28/1/10

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2031μΧ(21 μετά Αλλάχ)

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ορκίστηκε ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας της Συνομοσπονδίας Μουσταφά Ελληνοτούρκ. Την επομένη της ορκομωσίας υπέγραψε την ιθαγενοποίηση των 5.000.000 μεταναστών που διάλεξαν την συνομοσπονδία για νέα τους πατρίδα.
Ο κύριος υπουργός αέναης ιθαγενοποίησης δήλωσε: Θα τους συνηθίσετε.
Η κυρία υπουργός (πρώην Εθνικής) Παιδείας δέχτηκε αίτημα να γίνουν τα Ελληνικά τρίτη γλώσσα για τους Έλληνες ιθαγενείς.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Αλλάζει εκ νέου ο κώδικας ιθαγένειας. Έλληνας πλέον θεωρείται όποιος δηλώσει ότι
θέλει να γίνει, όπου κι αν βρίσκεται. Αυτόματα του χορηγείται ταυτότητα, δίπλωμα
οδήγησης και δωρεάν συμμετοχή σε 2ΜΚΟ.
Η Ελευθεροτυπία αποφάσισε να κυκλοφορεί ως ένθετο του Ιού κάθε Κυριακή καθώς πλέον είναι μόνο εβδομαδιαία. Το ΒΗΜΑ δίνεται πλέον δωρεάν στο ΜΕΤΡΟ.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο πρωθυπουργός την τελευταία 22ετία και αρχηγός του Ανοικτού ΠΑΣΟΚ κος Παπανδρέου βραβεύτηκε από την ένωση
σκηνοθετών της ΟΥΖΑ(USA) για την καινούρια μεγάλη επέκταση του τρισδιάστατου κινηματογράφου, τον live τετραδιάστατο κινηματογράφο. Σύμφωνα με την καταπληκτική νέα εφεύρεση οι θεατές είναι και οι πρωταγωνιστές του έργου. Σε κάθε στενό ή κάθε δεύτερο παραμονεύουν σκιές που μπορεί να σας ζητήσουν ένα πορτοφόλι (είναι άγραφος νόμος να μην ζητάνε το 2ο από τα 10 που υποχρεούστε να έχετε μαζί σας). Κάθε 200μ συναντάται μία συμμορία με καλάσνικωφ.

Στα 5χμ το πολύ θα συναντήσετε το τέμενος της πόλης όπου πρέπει να προσκυνήσετε λέγοντας σφάξε με πασά μου να αγιάσω 5 τουλάχιστον φορές. Μάλιστα μετά την εφεύρεση της χρονομηχανής οι θεατές μπορούν να επίστρέψουν σε άλλη χρονολογία(έχει μόνο όπισθεν) και να αποφύγουν τα πυρά(αν προλάβουν). ΤΕΡΜΑ η βαρεμάρα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Ο κος Μητσοτάκης ζήτησε από τον κο Πρωθυπουργό να μειώσει τις συντάξεις στα 50Ε το δίμηνο και να βάλει κατώτατο όριο συνταξιοδότησης τα 90 έτη ηλικία που
προέκυψε από τον μέσο όρο των εν ζωή φίλων και συμμαθητών του. Κατόπιν δήλωσε ότι θα ζήσει μέχρι να δει τον εγγονό του πρωθυπουργό στην Κρήτη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή θητεία στον κο Σαμαρά για την νέα θητεία του ως αρχηγού της Παλιάς (πια) Δημοκρατίας καθώς και στον νέο μούφτη της χώρας.

ΜΑΙΟΣ
Σεισμός στη χώρα της Κρήτης με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν 3 μιναρέδες.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Έγινε η κλήρωση των ομίλων του Αυγούστου του Τσάμπιονς Link.
Αποφασίστηκε οι χώρες της συνομοσπονδίας του κομματιού που παλιά λεγόταν Ελλάδα να συμμετέχουν σε κοινό όμιλο που θα έχει τις πρωταθλήτριες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ

ΙΟΥΛΙΟΣ

Ανοιξαν τα Τέμπη. Εκλεισε η διώρυγα της Κορίνθου αφού καταστράφηκε από το τσουνάμι της Κρήτης.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Ουρές σχηματίζονται στο Τελωνείο Πιερίας από όσους θέλουν να πάνε για μπάνιο στον Πλαταμώνα καθώς οι υπάλληλοι ζητούν απόδειξη διοδίων αλλά κανείς δεν έχει.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Έγινε η απογραφή της δεκαετίας στη συνομοσπονδία. Ευρέθησαν:
3.000.000 Ελληνες Πακιστανοί
5.000.000 Ελληνες Αφγανοί
2.000.001 Ελληνες Κινέζοι
4.000.000 Ελληνες Ιθαγενείς
5.432.005 Ελληνες Αλβανοί
3 Ελληνες Ρώσοι

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Οι αγρότες αποφάσισαν να φύγουν από τα μπλόκα καθώς συμπλήρωσαν ηλικία συνταξιοδότησης.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Συλλαμβάνονται στην επέτειο του Πολυτεχνείου οι τρεις τελευταίοι αναρχικοί και δύο κουκουλοφόροι οι οποίοι για τιμωρία αποφασίστηκε να εργαστούν, λόγω εμπειρίας, στον Πολυεθνικό πλέον συνεταιρισμό ελαιοχρωματιστών: Ο Πράκτορας Ασπριτζής καθώς και στον συνεταιρισμό Κατεδαφιστών: Ο Επαγγελματίας Βάνδαλος.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Βέτο της χώρας της Κρήτης στην είσοδο της χώρας της Πελλοπονήσου στο νέο αμυντικό συνεταιρισμό που αντικατέστησε το ΝΑΤΟ και λέγεται πλέον ΠΟΥΝΤΟ.

ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2031μΧ(21 μετά Αλλάχ) update 1
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Στο συνέδριο του ΚΚΕ η Αλέκα απόφασίζει την αλλαγή του ονόματος σε ΚΚΣΕ(Κομμουνιστικό Κόμμα Συνομοσπονδιακής Ένωσης). Στην ομιλία της τονίζει
ότι είναι απογοητευμένη που εδώ και 20 χρόνια παρόλη την αλλαγή του εκλογικού σώματος κανένας νέος ψηφοφόρος δεν την ψηφίζει και τονίζει ότι η λύση για την επιτυχία του εργατικού κινήματος είναι η εισαγωγή 10.000.000 νέων μεταναστών από το Α του Κενταύρου.
Την επομένη εμφανίζονται πάνω από τον Περισσό χιλιάδες ΟΥΦΑ.
Ο μόνος που κάλυψε το γεγονός είναι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος ο οποίος, μη γνωρίζοντας τι είχε συμβεί δηλώνει ότι είναι Βιμάνας που έχουν μέσα Συννεφελίμ.
Ο Λαζόπουλος ξαναγράφει το τραγούδι καραπιπερίμ και κατακεραυνώνει το Λιακόπουλο, ο οποίος δηλώνει απογοητευμένος και εγκαταλείπει την δουλειά του και
αποφασίζει να συγγράψει ένα βιβλίο για μια χώρα που σύμφωνα με τους μύθους υπήρχε εκεί μέχρι πριν 21 χρόνια. .
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Ο κος πρωθυπουργός δηλώνει ότι θα βγάλει τον τίτλο Πανελλήνιο από το κόμμα του το οποίο μετονομάζεται πλέον σε ΣΟΚ.
Στον ΣΥΡΙΖΑ διαπερνούν το πλήθος ρίγη συγκίνησης από την είδηση και δηλώνουν ότι θα αλλάξουν κι αυτοί το τίτλο του κόμματος σε ΤΣΥΡΙΖΑ(από χαρά).
ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικη η ανασκοπηση. Δυστυχως κατι τετοιο θα γινει, γιατι ο Ελληνας σημερα καθεται απλα και παρακολουθει την κατεδαφιση του εθνικου ιστου απρακτος.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2031μΧ(21 μετά Αλλάχ) update 2
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Η κα Μπακογιάννη επιστρέφει από τα βουνά που είχε πάει για ολιγοήμερες διακοπές το 2010.Οι πονηροί λένε ότι κατά βάθος κρατούσε μούτρα στον κο Σαμαρά τα οποία και της πέρασαν όταν έλαβε από το γραφείο του κάρτα που έγραφε: ΤΣΑ.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανσυνομοσπονδιακών εξετάσεων της χρονιάς. Πρώτος με 19.999 μόρια αναδείχτηκε ο Γιώργος Ανάρχουλας που επέλεξε τη σχολή Αντιρατσισμού και Δημόσιας Διαβούλευσης. Στην ερώτηση γιατί δεν έγινε
γιατρός απάντησε με γνωστή φράση του παλιού ηθοποιού Καλογήρου.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Η Γιούροστατ ανακοινώνει το χρέος της Ελλάδας για το 2031. Είναι 30τρις Αμεροευρώ που είναι το καινούριο παγκόσμιο νόμισμα. Αποκλειστικά υπεύθυνοι
κηρύσσονται οι ιθαγενείς Έλληνες που θα πουληθούν στα σκλαβοπάζαρα για να μην το ξανακάνουν.
Ο κος Πρωθυπουργός κερδίζει το βραβείο Guiness για το υψηλότερο χρέος και χαρούμενος το παραλαμβάνει.
ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...