18/11/10

Ακύρωση και Επανάληψη των εκλογών στον Δήμο Αθηναίων και τιμωρία όσων ενεπλάκησαν στην νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος

Οι εκλογές για τον Δήμο των Αθηναίων είναι άκυρες. Η κυβέρνηση αποφάσισε και διέταξε τον αποκλεισμό της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» από τις εκλογές τις 7ης Νοεμβρίου με καθαρά πολιτικά κριτήρια, μεθοδεύοντας την εκλογή του εκλεκτού της , νοθεύοντας έτσι το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο πραγματικός πολιτικός λόγος του αποκλεισμού, της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ», ήταν, αφενός το πρόγραμμα του συνδυασμού και το έμβλημα του, « έξω οι Φαύλοι, οι κλέφτες, οι ψεύτες, η κομματοκρατια, το ΔΝΤ, και οι λαθρομετανάστες», και αφετέρου η δυναμική που αναπτυσσόταν γύρω από το ψηφοδέλτιο , που διεκδικούσε τη δεύτερη θέση από τον συνδυασμό του πράσινου Καμίνη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αποχής, των ψηφοφόρων της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» και τα 10000 άκυρα της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ», ο συνδυασμός του κ. Καμίνη θα ήταν τρίτος την πρώτη Κυριακή, (7 Νοεμβρίου) και στον δεύτερο γύρο θα μετείχαν ο συνδυασμός του κ. Κακλαμάνη και της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το δικαστικό πραξικόπημα, για τον αποκλεισμό της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ», το οργάνωσε το παραδικαστικό πασοκικό κύκλωμα, και εκτελεστές ανέλαβαν, οι «πράσινοι δικαστές» , Ελένη Θεοδωρακοπούλου, ως πρόεδρος, Ελευθέριος Γεωργίλης, Πρωτοδίκης-Εισηγητής, και Κωνσταντίνος Δεμέστιχας, Πρωτοδίκης, που παραμένουν ακόμα εν ενεργεία, και οι οποίοι ανακήρυξαν τους συνδυασμούς «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ» με 35 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους , την « ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ» με 44 δημοτικούς συμβούλους, την «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ με 43» , και την «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» με 43, σύμφωνα με το άρθρο 19 του Ν.3852/2010, που αναφέρει, ότι «η δήλωση του συνδυασμού είναι νόμιμη εάν περιλαμβάνονται σε αυτή υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για το 1/2 του συνόλου των εκλογικών περιφερειών και ο αριθμός των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι τουλάχιστον ίσος με τον αριθμό των εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας» και διαπίστωσαν ότι καλύπτεται κατά συνδυασμό ο ελάχιστος αριθμός υποψηφίων .

Το «εύρημα» των «δικαστών» και των εντολέων τους, ήταν απλό. Χρησιμοποίησαν μια εσφαλμένη διατύπωση του άρθρου 18 ,που αντί για τη λέξη «μέχρι», χρησιμοποιεί επανειλημμένα τη φράση «τουλάχιστον ίσον», για να δημιουργήσουν έναν «ειδικό ελάχιστο αριθμό υποψηφίων » για την Ελεύθερη Αθήνα.

Επομένως δεν έκαναν λάθος. Γνώριζαν τον νόμο, και σκόπιμα εξέδωσαν μια μεροληπτική, άνομη, έκνομη, και παράνομη απόφαση.

