26/8/10

Οι Τράπεζες σκορπούν τον Θάνατο

Πανδημία αυτοκτονιών


Σε απόγνωση φτάνουν οι περισσότεροι πολίτες. Συγκλονισμένη η κοινωνία της Λαμίας πληροφορήθηκε την αυτοκτονία 59χρονου συνταξιούχου στρατιωτικού.
Ο γιος του,αττόχειρα, επιχειρηματίας στη Λαμία, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, πήγε στην αποθήκη, που διατηρούσε επί της Λεωφόρου Αθηνών, και αντίκρυσε την τον πατέρα του κρεμασμένο.
Ο 59χρονος άφησε 3 σημειώματα στην οικογένειά του, στα οποία εξηγεί τους λόγους, που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Οι λόγοι είναι οικονομικοί.
Όσοι γνώριζαν τον 59χρονο δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έβαλε τέλος στη ζωή του, αφού όλοι κάνουν λόγο για άνθρωπο κοινωνικό, δραστήριο, γεμάτο ζωή, που σε καμιά περίπτωση δεν σου έδινε την εντύπωση, ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.
Την Τρίτη το πρωί άλλο ένας άνδρας, 35χρονών, ελεύθερος επαγγελματίας πατέρας τριών ανήλικων παιδιών από την Κρήτη, αυτοκτώνησε χρησιμοποιώντας ένα κυνηγετικό όπλο.λόγω οικονομικών προβλημάτων και χρεών προς τις τράπεζες.
Τον αυτόχειρα , εντόπισε ο αδερφός του γύρω στις 12 το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή, έξω από ένα τροχόσπιτο της οικογένειάς του.


Απαρηγόρητοι οι συγγενείς του και άτομα που τον γνώριζαν έλεγαν χθες είχε πάρει δάνειο για να χτίσει σπίτι και για την αγορά αυτοκινήτου. Όλοι πάντως ανέφεραν πως επρόκειτο για ένα πολύ καλό παιδί, ιδιαίτερα εργατικό που εργαζόταν σκληρά για να μην στερηθούν τίποτα τα παιδιά του.
Δελτίο των 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝ ΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥ 21

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ  ἁπάσσας τὰς Ἑλληνίδας.  Βροχερός εἰς τοὺς 2°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ Γ...