12/12/10

Και μετά το χρήμα και τη δόξα τα σκουλήκια

Κρεμασμένος βρέθηκε ο γιος του Εβραίου Απατεώνοφ και του θανατά είναι ο χασάπης Χόλμπρουκ

Κρεμασμένος στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, βρέθηκε το Σάββατο ο γιος του μεγαλοαπατεώνα Μπέρναρντ Μάντοφ, Μαρκ,όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ο 46χρονος βρέθηκε νεκρός την ημέρα της συμπλήρωσης δύο ετών από την σύλληψη του πατέρα του.
"Βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του. Είναι μία προφανής αυτοκτονία" δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πολ Μπρόουνι.
Ο Μαρκ Μάντοφ και ο μικρότερος αδελφός του Αντριου εργάζονταν στην επενδυτική εταιρία του πατέρα τους. Τα δύο αδέλφια και άλλα μέλη της οικογένειας μηνύθηκαν αυτεπαγγέλτως από το δικαστικό διαχειριστή ο οποίος επιδιώκει την ανάκτηση των χρημάτων των εξαπατημένων επενδυτών.

Τα μέλη της οικογένειας Μάντοφ απέρριψαν τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος τους και τις χαρακτήρισαν αβάσιμες ενώ υποστηρίζουν ότι δεν γνώριζαν το παραμικρό για την απάτη. Κανείς τους δεν βαρύνετο με κακουργηματικές κατηγορίες.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης για την επιδιόρθωση της ρήξης αορτής, στην οποία υπεβλήθη το Σάββατο το πρωί, αναφέρει ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο Χόλμπρουκ, ειδικός αντιπρόσωπος των ΗΠΑ για το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, αισθάνθηκε την Παρασκευή αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Π. Τζ. Κρόουλι, δήλωσε πως ο Χόλμπρουκ αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στον έβδομο όροφο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπου βρίσκεται το γραφείο της Χίλαρι Κλίντον, αρνήθηκε όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιθανότατα το "αυτοκτόνησαν" γιατί δεν επέστρεψε τα κλεμμένα από εβραϊκές οργανώσεις.
Αυτοί δεν παίζουν από τα γκοΐμ μπορείς να κλέβεις αλλά από αυτούς όχι...

Ανώνυμος είπε...

Mήπως υπάρχει Νέμεσις;

Ανώνυμος είπε...

Ο εβραιος χασαπης της Γιουγκοσλαβιας Χολμπρουκ ψοφησε χθες.
Ας απει στο διαλο.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...