20/10/10

ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΟΜΕΛΕΤΑΣ

Παρακολουθώ με αγανάκτηση τον «προεκλογικό αγώνα» μέσα από τα σχόλια του «Δελτιου11», κάποιου μελανοχίτωνα εντεταλμένου.

Λοιπόν, το κάταγμα στην σπονδυλική στήλη, το απέκτησα, επειδή με χτύπησε στην πλάτη κάποιος «άγνωστος», με σκοπό να με αφήσει ανάπηρο ή να με σκοτώσει, την στιγμή , που άλλοι «εθνικόφρονες», προσπαθούσαν να διαλύσουν την συγκέντρωση της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ στο ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ, στις 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Ας ρωτήσουν οι οπαδοί τον Ερνστ Ρεμ των Sturmabteilung, ποιος εξαπέστειλε τους 30 «εθνικόφρονες» στο ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ, και ποιος έδωσε το «συμβόλαιο» για να με χτυπήσουν πισώπλατα.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα δεν μας εφταναν οι πρασινοκοκκινομπλε προδοτες, τρωγωμαστε και μεταξu μας τωρα?
μηπως ηταν προβοκατσια? οι πρασινοφροuροι αλλωστε ειναι εξπερ σε κατι τετοια.
περαστικα και σιδερενιος Σπuρο

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ!!!!ΣΤΟΥΣ ΤΕΜΠΟΝΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ:)))
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΠΥΡΟ.
ΠΡΟΧΩΡΑ!!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, υπάρχει μια κίνηση σε αυτό το χώρο οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως αναρχοφασίστες ή εθνομπολσεβίκοι. Προσωπικά διαφωνώ μαζί τους ιδεολογικά αλλά μάλλον φαίνονται "καθαροί" σε σχέση με τους άλλους. Βρίσκονται και σε πλήρη αντίθεση με Χ.Α, Στόχο κτλ.
Ρίξτε μια ματιά εδώ: http://ristorante-verona.blogspot.com/2010/10/blog-post.html
Αξίζει τον κόπο.
Όπως και εδώ: http://xrysiaygi.blogspot.com/2010/08/blog-post_27.html
Δεν πρόκειται για σελίδα της Χρυσής Αυγής. Επίσης δεν είναι ανάγκη να δημοσιεύσετε το μήνυμα μου. Απλά ρίξτε μια ματιά γιατί έχει ενδιαφέρον.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Το δεύτερο blog, δε νομίζω πως είναι..."έγκυρο".

Δες εδω:

http://xrysiaygi.blogspot.com/search?updated-max=2010-10-09T12%3A43%3A00%2B03%3A00&max-results=7

"
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ AΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΛΕΝΤΖΗ
[...]

Blogger: ΓΙΑΤΙ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ;

A.K.: Διότι τη τελευταία φορά που έστελνα μηνύματα καπνού, μου κάηκε η κουβέρτα.

[...]"

Δε νομίζω πως το εν λόγω blog είναι έγκυρο και σοβαρό. Άλλωστε κανείς απο τον κύκλο τους δεν το διαφημίζει στα blog τους.

εργδημεργ είπε...

Ναι, αλλα τί έπαθαν μετα ο Ρέμ και τα "Τάγματα Εφόδου"!

Κ. Χατζάρα, καλη ανάρρωση!

Ανώνυμος είπε...

Κ. Χατζάρα, δεν ειμαι ουτε μέλος ουτε απολογητής κανενός, αλλα επειδή με ενδιαφέρει η αλήθεια και η λογική και η σωτηρία της πατρίδος μας, θέλω να πω τα εξής: Ήρθα στην "πορεια των Ιμίων" τη χρονιά που μας πέρασε, και παρόλο που υπήρχε μια αισθητική που με ξένισε καπως, πρεπει να πω οτι ο φερόμενος ως αρχηγός του κόμματος που υπονοείτε σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ (και πολύ καλά έκανε-το θεωρω στοιχειωδες ηθος-) για την προβολή της πορείας που είχατε κάνει στο δελτιο11 .Το "ευχαριστω" που με χαροποίησε ιδιαίτερα , το άκουσα με τα αυτιά μου, και αν εισασταν εκει θα το ακουσατε και εσεις. Απο κει και περα, και επειδη καλως-κακώς υπαρχουν φαινεται πολιτικες διαφωνίες μεταξυ Ελλήνων (σιγα το νεο) θα σας καλεσω παντως να σκεφθειτε ποιον θα εξυπηρετουσε ενα πισωπλατο χρυπημα σε εσας η στον οποιονδηποτε. Μιλαμε για ενα κομμα που μαζεψε μερικες χιλιαδες ψηφους και μετα βιας ετοιμαζει ψηφοδελτια για ορισμενες περιοχες. Κατα τη γνωμη μου ΙΔΙΩΣ στη σημερινη εποχη, αν ειναι ενα κομμα που ΔΕΝ θελει καμια φασαρια ειναι αυτο που εσεις υπονοειτε.. Δεν ειναι απαράιτητο να δημοσιεύσετε, απλα σκεφτειτε το και ετσι αν θελετε, γιατι το αποτέλεσμα αυτου του δημοσιεύματος ειναι μόνο διχασμος...μηπως κατι τέτοιο θέλουν αυτοι που σας εκαναν αυτο οπως λετε?

ευχαριστω για το χρόνο σας.

Έλλην

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...