26/9/10

Δεν υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση


Η Πατρίδα είναι μία. Δεν υπάρχει δεξιά και αριστερή Πατρίδα. Αντίθετα υπάρχουν «αριστεροί» και «δεξιοί» πράκτορες «έξωθεν» και «άνωθεν», Δυνάμεων. Η τρίτη ελληνική δημοκρατία που ξεκίνησε το 1974, με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου, που οργάνωσαν οι ΗΠΑ και εξετέλεσαν σε δύο φάσεις, η αμερικανόδουλη Χούντα και η «Εθνική κυβέρνηση» ,Καραμανλή-Μαύρου, κλείνει τον κύκλο της, 36 χρόνια μετά, με τη νέα εσχάτη προδοσία, τη συνθηκολόγηση των δωσίλογων, με την Διεθνή Χούντα των περιούσιων Τραπεζιτών και το ΔΝΤ.
Η ρίζα της συμφοράς για τον λαό και το Έθνος, βρίσκεται στην εξάρτηση της Πατρίδας μας, από τα ιμπεριαλιστικά Κέντρα των «Περιούσιων» Τραπεζιτών. Δεν υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση. Η Χούντα των διεθνών Τραπεζιτών ορίζει τα ελληνικά πράγματα, με μικρά διαλείμματα, επιστρατεύοντας ελληνοποιημένους, και Έλληνες πράκτορες διεθνών οργανώσεων, που χρησιμοποιούν την εξουσία σε βάρος του ελληνικού λαού. Στα 180 χρόνια της Ελληνικής Δημοκρατίας, συνεχίζεται με μικρά διαλείμματα το καθεστώς της Ολιγαρχικής Κομματοκρατίας, της Φαυλοκρατίας και της Κλεπτοκρατίας. Η «πολιτική» διαπάλη εντός της Ολιγαρχίας, αφορά στην διαρπαγή και τον διαμοιρασμό των κρατικών πόρων, ως αμοιβή για την υποτέλεια. Οι δηλώσεις «Πόθεν ¨Έσχες» των real estate πολιτικών είναι αποκαλυπτικές.

Σπύρος Χατζάρας

Από τη συνέντευξη του Σπύρου Χατζάρα στον Ελεύθερο Κόσμο (Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010)

“Η Ελλάς κινδυνεύει από εκείνους του Έλληνες, οι οποίοι αντί να συνεργάζονται με τους ξένους υπέρ των εθνικών συμφερόντων, γίνονται όργανα των ξένων για να κλέβουν ατιμωρητί και να εκτελούν τις εντολές τους, όποιες κι αν είναι, προδίδοντες τη χώρα”.

Ηρακλής Ν. Πετιμεζάς

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=WLZ21U6zoYU&feature=player_embedded

ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΤΖΙΜΗ