10/10/10

Λαϊκή εξέγερση στο Βελιγράδι κατά της Παγκόσμιας Πουστιάς

O ηρωικός σερβικός στρατός αντί να πάει στο Κόσσοβο κατέλαβε το Βελιγράδι για την προστασία της παγκόσμιας πουστιάς.

Ξεσηκώθηκε ο κόσμος στο Βελιγράδι κατά της παρέλασης της Πουστιάς, που επέβαλε με νόμο στην Σερβική κοινωνία το Ανώτατο Σοβιέτ του Τέταρτου Ράιχ , και στην οποία συμμετείχε και αντιπροσωπεία της Αθηναικής πουστιάς .

Οι διαδηλωτές έβαλαν φωτιά στα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος (DS)και επιτέθηκαν στα γραφεία του Σοσιαλιστικού Κόμματος Σερβίας (SPS) και του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος(LDP. Από τις συμπλοκές τραυματίστηκαν 58 άτομα εκ των οποίων 48 αστυνομικοί. Μεγάλες είναι και οι υλικές ζημιές. Κατεστραμμένα αυτοκίνητα, λεωφορεία, σπασμένες βιτρίνες καταστημάτων, αναποδογυρισμένοι κάδοι απορριμμάτων, κατεστραμμένοι οδικοί σηματοδότες συνθέτουν την εικόνα που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή το κέντρο του Βελιγραδίου.

Τα εκτεταμένα επεισόδια στο Βελιγράδι άρχισαν στις 11 το πρωί όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τους κλοιούς της αστυνομίας και να εισβάλουν στο χώρο όπου πραγματοποιούνταν η πορεία Belgrade Pride, της διεθνούς οργάνωσης LGBT στην οποία μετείχαν εκατοντάδες γκέι και λεσβίες από όλοι την Ευρώπη και γκέι πολιτικοί, διπλωμάτες και αξιωματούχοι διεθνών οργανισμών , που διαδήλωσαν κατά των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού..

Οι διαδηλωτές με πέτρες και σιδερολοστούς, επιτέθηκαν εναντίων των αστυνομικών σε διάφορα σημεία, γύρω από το κέντρο της πόλης. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και κατάφερε να διασφαλίσει την ομαλή εξέλιξη της γκέι Πορείας .

με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουν καταντήσει αηδία οι πούστηδες και οι λεσβίες. Μένω σε νησί και είδα ότι φέτος ειδικά το έχουν παρακάνει. Να βλέπεις κοπέλες να φιλιούνται δημόσια σαν ζευγάρια, να τις λες πολύ ευγενικά να απομακρυνθούν επειδή βρίσκονται παιδιά στο χώρο και να σε βρίζουν. Για τους πούστηδες πια, δεν υπάρχουν λόγια να σας περιγράψω. Εκείνο που είναι πιο αηδιαστικό απ όλα είναι η προσπάθεια που καταβάλλουν να φανούν ότι είναι φυσιολογική επιλογή αυτό που κάνουν κι όχι διαστροφή.
Καλά τους κάνανε οι Σέρβοι.

Ανώνυμος είπε...

μαγκες ειναι ωρα να αφησουμε επιτελους τον καναπε και τις διαπιστωσεις και να διωξουμε ολους αυτους του πολιτικους ψευτες και τεμπελιδες μαζι με την κολοπολυπολιτισμικοτιτα τους τις αδερφαρες τους ρουφιανους και ολουσ αυτους τους ελεινους παπαγαλους που εχουν καταντισει την δημοσιογραφια πατσαβουρα παραπληροφορησης.να παμε ολοι να τους μαυρισουμε με την ψηφο μας.καιβεβαια ουτε βλεπουμε ουτε ακουμτ τα κολοκαναλα τους που μας παραμυθιαζουν..

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...