26/4/10

«Τρώνε» τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο

Αποκλειστικό: 'Έντονες οι φήμες για «παραίτηση» του αρχιεπίσκοπου Αμερικής, Δημήτριου .Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Πατριαρχείο θα επιλέξει τον Σωτήριο του Τορόντο ή τον Γαλλίας Εμμανουήλ, γιά διάδοχο
Στο Σικάγο η μεγαλύτερη παρέλαση της Ομογένειας στις ΗΠΑ.
Δυναμική η παρουσία της Ομογένειας, συμμετοχή 133 τμημάτων και αρμάτων, δεν προσκλήθηκαν 'Ελληνες πολιτικοί.
Νέα Υόρκη: ''Κάθε πέρυσι και καλύτερα''... Λίγος ο κόσμος, 15-16.000 παρελαύνοντες και θεατές στην 5η Λεωφόρο
Περιοδεία υφυπουργού Εξωτερικών Σπύρου Κουβέλη, τα παρατράγουδα στο Σικάγο
Με βουλευτή το επόμενο DVD της Τζούλιας, δεν διευκρίνησε αν θα είναι του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ. (Ακούστε). Η ηγεσία ΣΑΕ, με πρόταση περιφερειακού συμβούλιου ΗΠΑ, θ' ανακηρύξει την Τζούλια ''γυναίκα της χρονιάς''.

www.kalami.us
www.kalami.net

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

THΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ-ΓΡΑΦΕΙΑ Ο90


ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ…

Το ψευτομοντέλο, Μίνα Ιορδανίδου, μια Σέρβα οικονομική μετανάστρια που ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει την τύχη της, νόμισε ότι η χώρα της ασυδοσίας είναι η γη της επαγγελίας για τον αυτοπροσδιορισμό της. Συνελήφθη για πορνεία. Και άρχισαν οι γνωστές αηδίες από κάποια μέσα της καλόπιστης κοινωνικής κριτικής, πάντα με το μάτι στην κλειδαρότρυπα.
Η Σέρβα πήγε στην Ευελπίδων και το πολύ να φάει μέχρι 3-6 μήνες για παράνομη έκθεση σε πορνεία.Το ερώτημα όμως(που δεν έχει απαντηθεί)είναι ποιοι μηχανισμοί μαζεύουν τέτοια ανθρώπινη σαβούρα σε τηλεοπτικούς σταθμούς που θέλουν να ονομάζονται ενημερωτικοί και τι εξυπηρετεί η τηλεοπτική “λαική αγορά” με άτομα αμφιβόλου ηθικής.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ “ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ” ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ALTER

Κυρίως όμως ποιους βόλευε η παρουσία κοριτσιών που είναι εμπορικά και σωματικά εκμεταλεύσιμα, σε δημοσιογραφικά γραφεία και τηλεοπτικά πλατώ. Εκτός και εαν η τηλεόραση έχει ήδη εξελιχθεί σε γραφείο 090 και ατζέντη για ερωτικά ραντεβού, με το αζημίωτο. Γιατί να γίνει μία φορά, πάει στο διάολο. Αλλά να γίνεται συνέχεια και στα ίδια πλατώ, καταντάει νοσηρή και ύποπτη συνήθεια. Για να μην προχωρήσουμε και σε άλλες αποκαλύψεις και καταφθάσει το ΣΔΟΕ. Ήδη, είπαμε πολλά. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε


http://www.adiakritos.gr/?p=16648#more-16648