που πρέπει να τους τρίψεις στα μούτρα την πατριδοκάπηλη υποκρισία και τις κάθε λογής υποκριτικές δήθεν «πατριωτικές» κραυγές που εξαντλούνται και εκτονώνονται στο ανώδυνο για το πολιτικό σύστημα «μάντρωμα» της οργής και της αγανάκτησής σου.

Σήμερα παίρνεις στο χέρι σου το ψηφοδέλτιο της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ»…

Αύριο παίρνεις στα χέρια σου το μέλλον του τόπου σου και την ίδια τη ζωή σου.

Η θέση σου δεν είναι δίπλα σ αυτούς που σιωπούν και σε καλούν στην πιο ατιμωτική εκλογική αποχή στην ιστορία αυτού του τόπου.
Η θέση σου είναι στο ρόλο του πρωταγωνιστή για την ουσιαστική αλλαγή στη ζωή σου.

Την απόφαση θα την πάρεις εσύ για να μη συνεχίσουν να παίρνουν τις αποφάσεις άλλοι για σένα.

Αναρτήθηκε από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ στις 1:16 μ.μ.

O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Η «ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ» ΚΑΙ Η «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΤΑ» ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ-ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ e-ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ.

ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΟΜΕΛΕΤΑΣ

Παρακολουθώ με αγανάκτηση τον «προεκλογικό αγώνα» μέσα από τα σχόλια του «Δελτιου11», κάποιου μελανοχίτωνα εντεταλμένου.

Λοιπόν, το κάταγμα στην σπονδυλική στήλη, το απέκτησα, επειδή με χτύπησε στην πλάτη κάποιος «άγνωστος», με σκοπό να με αφήσει ανάπηρο ή να με σκοτώσει, την στιγμή , που άλλοι «εθνικόφρονες», προσπαθούσαν να διαλύσουν την συγκέντρωση της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ στο ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ, στις 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Ας ρωτήσουν οι οπαδοί τον Ερνστ Ρεμ των Sturmabteilung, ποιος εξαπέστειλε τους 30 «εθνικόφρονες» στο ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ, και ποιος έδωσε το «συμβόλαιο» για να με χτυπήσουν πισώπλατα.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Ο ΕΝΙΑΥΣΙΟΣ ΑΡΧΩΝ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Απορία ενός αναγνώστη.

«Καλά... η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ δεν έχει υποψήφιο δήμαρχο; Τί ΚΑΝΕΝΑΣ γράφει εκεί πάνω; Άλλο πάλι και τούτο... Και ποιος θα διοικήσει την Αθήνα άμα βγείτε;»

Την καρέκλα και τον τίτλο, θα τον αναλαμβάνει με κλήρωση μεταξύ των συμβούλων της πλειοψηφίας, ο ΕΝΙΑΥΣΙΟΣ ΑΡΧΩΝ, όπως έκαναν οι ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ.

Επικεφαλής της Κίνησης, είναι ο ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ, οπότε αυτός θα έχει και την ευθύνη εφαρμογής του προγράμματος της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ είναι συλλογικό απελευθερωτικό κίνημα του «Ανωνύμου του Έλληνος».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ

Ο Μεγάλος Αδελφός, απέταξε από την Αστυνομία τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΝΔΡΕΑΚΟ , μετά από 20 χρόνια προϋπηρεσία, επειδή αρνήθηκε να παραλάβει για θρησκευτικούς λόγους την «κάρτα του πολίτη»...

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση εξοντώνει όποιον αντιστέκεται και την οικογένεια του.


Σε λίγο θα ακολουθήσουν οι ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΥΓ.Για την Μπούργκα όμως και για τα δικαιώματα των Πούστηδων στην παρέλαση επιστρατεύται το ΝΑΤΟ.

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!


Αγαπητοί φίλοι, σε λίγες μέρες καλούμαστε, μέσα στις ποιο δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, να ψηφίσουμε για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Οι μηχανισμοί των κομμάτων, που μας οδήγησαν στην παρούσα δυσμενή κατάσταση, έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο παλαιοκομματικό αγώνα με την απροκάλυπτη υποστήριξη διαφόρων κομματικών ταγών με μόνο στόχο το δικό τους όφελος και την βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη οικονομική και κοινωνική κρίση.

Τα διάφορα "κομματόσκυλα" προσπαθούν με σκληρές και αθέμιτες μεθόδους άλλων εποχών να τρομοκρατήσουν τους ψηφοφόρους και να τους αναγκάσουν να ψηφίσουν παλαιοκοματικά και με διάφορα γελοία επιχειρήματα, τους υποψήφιους των κομμάτων που έχουν οδηγήσει τη χώρα στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων δεκαετιών και την πλειοψηφία των Ελλήνων Πολιτών στην εξαθλίωση.

Οι αγνοί και ανιδιοτελείς πολίτες καλούνται να δώσουν ένα βροντερό παρόν συμμετέχοντας μαζικά στις εκλογές και ψηφίζοντας πέρα από ξεπερασμένα πρότυπα, δογματισμούς και προπαντός πέρα από κομματικές γραμμές και κατευθύνσεις.

Εσύ ο ΚΑΝΕΝΑΣ, ο απλός και ανιδιοτελής Έλληνας Πολίτης καλείσαι να ψηφίσεις όλες τις υπερκομματικές υποψηφιότητες, ώστε να δώσεις ένα ηχηρό μήνυμα σε όλα τα κόμματα ότι τα ψέματα τελείωσαν και το παρόν πολιτικό κατεστημένο απέτυχε παταγωδώς!!!

Στείλτε όλους του υποψηφίους των κομμάτων στα αζήτητα για να καταλάβουν όλοι οι παλαιοπολιντικάντιδες ότι έρχεται και η σειρά τους..


Καμιά αποχή, δυναμική παρέμβαση ώστε να απαλλάξουμε τις πρωτεύουσες και τους νομούς της χώρας το βράδυ των εκλογών από τα γνωστά πολιτικά χρώματα!!!

Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α

http://kanena2010.blogspot.com/2010/10/7_20.html

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...