28/10/10

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΣΑΡΑΓΚΟΥΣΗ.....

Σε παραλήρημα λόγω πολλών...επενδύσεων που συνεχώς ακούμε αλλά δεν βλέπουμε βρίσκεται ο (ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ) «πρωθυπουργός» (Σα)Ραγκούσης....τουλάχιστον για τα εσωκομματικά ξεκατινιάσματα αφού πραγματικοί πρωθυπουργοί είναι οι της τρόικας.

Το θράσος του δεν έχει όρια όπως άλλωστε συνηθίζεται με τους πολιτικάντες.Και αντί να πάει να κρυφτεί που ως πρώτος τη τάξη υπουργός δεν έχει πράξει τίποτα απολύτως απο το να κοροϊδεύει τον κόσμο και να κρατά τα "μπόσικα" στα μέλη της κατοχικής κυβέρνησης.
Διάλεξε την μέρα που γιορτάζει ο ελληνικός λαός και θυμάται ημέρες ένδοξες για βλακώδεις παρομοιώσεις που μόνο "Ραγκούσηδες" μπορούσαν να κάνουν.
Αφού λοιπόν βάφτισε την κυβέρνηση "πολεμιστή που πάει στο μέτωπο" τόνισε πως
"Η Ελλάδα είναι σε συνθήκες πολέμου οικονομικής επιβίωσης. Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι πυρομαχικά και όπλα. Το μνημόνιο ο μηχανισμός στήριξης και τα 110 δις είναι τα όπλα".
Να λοιπόν που ακόμα και οι Εφιάλτες θεωρούν εαυτούς αγωνιστές.
Αγωνιστές βέβαια τζάμπα...Οπως λέμε τζάμπα μαγκας.
Αγωνιστές με ξένα χρήματα (του ελληνικού λαού) που αφου τα κατ έκλεψαν και τον άφησαν στον άσο τώρα χύνουν κροκοδείλια "αγωνιστικά" δάκρυα.
Μάλλον όμως επειδή εμείς δεν έχουμε την "αγωνιστικότητα" του υπουργού μας βγαίνει κατι περισσότερο σε μαυραγορίτες και κυβέρνηση δοσίλογων παρά πολεμιστές.
Και όχι μάλλον....Ετσι είναι αφου η συγκεκριμένη κατοχική κυβέρνηση πέρα απο τους πεμπτοφαλαγγίτες υπουργούς που έχει στις τάξεις της που κάνουν σημαία την υποχώρηση και τον ανθελληνισμό.
Ακολουθεί ίδια τακτική με τις δοσιλογικές κυβερνήσεις που υπέγραφαν συμφωνίες με τους κατακτητές στο όνομα δήθεν του κοινού καλού και της ειρήνευσης ενω η χώρα βρισκόταν υπο κατοχή.Αδιαφορούσαν δηλαδή για την κατάσταση της χώρας και συνδιαλλάσσονταν με τους εισβολείς.
Ιδια τακτική με τους μαυραγορίτες που για ενα μπουκάλι λάδι σου έπαιρναν το σπίτι ή το χωράφι σου.Ιδια τακτική που ακολουθείτε σήμερα απο τους κυβερνώντες το ΔΝΤ και τις τράπεζες ή τις "αγορές" που για ένα κομμάτι ψωμί που και αυτό στο κόβουν στην μέση με τις περικοπές ζητούν ολόκληρη την δημόσια περιουσία.
Και ποιο άραγε είναι η σπουδαιότερο ως δίλημμα η απαίτηση των Ιταλών για ελεύθερη διάβαση στο ελληνικό έδαφος;ή η παράδοση ολόκληρης της περιουσίας του ελληνικού λαού στους διεθνής τοκογλύφους...η παράδοση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας στα διεθνή καρτέλ και μάλιστα για άγνωστο χρονικό διάστημα;
Φυσικά ο πραγματικός Έλληνας θα απαντούσε ΟΧΙ και στις δυο περιπτώσεις χωρις καν να μπεί στην διαδικασία εκβιαστικών ψευτοδιλλημάτων.
Και στην πρώτη περίπτωση το ΟΧΙ ελέχθη απο τον πρωθυπουργό της χώρας χωρίς να σκεφτεί ούτε μισθούς,ούτε συντάξεις ούτε τίποτα.
Και ελέχθη εντός πενταλέπτου.Και γι αυτό είναι άξιος συγχαρητηρίων αφού γνώριζε αν και φίλα προσκείμενος στην "εθνικοσοσιαλιστική" θεωρία πως το ΝΑΙ ισοδυναμούσε με ΠΡΟΔΟΣΙΑ απέναντι στην ιστορία.
Απέναντι στους χιλιάδες ήρωες που έβαψαν αυτά τα χώματα με το αίμα τους για να είναι ΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Στην δεύτερη όμως περίπτωση κ.Ραγκούση ακούσαμε ενα βροντερό ΝΑΙ και όχι απο τον ελληνικό λαό αλλά απο την κλεψιμέικη κλίκα των πολιτικάντιδων,εργολάβων και τραπεζιτών.Ακούσαμε ένα ΝΑΙ απο μια κυβέρνηση που ήρθε στην εξουσία με λάθρο τρόπο και αφού πετσόκοψε τον ελληνικό λαό προς χάριν του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος.
Προσκάλεσε στην χώρα Η ΙΔΙΑ τους εισβολείς με τον πρωθυπουργό να παρακαλά γονυπετής γυρνώντας όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Δεν αγωνίστηκε...Δεν μάτωσε...Δεν έκανε απολύτως τίποτα παρά απλά συμφώνησε στην κατοχή της Ελλάδας.Για αυτό όχι μόνο η παρομοίωση σας είναι τουλάχιστον ατυχής αλλά και εκτός πραγματικότητας αφού δεν έχετε ως δοσίλογοι και μαυραγορίτες κανένα δικαίωμα να ζητάτε θυσίες απο τον ελληνικό λαό.
Ούτε φυσικά να παρομοιάζετε τους εαυτούς σας με τους ήρωες που πολέμησαν και πολλοί εξ αυτών έδωσαν την ζωή τους για να υπάρχει αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που εσείς επιδιώξατε και επιτύχατε τουλάχιστον προσωρινά να εφαρμοστεί στην χώρα.
http://protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: