31/5/10

Τρομοκρατική οργάνωση με ανθρωπιστικό κάλυμα

Στο Πρίζρεν του Κοσσυφοπεδίου συνελήφθησαν από την «Ευρωπαική Δύναμη» πέντε άτομα, μέλη του κινήματος των Βαχαμπιτών , ως ύποπτα για σχεδιασμό ένοπλων επιθέσεων και υποκίνηση εθνικού μίσους. Στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, στην οποία συμμετείχαν 120 αστυνομικοί κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα όπλων. .
Οι συλληφθέντες είναι μέλη της ανθρωπιστικής οργάνωσης «Sincerity», στην έδρα της οποίας και σε άλλες τοποθεσίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα, στρατιωτικός εξοπλισμός και στρατιωτικές στολές.
Οι συλληφθέντες είναι Αλβανοί του Κοσόβου και Βόσνιοι μουσουλμάνοι, τους οποίους, η «Ευρωπαική Δύναμη» και η αστυνομία του Κόσσοβου, τους παρακολουθούσαν το τελευταίο τρίμηνο και τους συνέλαβαν , την Παρασκευή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο ιστολογιο gianniotis.gr στο αρθρο "ο Καλλικρατης βαζει ποσοστωση για αλλοδαπους στις εκλογες" ο Ραγκουσης προτιθεται να αποβαλλει απο την διαδικασια ψηφοδελτια που δεν εμπεριεχουν αλλοδαπους!!! Δηλαδη θελει να κανει ολους τους υποψηφιους δημαρχους ολων των κομματων προδοτες!!!
Πρεπει να το αναδειξετε αυτο απο το δελτιο σας κε Χατζαρα!
Κοιταξτε επισης στο αρθρο ποιες ειναι οι προθεσεις των Αλβανων, λενε σε καποια στιγμη :η Ελλαδα ΔΕΝ ανηκει στους Ελληνες!!!
Αυτην την χωρα οραματιστηκε ο Ανδρεας Παπανδρεου;
Και δεν εχουν ξεσηκωθει οι πασοκοι ακομα;