21/10/09

Οι σωματέμποροι κινούν τα νήματα στο υπουργείο Προ-Πο

Επικοινωνιακή καταιγίδα.

Γύριζε σπίτι του, έπεσαν πάνω του οι αφρικανές πουτάνες των σωματέμπορων, και τελικά τον έσπασαν στο ξύλο, οι πραιτοριανοί της μαφίας (ΟΠΚΕ).

Ο 41χρονος αρχιφύλακας της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών, Φώτης Ασημακόπουλος ,τα ξημερώματα της Δευτέρας γύριζε στο σπίτι του στην οδό Ιουλιανού. Στα φανάρια της συμβολής των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Σολωμού, δυο έγχρωμες ιερόδουλες πετάχτηκαν από αριστερά και από δεξιά και κόλλησαν σαν «βδέλλες» στα παράθυρα του αυτοκινήτου του. Τα έχασε. Η μια μάλιστα, που ήταν από την πλευρά του συνοδηγού, αποπειράθηκε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο. Βγήκε έξω και άρχισε και τους έβαλε τις φωνές . Ξαφνικά βλέπει την άλλη, να έχει μπει μέσα στο αυτοκίνητο. Την άρπαξε από τα μαλλιά και την έβγαλε έξω από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να του μείνει στα χέρια η περούκα της. Οι μπράβοι των σωματέμπορων άρχισαν να κινούνται απειλητικά προς το μέρος του. Φοβήθηκε γιατί έρχονταν με άγριες διαθέσεις και έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Οι σωματέμποροι ειδοποίησαν τους «δικούς τους», και στο σπίτι του, τον περίμεναν μετά από 6-7 λεπτά,(πότε πρόλαβαν;) 15 νταήδες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ», οι οποίοι τον σακάτεψαν (με κλωτσιές και με μπουνιές) μπροστά στην έντρομη γυναίκα του και αρκετούς κατοίκους της περιοχής.
Το «κύκλωμα» τον σακάτεψε επίσης επικοινωνιακά.
Τα παπαγαλάκια τον βάφτισαν πιστολέρο και για την περούκα τον ζωγράφισαν σαν ανώμαλο. «Ο αστυνομικός πιστολέρο με την περούκα» ήταν ο τίτλος τους.

Επιμύθιο.
Δεν κυνηγάς τις πουτάνες της Μαφίας.Τις προστατεύει ο υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: