24/2/10

Τρίμηνο-εφιάλτης για τις τράπεζες…

http://www.banksnews.gr/portal/home-page/124-top-story/604-2010-02-23-23-38-56

Μια κούρσα απαξίωσης χωρίς ορατό τέλος έχει αρχίσει το τελευταίο τρίμηνο για τις ελληνικές τράπεζες, καθώς η κρίση χρηματοδότησης του Δημοσίου έχει «συμπιέσει» τις κεφαλαιοποιήσεις των τριών μεγαλύτερων τραπεζών κατά 30-40%, με τη μετοχή της Eurobank να καταγράφει τις βαρύτερες απώλειες, που πλησιάζουν στο 40%.

Οι υποβαθμίσεις των επενδυτικών αξιολογήσεων των «ατμομηχανών» του ελληνικού χρηματιστηρίου είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και «δείχνουν» προς κεφαλαιοποιήσεις… αστείες, για τις άλλοτε υπερήφανες τραπεζικές μετοχές.

Το δεύτερο τρίμηνο του έτους προδιαγράφεται εφιαλτικό για τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών, καθώς είναι και το «βαρύτερο», σε ό,τι αφορά τις χρηματοδοτικές τους ανάγκες για την κάλυψη τοκοχρεολυσίων. Σύμφωνα με στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το δεύτερο τρίμηνο θα χρειασθεί να αντληθούν από τις αγορές περί τα 3,7 δισ. ευρώ, ποσό ιδιαίτερα υψηλό για τα δεδομένα της δύσκολης συγκυρίας.

Οι τραπεζίτες φοβούνται, ότι αν συνεχισθεί η αβεβαιότητα για την Ελλάδα στις διεθνείς αγορές, θα υποχρεωθούν αργά ή γρήγορα να ανεβάσουν και πάλι στα ύψη τα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων, προκειμένου να αντλήσουν ρευστότητα από την πελατεία τους.

Στέλεχος του private banking μεγάλης ευρωπαϊκής τράπεζας αναφέρει, ότι ήδη τα επιτόκια προθεσμιακών καταθέσεων των μικρότερων τραπεζών έχουν «τσιμπήσει» και πάλι, ανεβαίνοντας στο 3%, ενώ οι μεγαλύτερες τράπεζες κρατούν προς το παρόν «γραμμές άμυνας», για να αποφύγουν τις νέες βαριές πιέσεις που θα προκαλούσε στην κερδοφορία τους μια νέα «μάχη» για την προσέλκυση καταθετών.

Η οδηγία που έχει δοθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στα αρμόδια στελέχη των μεγαλύτερων τραπεζών είναι να προχωρούν σε ad hoc «επεμβάσεις», προσφέροντας ελκυστικά επιτόκια σε πελάτες που θα εμφανίζονται με αιτήματα ανάληψης, ακόμη και ποσών που δεν θεωρούνται μεγάλα για τις τράπεζες. Ταυτόχρονα, όμως, αποφεύγεται προς το παρόν μια γενικευμένη αύξηση επιτοκίων, ενώ το ερώτημα όλων στην αγορά είναι ποια τράπεζα από τις τέσσερις μεγάλες θα ενδώσει πρώτη στις πιέσεις της συγκυρίας, συμπαρασύροντας και τις άλλες σε αυξήσεις επιτοκίων.

Προς το παρόν, οι τραπεζίτες το μόνο που μπορούν να εύχονται είναι μια γρήγορη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την υποστήριξη της χώρας, με ταυτόχρονη επιβολή αυστηρών μέτρων, που θα πείσουν τις αγορές για την ποιότητα της προσπάθειας δημοσιονομικής εξυγίανσης.

Κάθε ημέρα που περνάει, όπως σημειώνουν τραπεζικά στελέχη, οι ελληνικές τράπεζες πληρώνουν όλο και βαρύτερο τίμημα για τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας. Είναι χαρακτηριστική η νέα κίνηση του οίκου Fitch χθες, που προχώρησε σε… κατά συρροή υποβαθμίσεις τραπεζών, λόγω των σοβαρών μακροοικονομικών προβλημάτων της χώρας.

