13/10/10

Ο Φαύλος και οι Διεφθαρμένοι

………..ο εκπρόσωπος του προέδρου του Γιουρογκρούπ Γκι Σουλέρ αποσαφήνισε ότι ο επικεφαλής των χωρών-μελών της ευρωζώνης αναφέρθηκε μόνο σε δημόσιες δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου (και όχι σε εκμυστηρεύσεις του στον κ. Γιούνκερ), ο οποίος έχει υπογραμμίσει κατ’ επανάληψη, και στο πλαίσιο Συνόδων Κορυφής της ΕΕ, ότι έχει παραλάβει ένα κράτος με έντονα προβλήματα διαφθοράς.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε με το μπλογκ eglimatikotita; Γιατί το έκλεισαν; Πριν είχαμε τον Χουντοχοΐδη. Τώρα έχουμε τον Χουντοπουτσή! Έλεος με τους διωγμούς των Ελλήνων!

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο το σχόλιό μου αλλά μήπως κάποιος γνωρίζει τι έγινε;

Το ιστολόγιο καταργήθηκε
Λυπούμαστε, το ιστολόγιο στη διεύθυνση URL eglimatikotita.blogspot.com έχει καταργηθεί. Η διεύθυνση αυτή δεν είναι διαθέσιμη για νέα ιστολόγια.

Μήπως περιμένατε να δείτε το ιστολόγιό σας εδώ; Δείτε: 'Δεν μπορώ να εντοπίσω το ιστολόγιό μου στον Ιστό. Πού είναι;'

--------------------------------------------------------------------------------
Αρχική σελίδα | Δυνατότητες | Σχετικά με | Buzz | Βοήθεια | Γλώσσα | Προγραμματιστές | Εξάρτιση
Όροι υπηρεσίας | Ιδιωτικό απόρρητο | Πολιτική περιεχομένου | © 1999 – 2010 Google

Ανώνυμος είπε...

