30/11/09

Συμπεράσματα

Οι πολίτες κέρδισαν τους "πελάτες", και το Εθνος τον "Λαό" της.
Δελτιο των 11

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Πάνω από 1.000 αθίγγανους (!!!)μετακίνησαν και έστειλαν στις κάλπες οι συνεργάτες του Νικήτα Κακλαμάνη υπολογίζουν στη Ρηγίλλης .( μαζική ήταν η προσέλευσή τους για να ψηφίσουν στην Τεχνόπολις στο Γκάζι). Όλοι τους ψήφισαν μονοκούκι τη Ντόρα με το... αζημίωτο φυσικά!

Φαντασθείτε το ποσοστό που θα έπαιρνε η Μπακογιάννη στην Αθήνα εάν δεν... ψήφιζαν όλοι αυτοί. Βατερλό..

Και καταγγελίες για το Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου και συγγενή του Κ. Μητσοτάκη, Δ. Χατζηδάκη, ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες προέτρεπε τους συμβασιούχους υπαλλήλους του... Δήμου να ψηφίσουν υποχρεωτικά τη Ντόρα λέγοντας μάλιστα ότι να μην περιμένουν μονιμοποίηση όταν θα λήξουν οι συμβάσεις τους!

Α και ο Άρούλης ο Σπηλιοτόπουλος ονειρεύεται Δημαρχία Αθηνών. Ναι ο ίδιος που με απαίτηση του ΔΟΛιου συγκροτήματος εδεχθει στο υπουργικό γραφείο το καλοκαίρι την σιχαμερή πρακτώρισσα κυρά -Στελλα της Γκράβας και την παίνευε για τα αίσχη της δίνοντας εξετάσεις στο συγκρότημα!

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

XATZARA ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗ ΤΟΥ ΣΩΜΕΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ (ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ) ΜΗΠΩΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ Η ΝΔ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1996 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: