26/11/09

Η «αυτοκρατορία» μας επιτίθεται σε όλα τα μέτωπα

Του Σπύρου Χατζάρα

Λίγες μέρες πριν τον κρίσιμο Δεκέμβρη, όπου κρίνονται ζωτικά εθνικά συμφέροντα, η «Παγκόσμια Διακυβέρνηση », βγάζει όλο της το οπλοστάσιο, στην πρώτη γραμμή, για να υποχρεώσει την Ελλάδα, να αποδεχθεί, τις λύσεις που θέλουν να της επιβάλλουν.
Είναι ξεκάθαρο πλέον ποιος είναι ο στόχος. Δεν ήταν ο Καραμανλής και δεν είναι ο Παπανδρέου. Αυτοί, έτσι και αλλιώς, είναι αναλώσιμοι όπως απεδείχθη με την περίπτωση του κ. Καραμανλή. Στόχος είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες.
Το βασικό όπλο που χρησιμοποιούν είναι ο οικονομικός στραγγαλισμός, και σε εφεδρεία κρατούν τα «Τάγματα Εφόδου», που απειλούν να επαναλάβουν την « εξέγερση» του περασμένου Δεκεμβρίου. Ενώ η Τουρκία κλιμακώνει τα πολεμικά παίγνια στο Αιγαίο.

Μετά τις τρομοκρατικές δηλώσεις του εκπροσώπου της Χούντας των Τραπεζιτών και του κ.Τρισέ , εμφανίστηκαν «οικονομολόγοι» της Deutsche Bank, που περιγράφουν το σενάριο των εξελίξεων:

«Στο πρώτο δίμηνο του 2010 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα προβεί σε νέες υποδείξεις στην Ελλάδα, ενώ το Μάιο ή τον Ιούνιο αναμένεται να διαπιστωθεί αν θα πρέπει να υπάρξουν και άλλα μέτρα. Εάν η Ελλάδα δεν βελτιώσει την οικονομική της κατάσταση και δεν πείσει την ΕΕ ότι προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις και οι διαρθρωτικές αλλαγές, τότε η Deutsche Bank δεν αποκλείει η ΕΕ να της επιβάλλει πρόστιμο έως και 0,5% του ΑΕΠ. Σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της τότε, σύμφωνα με τη γερμανική τράπεζα, η ΕΕ θα τις υποδείξει να ζητήσει τη στήριξη του ΔΝΤ » .

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. «Και εάν δεν κάνετε αυτό που σας λένε, θα σας οδηγήσουμε στη χρεοκοπία».

Την ίδια ώρα, στο,
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1107721
με τίτλο «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 6η ΔΕΚΕΜΒΡΗ!» δημοσιεύεται το σενάριο της νέας «χορογραφίας» που ετοιμάζουν οι σκηνοθέτες της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης

«Το σενάριο ΜΑΤ (που διαλύει τα ΜΑΤ!) για αυτούς είναι το εξης:
6 Δεκέμβρη συγκεντρώνονται τουλάχιστον 50.000+ στους δρόμους της Αθήνας.
Όλη η κατασταλτική δύναμη με Δέλτα,Ζήτα,ΜΑΤ,Ασφαλίτες όχι μόνο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοιο εξεγερμένο πλήθος αλλά αντιμετωπίζει το ίδιο μεγαλύτερη ταπείνωση απ'ότι στις 8 Δεκέμβρη.
Το κέντρο της αθήνας παραδίδεται πάλι στους εξεγερμένους.
Τα γεγονότα οδηγούν σε αλυσιδωτή αντίδραση γενικευμένων καταλήψεων, απεργιών, ριζοσπαστικών διεκδικήσεων.
Σε τέτοια περίπτωση τι μπορούν να κάνουν;
"Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ-

REMEMBER REMEMBER THE 6TH OF DECEMBER"»

Σημειώνω, ότι είναι τόσο ηλίθιοι, οι ντόπιοι πρακτορες, που αν δημοσιεύουν το σύνθημα όπως τους του έστειλαν τα «Κεντρικά» από το Λονδίνο.

Μπροστά στη φασιστική απειλή, καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί στην επιστράτευση εφέδρων, και τη συγκρότηση πολιτοφυλακής, για να υπερασπίσουμε την Αθήνα.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
κ.Ρότσιλντ, κ.Ροκφέλερ κλπ Χαζαροεβραίοι Ραβίνοι του Χρήματος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι θέσεις των 3 υποψηφιων

Ναι στην Συνθετη Ονομασία Έργα Omnes για Σκόπια.

Ναι στην ένταξη της Τουρκίας στην E.E.

Ναι στην απόδοση Ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες.

"Πατριωτικές" θέσεις...για τους νεοταξικούς, για εμάς που είμαστε Ελληνόψυχοι, Εθνικές προδοσίες.

http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=47386

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=300658&dt=22/11/2009

http://egkathetoi.blogspot.com/2009/11/blog-post_14.html

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, ΜΠΑΡΘΑ Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ! ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΗΤΑΝ)Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΠΛΑΝΣ (ΠΟΥ ΑΠΕΒΙΩΣΕ),Η ΚΟΥΛΑ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΜΠΛΑΝΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ... Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΣΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ απο την Θεσσαλονίκη ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Στο παρελθόν είδα ιδίοις όμμασιν τον σημερινο Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να ασπάζεται θερμότατα έναν κληρικό του Σεραφείμ που κατηγορείτο για ομοφυλόφιλος!!! Δεν το γνώριζε; Έκανε πως δεν το γνώριζε; ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΠΥΡΟ;;; Η ΜΠΑΡΘΑ Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓρΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΑΡΑΣ ΜΠΕΤΥΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ!!! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!! ΣΠΥΡΟ ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ 10-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ!!! ΠΑΝΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!!! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ MRA ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΣΗ! ΣΠΥΡΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΥΣ! Υ.Γ. ΜΠΕΣ ΣΤΟ ISLAM.GR ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΤΖΑΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Σ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας το Blog σας κ. Χατζάρα μπορεί κανείς να καταλάβει οτι τα υπόλοιπα κανάλια μας σερβίρουν εικονική πραγματικότητα.
Ας τα δουν όλοι να ξυπνήσουν απο το λήθαργο. Φυσικά να σας αναφέρω οτι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ βράζει. Δεν βλέπω να βγάζουν τετραετία. Φαίνεται πως η κυβέρνηση Καραμανλή δεν ήταν ο πάτος.
Υπαρχουν όσο και αν φαίνεται απίστευτο χειρότερα...
Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Γιωργάκης τρέχει στα τροπικά νησιά, στα γυμναστήρια και στις Πρέσπες για θέματα οικολογίας με τον Αλβανό πρωθυπουργό και το Σκοπιανό.
Την Ελλάδα αντί να την κυβερνά ο κυρίαρχος ελληνικός λαός την κυβερνά ο Βαλλιανάτος, η Αλ Σάλεχ, η Υβετ, τα καρτελ, οι ΜΚΟ και οι περιούσιοι μαζί με τους περιούσιους ελληνόφωνους της Βουλής. Και όλοι τους θησαυρίζουν εις βάρος μας.
Εκβιάζουν τον ελληνικό λαό με τα τάγματα εφόδου τους, τους κουκουλοφόρους και τους λαθροψηφοφόρους.
Τα κανάλια το χαβά τους μαζί μα τα Σοροιντυμέντια.
Ο λαός πρέπει να αντισταθεί μέχρι τέλους. Όλοι στο αγώνα!! Να ξυπνήσουν επιτέλους και οι Αριστεροί. Οι ηγεσίες τους δεν βαδίζουν καλά. Το ΚΚΕ έχασε 100.000 ψήφους γιατί ήθελε να στηρίζει τους λαθροψηφοφόρους.
Όλοι ενωμένοι και ας αφήσουμε τις ιδεολογικές διαφορές στην άκρη.
Όλοι στον αγώνα με ότι μας ενώνει και όχι με ότι μας χωρίζει. Είναι εθνική-λαική ανάγκη!
Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα τα τάγματα SS ενισχύονται και απο το εξωτερικό. Καταφθάνουν και άλλοι φασίστες απο το εξωτερικό για την ημερομηνία θανάτου του Γρηγορόπουλου.
Φασίστες, χαφιέδες, πράκτορες, κουκουλοφοι έρχονται απο την Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία. Θα χρησιμοποιήσουν και τους λαθροψηφοφόρους για πλιάτσικο.