25/4/10

Η σιωπή της πονηρής αριστερής όχθης του Συστήματος

ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, βγήκαν στους δρόμους για να εκτονώσουν τη λαϊκή οργή

Μόλις τα «αφεντικά» πήγαν Ταμείο , έπιασαν δουλειά οι «αριστεροί υπάλληλοι», για να εκτονώσουν τη λαϊκή αγανάκτηση. ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, βγήκαν στους δρόμους, για να ανακουφίσουν το σύστημα.(Χωρίς τις Πακιστανικές και Αλβανικές εφεδρείες).

ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ δεν είπαν λέξη, ούτε στη βουλή, ούτε στον «δρόμο για το κόλπο με της 22ας Οκτωβρίου, και την μεθοδευμένη χρεοκοπία της Ελλάδας ,μέσω της πώλησης «αέρα».Δεν ζήτησαν να μάθουν ποιες τράπεζες στοιχημάτισαν στην ελληνική χρεωκοπία, και δεν υπέβαλλαν μηνυτήριες αναφορές κατά των υπευθύνων.

Σφυρίζουν αδιάφορα και οι «συνδικαλιστές»- κομματόσκυλα της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, όπως ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, δεν ζητούν Δημοψήφισμα , ούτε εκλογές. Είναι όλοι στο κόλπο.

Ζήτησε όμως ο ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση στη Βουλή, του γνωστού Μουλόπουλου, (που απ’ την αυλή του Ψυχάρη βουλευτής Επικρατείας) προς τον υπουργό Εργασίας να μας πάρουν το 10% από τα Ταμείατων δημοσιογράφων, όπως προβλέπει ο νόμος Πετραλιά. Και ο Ψαριανός πήγε παρέλαση! Στην Νέα Υόρκη όμως. Για αριστερό shopping.

Ο αδελφός Φίλης (ο δικηγόρος της Αγγελοπούλου), κατέλαβε την οδό Σολωμού, με την υποστήριξη του Προ-Πο, για να απαιτήσει για λογαρισμό των κατοίκων της περιοχής του Μουσείου, να μαζεύει ο Δήμος τα σκατά των Πακιστανών και τις σύριγγες που αφήνουν οι πρεζάκηδες.

Όχι δεν φταίει η μαφία και η ηρωίνη της , ούτε οι χιλιάδες Πακιστανοαφγανοσομαλοί.Φταίει ο δήμος που δεν φροντίζει να μαζεύει τα σκατά των Πακιστανών. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι κοντά στον πολίτη, αν τον ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές, θα μαζεύει και τα σκατά και τις σύριγγες οπότε οι πολίτες δεν θα υποφέρουν. Τέλεια

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ1.Ο Financial Crimes Μανεσιώτης, ξύπνησε από τον επαναστατικό λήθαργο, στις 22 Απρ. 2010. 10 μέρες μετά την αποκάλυψη από το δελτίο των 11,του σκανδάλου ,με την απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδας της 22ας Οκτωβρίου 2009.Θα περίμενε επιβεβαίωση από τους χορηγούς.

ΥΓ2.Υπάρχουν και «δεξιοί πατριώτες» του ΔΝΤ, όχι μόνο αριστεροί διεθνιστές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

o Ψαριανός πήγε και στην Αυστραλία

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...