8/10/10

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΓΛΙΤΣΑΣ

ΤΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

Ένας - ένας κάνουν την εμφάνισή τους, και καμαρώνουν σαν σκεπάρνια γύφτικα που θα υπηρετήσουν υποτακτικά τον αφέντη τους.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/10/blog-post_08.html

Έναν αφέντη που δηλώνει εκ πεποιθήσεως ραγιάς και επιχειρεί να μετατρέψει σε ραγιά ολόκληρο το λαό του, ξεπουλώντας αδίστακτα τα κομμάτια της χώρας που πρώτα φρόντισε ό ίδιος να κουρελιάσει.

Γίνεται λόγος για τα ραμολημέντα της πολιτικής λασπουριάς, που αποφάσισαν να φυτοζωήσουν στα απόβλητα της καθολικής λαϊκής περιφρόνησης.
Γίνεται λόγος για τους ξοφλημένους της πολιτικής δράσης, που ξαφνικά αναζήτησαν τη χαμένη τους παρθενιά, στη στήριξη του πλέον λαομίσητου θίασου που πέρασε ποτέ απ αυτόν τον τόπο.
Για όλους αυτούς που φιλοδοξούν να ενταχθούν στη συνομοταξία των παρατρεχάμενων, προσβλέποντας σε φτηνά προσωπικά ωφελήματα, με τίμημα την παράπλευρη στήριξη μιας πολιτικής που υποθηκεύει τον τόπο και καταδικάζει στη δυστυχία το σύνολο του Ελληνικού λαού.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/10/blog-post_08.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...