Οι «πράσινοι δικαστές», απέφυγαν στην απόφαση τους, να ελέγξουν τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών που ανακηρύχθηκαν , αν και είχαν υποχρέωση προς τούτο, σύμφωνα με το άρθρο 18 ,για να διαπιστώσουν αν έχουν τον επιτρεπτό αριθμό υποψηφίων συνολικά, δηλαδή μέχρι 74, επειδή σκόπευαν να χρησιμοποιήσουν το άρθρο 18 για να δημιουργήσουν ένα νέο «ελάχιστο αριθμό 49 υποψηφίων» , ειδικά για την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ», αποφασίζοντας ότι ,
« ο συνδυασμός «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» δεν πρέπει να ανακηρυχθεί, αφού δεν περιλαμβάνονται σε αυτόν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε αριθμό ίσο τουλάχιστον με τον αριθμό των σαράντα εννέα εδρών της εκλογικής περιφέρειας του Δήμου Αθηναίων. Ειδικότερα στη σχετική δήλωση του παραπάνω συνδυασμού, αν και περιλαμβάνονται υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για όλα (και τα εφτά_δημοτικά διαμερίσματα) του Δήμου Αθηναίων, ο αριθμός τους δεν ανέρχεται σε τουλάχιστον σαράντα εννέα, όπως απαιτείται από τη διάταξη του άρθρου 18 πργ. 2 στοιχ. β' του ν. 3852/2010, όπως αυτός ισχύει μετά τις τροποποιήσεις του ν. 3870/2010. Συγκεκριμένα, στη σχετική δήλωση του συνδυασμού αυτού περιλαμβάνονται μόνο σαράντα ένας υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι (εφτά για το 1° δημοτικό διαμέρισμα, τρείς για το 2° δημοτικό διαμέρισμα αντί του προβλεπόμενου ελάχιστου αριθμού υποψηφίων που είναι εφτά, τρείς για το 3° δημοτικό διαμέρισμα, εφτά για το 4° δημοτικό διαμέρισμα, έξι για το 5° δημοτικό διαμέρισμα, οκτώ για το 6° δημοτικό διαμέρισμα αντί του προβλεπόμενου ελάχιστου αριθμού υποψηφίων που είναι δέκα και εφτά για το 7° δημοτικό διαμέρισμα αντί του προβλεπόμενου ελάχιστου αριθμού υποψηφίων που είναι έντεκα».

Το άρθρο 18 αφορά στον μέγιστο αριθμό υποψηφίων , η δε ελάχιστη νόμιμη συγκρότηση του ψηφοδελτίου περιγράφεται από το άρθρο 19. Το ψηφοδέλτιο της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» σε 4 περιφέρειες (το 50%) είχε, εφτά υποψηφίους για το 1° δημοτικό διαμέρισμα, αντι για 6 , τρείς για το 3° δημοτικό διαμέρισμα, εφτά αντι για 6 για το 4° δημοτικό διαμέρισμα, και έξι για το 5° δημοτικό διαμέρισμα, κάλυπτε δηλαδή 100% τις προϋποθέσεις του νόμου και όλα τα τυπικά στοιχεία.

Η απόφαση ήταν πολιτική. Και επιστράτευσαν νομικά και δικαστικά δεκανίκια για να την επιβάλουν. Ήταν μια απόφαση κατάπτυστη.
Ήταν χτύπημα στην καρδιά της Δημοκρατίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας. Δεν απογύμνωσαν μόνο τη «δημοκρατία» τους από τον τελευταίο υποκριτικό της φερετζέ, αλλά συνολικά το πολιτικό σύστημα.

Η κ. Ελένη Θεοδωρακοπούλου, μαζί με τους , Ελευθέριο Γεωργίλη, Κωνσταντίνο Δεμέστιχα, με άνωθεν κάλυψη παραβίασαν ενσυνείδητα το Άρθρο 4 του Συντάγματος παράγραφος 1 και 2, που αναφέρουν ότι ,«Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου» και ότι «Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις». Οι 59 πολίτες που συγκρότησαν την ««ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ», δεν είναι ίσοι «ενώπιον του νόμου», και ο νόμος δεν εφαρμόστηκε με τον ίδιο τρόπο για αυτούς. Αλλά με ειδικό τρόπο. Οι 59 πολίτες που συγκρότησαν την ««ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» ούτε έχουν ίσα δικαιώματα με τους άλλους συνδυασμούς. Αυτό αποφάσισε η «πράσινη Χούντα».

