18/11/10

Ηράκλειο: Τα χρέη ''έπνιξαν'' ακόμη έναν επιχειρηματία!

Ένας 66χρονος επιχειρηματίας προστέθηκε στη λίστα των ανθρώπων που βάζουν τέλος στη ζωή τους, απελπισμένοι από τα χρέη...

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/11/blog

Η οικογένεια του αυτόχειρα, είχε χάσει τα ίχνη του πριν από δύο ημέρες. Ειδοποίησε την αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Το πρωί επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι της οικογένειάς του. Ο 66χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο ταβάνι της αποθήκης του.

Εκείνοι που τον γνώριζαν θα θυμούνται για πάντα την καλοσύνη και το χαμόγελό του. Ένα χαμόγελο που τους τελευταίους μήνες είχε παγώσει. Ο 66χρονος δεν έβρισκε βοήθεια από πουθενά. Απελπίστηκε και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eίναι πραγματικά κρίμα να χάνονται έτσι οι ζωές των ανθρώπων από τα αποτελέσματα της δράσης των αργυραμοιβών/τοκογλύφων/περιούσιων/επενδυτών.
Αναρωτιέμαι, έχει περάσει ποτέ η σκέψη από το μυαλό των αυτόχειρων (λόγω χρεών) αντί να δώσουν έτσι άδοξα τέλος στην ζωή τους να αρπάξουν ένα πιστόλι και να το αδειάσουν στο περιούσιο αχυρομογγολοκέφαλο του Τζέφρυ ή στην χοντροκοιλάρα του Αντιπρόεδρου;
Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

ERIC CANTONA "KILL THE BANKS" (A MUST SEE)!
http://www.youtube.com/watch?v=-Uop5R7E314&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ 1821?


http://www.youtube.com/watch?v=CtREMFNEG7E

http://www.youtube.com/watch?v=74YVWXb8FhQ

Ανώνυμος είπε...

Όλη η αλήθεια για το πολυτεχνείο.

Κεφάλαιο στο βιβλίο "Οι αθέατοι και οι αχυράνθρωποί τους" έπρεπε να γίνει το παρακάτω. Διαβάστε προσεκτικά, ειδικά εκεί που λέει για τους πράκτορες των αθέατων που έκοψαν τα τηλέφωνα του Παπαδόπουλου:

http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=35&t=9814

Άντε και καλά ξυπνητούρια, αγωνιστές.

Βέβαια μια παροιμία λέει δεν μπορείς να μάθεις καινούριο κόλπο σε παλιό σκυλί.

Αλλά εμείς δεν είμαστε σκύλοι.