11/9/10

Έξω εδώ και τώρα Φαύλος παπαΕβραίου

Ο πολιτικός απατεώνας ένα χρόνο μετα τα ψέματα της ΔΕΘ του 2009, διάβασε έναν κατάλογο ψευδών υπόσχέσεων

Αυτός άρπαξε. Εμείς δώσαμε και «Όσα καταφέραμε, τα καταφέραμε μαζί» για την Goldman Sahs, είπε ότι πονάει, μέσα του , για τη σκληρή προσπάθεια των πολιτών, με θράσος χιλίων πιθήκων , βάφτισε «πολιτική υπέρ της κοινωνικής συνοχής», τη σύγκλιση των εισοδημάτων των φορολογουμένων Ελλήνων με το εισόδημα των αφορολόγητων λαθρομεταναστών, τα λουκέτα των επιχειρήσεων «ενίσχυση της επιχειρηματικότητας» και την ύφεση και την ανεργία όραμα για την «πράσινη ανάπτυξη», μίλησε για την «χρεοκοπία της χώρας», που αυτός μεθόδευσε, και υποσχέθηκε στους φοροφυγάδες ότι θα κλείσουν όλες οι ανέλεγκτες χρήσεις, και υποσχέθηκε στους χαμηλοσυνταξιούχους ότι ΘΑ βρεθεί τρόπος να ενισχυθούν για τον χειμώνα που έρχεται.

Ο έμπορος ελπίδων για μια ακόμα φορά πούλησε στους πράσινους αυστραλοπιθήκους , «ελπίδες για το μέλλον», και εκβίασε τους πολίτες λέγοντας: «Αυτή τη μάχη ή θα την κερδίσουμε όλοι μαζί ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί».

Η αλήθεια είναι ότι αν βουλιάξει ο ψεύτης παπαΕβραίου θα σωθούμε όλοι οι Έλληνες.
Ο ψεύτης επικαλέστηκε και την έκθεση μαιμού των Σβάμπ-ΣΕΒ-Δασκαλόπουλου για την «ανταγωνιστικότητα».

Σπ.Χ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο GAP ( κενό) θα αποδειχτεί και ανέκδοτο και ανδρείκελο αλλά δυστυχώς εν τω μεταξύ θα υποβιβάσει την Ελλάδα ακόμη πιό κάτω από την 83 θέση της ανταγωνιστικότητας στην οποία μας τοποθέτησαν οι "κολλητοί" του Αμερικανοεβραίοι. Η ανοιχτή του διακυβέρνηση ( open gov) μιά από τις πολλές του μακακίες, εξελίχθηκε στον χειρότερο νεποτισμό και την μετριοκρατία. Βόλεμα των δικών του συμβούλων και παρατρεχάμενων και όλου του λοιπού συφερτού που ονομάζονται κόμματα της βολής. Οι οικονομίες και η ευέλικτη κυβέρνησή του μεταλλάχτηκαν στην πολυπληθέστερη και ακριβότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Τα Υπουργεία αλλάζουν ονόματα πιό γρήγορα από οτι ο ΓΑΠ πουκάμισα. Καταργούνται για να επανιδρυθούν, ιδρύονται για να καταργηθούν ή να μετονομασθούν, μετονομάζονται σε υγιεινής διατροφής ( τάχιστα θα δημιουργηθεί και Υπουργείο σισιτίων) και θαλάσσιας ανάπτυξης, υποθαλάσσιων ερευνών, κωπηλασίας, ποδηλασίας, σπα κ.λ.π. Οι άνθρωποι ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ. Η πράσινη ανάπτυξη την οποία επαγγέλονται είναι ταυτισμένη με τα πράσινα άλογα και παράλογα και τον πράσινο ήλιο τους. Η φαυλότητα, η πλύση εγκεφάλου από τα ελεγχόμενα -οικονομικά και πολιτικά- από το σύστημα Μ.Μ.Ε.ξημέρωσης, η ψευτιά και ανακολουθία λόγων και έργων και η υποκρισία σε ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. Μας έχει πρήξει τα @ρχ@@@ με την καταπολέμηση της διαφθοράς, το χτύπημα της φοροδιαφυγής και άλλα τινα ηθικοπλαστικά που τα ακούμε τα τελευταία 40-50 χρόνια ( Ήμουν νιός και γέρασα). ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ. Μας μιλάει για σοσιαλισμό και ισότητα και τα βάρη τα πληρώνουν ΠΑΛΙ οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Οι πολιτικάντηδες, εν τω μεταξύ, τα τσιράκια τους οι μεγαλοειδησιογράφοι και δημοσιογράφοι προπαγανδιστές, οι μεγαλοεισοδηματίες και κεφαλαιούχοι γίνονται ακόμη πλουσιότεροι και ακολουθούν το ΓΑΠ στην Ελούντα, στη Χρυσή ακτή, στην Ασημένια πολιτεία δεξιά και αριστερά όπου υπάρχει κονόμα..Και ο μακάκας Ελληνικός λαός θα τους αΓΑΠίσει με την ψήφο του πάλι το Νοέμβρη. Γιατί αν δεν το κάνει, το νεοταξικό σύστημα των πληρωμένων εξαχρειω-μένων αντιεξουσιαστών και των ΜΚΟ της παγκόσμιας διακυβέρνησης ετοιμάζει τα νέα Δεκεμβριανά για να μας πείσει. Ελπίζω να ξυπνήσει ο λαός κάποτε.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...