20/11/10

Έρχεται η «Μεγάλη Αλβανία»

Το 62,7% των συμμετεχόντων στην έρευνα «Balkan Monitor» της εταιρίας «Gallup», στην Αλβανία, δήλωσαν ότι στηρίζουν την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας».
Την ίδια θέση στηρίζουν το 81% των ερωτηθέντων Αλβανών στο Κόσοβο και το 51,8% των ερωτηθέντων Αλβανών στην ΠΓΔΜ.
Επίσης, το 32% των ερωτηθέντων στην Αλβανία, το 29% των ερωτηθέντων στο Κόσοβο και το 6,8% των ερωτηθέντων στην ΠΓΔΜ
πιστεύουν ότι η «Μεγάλη Αλβανία» θα προκύψει από την ένωση της Αλβανίας με το Κόσοβο.
Σύμφωνα δε με την ίδια έρευνα, το 48,8% των ερωτηθέντων Αλβανών στο Κόσοβο, το 41,8% των ερωτηθέντων Αλβανών στην ΠΓΔΜ και το 25,8% των ερωτηθέντων Αλβανών στην Αλβανία, πιστεύουν ότι η «Μεγάλη Αλβανία» θα δημιουργηθεί γρήγορα.
Η έρευνα έδειξε, επίσης, ότι το 29,8% των ερωτηθέντων δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στις εκλογές που διεξάγονται στη χώρα, το 47,1% δεν εγκρίνουν το έργο του πρωθυπουργού, το 38,8% θεωρούν ως πολύ σοβαρό πρόβλημα τη διαφθορά και το 81,9% δεν εμπιστεύονται τους θεσμούς της χώρας.
Το 38% εκτιμά πως, μετά την κατάργηση των αδειών εισόδου για τους πολίτες της Αλβανίας που ταξιδεύουν στη ζώνη Σένγκεν, θα υπάρξει σημαντική αύξηση του μεταναστευτικού ρεύματος.

Πηγή http://www.macedoniaisgreek.info/index.php?p=1_55

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...