25/7/10

Ο (πράσινος) Μπουτάρης είναι οδαλίσκη της Στοάς. Είναι Λύκος.

H Πέμπτη Φάλαγγα τώρα το παίζει «ανεξάρτητη» για να κατασπαράξει τα πρόβατα

Ο κ. Γιάννης Μπουτάρης που ανακοίνωσε με το «καλοκάγαθο ύφος του», την δήθεν ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για το Δήμο Θεσσαλονίκης, , ανήκει στο κόμμα «ΔΡΑΣΗ», που συγκρότησαν τα στελέχη της πέμπτης φάλαγγας της ψωρο-ελίτ , Μάνο/Alatiini (εξελληνισμένα Στέφανος Μάνος), Δήμου,(σύζηγος Μπενρουμπί και φιλόσοφος της «Ανοιχτής Κοινωνίας», ο «σλαβομεκεδων» Πάσχος Μανδραβέλης, ο Θ. Βερέμης, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο Κοντογιαννόπουλος, η Μιράντα Ξαφά της Χούντας των Τραπεζιτών και του ΔΝΤ, και λοιπές παγκοσμιοποιημένες και άκρως νεοφιλεύθερες οδαλίσκες των στοών και των λεσχών.

«Η Δράση δεν είναι κόμμα, αλλά η φωνή της λογικής», συνέντευξη του Γιάννη Μπουτάρη Μάϊος 10 2009.Αναδημοσίευση από την «Ελευθεροτυπία»
http://www.ppol.gr/cm/index.php?Datain=5169&LID=1

Μπάμπης Αγρολάμπος (ΜΑ): Τι περιμένει η «Δράση» στις ευρωεκλογές;

Γιάννης Μπουτάρης (ΓΜ): Ο στόχος είναι διπλός: να ακουστεί όσο γίνεται πιο δυνατά η φωνή που ξεπερνάει τη λογική του πολιτικού κόστους και του κομματικού συμφέροντος και να πάρει ένα αξιοπρεπές ποσοστό, της τάξεως του 1.5-3%, οπότε και θα αποφασιστεί αν η «Δράση» θα εξελιχθεί σε κόμμα για τις εθνικές εκλογές. Επιδίωξή μας είναι όχι απλά να καταγραφεί η κούραση των πολιτών από τα κομματικά τερτίπια αλλά να αντιληφθεί ο πολίτης ότι είναι στο χέρι του να κάνει την οποιαδήποτε αλλαγή, εφαρμόζοντας την κοινή λογική. Μην ψηφίζετε αυτό το σύστημα που σας έχει φέρει εδώ που σας έχει φέρει! Στείλτε ένα μήνυμα!

ΜΑ: Ποια η ειδοποιός διαφορά σας;

ΓΜ: Κατ, αρχήν δεν είμαστε κόμμα. Το γεγονός ότι ο Στέφανος Μάνος και ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος έχουν πολλά χρόνια κοινοβουλευτικής εμπειρίας δεν κάνει αυτόματα τη «δράση» κόμμα. Κόμμα θα πει δομή, ιεραρχία, προγράμματα, χρηματοδότηση κ.λπ. Εδώ έχουμε μια πρωτοβουλία ανθρώπων διαφορετικών πολιτικών τοποθετήσεων, που όμως πιστεύουν βαθιά στη διαδικασία της συζήτησης και της συναινετικής λύσης των προβλημάτων.

ΜΑ: Απέναντι, όμως, σ, ένα σύστημα που έχει ξεπεράσει τα όρια ανοχής, αλλά παραμένει ανεκτό, τι τύχη μπορεί να έχει η πρότασή σας;

ΓΜ: Αυτό ακριβώς είναι η πρόκληση. Να παλέψουμε με ένα σύστημα το οποίο έχει γεράσει, δεν αποδίδει, αλλά παρ, όλα αυτά δεν παραδίδει. Όμως, η παγκόσμια κρίση και ο «θάνατος του καπιταλισμού», όπως και ο θάνατος του κομμουνιστικού συστήματος έγιναν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Κατέρρευσαν. Στην Ελλάδα έχουμε ένα απολύτως παραμορφωμένο σύστημα οικονομίας, δήθεν δυτικού τύπου, το οποίο έχει επηρεάσει βαθιά την κοινωνική συμπεριφορά. Πιστεύω ότι και γι, αυτό ήρθε η ώρα της αντίστροφης μέτρησης.

ΜΑ: Θα είστε ξανά υποψήφιος δήμαρχος;

ΓΜ: Δεν θα κουραστώ να το λέω: μ, ενδιαφέρει η πόλη μου και η αυτοδιοίκηση γιατί πιστεύω βαθύτατα ότι μόνο με μια ικανή τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να υπάρξει συνολική πρόοδος. Φυσικά και θα είμαι πάλι υποψήφιος. Μια αναγκαία συνθήκη, πάντως, για τις επόμενες δημοτικές εκλογές είναι να αντιληφθούμε όλοι ότι μόνο με μια συνένωση των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων μπορεί να ανατραπεί το σύστημα που έχει ρίξει τη Θεσσαλονίκη εκατό χρόνια πίσω.

Η παραδοχή ότι η «Δράση» είναι αλλαγή βάρδιας του «συστήματος», και προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών είναι ξεκάθαρη. «Μην ψηφίζετε αυτό το σύστημα που σας έχει φέρει εδώ που σας έχει φέρει!», λέει ο Μπουτάρης. Δηλαδή: «κορόϊδα ψηφίστε εμάς, την άλλη βάρδια, ώστε το σύστημα να είναι καλά και εμείς καλύτερα»!!!!!

Καρντάσια, φόλα στον σκύλο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης

Σπύρος Χατζάρας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο αλλά στην Ελλάδα γεμίσαμε εθνικοσοσιαλιστές. Άλλου κράτους όμως. Εδώ το παίζουν είτε νεοφιλελεύθεροι και οπαδοί του περιούσιου συγγενή τους Χαγέκ είτε Αριστερούληδες της Ανοιχτής Κοινωνίας και οπαδοί του περιούσιου Κάρολου Πόππερ.
Όταν βέβαια καταλήγουν στη μητέρα πατρίδα δεν γράφονται στο ανάλογο ΚΚΕ. Πχ Μπεναρόγια...
Ένας εθνικιστής μετανάστης σκοπό του έχει να αφανίσει τον εθνικισμό των άλλων λαών ώστε να κυριαρχήσει αυτός. Με τι ιδεολογική προβιά θα εμφανιστεί τώρα είναι μια άλλη ιστορία...

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση στη βουλή για την γκετοποίηση της οδού Τοσίτσα
Οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης κατέθεσαν προς τον υπουργό «Προστασίας του Πολίτη» στις 15/7 την ακόλουθη ερώτηση:

Η κατάσταση η οποία επικρατεί καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας σε όλο το μήκος της οδού Τοσίτσα, μεταξύ του Πολυτεχνείου και του Μουσείου, είναι εκτός από απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη για την ασφάλεια των πολιτών.

Συγκεκριμένα ο πεζοδρόμος της Τοσίτσα έχει καταλειφθεί από λαθρομετανάστες, τοξικομανείς, αστέγους, αναρχικούς και διάφορα άλλα περιθωριακά στοιχειά, οι οποίοι εκμεταλλεύονται το άσυλο του Πολυτεχνείου, το «άβατο» των Εξαρχείων, αλλά και την αδυναμία της Πολιτείας να επιβάλει την τάξη, και προβαίνουν σε παράνομες πράξεις, ειδικά τις νυχτερινές ώρες είναι αδύνατον κάποιος πολίτης να διέλθει από το συγκεκριμένο δρόμο.

Συγκεκριμένα, το εμπόριο ναρκωτικών, το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών, οι κλοπές, οι βιαιοπραγίες, και οι επιθέσεις σε πολίτες είναι καθημερινά φαινόμενα στην συγκεκριμένη οδό, στην οποία είναι εμφανής η απουσία της Αστυνομίας, προφανώς για να μην θιχτεί το άσυλο των αναρχικών.

Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός,

Γνωρίζετε την κατάσταση που επικρατεί στον πεζοδρόμο της Τοσίτσα; Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι τόπος υψηλής εγκληματικότητας και συνάθροισης περιθωριακών ατόμων, για ποιον λόγο δεν υπάρχει καθημερινή και 24ωρη παρουσία της ΕΛ.ΑΣ; Τι προτίθεστε να πράξετε για την άμεση αποκατάσταση της δημοσίας τάξης στον κεντρικό αυτό δρόμο των Αθηνών, και την προστασία των Ελλήνων πολιτών από τα περιθωριακά αυτά άτομα τα οποία τον έχουν μετατρέψει σε γκέτο ναρκωτικών και εγκληματικότητας;


paremporiostop

Σχόλιο: Να σας απαντήσουμε εμείς γιατί στο σημείο γίνονται σημεία και τέρατα, ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ, ειδοποιήσαμε την ΓΑΔΑ και το 100 και μας έγραψαν ξέρετε που "συμβουλεύοντάς" μας να απομακρυνθούμε από την περιοχή...προφανώς δεν αποτελεί ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!

Διαβάστε:

ΑΜΕΣΟΣ ΔΡΑΣΙΣ ΚΑΙ ΓΑΔΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_9503.html

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπουτάρι είναι τουρκαλβανός!!!

Ανώνυμος είπε...

Miranda Jaffa a.k.a. Μιραντα Ξαφα...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...