Η Fitch υποβάθμισε σε ΒΒΒ από ΒΒΒ+ τη μακροπρόθεσμη πιστοληπτική αξιολόγηση των ΕΤΕ, Αlpha, Εurobank και Πειραιώς η Fitch Ratings, υποβαθμίζοντας και τη βραχυπρόθεσμη αξιολόγηση των τραπεζών σε F3 από F2 και διατηρώντας αρνητικό outlook. Ο οίκος σημειώνει ότι η ατομική βαθμολογία των τραπεζών υποβαθμίζεται σε C από B/C ενώ οι αξιολογήσεις όλων των χρηματοοικονομικών εργαλείων τους υποβαθμίζονται επίσης κατά μια κλίμακα.

Οι υποβαθμίσεις αντανακλούν την εκτίμηση του οίκου –που είναι ταυτόσημη με τις τελευταίες εκτιμήσεις και της S&P- ότι η ήδη αδύναμη ποιότητα ενεργητικού και η κερδοφορία των τραπεζών θα δεχτούν νέες πιέσεις λόγω των αναμενόμενων σημαντικών δημοσιονομικών προσαρμογών στην Ελλάδα. Η Fitch εκτιμά ότι η αυστηρότερη δημοσιονομική πολιτική θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία, επηρεάζοντας αρνητικά τη ζήτηση για χορηγήσεις και την ποιότητα ενεργητικού των τραπεζών.

«Το τελευταίο ενδέχεται να οδηγήσει σε υψηλότερα πιστωτικά κόστη, οδηγώντας εν τέλει σε επιδείνωση της κερδοφορίας τους», αναφέρει η Fitch. Ουσιαστικά, δηλαδή, τα ίδια τα μέτρα που κρίνονται αναγκαία για να αποφευχθεί η οριστική ρήξη με τις Βρυξέλλες και τις αγορές θεωρούνται από τους οίκους αξιολογήσεων επιζήμια για τις τράπεζες, καθώς εντείνουν την ύφεση, μειώνοντας τη ζήτηση δανείων και αυξάνοντας τις επισφάλειες.

Κάπως έτσι, οι Έλληνες τραπεζίτες βρίσκονται στην περίεργη θέση, να επιθυμούν από τη μια πλευρά σκληρή και πειστική δημοσιονομική πολιτική, για να λυθεί το «εμπάργκο» των αγορών στην Ελλάδα, αλλά από την άλλη να διαπιστώνουν, ότι το υφεσιακό αποτέλεσμα των μέτρων θα επιβαρύνει την κερδοφορία και την ποιότητα του ενεργητικού τους.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, κρίνουν ότι είναι προτιμότερο να λήξει άμεσα η κρίση, έστω και με «βαριά» μέτρα, παρά να βρεθούν το δεύτερο τρίμηνο του έτους στη δυσάρεστη θέση, να… τρώνε πόρτα από τις αγορές, όπου θα προσφύγουν για να ζητήσουν 3,7 δις. ευρώ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ
Εφαρμογή νόμου για τους λαθρομετανάστες που ξεσηκώνει αντιδράσεις στην Βρετανία