Η κ. Ελένη Θεοδωρακοπούλου, μαζί με τους , Ελευθέριο Γεωργίλη, Κωνσταντίνο Δεμέστιχα, με άνωθεν κάλυψη παραβίασαν ενσυνείδητα το Άρθρο άρθρο 5 του Συντάγματος παράγραφος 1, που αναφέρει ότι , « Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη», διότι απαγόρευσαν στους 59 πολίτες που συγκρότησαν την ««ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» να συμμετέχουν στην κοινωνική και πολιτική ζωή της Χώρας.

Ο διατεταγμένος αποκλεισμός της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ κάνει τις εκλογές άκυρες και αποκάλυψε τον τρόμο της Ψωρο-Ελίτ απέναντι σε μια πολιτική πρόταση καθολικής πολιτικής ανατροπής. Αυτό που τρέμουν είναι η δυναμική που θα οδηγήσει στην αναπόφευκτη και παραδειγματική ανατροπή τους.
Τρέμουν την πολιτική έκφραση αυτής της δυναμικής.

Σύμφωνα με το άρθρο 25 του Συντάγματος «Τα δικαιώματα του ανθρώπου ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου»,-επομένως και τα δικαιώματα των 59 υποψηφίων της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ- « και η αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου τελούν υπό την εγγύηση του Κράτους. Όλα τα κρατικά όργανα υποχρεούνται να διασφαλίζουν την ανεμπόδιστη και αποτελεσματική άσκησή τους
Όλοι οι κρατικοί και δημόσιοι λειτουργοί, που συνήργησαν και συνεργάστηκαν για την περεμπόδιση των 59 υποψηφίων της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ να ασκήσουν τα δικαιώματα τους παραβίασαν την εντολή του άρθρου 25, και δεν έκαναν το καθήκον τους.


Σπυριδων Α. Χατζάρας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.market-talk.net/index.php/id/9655

OI PRAKTORES ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ,ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ,ΣΤΗΝΕΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΜΑΛΑΚΕΣ PLASIE ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ, ΤΑ ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΝΚΣΤΕΡΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

ΕΚΕΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ...

ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΜΠΙΛΕΤΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας δυναμώνει και μεγαλώνει ημέρα με την ημέρα. Ο συνδιασμός της Ελεύθερης Αθήνας είναι ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων δημοτικών εκλογών και αυτή η νίκη μπορεί να σκεπάστηκε με βρώμικα μέσα αλλά η βρωμιά και η ψευτιά δεν θα μείνουν ατιμώρητες.
Το σύστημα τρομοκρατημένο από την άνοδο των αληθινών πατριωτικών δυνάμεων και γνωρίζοντας από τις κρυφές εσωτερικές δημοσκοπήσεις των κομμάτων την επερχόμενη συντριβή τους φίμωσαν την "Ελεύθερη Αθήνα" χρησιμοποιώντας τα μέσα τα οποία χειραγωγούν εδώ και δεκαετίες, μέσα τα οποία συντηρούν το σάπιο κατεστημένο.
Όμως, όπως έχω πει και παλαιότερα, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, όπως όλα τα απολυταρχικά καθεστώτα έτσι και αυτό που μας κυβερνάει ζει τις τελευταίες του ώρες και βλέποντας το τέλος να πλησιάζει αντιδράει σπασμωδικά και με βία. Το τέλος όμως είναι προδιαγεγραμμένο και έρχεται με γοργούς ρυθμούς, όλες αυτές οι αντιδράσεις το μόνο που κάνουν είναι να μας δυναμώνουν συνεχώς και να μας επιβεβαιώνουν στα μάτια των Ελλήνων ως την μόνη δύναμη αυτή τη στιγμή που μπορεί να αντιμετωπίσει την φαυλοκρατία και να δώσει λύσεις στα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν το κράτος και το έθνος.
Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας πιστή στον όρκο της προς την πατρίδα, με ανιδιοτέλεια και αγάπη προς τον συνάνθρωπο συνεχίζει τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη, μία νίκη που θα είναι όλων των Ελλήνων ενάντια στους αχυράνθρωπους που μας δυναστεύουν για λογαριασμό των περιούσιων αφεντικών τους. Ο αγώνας για ελευθερία και αληθινή δημοκρατία είναι πιο επίκαιρος από ποτέ γι'αυτό καλούμε όλους τους Έλληνες να συστρατευθούν μαζί μας και να εκδιώξουμε τους αγάδες από τον τόπο μας.
Η νέα δημοτική αρχή δεν είναι νόμιμη και δεν έχει το δικαίωμα να ασκήσει ουδεμία εξουσία.
Καλούμε τους υγιείς αξιωματικούς του ένδοξου ελληνικού στρατού να σταθούν πιστοί στον όρκο τους και να προασπιστούν την δημοκρατία και τα σύνορα της χώρας τα ποτισμένα και κερδισμένα με αίμα. Έλληνες, οργανωθείτε σε ομάδες, στην γειτονιά, στον στρατό, οπουδήποτε.
Είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε όλοι έτοιμοι για την επόμενη μέρα. Έχει ήδη γεννηθεί το νέο και μεγαλώνει και είναι μεγαλειώδες, είναι ασύγκριτο και είναι μοναδικό στην ιστορία.
Έλληνες, ψηλά τα λάβαρα, θα περάσουμε διά πυρός και σιδήρου αλλά θα νικήσουμε, ήδη η φίμωση της "Ελεύθερης Αθήνας" είναι μία τεράστια νίκη που τα αποτελέσματά της θα φανούν στο κοντινό μέλλον.
Ζήτω η Ελλάς, ζήτω το Έθνος.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας

Ανώνυμος είπε...

Τους «γυάλισαν» οι χρυσές αλυσίδες

Αδίστακτοι ληστές χτυπούν για να κλέψουν
Ασύλληπτοι μένουν τις περισσότερες φορές οι ληστές των χρυσών αλυσίδων, που δε διστάζουν να χτυπήσουν στη μέση του δρόμου τα θύματά τους για να τα κλέψουν. Την Τετάρτη, στο Περιστέρι, δύο άγνωστοι δράστες αφού χτύπησαν μία γυναίκα της άρπαξαν την αλυσίδα από το λαιμό μαζί με το σταυρό. Οι δράστες αναζητούνται.

Αλλά και σε μια άλλη γειτονιά της Αθήνας, στην οδό Λάρνακος, ένας Ρουμάνος άρπαξε τρεις αλυσίδες από μία ηλικιωμένη γυναίκα.

http://www.newsbeast.gr/society/arthro/76168/tous-gualisan-oi-hruses-alusides/

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΕΛΛΗΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ!Η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΥΡΩΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ KAI TΩΝ AYTOKΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΑ....



Απέσυραν γουρουνάκι-παιχνιδάκι για... θρησκευτικούς λόγους!

Μεγάλη αλυσίδα παιδικών παιχνιδιών ''έβγαλε'' από την φάρμα το γουρουνάκι για να μην προσβάλλει Εβραίους και μουσουλμάνους.

Το θέμα έγινε γνωστό όταν μία μητέρα αγόρασε το παιχνίδι-μικρογραφία της φάρμας όπου στην εξωτερική φωτογραφία απεικονίζονται όλα τα ζωάκια.

Όταν όμως το παιδί της άνοιξε το παιχνίδι,διαπίστωσε πως το γουρουνάκι έλλειπε και η μητέρα πήγε στο κατάστημα που το αγόρασε νομίζοντας πως επρόκειτο για ελαττωματική παρτίδα.

Αποσβωλωμένη άκουσε από τον υπεύθυνο του καταστήματος ότι δεν ήταν λάθος,αλλά απόφαση της εταιρείας να διώξει το γουρουνάκι για να μην προσβάλλει μουσουλμάνους και Εβραίους που το θεωρούν ''βρωμερό''.

