2/10/10

Στο όνομα της αλητοελιτοκρατίας…

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Καταμεσής του κοινωνικού κοχλασμού αποδεκατίζεται ο λαός από καθημερινούς αλλά εξευτελιστικούς θανάτους, πριν καν προλάβει να συστήσει επαναστατικό κίνημα κατά του αδιεξόδου που έχει επιβάλλει η «Νεοπασοκική Δημοκρατία».
Τα χτυπήματα προέρχονται από στρατευμένους στην φασιστική λογική της κυβερνώσας ηγεσίας πολιτικούς σκοπευτές και στόχος τους είναι η πρόκληση φόβου ώστε να καμφθεί το αντιστασιακό του φρόνημα. Πρόσφατη αλλά όχι και τελευταία θυσία στον Μολώχ της Νεοφιλελεύθερης λατρείας ήταν των ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων. Προηγουμένως, ταυτόχρονα και ακολούθως, έρεε, ρέει και θα ρέει εν αφθονία το αίμα των αυτοχειριασθέντων εξ αιτίας της υπερχρέωσής τους στις τράπεζες ενώ κατά την διάρκεια του μόλις ενός έτους διακυβέρνησης Νεοπασοκ παραδόθηκαν στην πυρά και τρεις εργαζόμενοι της τράπεζας Μαρφίν.
Στις στεγνές όμως εκθέσεις των ιατροδικαστών, αυτό που δόλια παρακάμπτεται είναι η στοιχειοθέτηση των ενοχών δια των οποίων βαρύνονται οι ηθικοί αυτουργοί. Αυτοί που οπλίζοντας εκβιαστικά το χέρι των αυτοχειριασθέντων ή των ένστολων ταγμάτων της καταστολής ή ακόμη ακόμη και των κουκουλοφόρων φυσικών αυτουργών της πυρπόλησης τριών αιχμαλώτων κωπηλατών της Βγενοπουλιακής γαλέρας, φέρουν ακεραία την ευθύνη για τις τραγικές απώλειες ανυπεράσπιστων Ελλήνων. Πως; Νομοθετώντας αντιλαϊκά στην βάση του αποφασίζουμε και διατάσσουμε έχουν θέσει τον λαό προ του ....... εγκληματικού διλήμματος ή πεθαίνεις ή σε πεθαίνω δια του οικονομικού μυθριδατισμού!!!
Γιατί; Μα για να προστατευτούν τα συμφέροντα της αλητοελιτοκρατίας.
Οι ντόπιοι και αλλοδαποί ομολογιούχοι!
Κατόπιν αυτών συντάσσομαι ανεπιφύλακτα στην άποψη Αλ Καπόνε (που εκτελώντας το συνάφι του κατά τον μεταξύ των μελών τού υποκόσμου εμφύλιο προσέφερε παράπλευρα έργο κοινωνικό) σύμφωνα με την οποία αποδεχόταν πως σε αντίθεση με τους εκ της εκτελεστικής εξουσίας διώκτες του που εγκληματούν με όπλο τον νόμο, εκείνος εγκληματούσε με όπλο το ρεβόλβερ του.
Η μεταξύ τους διαφορά την οποία και υπαινίχθηκε ο διεθνής «γκάνκστερ» είναι πως στην περίπτωση των νομοθετών οι δολοφονίες είναι μαζικές επειδή αφορούν ομάδες ενώ στην δική του αφορούν άτομα. Και το χείριστο. Ενώ για τον Καπόνε έχει προβλεφθεί ο φυσικός του δικαστής για τους νομοθέτες όχι. Και κατά το διεθνές δίκαιο ως γενοκτονία προσδιορίζεται η δια των όπλων βίαιη εξόντωση των λαών και όχι ο δια του οικονομικού μαρασμού εξευτελιστικός θάνατός τους όπως οι ιδιοκτήτες φορτηγών που κατά το καθεστώς απεβίωσαν από αίτια φυσικά ή οι αυτόχειρες.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΥΤΕ ΘΥΜΑ ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΣ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΌ ΝΟΜΟ.
Μόλις σας προεξόφλησα και το αποτέλεσμα της έρευνας για την ΝΟΜΙΜΗ ΚΛΟΠΗ ή αλλιώς της «εξεταστικής» για την οικονομία.
eandrik@otenet.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΥΓΕΝΕΙΕ
ΜΠΡΑΒΟ !!!!!

ΚΑΤΩ Ο ΝΕΟΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία.  Καταλείφθηκαν η Λάρισ...