Θύελλα αντιδράσεων ξεσηκώθηκε στην Βρετανία μετά από νόμο του 2003 που ξεκινά φέτος να τίθεται σε ισχύ, ο οποίος (άκου Τζέφρυ!) επιτρέπει σε λαθρομετανάστες (οι οποίοι απελαύνονται κανονικά) να παραμείνουν στη χώρα και να χρησιμοποιούν το σύστημα δημόσιας υγείας και την υπηρεσία κοινωνικής στέγασης, εάν αποδείξουν ότι βρίσκονται παράνομα στη χώρα για .....14 συναπτά έτη!
Και αυτός ο νόμος κρίνεται από όλο τον λαό και την αντιπολίτευση ως "καταστροφικός" και "απαράδεκτος" γιατί μπορεί απλά να δώσει δικαίωμα νομιμοποίησης ίσως και εκατοντάδες χιλιάδες λαθραίους...
Πολλές εφημερίδες όπως η Telegraph έχουν μεγάλη αναφορά στο θέμα και οι Βρετανοί έχουν ξεσηκωθεί για να μην περάσει.
Συγκρίνετε απλά με το τί πάει να περάσει στην Ελλάδα η πολυπολιτισμική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα το συζητάμε και με το τί θεωρείται στην Ευρώπη "καταστροφικό"...
Και φανταστείτε ότι αυτός ο νόμος στην Βρετανία θα τους επιτρέπει απλά να παραμείνουν! Ούτε καν θα τους νομιμοποιεί!!!
Πιο τραγική και αυτοκαταστροφική χώρα από την Ελλάδα δεν υπάρχει στον πολιτισμένο κόσμο!!!
http://www.immigrationmatters.co.uk/thousands-of-illegal-immigrants-win-right-to-stay-in-britain-under-14-year-rule.html


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/
2010/02/blog-post_527.html

ianos είπε...

μηπως παμε για κλεισιμο τραπεζων?
http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/2010/02/25_24.html
ακομη και χωρις χρεωση ΟΧΙ στις παρελασεις

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ 26ΧΡΟΝΗ! 2ος ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ! ΤΑ ΜΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΥΣ 2 ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΩΣ ΕΝΑΝ!!!


ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΕΑΡΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ!

ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ 2 ΣΕ ΕΝΑΝ!!!

ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

ΕΧΘΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΙΣΜΗΝΗΣ (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ) ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ (κλικ εδώ) ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ.

ΧΘΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΙΣΜΗΝΗΣ.

ΛΑΘΟΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΝΕΑΡΗ ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ.

ΑΥΤΗ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΔΩΜΑ.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ!!!! ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΟΔΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ! ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΕΧΘΕΣ

Ώρες τρόμου έζησε μια γυναίκα χθες, λίγο μετά τις 12 τη νύχτα, ενώ βρισκόταν επί της οδού Ισμήνης 10 στο Περιστέρι.Ένας Πακιστανός με τη χρήση βίας την ακινητοποίησε και τη μετέφερε σε δώμα, όπου διαμένει με έτερο ομοεθνή του. Οι δύο αλλοδαποί, αφού ενήργησαν σε βάρος της ασελγείς πράξεις, της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ.Στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία.(πηγή, πηγή)

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ

Εφιαλτικές στιγμές κατήγγειλε ότι πέρασε μια 26χρονη κοπέλα από την επαρχία που ήρθε στην Αθήνα για να επισκεφτεί φίλη της στο Περιστέρι. Ο ένας από τους δράστες -όπως ισχυρίζεται η κοπέλα- την άρπαξε από στάση λεωφορείου και την οδήγησε στο διαμέρισμά του, όπου μαζί με τον συγκάτοικό του τη λήστεψαν και τη βίασαν.

Ο εφιάλτης της 26χρονης κοπέλας, που μένει μόνιμα στον Ωρχομενό Βοιωτίας, ξεκίνησε λίγο πριν από τις έντεκα προχθές το βράδυ, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου. Ξαφνικά, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, την πλησίασε ένας μεσήλικος άντρας, ο οποίος εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν μόνη στη στάση, την άρπαξε και απειλώντας την πως εάν δεν έκανε ό,τι της έλεγε θα της έκανε κακό, την οδήγησε σε δώμα που βρίσκεται σε ταράτσα μονοκατοικίας στο Περιστέρι, μόλις δεκαπέντε μέτρα μακρύτερα από τη στάση. Εκεί αρχικά τής άρπαξε τα 180 ευρώ που είχε πάνω της και στη συνέχεια τη βίασαν τόσο ο ίδιος όσο και ο 22χρονος συγκάτοικός του. Παρά τη δεινή της θέση, βρήκε, όπως διηγιόταν αργότερα, το κουράγιο να αντιδράσει, να ξεφύγει από τα χέρια των βιαστών της και να βγει στο δρόμο, όπου άρχισε να ζητάει βοήθεια.

Γειτόνισσα διπλανής μονοκατοικίας την άκουσε να τρέχει στη σκάλα για να ξεφύγει από τους βιαστές της. «Η σκάλα από το δώμα ακουμπά στο τοίχο μου. Ακουσα την κοπέλα να τρέχει, όπως άκουσα και νωρίτερα διάφορους θορύβους, κατάλαβα λοιπόν ότι κάτι συνέβαινε» μας λέει η κ. Ελένη, η γυναίκα που τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση, και προσθέτει: «Είδα την κοπέλα να χτυπά σε διπλανή πόρτα και να φωνάζει “βοήθεια, με βίασαν”. Μέχρι να έρθει η αστυνομία μού είπε ότι ήρθε από το χωριό της να επισκεφτεί μια φίλη της, αλλά έχασε το λεωφορείο. Ενώ λοιπόν περίμενε το επόμενο, της επιτέθηκαν οι δύο Πακιστανοί που ήρθαν πέρσι μετά της Παναγιάς, τον Αύγουστο. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνουν, έφευγαν όμως κάθε πρωί και γύριζαν το απόγευμα».
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο τμήμα της περιοχής, όπου κατήγγειλε την περιπέτειά της. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πήγαν στο δώμα και συνέλαβαν τους δύο Πακιστανούς, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ληστείας και του βιασμού.

ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ πηγή

2 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ 2 ΣΕ ΕΝΑΝ

ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ

http://hellenicrevenge.blogspot.com/
2010/02/26-2-2.html

Ανώνυμος είπε...

KATAΠΛΗΚΤΙΚΟ!ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!

Eκλέψαν τα φωτοτυπικά....αλλά κατόπιν συνεννόησης με τους φύλακες!!!

Δείτε το κείμενο:

http://www.greekalert.com/2010/02/blog-post_1528.html


πλήρωνε λαέ για να κάνουν "αντιπληροφόρηση" -ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (παραπληροφόρηση) οι προκόπηδες των εξαρχείων και της θολοκουλτουριάς!
Δεν τους φτάνουν οι επιδοτήσεις που παίρνουν οι επαγγελματίες ινστρούκτορες τους...τώρα κλέβουν και μάλιστα κατόπιν συννενόησης!

Απορίες
οι φύλακες που συνεννοηθήκανε να δώσουν τα μηχανημάτα, τα δώσανε από τον μισθό τους ή από την προίκα τους;;;
Ο πρύτανης πως θα τα αντικαταστήσει; θα τα βάλει από την τσέπη του ή θα ζητήσει πάλι από τον μόχθο του Έλληνα να καλυφθούν οι λεηλασίες των άπλυτων;
και τέλος....για τις αρχές τι σημαίνει τέλεση αδικήματος;;; η κλοπή δεν είναι άδικημα; ή είναι αδίκημα για όλους τους άλλους εκτός από τους κρατικοαναθρεμένους δήθεν αντιεξουσιαστές;;;

Ανώνυμος είπε...

«Ο παγκόσμιος οικονομικός πόλεμος απο μέρους των ΗΠΑ περιλαμβάνει νέο νόμισμα συντριβή η συσσωμάτωση του ευρω σε AMEURO ,νέο παγκόσμιο σύστημα συναλλαγών αλλιώς η Κίνα θα μείνει με 2 τρις δολ χαρτιά άνευ αξίας στο χέρι….. ο ΓΠ είναι ο άνθρωπός τους αφού καταντήσει την Ελλάδα πολυπολιτισμική περιοχή αυτονομήμένων περιφερειών θα πάει ΟΗΕ η ΝΑΤΟ ως αξιωματούχος… προσόν του;; η υπαγωγή στην … δεύτερη αλλά επικυρίαρχη καταγωγή του !!!»

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος

Ανώνυμος είπε...

