30/10/09

Σε "κούφια" λόγια και "τεχνάσματα" καταφεύγει ο ...φιγουρατζής Αβραμόπουλος.!

Έχοντας ..."διπλαρώσει" εντέχνως τον κ. Ψωμιάδη, ο μηδέποτε τον λόγο του κρτατήσας κ. Αβραμόπουλος, συνεχίζει κάθε φορά όλο και με νέα "τεχνάσματα" να απευθύνει συστάσεις προς ...ναυτιλομένους, λες και πρόκειται για τον καπετάνιο του καραβιού της Ν.Δ.

http://gianniotis.blogspot.com/2009/10/blog-post_7432.html

Αυτού του καραβιού στο οποίο εύρισκε πάντα αποκούμπι, οσάκις οι πολιτικές σφαλιάρες που έτρωγε τον προσγείωναν στην πραγματικότητα.
Σύμμαχός του - αφού κι' αυτόν τον έπεισε με το μπούρου μπούρου - και ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος όντως πονάει πραγματικά για την παράταξη.
Όμως, ο χρησιμοποιήσας την ανεμόσκαλα για να εγκαταλείπει το πλοίο της ΝΔ, φιγουρατζής κ. Αβραμόπουλος, δεν δικαιούται δια να ...ομιλεί.!
"Να ψηφίσουν και οι φίλοι της Ν.Δ. στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος" - λέει και ξαναλέει ο Αβραμόπουλος - αφού είναι σίγουρος πως αν ψηφίσουν μόνο τα μέλη του κόμματος δεν θα έχει καμία τύχη.
Μας πετάει και το ..."σιορόπι" για να μας γλυκάνει, λες κι' εμείς είμαστε από άλλο ...μαχαλά.!
Κάνει άνοιγμα στην ...κοινωνία - τέτοιες ώρες την θυμάται πάντα - και με το ένα πόδι πάνω στο άλλο προσποιούμενος τον ..."άνετο", μάς αναλύει το τι δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε όλοι εμείς οι ...ηλίθιοι.!
"Το σημαντικότερο μήνυμα των εκλογών ήταν αλλάξτε τα όλα κι αλλάξτε κι εσείς".
Αυτό το διαπίστωσε αμέσως μετά την δήλωση παραίτησης του κ. Καραμανλή. Νωρίτερα, δεν του είχε περάσει από το ...μυαλό!
"Ένα κόμμα για να μπορέσει να υπάρξει πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας. Θα πρέπει να ανοίξουν και πάλι διάπλατα οι πόρτες και ο μόνος τρόπος είναι να μπορέσουν να συμμετάσχουν όλοι κατά τρόπο οργανωμένο και συστηματικό, πάντοτε κάτω από μια βασική αρχή. Όλες και όλοι που θα ανταποκριθούν σε αυτή την πρόσκληση θα αποδέχονται τις αρχές και τις αξίες της ...παράταξης".
Για ποιά παράταξη μιλάς κ. Αβραμόπουλε; Πότε ήσουνα κοντά στην παράταξη εσύ; Όταν δημιουργούσες το ...απόκομμα του ΚΕΠ, ή όταν αυτή η ρημαδοπαράταξη σε στήριζε με νύχια και με δόντια και σε έκανε - δις παρακαλώ - τον ...ωραίο των Αθηνών, κι' εσύ ως Δήμαρχος την πολέμησες;
Πες μας για το έργο που άφησες στο υπουργείο υγείας, όταν οι "υπερτιμολογημένοι" μιζαδόροι περνούσαν κάτω από τη μύτη σου.
Αλλά που να τους δεις εσύ;
Ή μήπως τους έβλεπες και σιωπούσες ελέω ...μαμονά;
Ωστόσο, όπως και να έχουν τα πράγματα, τη μύτη την είχες τόσο πολύ ...ανεβασμένη σε σημείο που πίστεψες ότι ο πλανήτης κινείται γύρω από σένα.
Εσύ κοιτούσες μόνο το μακιγιαρισμένο προφίλ σου.
Κύριε ...φιγουρατζή, θυμάσαι ένα γεύμα με φόντο την Ακρόπολη, τότε που υποσχέθηκες στον Καραμανλή ότι θα τον στηρίξεις και σε μια ώρα τον ..."πούλησες";
Αυτός είναι ο λόγος - συμβόλαιο;
Αυτή είναι η αξιοπιστία σου;
Άει παράτα μας κύριε Αβραμόπουλε.!
gianniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...