Το πρωί βρίσκουμε αίματα και δόντια στα πεζοδρόμια, από τις συμπλοκές
Και εργαζόμενοι μετανάστες, θύματα ομάδων αλλοδαπών
Του Κωστα Oνισενκο
«Εξω οι έμποροι και τα ναρκωτικά από το πάρκο», γράφει το τεράστιο πανό που έχει αναρτηθεί στο «πάρκο Κύπρου και Πατησίων. Ομως, έχει νυχτώσει και μέσα στο πάρκο βρίσκονται συγκεντρωμένα περίπου 50 άτομα αφρικανικής καταγωγής - το αλισβερίσι έχει ξεκινήσει. Η «πραμάτεια» είναι θαμμένη σε λακκούβες, κάτω από θάμνους. Μερικοί έχουν το φακελάκι μέσα στο στόμα τους προκειμένου να το καταπιούν σε περίπτωση που γίνει έφοδος της αστυνομίας. Δύο Αφρικανοί πηγαινοέρχονται για να φυλούν τσίλιες, ενώ «σκοπιές» έχουν στηθεί λοξά απέναντι στη στάση του λεωφορείου. Ατομα με κινητά τηλέφωνα στο χέρι υπάρχουν διασκορπισμένα σε διάφορα σημεία της περιοχής. Μετά τα μεσάνυχτα, η ίδια περιοχή γεμίζει με κορίτσια από την Αφρική που κάνουν «πιάτσα» για δέκα ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Η κρίση κατεβάζει την «ταρίφα» και στα πέντε ευρώ, ενώ, το τελευταίο διάστημα, τα ίδια κορίτσια έχουν αρχίσει να ζητιανεύουν.
Η οδός Πατησίων, από την Ομόνοια μέχρι την πλατεία Κολιάτσου (με ενδιάμεσα σημεία κυρίως την οδό Τοσίτσα, την πλατεία Βικτωρίας, την πλατεία Αμερικής) έχει μετατραπεί σε ναρκοπάζαρο που ελέγχεται από συμμορίες Αφρικανών. Εχουν «μετακομίσει» εκεί μαζί με τις «κοπέλες», μετά την εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιείται στο ιστορικό τρίγωνο (μεταξύ Πειραιώς, Αθηνάς, Μάρνη) τους τελευταίους μήνες.
Το προηγούμενο διάστημα, Γερανίου, Σοφοκλέους και Μενάνδρου «φιλοξενούσαν» τη δράση συμμοριών που εμπορεύονταν ναρκωτικά. Στην ίδια περιοχή βρισκόταν το κέντρο του παρεμπορίου, αλλά και μεγάλο μέρος της διακίνησης των κλοπιμαίων (κινητά, γυαλιά ηλίου). Το περασμένο καλοκαίρι, οι δρόμοι κοντά στη Μενάνδρου αναστατώθηκαν από δύο αιματηρές συγκρούσεις αντίπαλων συμμοριών, χωρίς να γίνουν γνωστές πολλές λεπτομέρειες. Ενώ η πληροφόρηση από την Αστυνομία έκανε λόγο για «συγκρούσεις με φόντο πολιτικές διαφορές», ανώτατο στέλεχος της ΕΛ. ΑΣ., μιλώντας στην «Κ», μίλησε για «μάχες» που αφορούν στη μοιρασιά της περιοχής από τις συμμορίες κακοποιών.
Σήμερα, μικρότερης έκτασης επεισόδια σημειώνονται σχεδόν καθημερινά σε περιοχές όπου έχουν μεταφερθεί οι συμμορίες: πλατεία Αμερικής, πλατεία Κολιάτσου, πλατεία Αττικής, Τοσίτσα, πλατεία Βάθης και αλλού. «Βρίσκουμε το πρωί αίματα και δόντια στα πεζοδρόμια μετά τις συμπλοκές», λέει στην «Κ» ο Γιάννης Τσιμάρας, ηλεκτρολόγος με κατάστημα στην περιοχή της πλ. Αμερικής. «Τους βλέπουμε να κυκλοφορούν χτυπημένοι, με πληγές. Δεν πηγαίνουν στο νοσοκομείο γιατί φοβούνται ότι θα τους συλλάβουν επειδή δεν έχουν χαρτιά, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να υποφέρουν και να κινδυνεύει η ζωή τους». Σύμφωνα με μαρτυρίες φαρμακοποιών της περιοχής, από τα φάρμακα που αγοράζουν οι νέοι μετανάστες φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγιεινή και δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα περίθαλψης.
Παράλληλα, όλο και περισσότερα παγκάκια και πεζούλια είναι γεμάτα από μετανάστες και χρήστες ναρκωτικών που ζουν στον δρόμο με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πλ. Κουμουνδούρου. Σε επιβαρυμένες περιοχές, όπως ο Αγιος Παντελεήμονας, ο σταθμός Λαρίσης κ.ά., οι άστεγοι κοιμούνται κυριολεκτικά στον δρόμο και την ημέρα προσπαθούν να επιβιώσουν ζητιανεύοντας και τρώγοντας στα συσσίτια διαφόρων φορέων.
Βίαιες επιθέσειςΤα σπασμένα τζάμια αυτοκινήτων που βλέπει κανείς καθημερινά στα στενά του Μεταξουργείου είναι σημάδια από τη δράση συμμοριών -κυρίως Αλγερινών και Μαροκινών σύμφωνα με την Αστυνομία- που δραστηριοποιούνται γύρω από την πλατεία Βάθης. Τα τελευταία δύο χρόνια, μάλιστα, έχουν γίνει εξαιρετικά βίαιες. Στο 30% των περιπτώσεων, οι ληστείες πεζών καταλήγουν σε τραυματισμό των θυμάτων. Οι δράστες τραβούν τις αλυσίδες από τους λαιμούς των περαστικών, ακόμα και σκουλαρίκια από τις γυναίκες. Περικυκλώνουν, απειλούν ή και μαχαιρώνουν όποιον αντιστέκεται. Ολο και συχνότερα τα θύματά τους είναι κι αυτά μετανάστες που εργάζονται για ένα κομμάτι ψωμί.
Μεσάνυχτα, οδός Γερανίου. Δύο αλλοδαποί αλλάζουν δρόμο βλέποντας την κλούβα των ΜΑΤ που βρίσκεται σταθμευμένη. Πιο κάτω έχει σταθμεύσει ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας, ενώ στους γύρω δρόμους κινούνται μηχανές των ομάδων «Ζ» και ΔΙ. ΑΣ. Κανείς άλλος. Ολη η περιοχή θυμίζει απαγορευμένη ζώνη, επικίνδυνη και άδεια. «Οσες ώρες είναι εδώ η αστυνομία τα εγκληματικά στοιχεία πάνε πιο κάτω», λέει στην «Κ» ο κ. Παράσχος Καρδόγερος, ένας από τους ελάχιστους Ελληνες κατοίκους της οδού. Το ίδιο υποστηρίζουν και οι υπάλληλοι του ενός από τα δύο ξενοδοχεία του δρόμου - το άλλο έχει ήδη κλείσει εξαιτίας της υποβάθμισης.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 26/9/10

Ανώνυμος είπε...

για τους φιλους.

καποιοι ιντιμεντιαδες υπεκλεψαν με ιμειλ τους κωδικους απο τον διαχειριστη του εγκληματικοτητα και το εσβησαν.

εχει ανοιξει σε νεα διευθυνση στο alter.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώντας το κρατικό όργανο και την ΕΤ3 έπεσε σε μια εκπομπη χάρμα με τους Αλεβιζάτο και Μουζέλη.
Οι τιτανομέγιστοι αυτοί καθηγητές με έκαναν να καταλάβω πως εκτός απο αέρας κοπανιστός στην οικονομία που δημιουργεί κέρδος για τους τραπεζίτες, υπάρχουν και συνθήματα απο τον ίδιο κοπανιστό αέρα.
Άκουσα με συγκίνηση για την "Κοινωνία των Πολιτων!!!" Όπως λέμε ανοικτή κοινωνία, ανοικτός κώδικας, ανοικτά πόδια κτλ.
Επίσης τα think tanks εντόπισαν το πρόβλημα στην αξιοκρατία και την κομματοκρατία η οποία ενισχύει του κοινού συμφέροντος.
Ακριβώς όπως αξιοκρατικά έπραξε ο Αλεβιζάτος στην υπόθεση Λιάκου.
Ακριβώς όπως αξιοκρατικά διορίστηκε η Δραγώνα αφού πρώτα είχε (αξιοκρατικά) πάλι πάρει έναν τίτλο σπουδών. (Ντιρί όπως λέμε Ντάρι,ντάρι στο γυαλό πετούν οι Γλάροι)
Επίσης κατάλαβα πως υπάρχουν και διάφορες ψευδοεπιστήμες όπως κοινωνιολογία, ψυχολογία κτλ.
Άρες μάρες κουκουνάρες...
Σχολή του Λονδίνου όνομα και πράγμα.
Πληροφορίες όπως ότι πάντα πίσω απο τον αέρα τον κοπανιστό (χρήμα,ψευδοεπιστήμες,συνθήματα) υπάρχει και ένας περιούσιος ελέγχονται δια την ακρίβεια τους.

Ανώνυμος είπε...

Ένας καμμένος της κομμουνιστικής πλύσης εγκεφάλου έκανε μία σωστή ερώτηση στο δελτίο σας κε Χατζάρα.

Είναι νόμιμη η παρουσία και Ελληνικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν;

Αν αυτοί οι στρατιώτες δεν είχαν το ηθικό ανάστημα να παραιτηθούν όταν η χούντα της παγκόσμιας διακυβέρνησης τους έστελνε σε μία χώρα που δεν είχε κάνει κανένα κακό στην Ελλάδα, οι αντίστοιχοι νέοι του Αφγανιστάν γιατί να μην έρθουν εδώ που τους στέλνει η χούντα και να κάνουν κατοχή;

Απάντηση μου: Εμείς δεν ψηφίσαμε Jeffry ή νωθρό Καραμανλή, τα λεωφορεία με τους εποίκους να πάνε στους δήμους όπου ψηφίζεται πασοκ ή νδ. Αυτοί διατηρούν με την ψήφο τους κατοχικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν, αυτοί να φάνε και το αγγούρι της κατοχής.

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:«Ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός απέναντι στην έξαρση του Αλβανικου Εθνικισμού»

http://antiratsistis.blogspot.com/2010/10/blog-post_5235.html

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ – ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ : Η μεγάλη απάτη ! … η αλλιώς δείτε πως μας δουλεύουν !

Τι σχέση έχει ένας κάτοικος του Α. Παντελεήμονα με ένα μέλος της Κου Κλουξ Κλάν ; Τι σχέση έχει ένας κάτοικος της Πλατείας Αμερικής με ένα φεουδάρχη της 3ης χιλιετίας π.Χ. στην Αίγυπτο ; Και όμως όταν είναι να χαρακτηριστούν από τα προπαγανδιστικά μέσα θα χαρακτηριστούν με το ίδιο ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ λεξιλόγιο ! Ρατσιστής και αυτός που του σφάζουν την οικογένεια, εξίσου ρατσιστής και εκείνος που καιει μαύρους ανθρώπους χωρίς καν λόγο ! Είναι αυτό το πράγμα λογικό ;

Ο απλός κόσμος έχει πέσει θύμα μιας απίστευτης προπαγάνδας από είτε ανόητους Δημαγωγούς (εντάσσονται και δημοσιογράφοι, πολιτικοί ) είτε από έξυπνους Δημαγωγούς (εντάσσονται και δημοσιογράφοι, πολιτικοί).

Όταν μας βολεύει μια λέξη είναι σταθερή : Ρατσιστής και ο κάτοικος του Α. Παντελεήμονα αλλά και ο Χίτλερ !
Στο ίδιο σακί !

Όταν δεν μας βολεύει μία έννοια ή μια λέξη την αλλάζουμε : Λαθρομετανάστης = μη νόμιμος Μετανάστης = Μετανάστης, μετά (ως δια μαγείας) πρόσφυγας με άσυλο και τέλος Έλληνας πολίτης !


Πήγαν να κάνουν στον Σαρκοζί τέτοια παιγνίδια στο θέμα των Ρομά. Πήγε στην Ευρώπη τους τα είπε καλά και ηρέμησαν. Η αλήθεια : ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ! Γερμανία , Βέλγιο, Ιταλία, Ολλανδία κλπ .

Οι ειδήσεις εδώ ; ΟΛΗ η Ευρώπη εναντίον Σαρκοζί ! Και τι προβάλανε ; Τις δηλώσεις του Λουξεμβούργιου Πρωθυπουργού, που και αυτός συνεσταλμένος ήταν και ο νοών νοείτω .

Η Ιστορία μεταβάλλει κάποιες καταστάσεις :

Είναι σαν ένα καράβι που ταξιδεύει. Ξεκινά π.χ. από τον Πειραιά και πηγαίνει Ν. Υόρκη. Εμείς εδώ έχουμε Έλληνες πολιτικούς μέσα στο καράβι αυτό που ισχυρίζονται ότι βλέπουν το λιμάνι του Πειραιά ενώ το καράβι βρίσκεται στο λιμάνι της Ν. Υόρκης !


Τα σωστά Ελληνικά είναι : Η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα έχει ήδη πάρει διαστάσεις εισβολής μουσουλμανικού θεμελιωτισμού (φονταμενταλισμού) : Η στρατηγική που ακολουθούν οι φονταµενταλιστές είναι καθαρά πολιτική και ΔΗΘΕΝ ακτιβιστική (πολιτικού «εθελοντισμού») . Επιλέγουν ένα θέμα, το ανάγουν σε θέμα αιχμής και αγωνίζονται µε κάθε τρόπο να επιβάλουν την άποψή τους ως τη μόνη ορθή. Αλλά και αν αυτό δεν γίνει δεκτό, βολικό ή αρεστό καθυποβάλλεται στους «οπαδούς» η αίσθηση ότι αγωνίζονται για τις ιδέες τους ! και έτσι σύνέχεια πιέζουν για την υλοποίηση του !

Η προσπάθεια αυτή τους οδηγεί σε συσπείρωση. Έτσι καθιστούν εντονότερα αισθητή την παρουσία τους. Εάν αυξάνει συνέχεια το ποσοστό τους η επικράτηση τους είναι βέβαιη !

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ «ΔΕΚΤΑ», ΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ «ΑΡΕΣΤΑ»


Χρέος μας είναι, τουλάχιστον σε όσους καταλαβαίνουν τη σημερινή πραγματικότητα, είναι πείσουμε τους «άπιστους Θωμάδες» για τη καταστροφή που υφιστάμεθα αλλά και να περιορίσουμε τους προδότες με τα μέσα που ήδη μας δίνει ο νόμος… ή… θα ακουστεί η κραυγή πόλις εάλω.. και μετά σιγή…

http://alter.blogspot.com/2010/10/blog-post_1021.html

kai eglimatikotita.blogspot.com back again!

Ανώνυμος είπε...

Ξεκίνημα και για Θωμαίδη...

21 συνεχόμενα χρόνια, έξι κανάλια! Το μακροβιότερο talk show στην ελληνική τηλεόραση κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky. Ο λόγος για τη «Δίκη» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, που συμφώνησε με την ιδιοκτησία του καναλιού και υπέγραψε νέα σύμβαση. Η εκπομπή θα προβάλλεται, αρχικά, απ' τις 11 το βράδυ της Δευτέρας μέχρι τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο μετά τις εκλογές να πάει 10-12 το βράδυ της Δευτέρας. Για πρεμιέρα, ο Κυριάκος Θωμαίδης θα έχει καλεσμένο τον γ.γ. Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή.

http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/108753-Ο-Χυτήρης-πάει-ΕΣΗΕΑ


Eλπιζουμε τωρα που θα σταματησετε απο δευτερα να συνεχισετε μια ημερα απο σαββατο η κυριακη σε ανπληρωση της οπως κανατε τις αλλες σεζον.

Ανώνυμος είπε...

http://ellas2.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

Η ELLINIKI DIMOKRATIA ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΗΣ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΤΑ.

Οld time classic videos απο τον τζωρτζ μπους 2ο της Ελλαδας!

....ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ
ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ.

1. Γιωργοςςς
( η ισοδυναμως jefrey Τσαντ) Παπανδρέου -

ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ανήμερα της “ονομαστικής του" (ποιας ακριβως?) εορτής-

Οι ιλουμινατι (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,γεια σου ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ ΝΕΟΤΑΞΑΝΚΑ) ΣΕ ΕΥΘΥΜΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ...


http://www.youtube.com/watch?v=ApLlaWzTw-0

2.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ !!!ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!


http://www.youtube.com/watch?v=71K5GvH5Qcc


3.ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΤΟ ΜΑΝΟΥΑΛΙ!


http://www.youtube.com/watch?v=MIsfw2tiuqo

4.Παλι καλα που δεν μπερδεψε το εβραικο σκουφακι με πανακι για να ακουμπαει τον καφε....
Aλληλουια,ζαβαρακατρανεμια!ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ,ΙΛΕΟΣ!

http://www.youtube.com/watch?v=HS5h3ZGgfRo

Ανώνυμος είπε...

Η ELLINIKI DIMOKRATIA ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΗΣ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΤΑ.

Οld time classic videos απο τον τζωρτζ μπους 2ο της Ελλαδας!

....ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ
ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ.

1. Γιωργοςςς
( η ισοδυναμως jefrey Τσαντ) Παπανδρέου -

ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ανήμερα της “ονομαστικής του" (ποιας ακριβως?) εορτής-

Οι ιλουμινατι (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,γεια σου ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ ΝΕΟΤΑΞΑΝΚΑ) ΣΕ ΕΥΘΥΜΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ...


http://www.youtube.com/watch?v=ApLlaWzTw-0

2.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ !!!ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!


http://www.youtube.com/watch?v=71K5GvH5Qcc


3.ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΤΟ ΜΑΝΟΥΑΛΙ!


http://www.youtube.com/watch?v=MIsfw2tiuqo

4.Παλι καλα που δεν μπερδεψε το εβραικο σκουφακι με πανακι για να ακουμπαει τον καφε....
Aλληλουια,ζαβαρακατρανεμια!ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ,ΙΛΕΟΣ!

http://www.youtube.com/watch?v=HS5h3ZGgfRo

Ανώνυμος είπε...

Η Βήχου οργανώνει «πορείες» στον Άγ. Παντελεήμονα
.Αλλάζουν τακτικές, μετά την ήττα τους στον Άγιο Παντελεήμονα, οι αριστεριστές. Με e-mail που έστελνε από εδώ και από εκεί η γνωστή «πανταχού παρούσα» και «αυτόπτης μάρτυρας» Μαρίνα Βήχου, οργάνωσε την περασμένη Δευτέρα μια «καμουφλαρισμένη» πορεία-παρωδία «δημοκρατών» κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα (σχεδόν ουδείς από αυτούς που συμμετείχαν στην πορεία δεν μένει στην ευρύτερη περιοχή, εκτός αν θεωρηθούν κάτοικοι οι άπλυτοι τρόφιμοι της βίλας Αμαλία...). Στο e-mail που πήγε σε αριστεριστές αποδέκτες (σε κλειστή λίστα, όπως διευκρινιζόταν), τους ζητήθηκε να μην το προωθήσουν, ώστε να μην δημιουργηθούν αντιδράσεις. Ακολούθησε πορεία-χάλι μαύρο, με μερικούς άπλυτους, προς τη Βουλή, συνοδεία της ΕΛΑΣ. Μάλιστα, οι άπλυτοι των γκρουπούσκουλων της αριστεράς, έλεγαν στους περίεργους ότι ζητούν την «καταπολέμηση της εγκληματικότητας», αλλά πως; Να δοθεί πολιτικό άσυλο στους αποδεδειγμένα πολιτικούς πρόσφυγες. Μα ποιοι από τους λαθρομετανάστες που έχουν πλακώσει εδώ, είναι πολιτικοί πρόσφυγες; Αλλάζουν τακτική και καμουφλάρονται... Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, αρνείται συστηματικά να δει τους κατοίκους της Πλατείας Αττικής, ενώ από το πολιτικό γραφείο του υπουργού, το δούλεμα πέφτει σύννεφο. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και δηλώνουν σε όλους τους τόνους ότι θα «περιποιηθούν» στην κάλπη τον Παπουτσή...
http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5719:---lr---&catid=87:epikairotita&Itemid=277

Ανώνυμος είπε...

Η Βήχου οργανώνει «πορείες» στον Άγ. Παντελεήμονα
.Αλλάζουν τακτικές, μετά την ήττα τους στον Άγιο Παντελεήμονα, οι αριστεριστές. Με e-mail που έστελνε από εδώ και από εκεί η γνωστή «πανταχού παρούσα» και «αυτόπτης μάρτυρας» Μαρίνα Βήχου, οργάνωσε την περασμένη Δευτέρα μια «καμουφλαρισμένη» πορεία-παρωδία «δημοκρατών» κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα (σχεδόν ουδείς από αυτούς που συμμετείχαν στην πορεία δεν μένει στην ευρύτερη περιοχή, εκτός αν θεωρηθούν κάτοικοι οι άπλυτοι τρόφιμοι της βίλας Αμαλία...). Στο e-mail που πήγε σε αριστεριστές αποδέκτες (σε κλειστή λίστα, όπως διευκρινιζόταν), τους ζητήθηκε να μην το προωθήσουν, ώστε να μην δημιουργηθούν αντιδράσεις. Ακολούθησε πορεία-χάλι μαύρο, με μερικούς άπλυτους, προς τη Βουλή, συνοδεία της ΕΛΑΣ. Μάλιστα, οι άπλυτοι των γκρουπούσκουλων της αριστεράς, έλεγαν στους περίεργους ότι ζητούν την «καταπολέμηση της εγκληματικότητας», αλλά πως; Να δοθεί πολιτικό άσυλο στους αποδεδειγμένα πολιτικούς πρόσφυγες. Μα ποιοι από τους λαθρομετανάστες που έχουν πλακώσει εδώ, είναι πολιτικοί πρόσφυγες; Αλλάζουν τακτική και καμουφλάρονται... Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, αρνείται συστηματικά να δει τους κατοίκους της Πλατείας Αττικής, ενώ από το πολιτικό γραφείο του υπουργού, το δούλεμα πέφτει σύννεφο. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και δηλώνουν σε όλους τους τόνους ότι θα «περιποιηθούν» στην κάλπη τον Παπουτσή...
http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5719:---lr---&catid=87:epikairotita&Itemid=277

Ανώνυμος είπε...

Δάνειο 400 εκ. ευρώ με επιτόκιο 1,3% δίνει το ΔΝΤ στα Σκόπια.!

http://anaxfiles.blogspot.com/
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=360410&dt=13/10/2010

ΔΝΤ - πΓΔΜ
Διαπραγματεύονται δάνειο 400 εκ. ευρώ με επιτόκιο 1,3%

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010 [ 15:37 ]
Δάνειο ύψους 400 εκατ. ευρώ, με ευνοϊκούς όρους, προσφέρει στην ΠΓΔΜ το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Ζόραν Στάβρεσκι, μετά το πέρας των επαφών του στη Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε στην ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Όπως ανέφερε ο κ. Στάβρεσκι, γίνεται λόγος για μία «ανοικτή γραμμή πίστωσης», που είναι το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο του ΔΝΤ, το οποίο αποσκοπεί στη στήριξη χωρών «με υγιή οικονομική πολιτική» για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την παγκόσμια οικονομική κρίση.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που η χώρα μας είναι η πρώτη που συζητά με το ΔΝΤ αυτό το νέο είδος πίστωσης», είπε.

Η προσφορά του ΔΝΤ θα εξεταστεί από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, μαζί με τους εμπειρογνώμονες και τους επιχειρηματίες κι αν εγκριθεί, τα κονδύλια θα χρησιμοποιηθούν για επενδύσεις κεφαλαίου, για τη στήριξη του προϋπολογισμού, καθώς και για την αποπληρωμή δανείων, προσέθεσε.

Η διάρκεια αποπληρωμής του δανείου είναι τριετής, με επιτόκιο 1,3%.