κυριε χατζαρα ειμαι εξοργισμενος με αυτα τα καθαρματα που τυπικα ειναι ελληνες και πολεμουν να εξοντωσουν τους ελληνες.

δεν μπορω να χωνεψω πως ειναι δυνατον να εχουν τετοιο μισος για τον ελληνα και να το βγαζουν δηθεν σαν ενδιαφερον για ολα αυτα τα αξεστα επιθετικα αρπακτικα αποβρασματα που καταλαμβανουν την χωρα απο την αλλοδαπη με την συνεργια του κρατους.

Ο,τι οι παππουδες μας με αιμα και δακρυα εχτισαν αυτοι πολεμανε να το καταστρεψουν με μισος.

μα καλα τοσο μισελληνες και παλιανθρωποι ειναι?

παει να αντιδρασει ο ελληνας για τις αθλιες συνθηκες ζωης στο κεντρο λχ των αθηνων και αλλου και ειναι ετοιμοι να τον σκοτωσουν!

αρνουνται το προβλημα των αλλοδαπων και τα ριχνουν ολα οτι φταιει το κρατος γιατι δεν μαζευει λχ. τα σκουπιδια η δεν αλλαζει τις λαμπες στις γειτονιες,οχι οτι υπαρχει προβλημα!!

λες και πριν το 1990-1995 δεν υπηρχαν λχ. σκουπιδια.γιατι ομως δεν αντιδρουσε ο κοσμος ετσι τοτε κουβεντα.μην δουνε την αληθεια καταφατσα.

Μοιαζουν ολοι αυτοι οι συνελληνες τρομαρα τους με το παιδι που προσκαλει στο σπιτι- την ελλαδα που εχτισε ο πατερας-προγονοι τους με αιμα δακρυα και ιδρωτα τους βανδαλους-αλλοδαπους να το συλησουν,να το καταστρεψουν,να το κουρσεψουν,να το οικιοποιηθου και να το διαλυσουν ελευθερα και με μισος.

αληθινα καθαρματα ειναι που τους ερωτω.

Καμια πορεια θα κανετε ρε μαφιοζοι
για τους μαυρους νταβατζηδες στο κεντρο της αθηνας που εχουν πιασει τα στενα και δεν αφηνουν ελληνα να περασει ουτε πουτανα οχι στην δουλεψη τους να παρει μεροκαματο?

για τους μαφιοζους αλλοδαπους που εχουν χωρισει τα φαναρια επαιτειας σε ζωνες επιρροης τους και σκοτωνουν για τα ποστα θα κανετε καμια διαδηλωση αντιρατσισμου?

για τους ελληνες ανεργους θα κανετε καμια διαδηλωση αληθινα οχι για να πουλατε αναρχοκομμουνιστικη δημαγωγια η δεν τα αρπαζετε απο αυτους και δεν εχει φιλανθρωπισμο?

η φιλανθρωπια σας περιλαμβανει και ολο αυτο το διαχυτο μισος των αλλοδαπων για εμας?τι θα κανετε που μαζι με το επισημο κρατος, τους εχετε περασει το μηνυμα οτι η ελλαδα ειναι βιλαετι τους και οτι τους ανηκει ,και οτι εχουν ολα τα δικαιωματα επι γης και καμια υποχρεωση;

καντε και μια αντιρατσιστικη για τους ελληνες χωρις πατριδα πια και δουλεια ρε.αλλα μονο με τον ζυγο των αλλοφυλων στο σβερκο και το μαχαιρι τους στο λαιμο.

τους ελευθερους πολιορκημενους που θα κανουν την νεα εξοδο και θα σας παρει ο διαολος καθικια.

Α να χαθειτε συνασπισμενοι μαφιοζοι παλιανθρωποι ,αληταραδες.

Ανώνυμος είπε...

κυριε χατζαρα ειμαι εξοργισμενος με αυτα τα καθαρματα που τυπικα ειναι ελληνες και πολεμουν να εξοντωσουν τους ελληνες.

