31/1/10

Έβαλαν μπροστά τις μηχανές του Ψεύδους

Δεν θα φύγει κανείς λαθρομετανάστης και πρέπει να αποδεχθούμε τα τετελεσμένα λέει η κυβέρνηση

Ο υφυπουργός παραπλάνησης και παραπληροφόρησης Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ
μίλησε για το λαθρονομοσχέδιο στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αντ1» (28-01-2010).

«Μιλάμε μόνο για νόμιμους μετανάστες, όσον αφορά στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Γιατί υπάρχει μια θολή εικόνα και μια παραπληροφόρηση..»

Είπε για παραπληροφόρηση και αμέσως μιλάει για «νόμιμους μετανάστες».
Νόμιμος όμως δεν είναι κανείς.
«Νομιμοποιημένοι» είναι, με διάφορους τρόπους. Και οι νομιμοποιημένοι είναι 1.500.000

Και συνεχίζει η παραπληροφόρηση..
« Και αυτό που γίνεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι ότι έρχονται, είναι ακατάγραπτοι, αυτοί οι άνθρωποι να μην είναι πουθενά, είτε ζουν, είτε πεθαίνουν, είτε πεθάνουν κάποια στιγμή δεν πρόκειται να τους αναζητήσει κανείς, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή η γκετοποίηση, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας».

Οι νομιμοποιημένοι έχουν καταγραφεί. Έχουν δηλώσει μόνιμη κατοικία.
Ο υφυπουργός παραπλάνησης και παραπληροφόρησης ανακατεύει «Νομιμοποιημένους» και παράνομους και τελικά μιλάει για τους παράνομους παραπλανόντας τους συνομιλητές του και τους ακροατές.

(Φοβερή η σοσιαλιστική αγωνία «είτε ζουν, είτε πεθαίνουν, δεν πρόκειται να τους αναζητήσει κανείς», ενώ κλέβουν από τα μίνι-μάρκετ που ληστεύουν τηλαφωνικές κάρτες για να μιλούν με την μητέρα πατρίδα τους).

«Με την απειλή όπλων, δύο άγνωστοι εισήλθαν , περίπου στις 11 το βράδυ, σε κατάστημα ψιλικών, που βρίσκεται επί της οδού Κωνσταντίνου Τσαλδάρη 41-43, στο Πολύγωνο.Οι δράστες ακινητοποίησαν την ιδιοκτήτρια αυτ και αφαίρεσαν το ποσό των 250 ευρώ, που υπήρχε στο ταμείο, καθώς και κάρτες κινητής τηλεφωνίας»
Και επειδή δεν τους αναζητάει κανείς έχουν καταλάβει το κέντρο της Αθήνας

Και συνεχίζει ο υφυπουργός παραπλάνησης και παραπληροφόρησης

« Μία από αυτές τις λύσεις, μία στόχευση, έστω επιμέρους, είναι επιτέλους κάποιοι να καταγραφούν. Επιτέλους, κάποιοι να αποκτήσουν τη θέση, όχι απλώς τα δικαιώματα, αλλά τη θέση που πρέπει να έχουν σε μια κοινωνία σημερινή, έτσι όπως επιτάσσουν οι σημερινές κοινωνικές συνθήκες και σιγά – σιγά να αρχίσει να μπαίνει τάξη σ` αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο και για τους ίδιους τους μετανάστες, αλλά και για την κοινωνία, για όλους εμάς».

Είναι «απαράδεκτο κοινωνικό φαινόμενο» ότι δεν έχουν πολιτικά δικαιώματα; Και για να τους «καταγράψουν» πρέπει να τους δώσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι; Είπαμε οι νομιμοποιημένοι έχουν ήδη καταγραφεί. Επομένως η «επιμέρους» λύση είναι για τους ως τώρα παράνομους

Και συνεχίζει ο υφυπουργός παραπλάνησης και παραπληροφόρησης .

«μετά από τόσα χρόνια, όπου αφήσαμε και δημιουργήθηκε -λόγω έλλειψης μεταναστευτικής πολιτικής- όλη αυτή η κατάσταση είναι μια πραγματικότητα. Πρέπει να την αντιμετωπίσουμε σαν πραγματικότητα. Το να φυλάμε όλους τους παράνομους μετανάστες και να τους απελάσουμε δεν έχει καμία πρακτική εφαρμογή. Δεν γίνεται κάτι τέτοιο, πρώτα απ` όλα για λόγους πρακτικούς και δεύτερον θα πρέπει να εξετάζεται η κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Είναι κάποιοι που έχουν υποβάλει αίτηση για άσυλο, κάποιοι περιμένουν. Θα πρέπει να μπει μια τάξη σ` όλη αυτή την ιστορία». «Με τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει μια αντιμετώπιση και πάλι, δεν είναι λύση το να απελαθούν, δεν γίνεται να απελαθούν».

Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε σαν πραγματικότητα. Δηλαδή ,δεν θα φύγει κανείς και πρέπει να δεχθούμε τα τετελεσμένα

«Πρώτα απ` όλα, ξεκινάμε με κάποια βήματα. Το πρώτο βήμα είναι αυτούς τους νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι είναι ενταγμένοι στην ελληνική κοινωνία, θα πρέπει να τους αναγνωρίσουμε και τυπικά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από αυτή την ένταξή τους».

-Τα πολιτικά κυριαρχικά δικαιώματα δεν πηγάζουν από την « ένταξη».

«Δίνοντας ιθαγένεια με αυτό το νομοσχέδιο σε παιδιά, σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, σε ανθρώπους, οι οποίοι είναι μέλη της ελληνικής κοινωνίας πλέον, καθώς και το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι μερικώς, τους εντάσσουμε στην ελληνική κοινωνία γιατί έτσι πρέπει να γίνει σύμφωνα και με τις διεθνείς συνθήκες, αλλά και σύμφωνα με τα διεθνή δεδομένα»

Απόλυτα ψέματα. Σύμφωνα και με τις «διεθνείς συνθήκες», αλλά και με τα «διεθνή δεδομένα» τα κράτη όχι μόνον εν παραχωρούν πολιτικά δικαιώματα αλλά έχουν δικαίωμα να περιορίζουν την πολιτική δραστηριότητα των αλλοδαπών.

« όσον αφορά στα παιδιά, όμως, όπου είναι μια φοβερή κοινωνική αδικία, η οποία γίνεται εδώ και τόσα χρόνια, η κοινή γνώμη είναι υπέρ των παιδιών και ένα δεύτερο ως προς αυτό, για τις δημοσκοπήσεις, είπατε και σεις προηγουμένως ότι διαβάζοντας χθες το νομοσχέδιο διαπιστώσατε ότι πρόκειται για νόμιμους μετανάστες. Αυτό το λέω γιατί δεν έχει εξηγηθεί, δεν έχει εξηγηθεί εν καιρώ -είναι επόμενο γιατί είναι πολύπλοκο νομικό ζήτημα- στην ελληνική κοινωνία για ποιους ανθρώπους μιλάμε, με τι προϋποθέσεις, ότι εμείς δεν δημιουργούμε ξέφραγο αμπέλι. Ξέφραγο αμπέλι υπάρχει εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες. Εμείς τώρα βάζουμε τάξη».

Απόλυτα ψέματα.Δεν βάζουν τάξη. Ανοίγουν τις πύλες της κολάσεως.

Ο υφυπουργός παραπλάνησης και παραπληροφόρησης ομολόγησε και την προσωπική του ανάμιξη.
«Το επάγγελμά μου είναι δικηγόρος. Έχω ασχοληθεί χρόνια με θέματα προσφύγων, εδώ και δεκαετίες».

Και κλείνει με το δημοψήφισμα.

«Αν κάνουμε δημοψήφισμα για ένα τέτοιο θέμα, θα έπρεπε να κάνουμε δημοψηφίσματα και για πολλά άλλα ζητήματα, σε τεχνικό επίπεδο μιλάω. Δεύτερον, σε ουσιαστικό επίπεδο, εάν κάνουμε δημοψήφισμα για ένα τέτοιο ζήτημα, τότε είναι που διαταράσσουμε την κοινωνική συνοχή, τότε είναι που δημιουργούμε ζητήματα μέσα στην ελληνική κοινωνία, ζητήματα τα οποία μπορεί να είναι εκρηκτικά».

-Θα διαταράξουμε την κοινωνική μας συνοχή με τους λαθρομετανάστες;;;;;;;;;
Τι λέει ο άνθρωπος!!!!.

Το καλύτερο είναι οι αρλούμπες του «σοσιαλιστή» δικηγόρου στο τέλος.

« Και από άποψη πολιτική και νομική, θα μου επιτρέψτε να πω ότι η ψήφος, το δικαίωμα ψήφου δεν είναι πολιτικό δικαίωμα για το οποίο μπορεί να γίνει δημοψήφισμα.Υπάρχει η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου σε συγκεκριμένα άρθρα της και δεν μπαίνω σε νομικά ζητήματα, εντάσσει το δικαίωμα ψήφου στα ανθρώπινα δικαιώματα, το οποίο μάλιστα πρέπει να ασκείται χωρίς διακρίσεις εθνικής κοινωνικής προέλευσης κ.τ.λ.»

Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετοοοοοοο!!!!!!
Δελτιο11

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
Ψάξτε παλιότερες δηλώσεις ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ και θα δείτε ότι αυτό που θέλουν τώρα να κάνουν, το έχουν στο μυαλό τους χρόνια. Μέχρι και γιά πολυπολιτισμική Κάρλα άκουσα. Απλά τώρα θα το ψηφίσουν.
Κάπου διάβασα ότι ο Σουφλιάς έκανε χωροταξικό γιά 9.000.000 κατοίκους στην Αθήνα και 3.000.000 στη Θεσσαλονίκη. Είναι αλήθεια; Αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει.
Γιατί αν είναι τότε μιλάμε γιά οργανωμένο σχέδιο αύξησης του πληθυσμού... που βοηθούν όλοι.
Κι ένα μήνυμα προς τους διαχειριστές της εξουσίας με πολύ θυμό...
Αν σας αρέσει ο πολυπολιτισμός τότε να τον εφαρμόσετε στα σπίτια ΣΑΣ. Στο δικό μου ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ.
ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ. Αν οι μουσουλμάνοι αγαπάνε τον Θεό τους να τον έχουν στην καρδιά τους κι αν θέλουν τζαμιά να πάνε στη Σαουδική Αραβία στο Κουβέιτ και στα ΗΑΕ. Εκεί θα έχουν και καλύτερα μεροκάματα.
Αυτός ο νόμος είναι η λύση του προβλήματος κάποιων ανθρώπων, τους οποίους συμπαθούμε και θα τους βοηθήσουμε ΕΜΕΙΣ με πραγματική κι όχι υποκριτική αγάπη να ενταχτούν και η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΛΥΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ που θα οδηγήσει τους ΕΛΛΗΝΕΣ στην εξαφάνισή τους από το τελευταίο κομμάτι της πατρίδας των προγόνων τους. Να σας θυμίσω ότι στον αιώνα που πέρασε οι Έλληνες εκδιώχτηκαν από:
α. Την Μικρά Ασία
β. Την Κωνσταντινούπολη
γ. Την Ανατολική Ρωμυλία
δ. Την Αλεξάνδρεια
ε. Την Βόρεια Κύπρο
στ. Τον Πόντο
ζ. Την Ίμβρο και την Τένεδο
Ακόμα ελαττώνεται η παρουσία τους
στην Βόρειο Ήπειρο όπου αρπάζονται περιουσίες με διάφορα σοφίσματα που γίνονται νόμοι, όπως αρπάζονται περιουσίες ακόμα και σήμερα στην Κωνσταντινούπολη και στην κατεχόμενη Κύπρο.
Και μην ξεχνάτε ότι δικαιούται κάποιος να μιλάει γιά πατρίδες αν ζουν Εθνικοί πληθυσμοί εκεί. Και εμείς εδώ θα δημιουργήσουμε μειονότητες Αλβανικές, μουσουλμανικές, πακιστανικές και ποιός ξέρει τι άλλες...
Υ.Γ Ψάξτε και βρείτε τις δηλώσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ για πολυπολιτισμική Ελλάδα και κάντε τις συλλογή γιά να ξέρουν όλοι τι και ποιούς ψηφίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Υπέρ του προφυλακισμένου Παπαγεωργίου ο Κονίτσης

