28/10/10

To ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ της ΑΡΧΟΝΤΩΣ

ΜΠΟΡΝΤΕΛΟΝ Η «ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΑΣ»... Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

υποψ. Δημοτικού Συμβούλου με την "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ"

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/10/blog-post_2384.html



Το καθεστώς JEFFREY...

Μιμούμενο τις πιο μαύρες εποχές της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας, δε δίστασε να επιχειρήσει τον αποκλεισμό της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» από τις εκλογές του Νοεμβρίου, γιατί η "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ" δε συμβιβάστηκε και αρνήθηκε την υποταγή στο εκτεταμένο και κατευθυνόμενο πρόγραμμα αφελληνισμού της χώρας.

Την ίδια στιγμή…

Δενδρίτες...
Σκηνίτες…
Και κάθε λογής κοπρίτες, που δηλώνουν κάτοικοι ανύπαρκτων διαμερισμάτων, ανύπαρκτων οικοπέδων, και προφανέστατα κάποιοι από αυτούς ανύπαρκτοι ακόμα και σαν φυσικά πρόσωπα, ετοιμάζονται να ψηφίσουν σ αυτές τις εκλογές.

Δηλαδή…

Άνθρωποι φαντάσματα, απρόσκλητοι εισβολής, προϊόντα παράνομης Ελληνοποίησης των εργολάβων της μαφίας, θα κληθούν να αποφασίσουν για το αύριο του Ελληνικού λαού.



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/10/blog-post_2384.html

ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ???

Απώλεια εθνικής κυριαρχίας τότε και σήμερα - Έγκλημα και τιμωρία.



Τους τελευταίους δώδεκα μήνες στην χώρα συνέβησαν απίθανα πράγματα τα οποία κανείς πραγματικός Έλληνας, Έλληνας στην ψυχή και όχι στο διαβατήριο μόνο, θα μπορούσε να πιστέψει.

Με κορυφαία τραγική στιγμή ολων αυτών των δραματικών γεγονότων την φράση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ότι η Ελλάδα απώλεσε την εθνική κυριαρχία της και συνεπώς ότι τελούμε υπό ξένη κατοχή. Πιθανόν και ο ίδιος να μην καταλάβαινε τι σημαίνει αυτό που ξεστόμισε στη προσπάθειά του να δικαιολογήσει το επαίσχυντο "Μνημόνιο".



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/10/blog-post_5673.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Τσίμας σήμερα τόλμησε να προβάλλει τον Βασίλειο Μαρκεζίνη; Τι σηματοδοτεί αυτή η κίνηση του ΜΕΓΑ;

Ανώνυμος είπε...

Oι συμπατριώτες μας στον Αγιο Παντελεήμονα εκπέμπουν sos..κινδυνεύουν από λοιμώδη και μεταδοτικά νοσήματα όπως η ηπατίτιδα, η γαστρεντερίτιδα, η χολέρα, ο τυφοειδής πυρετός, ο ιός HIV, η φυματίωση, ακόμη και η πανώλη από τα τρωκτικά. Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι απελπιστική απο άποψη υγιεινής. Άστεγοι και άπλυτοι λαθρομετανάστες κυκλοφορούν παντού και είναι βραδυφλεγείς βόμβες. Μιά επίσκεψη στον ΗΣΑΠ θα πείσει τον καθένα. Ακόμα και αυτοί που μένουν σε εγκαταλειμένα σπίτια χωρίς νερό και ηλεκτρικό σκυλοβρωμάνε. Δεν είναι μόνο η εγκληματικότητα αλλά και η βρωμιά και οι αρρώστια που βασανίζει τους κατοίκους.

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....