5/8/10

Η Εβραϊκή συμμορία του State Departmen (3)

Η Πινακοθήκη των Καθαρμάτων της Παγκόσμιας (εβραικής) Διακυβέρνησης.



Ο εγκληματίας των Βαλκανίων και των Ιμίων, Richard C. Holbrooke(Jew) .Τώρα ,Special Representative for Afghanistan and Pakistan. Όπου αίμα πρώτος.

http://www.state.gov/r/pa/ei/biog/129337.htm

Ο Εωσφόρος-Λούσιφερ των πετρελαίων του Αιγαίου. Richard L. Morningstar(Jew) - Special Envoy for Eurasian Energy
http://www.state.gov/r/pa/ei/biog/126026.htm

Ο Δανιήλ Τηγανητός. Ο λάτρης των Σκοπιανών.Daniel Fried(Jew) - Special Envoy τωρα για το Guantanamo


Η Τάρα η Μακαρονού. Victoria Nuland(Jew) .Πρίν στο ΝΑΤΟ.Πιό πρίν στην Μόσχα επί Γιέλτσιν.Τώρα, Special Envoy for Conventional Armed Forces in Europe
http://www.state.gov/r/pa/ei/biog/136482.htm


Todd D. Stern(Jew) - Special Envoy for Climate Change.Το παληκάρι της πράσινης ανάπτυξης.
http://www.state.gov/r/pa/ei/biog/122554.htm


William J. Burns(Jew) - Under Secretary for Political Affairs
http://www.state.gov/r/pa/ei/biog/105574.htm
Ambassador Burns served from 2005 until 2008 as Ambassador to Russia. He was Assistant Secretary of State for Near Eastern Affairs from 2001 until 2005, and Ambassador to Jordan from 1998 until 2001. Ambassador Burns has also served in a number of other posts since entering the Foreign Service in 1982, including: Executive Secretary of the State Department and Special Assistant to Secretaries Christopher and Albright; Minister-Counselor for Political Affairs at the U.S. Embassy in Moscow; Acting Director and Principal Deputy Director of the State Department's Policy Planning Staff; and Special Assistant to the President and Senior Director for Near East and South Asian Affairs at the National Security Council staff.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ομάδες καθαρισμού ζωντανών σκουπιδιών με απολύμανση .
Προστατευτείτε από τους εγκληματίες και μην περιμένετε ,
μοιρολατρικά να σας σώσει το κράτος .
Οργανωθείτε , σχηματίστε ολιγομελές ομάδες από πολίτες οπλισμένους ,με εργαλεία καθαρισμού , και να αρχίσουν αμέσως τον καθαρισμό , άλλωστε τα απορρίμματα δεν θα τα αναζητήσει κανείς και θα πάνε στην χωματερή .
Διότι τα ζωντανά σκουπίδια ,
είναι παράνομα και ζουν από τις ληστείες , το εμπόριο ναρκωτικών , και το παράνομο εμπόριο – λαθρεμπόριο , από την πορνεία και κάθε άλλο έγκλημα , που δεν το χωρεί το μυαλό σας , και είναι φύρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες .
Εξ άλλου και να τα πιάσει η αστυνομικά , τα ζωντανά σκουπίδια με τον νόμο Καστανίιδη και τους αριστερούς δικηγόρους των μη κυβερνητικών οργανώσεων ,τα αφήνουν ελεύθερα χωρίς απολύμανση , να συνεχίσουν το έργο τους .
Με αυτές τις ομάδες που θα καθαρίσουν τα σκουπίδια από τους δρόμους , βοηθούμε και την Ελληνική αστυνομία που της έχουν δέσει τα χέρια το ΠΑΣΟΚ και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα στην Ελλάδα .
Σημείωσης :
Αν δεν κάνετε αυτά που σας αναφέραμε , τότε καθίστε να σας ληστεύουν να σας εξευτελίζουν , να βιάζουν ,να φοβάστε για την ζωή σας κυκλοφορόντας μετά το απόγευμα , και να βγαίνετε να κλαίτε στα κανάλια επειδή αυξήθηκε η εγκληματικότητα και να τα ρίχνετε όλα στην αστυνομία , τι να σου κάνει ο αστυνομικός ,αφού δεν τον αφήνουν να δράση όπως πρέπει και του έχουν δεμένα τα χέρια ;;;;;
Και με τους νομούς Καστανίδη του ΠΑΣΟΚ , ο εγκληματίας μετά το έγκλημα αφήνετε αμέσως ελεύθερος να συνεχίσει το θεάρεστων έργο του .

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...