Την τουλάχιστον υπερβολική αυτή απόφαση κριτικάρουν ακόμα και αυτοί που υποτίθεται πως προσβάλλονται από το γουρουνάκι,ενώ εκατοντάδες κοροιδευτικά emails αποστέλλονται στην εταιρεία,του στυλ "Αλλάξτε και το παραμύθι του κακού λύκου με τα τρία γουρουνάκια''.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=51692&catid=7&la=1

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να 'ξερα τι θα έκανε η Ελεύθερη Αθήνα αν είχε νικήσει και βρισκόταν αντιμέτωπη με 50 ισλαμοκτήνη έξω από το δημαρχείο να προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα.

Και με την αστυνομία να ελέγχεται από την πράσινη χούντα.

Και με τη δημοτική αστυνομία άοπλη.

Σαν τον Αθανάσιο Διάκο θα σε σούβλιζαν τα κτήνη της Ασίας κ. Χατζάρα.

Επιτέλους ξεκολλάτε από την πλύση εγκεφάλου με τη δημοκρατία, όταν η πρόσβαση στον πληθυσμό αποφασίζεται από τα χουντοκάναλα και κανένας νόμος δεν τα υποχρεώνει να δείχνουν όλους τους υποψήφιους δεν υφίσταται δημοκρατία. Δεν είμαστε στην αρχαία Αθήνα όπου ΜΜΕ ήταν η Αγορά και δεν ελέγχονταν από κανένα.

Μέχρι να εξισωθεί η πρόσβαση από όλους τους υποψήφιους, μόνο μια επανάσταση μπορεί να υλοποιήσει τη λαϊκή θέληση.

Και για να πετύχει μια επανάσταση πρέπει να χρησιμοποιήσει μασονικές μεθόδους όπως η μυστική φιλική εταιρεία το 1821, και όχι να φωνασκεί τραβώντας την προσοχή των προοριζόμενων για την κρεμάλα.

Ανώνυμος είπε...

Προτείνουμε σε όλους τους πολίτες, οι οποίοι ανήκουν σε δήμους ή περιφέρειες, στις οποίες δεν υπήρχε "απαρτία", να θέσουν το θέμα υπόψιν της Δικαιοσύνης. Προτείνουμε στον κυρίαρχο λαό, που για δικούς του λόγους επέλεξε τη "στείρα" πολιτική της ΑΠΟΧΗΣ, να την προστατεύσει ως πολιτική πράξη. Να φερθεί ως Κυρίαρχος και να απαιτήσει τα δικαιώματά του. Να μην επιτρέψει στις μειοψηφίες να "γονιμοποιήσουν" τις εξελίξεις, επειδή απλά λόγω συμμετοχής έτυχε να "μπορούν". Να προσβάλει τη νομιμότητα των αποτελεσμάτων. Οι πολίτες μπορούν και πρέπει να "ακυρώσουν" τις εκλογικές διαδικασίες όπου η αποχή τις καθιστούσε "άγονες".
Τέλος, προτείνουμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να καθίσει επιτέλους και να διαβάσει το Σύνταγμα. Προβλέπεται άλλωστε και στα καθήκοντά του. Αν δεν το καταλαβαίνει, ας απευθυνθεί στους ειδικούς. Κάθεται που κάθεται, χωρίς να κάνει τίποτε απολύτως, ας κάνει κάτι χρήσιμο. Δεν αρκεί σ' αυτήν τη ζωή να είσαι μόνον δανειστής του Ανδρέα, για να υπάρχεις. Δεν μπορούν όλοι να έχουν τη δική του τύχη και να επιβιώνουν τόσο πλούσια και τόσο τζάμπα και γι' αυτό ίσως ΑΠΕΧΟΥΝ. Απέχουν, για να διαμαρτυρηθούν στους μονίμως βολεμένους της "συμμετοχής", όπως είναι ο Κάρολος. Απέχουν, γιατί δεν αντέχουν άλλο την αδικία στο όνομα της Δημοκρατίας. Της Δημοκρατίας των "μονόδρομων" και των "ψευδοδιλλημάτων". Της απάτης, που τον φασισμό τον "βαπτίζει" σε "δημοκρατία" και τη "μειοψηφία" σε "πλειοψηφία". Η ΑΠΟΧΗ είναι πολιτική πράξη. Μπορεί να είναι "στείρα", αλλά είναι "πράξη". Μπορεί να μην "γονιμοποιεί" στη στελέχωση του συστήματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι νομιμοποιεί τους φασίστες να το κάνουν στη θέση της.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/11/blog-post_18.html#more

