29/6/10

Οι Έλληνες θα πρέπει να έχουν Έλληνες και Ελληνίδες για κυβερνήτες ….

…και όχι μεταλλαγμένους εβραιο/εθνικιστάς και ρουφιάνους της Bilderberg

Ας κάνουμε μια σύνοψη.

Ο Τζέφ παπα-Εβραίου, είναι γιός της Τσαντόφκι και εγγονός της Μινέικο.75% Εβραίος και αβάπτιστος. Ο Σαραγκούσης είναι απόγονος των Εβραίων αποίκων από τη Σαραγόσα. Ο Προ-Πο είναι ένας σγουρομάλλης Cohen, από τον Εύξεινο, που έγινε Cohen/τζόγλου και μετα Gold/χοίδης στην Κατερίνη. Και η Birbil από δαύτους είναι. Και η Κέλερ. Μητέρα μογγολοιουδαία έχει και ο ανταυτού
Το «ανθρωπάκι» από την Κοζάνη, έχει σύζυγο από δαύτους και έγινε Bilderberg. Και η λαίδη Διαμάντω και αυτή είναι μια Bilderberg, όπως και ο εγγονός του ανακριτή των 8.
Ο Κάρολος είχε ένα θείο που δούλευε για τον Χότζα, έναν προπάππο εξωμότη, που τον έλεγαν Ταχίρ, γαμπρό Τούρκο, και οι εγγονές του είναι τουρκάλες. Έχουμε και μια υφυπουργό από τη ΣΝΟΦ και τον εξελληνισμένο εκπρόσωπο του οίκου των Luerdi, της Κεφαλληνίας.


Καλά, που Αv-rou-ri ειναι στη σύνταξη. Ο Μandel βρίσκεται στη "σέντρα", και η εγγονή του Μωρίς ετοιμάζεται να ξανασώσει την Ελλάδα.

Το κεφάλαιο "εκβιαζόμενες αδελφές", ολοκληρώνει την εικόνα του επιδοτούμενου συστήματος.

ΥΓ. Δέκα μείον πέντε μείον πέντε
Έξι δια δύο συν οκτώ
είκοσι φορές το δεκαπέντε
έντεκα κι επτά δεκαοκτώ
σύνολο δεκάξι, πρέπει να 'ναι εντάξει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Απόψε: Τα ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Κρασνοχορέβκα στηνΛΔ Ντόνετσκ

Οι Στρατιωτικοί ανταποκριτές μετέδωσαν ότι   ρωσικός στρατός διέσπασε τις γραμμές   άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μεταξύ του  ...