26/1/10

Τα επικοινωνιακά κολπα του ψευδοσυνταγματολόγου κ.Αλεβι(ζάτου) και των ΜΚΟ

Του Σπύρου Χατζάρα

Η συνταγματική βάση του «λαθρονομοσχεδίου», για την μαζική παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας και του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους λαθρομετανάστες και τα παιδιά τους, είναι, σύμφωνα με τις διευκρινίσεις του κυβερνητικού επιτελείου, η παραγράφος 3 του άρθρου 4, «Έλληνες πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος», η παράγραφος 1 του άρθρου 5, «Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα», και η παράγραφος 2 του άρθρου 5, « Όλoι όσoι βρίσκoνται στην Eλληνική Eπικράτεια απoλαμβάνoυν την απόλυτη πρoστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τoυς, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πoλιτικών πεπoιθήσεων».

Πράγματι, η πλειοψηφία της Βουλής, καθορίζει με τους νόμους που ψηφίζει, σύμφωνα με το Σύνταγμα, τα «προσόντα» του Έλληνα Πολίτη.

Αυτό το δικαίωμα όμως, ασκείται από την κυβέρνηση, υπό τους περιορισμούς, που θέτει το άρθρο 1
παράγραφος 3. «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να ασκεί τις εξουσίες που πηγάζουν από το Λαό, σε βάρος του Λαού και του Έθνους.

Και στην περίπτωση του «λαθρονομοσχεδίου», γίνεται ακριβώς αυτό.

Επιχειρείται ο σφετερισμός της εξουσίας, για να χρησιμοποιηθεί σε βάρος Κυριαρχίας του ελληνικού Λαού, και υπέρ άλλων λαών και άλλων εθνών.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα, «Καθένας, (Έλληνας πολίτης), έχει δικαίωμα να συμμετέχει στην πολιτική ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα».

Το κείμενο του Συντάγματος, δεν αναφέρεται σε κάθε διερχόμενο και σε κάθε λαθρομετανάστη. Αναφέρεται στους Έλληνες. Η συμμετοχή των παράνομων αλλοδαπών, «στην πολιτική ζωή της Χώρας», προσβάλλει τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, καταργεί την αποκλειστική κυριαρχία τους, και παραβιάζει προφανέστατα το Σύνταγμα.

Το Σύνταγμα μας , πράγματι προβλέπει ότι, «Όλoι όσoι βρίσκoνται στην Eλληνική Eπικράτεια απoλαμβάνoυν την απόλυτη πρoστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τoυς, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πoλιτικών πεπoιθήσεων». Η παράγραφος αυτή αναφέρεται στα ανθρώπινα δικαιώματα. Η ιθαγένεια και τα πολιτικά δικαιώματα σε καμία περίπτωση δεν εντάσσονται στα ανθρώπινα δικαιώματα. Το σύνταγμα δεν λέει ότι αποκτούν πολιτικά δικαιώματα και ελληνική ιθαγένεια, «όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια.
Ο Συνήγορος του Πολίτη, καθηγητής κ. Γιώργος Καμίνης, απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν πως η ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου, είναι «στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα» των μεταναστών, τόνισε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ότι. «η ιθαγένεια δεν είναι δικαίωμα. Αυτό εάν ανοίξει κάποιος το Σύνταγμα, το βλέπει αμέσως. Είναι μία από εκείνες τις πράξεις της κρατικής εξουσίας οι οποίες διατηρούν ακριβώς τον απόηχο της κρατικής κυριαρχίας».
Αυτό βέβαια θα μπορούσαμε να το έχουν εξηγήσει στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εσωτερικών οι δύο συνταγματολόγοι της κυβέρνησης, ο κ. Βενιζέλος, που ήταν και συντάκτης του Συντάγματος, και ο κ. Λοβέρδος. Αλλά προτίμησαν τη σιωπή.

Η προσπάθεια παραπληροφόρησης των πολιτών με δικολαβικά επιχειρήματα, που διαστρεβλώνουν το γράμμα και το πνεύμα του Συντάγματος, αρκεί από μόνη της για να βάλει σε σκέψεις κάθε πολίτη της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Για ποιο λόγο η κυβέρνηση καταφεύγει σε αυτές τις μεθοδεύσεις και γιατί χαρακτηρίζει συλλήβδην, «ξενοφοβικούς και μισαλλόδοξους κύκλους», όλους όσους με πατριωτισμό και σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος ξεσηκώθηκαν για να υπερασπίσουν τη Λαϊκή Κυριαρχία;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ
Ακολουθεί απλή περιγραφή συμβάντος που έλαβε χώρα στο 5ο Ενιαίο Λύκειο και στο 7ο Γυμνάσιο Ν.Ιωνίας Αττικής χθες 25/01/2010 και ώρα 1-2 μμ.
Δύο συμμαθηταί Γυμνασίου ένα ελληνόπουλο καιένα αλβανάκι
τσακώθηκαν πρόσφατα διότι το ελληνάκι φορούσε μία μπλούζα με την ελληνική σημαία και το αλβανάκι του είπε "θα στην κάψω".Το ελληνόπουλο κάλεσε μεγαλύτερα παιδιά από το διπλανό Λύκειο και έδειραν το αλβανάκι.(Σχόλιο γράφοντος:ΚΑΚΩΣ).
Αυτό με τη σειρά του κάλεσε από άλλα σχολεία αλβανάκια και χθές λοιπόν έφθασαν στην Ν.Ιωνία 20 άτομα μεταξύ των οποίων εβρίσκοντο και ενήλικοι Αλβανοί με μαχαίρια και ρόπαλα, προκειμένου να πάρουν εκδίκηση.Τα χειρότερα αποφεύχθησαν κατόπιν παρέμβασης καθηγητών και γονέων(μεταξύ των οποίων εβρίσκετο και αστυνομικός).
Τα πιτσιρίκια έλεγαν πως αυτά γίνονται και σε άλλα σχολεία...

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
1."Θα στην κάψω?"
2.Ενήλικες με μαχαίρια και ρόπαλα?

ΣΥΝΔΕΣΗ-ΠΡΟΣΘΕΣΗ με:
1.Ξυλοδαρμός στον Βόλο-νοσοκομείο-κώμα.
2.Ελληνική σημαία-κάψιμο αυτής-γεγονότα Δεκέμβρη-υποκινητές-καθοδηγητές.
3.Αριθμός αλλοδαπών στα ελληνικά σχολεία-διαπολιτισμικά εκπαιδευτήρια.
4.Ελληνικά συγγράματα-
Ελλήνων Ιστορία - Μεγάλη Αλβανία.
5.Πλύση εγκεφάλου-γενίτσαροι.
6.Οικογενειακή διαπαιδαγώγηση-παιδοψυχολογία.
7.Αφαίρεση σημαίας-σύμβολα-ιδανικά και αξίες.
8. Τσακωμοί Ελλήνων-Αλβανών σε ΙΕΚ για διορισμό στο δημόσιο.
9...
10...
11...
.
.
.
ν...

Όλα τα παραπάνω συν τα μέλλοντα προκαλούν απορία και προβληματισμό.
Οι ιθύνοντες τί θα κάνουν?
Η κατάσταση θα χειροτερέψει.
Ο κοινωνικός αναβρασμός θα διοχετευτεί παντού...
Η αγωνία και η θλίψη περισσεύουν...

Υ.Γ Θυμόσοφος λαός έφη:
"ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ
ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"

Γ.Κ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει πλέον να υπάρχει καμία αμφιβολία πατριώτες συνέλληνες!!!!!!

Στην Ελλάδα μας, δεν έχουμε μετανάστες. Αποβιβάζεται καθημερινά και επί σειρά ετών ένας επιλεγμένος στρατός κατοχής αφρικανοασιατικής μουσουλμανικής κουλτούρας.

Έχουμε έναν ύπουλο εποικισμό της χώρας κατ ΄εντολή ξένων δυνάμεων που θέλουν το Έθνος των Ελλήνων να αποδομιθεί χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, γιατί έτσι εξυπηρετούνται τα σχέδιά τους για την ευρύτερη περιοχή.

Αυτό μπορεί στην αρχή από κάποιους συνέλληνες , να ακουστεί και σαν υπερβολικό (και πώς να μην ακουστεί έτσι, όταν όλα τα μεγάλα Μ.Μ.Ε είναι μέσα στο παιχνίδι της απόκρυψης και παραπληροφόρησης τους ;;)

Αυτή πρέπει να είναι η Εθνική μας υποχρέωση, ενημερώνοντας πρώτα κάθε Πατριώτη μας διότι πολλοί από αυτούς με τα προβλήματα της καθημερινότητας, της ανεργίας κ.λ.π δεν έχουν αντιληφθεί που μας πάνε. Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα της πατρίδας μας με την οικογένεια μας, σε συγγενείς, στο χώρο εργασίας μας, στους φίλους μας και όπου αλλού μπορούμε.

Πατριώτες συνέλληνες αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας ο πολιτισμός μας.

Φτάνει πια η αδιαφορία, φτάνει πια το αναμάσημα όρων και εννοιών που σε αφθονία μας πλασάρει το τραστ των παγκοσμιοποιημένων και μπουκωμένων Μ.Μ.Ε.

Τα πράγματα είναι απλά. Κοιτάξτε γύρω σας και κατανοήστε το αυτονόητο...

Γιατί όλοι οι λαθρομετανάστες (που παράνομα νομιμοποιούσαν οι κυβερνήσεις από το 1998 και διακαώς σήμερα επιθυμούν να τους δώσουν την Ελληνική Ιθαγένεια) αντί να είναι γυναίκες, γέροι και παιδιά... είναι νέοι; Σε ηλικία που λογικά θα έπρεπε να μείνουν στην Πατρίδα τους να πολεμήσουν ή να κτίσουν το μέλλον τους;

Στην Ελλάδα δεν έχουμε μετανάστες.. Έχουμε επιλεγμένο στρατό κατοχής, και οι προδοτικές κυβερνήσεις ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ κατ εντολή άλλων.

Πάρτε το χαμπάρι...

Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας έξω από κόμματα και χρώματα. ΔΕΝ υπάρχουν πλέον κόμματα όπως τα ξέραμε στο παρελθόν. Σήμερα έχουμε Νεοταξήτες που κατ΄ εντολή των έξω πατρόνων τους θέλουν τον αφελληνισμό της Πατρίδας και ευρίσκονται σε όλα, μα όλα τα κόμματα και έχουμε και αυτούς που αγαπούν την πατρίδα τους και αντιδρούν για αυτό που έρχεται και υπάρχουν και αυτοί επίσης σε όλα τα κόμματα.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;;;

«Τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί», ζώντες και τεθνεώτες. Η ιστορία, εξ ορισμού είναι μια συμφωνία μεταξύ των νεκρών, των ζωντανών και των αγέννητων. Κι αφού είναι τριμερής συμφωνία, δεν μπορεί ν’ αλλάξει, αν απουσιάζουν στις διαπραγματεύσεις τα δύο μέρη: οι νεκροί, και οι αγέννητοι.
(Μακρυγιάννης);

Aξίζει να ξεσηκωθεί η νεολαία μας, τα παιδιά μας και να κατέβουν στους δρόμους χωρίς κουκούλες και με κριτήρια το μέλλον του τόπου και το δικό τους.
Και εμείς oι μεγαλύτεροι από κοντά .Να δουν ένα τίμιο αγώνα για την Πατρίδα χωρίς να μας προσπερνάν σύριζα από την μούρη μας με το σορό ,αυτοί που κάθε ημέρα προδίδουν τον λαό και την Πατρίδα τους.

Χρειάζεται ένας νέος ανένδοτος με σύνθημα το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος των Ελλήνων, φωνάζοντας ρυθμικά “εκατό και είκοσι” (120) έξω από την Βουλή των Ελλήνων, αλλά αυτή τη φορά όχι με ένα Γεώργιο Παπανδρέου δίπλα μας όπως τότε, αλλά με ένα Γιώργο-Τζέφρυ Παπανδρέου το καλούμενο και μικρό απέναντι από τον Ελληνικό Λαό για τις προδοσίες που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει σε αυτό τον τόπο. Αυτός και οι όμοιοι του.

Οι ζώντες λογοδοτούμε συνεχώς προς τους νεκρούς – «όλοι μαζί, πεθαμένοι και ζωντανοί, είμαστε αλληλέγγυοι και συνυπεύθυνοι» (Σεφέρης).

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.

Το κράτος (κυβέρνηση) είναι εναντίον του Έθνους των Ελλήνων.

Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί !!!!!

Εάλω η Πόλις !!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ !!!!!

Είναι Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουμε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ και να σταματήσουμε το κακό
που μας έρχεται.

ETHEROVAMON

Η παραμονή του Παπάγου στην Αθήνα ήταν δική του απόφαση

Από τα Πρακτικά της Συσκέψεως στα Ανάκτορα  Τατοίου στις 11 το πρωί  της 18ης Απριλίου 1941 . Παρόντες: Γεώργιος Β', Βασιλεύς των Ελλήνω...