Ανώνυμος είπε...

Ρωτάμε τους διαπρεπείς Έλληνες συνταγματολόγους και τους Δικαστές. Υπάρχει κυριαρχία του λαού εκεί όπου δεν υπήρχε "απαρτία"; Μπορούν οι ίδιοι να κάνουν τις "πράξεις", τις οποίες απαιτεί η "μαθηματική" επιστήμη της νομικής; Προτείνουμε σε όλους τους πολίτες, οι οποίοι ανήκουν σε δήμους ή περιφέρειες, στις οποίες δεν υπήρχε "απαρτία", να θέσουν το θέμα υπόψιν της Δικαιοσύνης. Προτείνουμε στον κυρίαρχο λαό, που για δικούς του λόγους επέλεξε τη "στείρα" πολιτική της ΑΠΟΧΗΣ, να την προστατεύσει ως πολιτική πράξη. Να φερθεί ως Κυρίαρχος και να απαιτήσει τα δικαιώματά του. Να μην επιτρέψει στις μειοψηφίες να "γονιμοποιήσουν" τις εξελίξεις, επειδή απλά λόγω συμμετοχής έτυχε να "μπορούν". Να προσβάλει τη νομιμότητα των αποτελεσμάτων. Οι πολίτες μπορούν και πρέπει να "ακυρώσουν" τις εκλογικές διαδικασίες όπου η αποχή τις καθιστούσε "άγονες".

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/11/blog-post_18.html#more

Ανώνυμος είπε...

Και πως το ξέρετε ότι θα ψήφιζαν εσάς αυτοί που έκαναν αποχή; Αφού εσείς δώσατε ξεκάθαρη οδηγία όσοι συμφωνούν με την Ελ. Αθήνα να ρίξουν το άκυρο ψηφοδέλτιό της γράφοντας "κάτω η πράσινη χούντα". Προφανώς για να προσμετρηθούν ως άκυροι οι ψήφοι της Ελ. Αθήνας.

Τώρα επειδή τα άκυρα δεν βγήκαν δεύτερα, βάζετε μέσα και τους απέχοντες. :)

Αν δεν ήταν υποχρεωτική η συμμετοχή στις εκλογές από το 1989 θα ήταν μεγάλη η αποχή, πάει πακέτο με τα χουντοκάναλα η απαξίωση της πολιτικής.

Όταν το σχέδιο των αθέατων άλλαξε και θα λαμβάνονταν σκληρά και ακραία μέτρα, βγήκε ο νόμος όπου η συμμετοχή είναι προαιρετική για να απαλλαχθεί το σύστημα από τους δυσαρεστημένους πολίτες και να μείνουν στις κάλπες μόνο τα κομματόσκυλα και οι κομματικώς βολεμένοι και εξαγοράσιμοι, καθώς και οι ορδές των νέων ψηφοφόρων που εισάγονται από τον Τρίτο Κόσμο για να ψηφίσουν τα λαμόγια είτε γιατί δεν ξέρουν πόσο σάπιο είναι το σύστημα είτε γιατί είναι κι αυτοί μία από τα ίδια με το εξαγοράσιμο τμήμα των νεοελλήνων.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...