δεν μπορω να χωνεψω πως ειναι δυνατον να εχουν τετοιο μισος για τον ελληνα και να το βγαζουν δηθεν σαν ενδιαφερον για ολα αυτα τα αξεστα επιθετικα αρπακτικα αποβρασματα που καταλαμβανουν την χωρα απο την αλλοδαπη με την συνεργια του κρατους.

Ο,τι οι παππουδες μας με αιμα και δακρυα εχτισαν αυτοι πολεμανε να το καταστρεψουν με μισος.

μα καλα τοσο μισελληνες και παλιανθρωποι ειναι?

παει να αντιδρασει ο ελληνας για τις αθλιες συνθηκες ζωης στο κεντρο λχ των αθηνων και αλλου και ειναι ετοιμοι να τον σκοτωσουν!

αρνουνται το προβλημα των αλλοδαπων και τα ριχνουν ολα οτι φταιει το κρατος γιατι δεν μαζευει λχ. τα σκουπιδια η δεν αλλαζει τις λαμπες στις γειτονιες,οχι οτι υπαρχει προβλημα!!

λες και πριν το 1990-1995 δεν υπηρχαν λχ. σκουπιδια.γιατι ομως δεν αντιδρουσε ο κοσμος ετσι τοτε κουβεντα.μην δουνε την αληθεια καταφατσα.

Μοιαζουν ολοι αυτοι οι συνελληνες τρομαρα τους με το παιδι που προσκαλει στο σπιτι- την ελλαδα που εχτισε ο πατερας-προγονοι τους με αιμα δακρυα και ιδρωτα τους βανδαλους-αλλοδαπους να το συλησουν,να το καταστρεψουν,να το κουρσεψουν,να το οικιοποιηθου και να το διαλυσουν ελευθερα και με μισος.

αληθινα καθαρματα ειναι που τους ερωτω.

Καμια πορεια θα κανετε ρε μαφιοζοι
για τους μαυρους νταβατζηδες στο κεντρο της αθηνας που εχουν πιασει τα στενα και δεν αφηνουν ελληνα να περασει ουτε πουτανα οχι στην δουλεψη τους να παρει μεροκαματο?

για τους μαφιοζους αλλοδαπους που εχουν χωρισει τα φαναρια επαιτειας σε ζωνες επιρροης τους και σκοτωνουν για τα ποστα θα κανετε καμια διαδηλωση αντιρατσισμου?

για τους ελληνες ανεργους θα κανετε καμια διαδηλωση αληθινα οχι για να πουλατε αναρχοκομμουνιστικη δημαγωγια η δεν τα αρπαζετε απο αυτους και δεν εχει φιλανθρωπισμο?

η φιλανθρωπια σας περιλαμβανει και ολο αυτο το διαχυτο μισος των αλλοδαπων για εμας?τι θα κανετε που μαζι με το επισημο κρατος, τους εχετε περασει το μηνυμα οτι η ελλαδα ειναι βιλαετι τους και οτι τους ανηκει ,και οτι εχουν ολα τα δικαιωματα επι γης και καμια υποχρεωση;

καντε και μια αντιρατσιστικη για τους ελληνες χωρις πατριδα πια και δουλεια ρε.αλλα μονο με τον ζυγο των αλλοφυλων στο σβερκο και το μαχαιρι τους στο λαιμο.

τους ελευθερους πολιορκημενους που θα κανουν την νεα εξοδο και θα σας παρει ο διαολος καθικια.

Α να χαθειτε συνασπισμενοι μαφιοζοι παλιανθρωποι ,αληταραδες.

Ανώνυμος είπε...

Για κοιταξτε αυτο σας παρακαλω. Το κρατος ειναι ετοιμο να ληστεψει τις καταθεσεις, να επιβαλει ελεγχο στις συναλλαγες, και η χωρα βρισκεται ενα βημα πριν απο την καταρρευση, και ο πιο πολυ κοσμος κοιμαται αποβλακωμενος απο τα χουντοκαναλα.

http://www.zerohedge.com/article/greeks-scramble-pull-out-%E2%82%AC8-billion-local-banks-greece-responds-money-control-measures