25/10/09

Γρίπη: Μην κάνετε εμβόλια για να μείνετε υγιείς

Δεν χρειάζεται εμβολιασμός. Η γρίπη εξελίσσεται ομαλά

Ο Γερμανός καθηγητής της Φαρμακολογίας, Πέτερ Σενχέφερ, που μίλησε σήμερα στο πρωινό μαγκαζίνο της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης (ARD) είπε:
«Δεν χρειάζεται να εμβολιαστεί κανείς για να προστατευθεί από μια πανδημία - κατασκεύασμα των φαρμακοβιομηχανιών και των εταιριών που φτιάχνουν τα εμβόλια. Η ασθένεια εξελίσσεται τόσο ομαλά και χωρίς επιπλοκές που δεν χρειάζεται εμβολιασμός. Με τις πρόσθετες ουσίες που περιέχουν τα εμβόλια που προορίζονται για τους πολίτες δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για πιθανές παρενέργειες για ανθρώπους που υποφέρουν από χρόνιες ασθένειες για παιδιά και για εγκύους».

Στο pay roll της Glaxo ο "εμπευστής" της πανδημίας

Ο καθηγητής είπε ακόμα : "Γνωρίζω μόνον ότι αυτός που είπε για πρώτη φορά στις αρχές Μαΐου ότι πρόκειται για πανδημία ήταν σύμβουλός της βρετανικής κυβέρνησης, για τον οποίο έγινε αργότερα γνωστό ότι είναι στο μισθολόγιο της Glaxo που παρασκευάζει εμβόλια. Επίσης ένας από τους βασικούς συμβούλους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ,είναι γνωστός στην Αγγλία ως υποστηρικτής της φαρμακοβιομηχανίας. Αυτοί διαμορφώνουν τις αποφάσεις και έτσι έχουμε ξαφνικά μια πανδημία με αποτέλεσμα όλοι να τρέχουν, αλλά κανείς να μην σκέφτεται και να ασκεί κριτική. Εμείς εδώ εκπροσωπούμε με τις απόψεις μας μια μειοψηφία».

-Τι θα πρέπει να κάνουν οι πολίτες, ρωτήθηκε ο καθηγητής.
«Συμβουλεύουμε να μην εμβολιαστούν, πολύ απλά. Ειδικά με ένα εμβόλιο που περιέχει ενισχυτικές ουσίες».
Πηγή ARD/ http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4806058,00.html/Κώστας Συμεωνίδης

Την ίδια ώρα για να ενισχύσει το παραμύθι των φαρμακευτικών εταιρειών, (αλλά και την ανάκαμψη), ο Μπαράκ Ομπάμα, κήρυξε τις ΗΠΑ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της «σφοδρότητας της νέας γρίπης», η οποία έχει προκαλέσει το θάνατο τουλάχιστον 1.000 ανθρώπων στις ΗΠΑ, ενώ περισσότερα από 20.000 άτομα χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο, από τη στιγμή που προέκυψε το πρώτο κρούσμα στις ΗΠΑ. «Η χώρα θα είναι προετοιμασμένη σε περίπτωση ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία αντιμετώπισης της νόσου από τις υγειονομικές αρχές», ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. Τα Αμερικανικά κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών έχουν μέχρι στιγμής καταγράψει κρούσματα της νόσου σε 46 από τις 50 πολιτείες της χώρας.

-Πω,πω,πώ!

- (Οι σκοτωμένοι στους δρόμους,οι πυροβολημένοι, οι μαχαιρωμένοι, και γενικά οι δολοφονημένοι είναι περισσότεροι, αλλά δεν κήρηξε τις ΗΠΑ σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Ομπάμα.)

Με την απόφαση αυτή «ενισχύονται οι δυνατότητες των κέντρων αντιμετώπισης της νόσου και τους επιτρέπεται να αναλαμβάνουν επείγουσες επιχειρήσεις, χωρίς να χρειάζεται να συμμορφώνονται με τους ομοσπονδιακούς νόμους, ειπε ο εκπρόσωπος του (μαύρου) προέδρου.
Το θάνατο τουλάχιστον 5.000 ανθρώπων έχει προκαλέσει στις 195 χώρες και περιοχές του πλανήτη η νέα γρίπη Α (Η1Ν1), που είναι γνωστή ως γρίπη των χοίρων, από την εμφάνισή της το Μάρτιο-Απρίλιο, σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμος Υγείας (ΠΟΥ), υπηρετώντας τις φαρμακευτικές εταιρείες (και την ανάκαμψη των αγρών) ανακοίνωσε «το θάνατο τουλάχιστον 5.000 ανθρώπων στις 195 χώρες και περιοχές του πλανήτη, από τη νέα γρίπη Α (Η1Ν1) , από την εμφάνισή της το Μάρτιο-Απρίλιο. Παράλληλα η ευρωπαϊκή υπηρεσία φαρμάκων ΕΜΕΑ ανακοίνωσε ότι εξακολουθεί να συστήνει τη χορήγηση σε δύο δόσεις των τριών εμβολίων που έχει εγκρίνει η ΕΕ, δηλαδή των Focetria της Novartis, Pandemrix της GlaxoSmithKline και Celvapan της Baxter.

Από τον Μάρτιο, σε όλο τον πλανήτη, έχουν πεθάνει περισσότεροι από 300,000 άνθρωποι από διάφορες ασθένειες, χωρίς να υπολογίζουμε τους νεκρούς από την δραστηριότητα της παγκόσμιας διακυβέρνησης και του ΝΑΤΟ, στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, την τρομοκρατία, τους θανάτους από γήρας και πείνα , από καρδιοπάθειες, τα τροχαία, και τους καρκίνους.

Η πανδημία, των Novartis, GlaxoSmithKline , Baxter, και ΠΟΥ για την οποία αγωνιούν τα κανάλια και οι παπαγάλοι όλου του κόσμου ευθύνεται για το 1,5% των θανάτων.


deltio 11

Δεν υπάρχουν σχόλια: