22/4/10

Αναδιάρθρωση χρέους της Ελλάδας προβλέπει η Goldman Sachs

Πιθανό χαρακτηρίζει το γεγονός η Ελλάδα να καθυστερήσει πληρωμές ομολόγων επικεφαλής οικονομολόγος της Goldman Sachs. Όπως σημειώνει ο μηχανισμός στήριξης μαζί με μια εθελοντική αναδιάρθρωση του χρέους θα αποτελούσε

“Προσέξτε για σημάδια ότι η κυβέρνηση μπορεί να προσφέρει εθελοντική αναδιάρθρωση χρέους στους επόμενους μήνες” ανέφερε ο Έρικ Νιέλσεν, επικεφαλής της Goldman Sachs στο Λονδίνο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως “Ένα πακέτο στήριξης αρκετών χρόνων, σε συνδυασμό με εθελοντική αναδιάρθρωση χρέους θα δημιουργούσε περισσότερο “χώρο” για να αναπνεύσει η κυβέρνηση και να επιβάλλει τις αναγκαίες αλλαγές”.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΒΟΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.

Πάνω από 46 ΧΙΛΙΑΔΕΣ στρέμματα καλλιεργειών στις Σέρρες ΔΕΝ ΑΡΔΕΥΟΝΤΑΙ αυτή την περίοδο λόγω του μπαράζ των καταστροφικών ενεργειών ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ.

Πάνε με αυτοκίνητα και μόλις βραδιάζει εξορμούν στα χωράφια. Με βαριοπούλες σπάνε τις βάνες και παίρνουν το χάλκινο τμήμα τους, καταστρέφοντας έτσι όλο το δίκτυο.

Από το Πάσχα μέχρι σήμερα έχουν κλέψει ΧΙΛΙΑΔΕΣ βάνες που μετά τις πουλούν σε χυτήρια. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 ΕΥΡΩ Η ΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΜΗΝΟ! Υπολογίστε και τις καταστροφή ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ καλλιεργειών που μένουν απότιστα.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Έστειλαν επιστολή στον Χρυσοχοϊδη και τον Βούγια και τους εξηγησαν πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΑΓΡΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΣΕΡΡΩΝ! ΑΚΟΥTΕ;

Αφού είδαν κι απόειδαν!! ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ... ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!


Πάνω από 46 χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών του αγροκτήματος Στρυμονικού – Δημητριτσίου και Νιγρίτας, δεν αρδεύονται αυτή την περίοδο, λόγω του μπαράζ των καταστροφικών ενεργειών Βούλγαρων τσιγγάνων, που έβαλαν στο στόχαστρο τις χάλκινες βάνες των αρδευτικών συστημάτων της περιοχής.
«Έρχονται με αυτοκίνητα και μόλις βραδιάζει εξορμούν στα χωράφια. Με βαριοπούλα σπάζουν τις βάνες και παίρνουν τα χάλκινο τμήμα τους, καταστρέφοντας έτσι όλο το δίκτυο», είπε στον «Κ» ο Διευθυντής του ΤΟΕΒ Στρυμονικού Γιάννης Χύτας (στη φωτό κάτω αριστερά).
...
ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Σέρρες

http://
kathrefti.blogspot.com/2010/04/blog-post_22.html

Ανώνυμος είπε...

Σέρρες-
Βούλγαροι κοιμούνται στο αυτοκίνητο με τα παιδιά τους, προκειμένου να εξοικονομήσουν κανένα μεροκάματο για να ζήσουν.

(ANA) – 13 ώρες πριν

Το αυτοκίνητό τους σε σπίτι έχουν μετατρέψει τέσσερις οικογένειες Βούλγαρων που περισσότερο από δύο μήνες, κοιμούνται στο αυτοκίνητο, προκειμένου να βρούνε καλύτερη τύχη στην Ελλάδα. Πρόκειται για δεκαέξι Βουλγάρους, οχτώ ζευγάρια με τα παιδιά τους, που η πείνα τους ανάγκασε να φύγουν από το μικρό χωριό τους Νρτόβιτς από τη Βάρνα και να αναζητήσουν δουλειά, για να ζήσουν, στη Μονόβρυση Σερρών. ''Άλλοι κοιμούνται στο αυτοκίνητο και άλλοι έξω, ανάλογα με τον καιρό'', δηλώνει ένας εξ αυτών, ο Τοτόροβ Νάιντε. Οι τέσσερις οικογένειες μένουν στο μικρό γήπεδο του χωριού. Το πρωί αναζητούν δουλειά στα θερμοκήπια της περιοχής και το βράδυ προσπαθούν να ζεσταθούν στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, στα μικρά τους αυτοκίνητα. ''Οι κάτοικοι του χωριού τους πηγαίνουν ρούχα, κουβέρτες και τρόφιμα',' λέει ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του χωριού' Γιώργος Κοντός, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, παρότι έχει ενημερωθεί το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, η απάντηση είναι ότι ''δεν μπορεί να γίνει τίποτα καθώς οι Βούλγαροι είναι πλέον Ευρωπαίοι πολίτες''.

© 2010 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

http://www.google.com/hostednews/epa/article/ALeqM5j6Idn-e2rcNj4UlInj4W5diiE3wQ

Ανώνυμος είπε...

Σέρρες: Κατέβηκε να πάρει τσιγάρα και του έκλεψαν το αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια του είδε ένας άνδρας 76 ετών να κλέβουν χθες το βράδυ στο Γάζωρο Σερρών, ενώ εκείνος αγόραζε τσιγάρα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης που ήταν αλλοδαπός(σ.σ. βουλγαρος), μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και διέφυγε αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Μία ώρα αργότερα το κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε σε περιοχή της Αλιστράτης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αλλοδαπός έκλεψε στη συνέχεια άλλο αυτοκίνητο και μετακινήθηκε προς τη Δράμα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.naftemporiki.gr/localnews/story.asp?id=1805473

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...