http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3581:2010-01-31-11-38-31&catid=87:epikairotita&Itemid=277

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Η νομοθεσία τί προβλεπει για έναν βουλευτή που λέει ψέματα οσον αφορά στα νομοθετικά θέματα;

Είναι η ασυλία που έχουν; Δεν υπάρχει καμμία εξαίραση για ψέματα;

Δεν μπορεί να βγαίνει και να ψεύδεται για νομικά θέματα.

Θυμίζω ότι ο Έλληνας το μόνο που δεν μπορεί να επικαλεσθεί στο δικαστήριο είναι άγνοια τού νόμου. Αντίθετα ο αλλοδαπός μπορεί να σε σφάξει και να πει δεν ήξερα ότι είναι παράνομο...

Ανώνυμος είπε...

Μόλις πριν λίγο ευρήκα το παράσημο τού παππού μου από τον συμμοριτοπόλεμο. Γιατί ένας πόλεμος μεταξύ ενός εθνικού στρατού και μερικών χιλιάδων καθαρμάτων δεν λέγεται εμφύλιος.

Θυμίζω το χθεσινό σύνθημα
"αναρχικοί και μπολσεβίκοι , αυτή η γη δεν σας ανήκει"

Δεν είχα δώσει σημασία πολύ στο παράσημο αυτό τόσα χρόνια. Ίσως επειδή ήταν χάλκινο, ίσως επειδή είναι απλά ένας σταυρός, δυό σπαθιά και το στέμμα στην κορυφή τού σταυρού.

Πολέμησε για να μη μας φάνε τα σκυλιά εκείνα των συμμοριών.

Θυμίζω που σφάζανε με κονσερβοκούτια, γδέρνανε και αφαιρούσαν τις καρδιές απο τα πτώματα.

Ο Φλωράκης του ΚΚΕ είχε σφάξει τόσους στρατιώτες και αντί να εκτελεστεί ήταν στην Βουλή και είχε βίλλες και 200 κουστούμια όπως έλεγε η εφημερίδα όταν πέθανε.

Τώρα που βλέπω την χώρα να δέχεται αυτήν την ανελέητη επίθεση και από μέσα μάλιστα καταλαβαίνω γιατί πολέμησε ο παππούς.

Να ξέρουν όλοι αυτοί ότι το ίδιο αίμα θα έχουν απέναντί τους.

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, είναι απολύτως συνειδητοποιημένοι σε αυτό που κάνουν. Με ένα πολύ απλό επιχείρημα σας αποδεικνύω την δολιότητα που δήθεν μετατρέπεται σε απλό ψεύδος. Όλοι όσοι έχουν ασχολήθεί μέσω ιντερνετ οι πατριώτες το τελευταίο μήνα με το λαθρονομοσχέδιο έχουν διαβάσει τις συμβάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
και το σύνταγμα. Όχι μόνο γνωρίζουν ότι λένε ψέμματα, αλλά μέσω των αντιδράσεων των πολιτών μετράνε τη δύναμη μας και τους πιθανούς αριθμούς μας. Έχουμε πόλεμο συνέλληνες όσο έχουν τα πλυντήρια των μμε μαζί τους και εξουσία στο στρατό και την αστυνομία δεν υπολογίζουν καμία φωνή. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ και όσο πιο γρήγορα ξυπνήσουμε τόσο πιο μικρές θα είναι οι απώλειες

Ανώνυμος είπε...

Να μια δήλωση του Γεωργίου Παπανδρέου :

“Ο Δημοκρατικός Σοσιαλισμός βασίζεται σέ τρία χαρακτηριστικά: στό έθνος, στήν ελευθερία, καί στήν κοινωνική δικαιοσύνη. Τά δύο τελευταία μπορούν νά υπάρξουν μόνο αν υπάρχει τό πρώτο. Εμείς καταδικάζουμε τόν κοσμοπολιτισμό πού εξαλείφει τά έθνη καί τόν ιμπερiαλισμό πού τά υποδουλώνει.”

Δυστυχώς, του Γέρου.

Πως τον τιμάει ο ΓΑΠ, ε;

Ο ΑΡΧΑΙΟΣ είπε...

Ο ... μακρυνός πρόγονος του Πεταλωτή άλογα πετάλωνε ή ... Έλληνας ; ...
Το πρόσωπόν του και το χρώμα της κόμης του δεν προδιαθέτει Έλληναν ...
Άς γνωρίζη, όμως, ότι ήγγικεν η ώρα της καταβολής της ... αμοιβής ...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα
Οφείλουμε μιαν απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Δήλωσε ότι είναι δικηγόρος. Σε αυτή την θέση όμως όποιος τοποθετείται θα πρέπει να έχει επάρκεια και γνώσεις πολλώ δε μάλλον όταν μιλάει για θέματα που άπτονται του επαγγέλματός του.
Ισχυρίστηκε λοιπόν ότι στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) το δικαίωμα ψήφου περιλαμβάνεται στα ανθρώπινα δικαιώματα που προστατεύονται από την Σύμβαση.
Προφανώς δεν έχει κάνει ούτε απλή ανάγνωση της Σύμβασης γιατί το άρθρο 16 λέει τα εξής:

Πειορισμοί στην πολιτκή δραστηριότητα των ξένων.
Ουδεμία διάταξις των άρθρων 10,11 και 14 δύναται να θεωρηθή ως απαγορεύουσα εις τα Υψηλά Συμβαλλόμενα Μέρη να επιβάλλωσι περιορισμούς εις την πολιτκή δραστηριότητα των ξένων."

Το άρθρο 16 της ΕΣΔΑ κάνει ξεκάθαρο ότι δεν περιλαμβάνονται τα πολιτικά δικαιώματα της ψήφου και βεβαίως του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους νόμιμους ξένους (αλλοδαπούς). Όχι μόνο δεν τα αναγνωρίζει αλλά δίνει την δυνατότητα στα κράτη μέλη να επιβάλλουν και περιορισμούς στην πολιτική δραστηριότητα των ξένων. (απαγόρευση συστάσεως πολιτικών κομμάτων, συλλαλητηρίων με πολιτικό περιεχόμενο, άσκηση δραστηριοτήτων που υποκρύπτουν πολιτικές διεκδικήσεις κ.α.)
Συμβαλλόμενα Μέλη της Σύμβασης είναι 47 Κράτη μεταξύ των οποίων και η Τουρκία και η Αλβανία.
Είδατε εσείς να παρέχετε σ' αυτά τα Κράτη το δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες; Στην Τουρκία δεν επιτρέπουν πολιτικές δραστηριότητες στους γηγενείς Κούρδους. Στην Αλβανία δεν αφήνουν τους Βορειοηπειρώτες να ασκήσουν απρόσκοπτα το εκλογικό τους δικαίωμα όχι να δώσουν δικαίωμα σε μετανάστες.
H Γαλλία (μέλος και αυτή) πρόσφατα ανακοίνωσε ότι δεν έχουν δικαίωμα ψήφου οι μετανάστες. Θα ήταν σκέτη αυτοκτονία να επιτρέπουν σε ξένους που έχουν αλλότρια συμφέροντα να αποφασίζουν αυτοί για τον τόπο τους. Φανταστείτε εδώ με τα 2.000.000 και βάλε των λαθρομεταναστών να τους δοθεί δικαίμα ψήφου.
Εκτός και αν εννοεί ο εκπρόσωπος ότι πρώτα τους δίνουμε υπηκοότητα και μετά βεβαίως πρέπει να ψηφίζουν. Ε τότε εντάξει κ. Πεταλωτή δεν χρειάζεται η επίκληση της Συμβάσεως. Είναι δικαίωμα του Έλληνα η ψήφος. Προχωρήστε λοιπόν στην πολιτογράφηση των μυρίων λαθρομεταναστών για να σας εξασφαλίσουν προσωρινή εκλογική πελατεία.
Είπε και κάτι άλλο ο εκπρόσωπος ότι το δικαίωμα ψήφου από πολιτική και νομική άποψη δεν μπαίνει σε δημοψήφισμα.
Απαντώ: την πολιτκή σου άποψη την έχω χεσμένη γιατί είσαστε μπαμπέσηδες, κατεργάρηδες και κοροϊδέψατε τον ελληνικό λαό και του κλέψατε την ψήφο. Την νομική σου άποψη όμως αφού είσαι δικηγόρος την περίμενα τεκμηριωμένη.
Από που το βγάζεις εσύ αυτό ότι δεν θα αποφασίσει ο Κυρίαρχος Λαός αν θέλει να νοθευτεί η ψήφος του με ξένους αλλόθρησκους, αλλογενείς, κακοποιά στοιχεία που τους έστειλε και στέλνει εδώ κάθε μέρα η Τουρκία; Η άποψη σου είναι ύποπτη και επικίνδυνη αφού αμφισβητείς ευθέωςτην Λαϊκή Κυριαρχία και το Έθνος των Ελλήνων που θέλετε με το ζόρι να διαλύσετε.
Με απλά λόγια αυτό θα αποτελέσει Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, χούντα πολιτικών. Η απάντηση στην χούντα είναι το άρθρο 120 του Συντάγματος που δίνει δικαίωμα στον Έλληνα να αντισταθέί με κάθε μέσο ακόμα και με την βία.



Σημ:Στα άρθρα 10,11 και 14 αναγράφονται κάποια από τα δικαιώματα ανανγωρίζονται στη Σύμβαση όπως
1) ελευθερία έκφρασης
2) ελευθερία του συνέρχεσθαι και συνετερίζεσθαι
3)απαγόρευση διακρίσεων

Ανώνυμος είπε...

Με αυτά που λέει ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ που έχει "ασχοληθεί χρόνια με θέματα προσφύγων" με βάζει σε υποψία ΜΗΠΩΣ έχει ανάμιξη στο κύκλωμα δικηγόρων που προωθεί την παράνομη μεταναστευση. Επειδή δεν έχω στοιχεία λέω ΜΗΠΩΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ H ΜΕ EMAIL ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ ,ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !

Δεν πρέπει πλέον να υπάρχει καμία αμφιβολία πατριώτες συνέλληνες!!!!!!

Στην Ελλάδα μας, δεν έχουμε μετανάστες. Αποβιβάζεται καθημερινά και επί σειρά ετών ένας επιλεγμένος στρατός κατοχής αφρικανοασιατικής μουσουλμανικής κουλτούρας.

Έχουμε έναν ύπουλο εποικισμό της χώρας που χρησιμοποιείται σαν “γεωπολιτικό όπλο’’ κατ ΄εντολή ξένων δυνάμεων , που θέλουν το Έθνος των Ελλήνων να αποδομιθεί χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, γιατί έτσι εξυπηρετούνται τα σχέδιά τους για την ευρύτερη περιοχή.

Αυτό μπορεί στην αρχή από κάποιους συνέλληνες , να ακουστεί και σαν υπερβολικό (και πώς να μην ακουστεί έτσι, όταν όλα τα μεγάλα Μ.Μ.Ε είναι μέσα στο παιχνίδι της απόκρυψης και παραπληροφόρησης τους ;;)

Αυτή πρέπει να είναι η Εθνική μας υποχρέωση, ενημερώνοντας πρώτα κάθε Πατριώτη μας διότι πολλοί από αυτούς με τα προβλήματα της καθημερινότητας, της ανεργίας κ.λ.π δεν έχουν αντιληφθεί που μας πάνε. Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα της πατρίδας μας με την οικογένεια μας, σε συγγενείς, στο χώρο εργασίας μας, στους φίλους μας και όπου αλλού μπορούμε.

Πατριώτες συνέλληνες αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας και ο πολιτισμός μας.

Φτάνει πια η αδιαφορία, φτάνει πια το αναμάσημα όρων και εννοιών που σε αφθονία μας πλασάρει το τραστ των παγκοσμιοποιημένων και μπουκωμένων Μ.Μ.Ε.

Τα πράγματα είναι απλά. Κοιτάξτε γύρω σας και κατανοήστε το αυτονόητο...

Γιατί όλοι οι λαθρομετανάστες (που παράνομα νομιμοποιούσαν οι κυβερνήσεις από το 1998 και διακαώς σήμερα επιθυμούν να τους δώσουν την Ελληνική Ιθαγένεια) αντί να είναι γυναίκες, γέροι και παιδιά... είναι νέοι; Σε ηλικία που λογικά θα έπρεπε να μείνουν στην Πατρίδα τους να πολεμήσουν ή να κτίσουν το μέλλον τους;

Στην Ελλάδα δεν έχουμε μετανάστες.. Έχουμε επιλεγμένο στρατό κατοχής, και οι προδοτικές κυβερνήσεις ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ κατ εντολή άλλων.

Πάρτε το χαμπάρι...

Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας έξω από κόμματα και χρώματα. ΔΕΝ υπάρχουν πλέον κόμματα όπως τα ξέραμε στο παρελθόν. Σήμερα έχουμε Νεοταξήτες , Εθνομηδενιστές , Ανθέλληνες που κατ΄ εντολή των έξω πατρόνων τους και των εδώ τοποτηρητών , θέλουν τον αφελληνισμό της Πατρίδας και ευρίσκονται σε όλα, μα όλα τα κόμματα και έχουμε και αυτούς που αγαπούν την πατρίδα τους ,ανησυχούν και μερικοί αντιδρούν για αυτό που έρχεται και υπάρχουν και αυτοί επίσης σε όλα τα κόμματα.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;;;

«Τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί», ζώντες και τεθνεώτες. Η ιστορία, εξ ορισμού είναι μια συμφωνία μεταξύ των νεκρών, των ζωντανών και των αγέννητων. Κι αφού είναι τριμερής συμφωνία, δεν μπορεί ν’ αλλάξει, αν απουσιάζουν στις διαπραγματεύσεις τα δύο μέρη: οι νεκροί, και οι αγέννητοι.
(Μακρυγιάννης);

Aξίζει να ξεσηκωθεί η νεολαία μας, τα παιδιά μας και να κατέβουν στους δρόμους χωρίς κουκούλες και με κριτήρια το μέλλον του τόπου και το δικό τους.
Και εμείς oι μεγαλύτεροι από κοντά .Να δουν ένα τίμιο αγώνα για την Πατρίδα χωρίς να μας προσπερνάν σύριζα από την μούρη μας με το σορό ,αυτοί που κάθε ημέρα προδίδουν τον λαό και την Πατρίδα τους.

Οι ζώντες λογοδοτούμε συνεχώς προς τους νεκρούς – «όλοι μαζί, πεθαμένοι και ζωντανοί, είμαστε αλληλέγγυοι και συνυπεύθυνοι» (Σεφέρης).

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.

Το κράτος (κυβέρνηση) είναι εναντίον του Έθνους των Ελλήνων.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ !!!!!

Είναι Συνταγματική επιταγή ΟΛΟΙ να αντιδράσουμε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ενάντια στην

ΚΑΤΑΛΥΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και να σταματήσουμε το κακό που μας έρχεται.

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Toν Πεταλωτή βλέπω να τον πεταλώνουμε, θα είναι καλή τιμωρία...για αρχή.

Ανώνυμος είπε...

Zήτω η εξέγερση των Ελλήνων αγροτών
κατά της ανθελληνικής κυβέρνησης

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΏΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΙ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...